Laten media zich intimideren door DENK?

Screenshot_18

(Door: Rik de Jong)

Journalisten lijken niet te durven blaffen, laat staan te bijten richting de nieuwe partij.

Een poosje  geleden zorgde de nieuwe politieke partij DENK voor enige hilariteit door een filmpje op te nemen waarin sterk werd afgegeven op de vaderlandse media. Zij zouden massaal tegen hun pas opgerichte partij gekeerd zijn en hen om die reden bewust zwart maken. De hilariteit werd met name veroorzaakt door het opgeheven vingertje van partijleider Tunahan Kuzu terwijl hij de veelgeciteerde woorden ‘’Trap er niet in’’ uitsprak.

Dat DENK over aandacht vanuit de media juist weinig te klagen heeft, bleek deze week maar weer eens. Afgelopen zondag was Tunahan Kuzu te gast in het programma Buitenhof, waarin hij zonder nieuwe ideeën en gedachten voor het voetlicht te brengen vrijwel kritiekloos werd geïnterviewd door Paul Witteman. Twee dagen later was Sylvana Simons (foto), de tweede ‘man’ van DENK, te gast in de talkshow Jeroen Pauw. Het was blijkbaar DENK-week bij de publieke omroep.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
Jalta

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Laten media zich intimideren door DENK?

 1. dutchess43 zegt:

  Degenen die denken dat de NPO niet bevooroordeeld is, kunnen zich nu diep gaan schamen!

  Like

  • .
   .
   Zij blaffen niet en bijten niet
   want zij staan buiten spel
   ‘t zijn enkel maskers die je ziet
   en de poorten van de hel !
   ze prediken verdoemenis
   in link(s)e varianten…
   daar geld hun motivatie is
   naast ’t voortbestaan der kranten !
   .
   Jasterke
   .

   Liked by 1 persoon

 2. Ik denk het wel. Je weet niet wat voor advies de media van hogerhand heeft gekregen..

  Liked by 1 persoon

 3. GT zegt:

  Denk mag…..zelf denken mag ook!

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Zo das een lelijke zwarte piet zeg

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Het is dat u het plaatst heer Bron, maar anders gaat dit soort geneuzel mij ongezien voorbij. Maar dan de vraag; neemt iemand dit serieus dan? Neemt nu werkelijk iemand…, een oud (lees uitgerangeerde) TV-persoon, wat was het VJ bij een muziekprogramma serieus? Als er al enige sprake is van vooringenomenheid, dan is het wel die van mw. Simons zelf!

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Logisch toch, die kritiekloze houding van de media t.o.v. een partij als DENK. Nu is het immers allen tegen één, m.n. tegen de PVV, die ten allen prijze moet gestopt worden. Vandaar dat alle dergelijke partijen als voornoemde partij, en ook VNL, uitermate nuttige idioten zijn in deze strategie. Versplintering heet dat, Nadien zal hun politiek liedje ook definitief uitgezongen zijn.

  Like

 7. BertG. zegt:

  En daar hebben we weer een verwarde man.

  De aanrijding bij tankstation De Andel langs de A12 bij Gouda die een grote brand tot gevolg had, was opzettelijk. Dat blijkt vandaag uit de verhoren die zijn afgenomen bij de 33-jarige man uit Almere die met hoge snelheid tegen het station reed.
  https://www.powned.tv/artikel/man-ramt-pompstation-raakt-gewond

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [quote] bewust zwart maken. [quote]

  Verder geen commentaar.

  Liked by 2 people

 9. Jean zegt:

  Gelukkig kijk ik nooit naar die eikels Pauw en Witteman.
  Die aliën op de foto ‘is dat een vent?’ Brrrrrrrrrrr

  Like

  • Harry zegt:

   Nee Jean geen vent , het is een autonome genderneutrale wildgroei van het evolutieproces .

   Of in goed Belgisch : een ridicule uitwas van het ontwikkelingsproces van de mensheid .

   Ik hoorde een ietwat ongemanierde Rotterdammer pas over haar zeggen : “een lelijke zwarte teringaap met een kop als een weggooi-fles , optiefen met dat kreng “.
   Ook wel lekker duidelijk .

   Binnenkort zullen we wel horen dat ze zich uit eigen vrije beweging tot de islam bekeerd heeft .
   Om dan vol bewondering weer door Pauw gepromoot te worden .
   En trouwens , er is best wat voor te zeggen om dergelijke figuren maar onder een boerka te verstoppen , niet ?
   Ik kan die kop niet meer áánzien !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 4 september 2016 om 16:06

    [quote] geen vent , het is een autonome genderneutrale wildgroei van het evolutieproces [/quote]

    Vroeger heette dat toch gewoon ‘negerin’? .

    Like

 10. Angie1968 zegt:

  Als ik die Moriana Simons zie, krijg ik altijd braakneigingen. Het professioneel getormenteerde zeiknegerinnetje trekt permanent de racisme-kaart om zichzelf in de picture te spelen, en een goed betaalde kamerbaan te verwerven. Die ze, net als P. Bijlhout, er onmiddelijk aangeeft als ze gekozen is. En dan kan ze op wachtgeld teren. Dit BlackLivesMatter-gedrocht verbindt zich aan Moslimmongolen! Weet ze wel dat Islam zwarten als inferieur beschouwd? Mohammed vond ze al lelijk en dom. Moslims hebben miljoenen zwarten als slaven verhandeld, de mannen gecastreerd, en de vrouwen gedood als ze zwanger werden. En dat doen ze nog steeds (zie Libie). En dat doen ze zonder scrupules. Of slavernijherdenking. Of kansengelijkheid etc .. etc..Dus domme Kaurischelp-kut: val hartstikke dood.

  Liked by 1 persoon

 11. Geronimo zegt:

  In verband met de door mij eerder aangehaalde ‘strategie van versplintering’ om de PVV te stoppen vanwege de gevestigde politieke partijen die Nederland recht naar de afgrond leiden, citeer ik hieronder letterlijk een deel van wat nu op powned.tv te lezen staat, en dat mijn stelling meteen onderschrijft:

  “De bekendmaking dat Jan Roos optreedt als lijsttrekker van VNL (Voor Nederland) heeft de partij in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond twee zetels opgeleverd. De kiezers zijn afkomstig van de PVV, aldus de opiniepeiler vandaag.”

  Dat is nu het slechts denkbare scenario: de VNL die kiezers afsnoept van de PVV, i.p.v. de andere partijen. Vissen in elkaars vijver wordt dat ook genoemd. Zoals ik eerder al zei, dit werkt contraproductief voor de goede zaak, maar dat zal de egotripper Jan Roos wellicht worst wezen.

  Zoals gezegd, dit is een veel beproefde methode, o.m. eerder en met succes toegepast m.b. tot het afstoppen van het VB in België. In dit geval anti-migratie en anti-EU partijen, die elkaar gaan beconcurreren tot meerdere eer en glorie van die partijen die ze juist willen bekampen. Of hoe dwaas en bekrompen een mens in zijn eigenwaan al niet kan zijn, nietwaar Jan Roos?.

  https://www.powned.tv/artikel/roos-snoept-twee-zetels-af-van-wilders

  Like

  • Mirjam zegt:

   Maurice de Hond zijn peilingen zijn altijd inaccuraat en gebonden aan populisme. Jan de Roos is nieuw in de politieke arena en mensen zijn verveeld en zoeken een alternatief om weer leven in de brouwerij te krijgen. Geert Wilders zal met een ruime meerderheid winnen, dat weet ik gewoon.

   Met gebakken lucht kun je geen voedsel bakken en verhonger je.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Geronimo 4 september 2016 om 14:39

   Ik heb die Jan Roos altijd al een vervelende zelfingenomen kwal gevonden.
   Het is geen heer met uitstraling, zoals Geert Wilders dat wél is.

   Like

  • Harry zegt:

   Goed gezien , Geronimo !

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En de enige vaderlandslievende partij, die voor ONS geboren Nederlanders opkomt, de PVV wordt gedemoniseerd, door hetzelfde journaille van “links tot rechts”.

  Like

 13. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  de Natie ziet hier een gezicht
  dat veel heeft te verliezen
  want wie zo’n blik tot de mensen richt
  krijgt nog heel wat voor de kiezen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 14. anna zegt:

  vorige week bij Pauw had ze nog een aangeplakte blonde vlecht, helaas bleef die niet plakken, nu is het weer schaamhaar

  Like

 15. De media beschermen een schertspartij als DENK, de Feministen verdedigen de sluiers en de boerkini en verder…..ach, tegen het inmiddels overbekende staaltje van hardnekkige onwetendheid liep i k vanmiddag weer eens aan:
  Ik was vanmiddag even afwezig, mede-reageerders van E. J. Bron, omdat ik naar Ierse festival in de Alkmaarder Hout was: Dat is maar één maal per jaar, dus dat is gewoon een múst. -Enfin, om die reden kwam ik dus ook een oude schoolvriendin van me tegen, die ik anders al jaren uit het oog zou hebben verloren, maar omdat het voor haar net zo’n must is als voor mij, zien we rlkaar tenminste één keer per jaar bij dat Ierse Festival, zodoende. Ik liet vallen, dat ik morgen naar Duisburg ging, maar van Pegida, laat staan van Michael Stürzenberger had ze nooit gehoord. Goed, je praat ‘r een beetje bij (Ze bleek thuis trouwens geen internet te hebben, dus misschien, dat dát wel veel verklaarde) We kwamen op de landelijke politiek; ze bleek Rutte wel slap te vinden, dus ik , hoopvol: “Ja, hè, Wílders zou eens de volgende premier moeten worden.” Waarop zij, onmiddellijk:”Hè, jakkes, nee, die zet mènsen weg,” Ik: “Nee, geen mensen, maar de islam.” Maar, ongelogen, daar vólgde weer de complete riedel van ze-zijn-niet-allemaal-zo en er-zijn-ook-goeie en de-christenen-hebben-vroeger-ook-hele-erge-dingen-gedaan……
  Het ligt er hier misschien aan, dat ze, zoals ik al zei, geen internet heeft, maar sommige ontmoetingen doen je niettemin opeens weer beseffen, hoe zwaar en lang de weg nog steeds is…….

  Like

 16. Republikein zegt:

  North-South.
  Kunta Kinte.
  Óp de non-propaganda- tv!
  De verkiezingen komen eraan.

  Like

 17. Jan zegt:

  In Amerika laat de pers zich leiden door terroristen zoals blijkt uit een bericht:


  http://hosted2.ap.org/APDEFAULT/3d281c11a96b4ad082fe88aa0db04305/Article_2016-09-24-US–Tale%20of%20Two%20Charlottes/id-e96180e9f45b46c59e27026957cbc73c

  After Charlotte shooting, press downplays a key fact: The officer’s race

  Not until the 30th paragraph were readers told that “Brentley Vinson, the officer who the police say shot Mr. Scott, is black, as is the police chief.”

  The Washington Post took a similar approach with its lead story, waiting until the 31st paragraph to report that “authorities said the officer who shot Scott is black.”
  ….
  http://www.foxnews.com/politics/2016/09/23/after-charlotte-shooting-press-downplays-key-fact-officers-race.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s