Russische luchtmacht krijgt ISIS-propagandachef te pakken: het Pentagon “weet van niets” en spuwt zijn gal

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen dinsdag was een succesvolle dag in de strijd tegen de terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS): bij een Russische luchtaanval in de buurt van het dorp Um Hosch in de provincie Aleppo werden “tot 40” ISIS-terroristen gedood, berichtten persbureaus. Er werd ook een hoge functionaris van de terreurorganisatie te grazen genomen, de ISIS-propagandachef Abu Muhammad al-Adnani.

Duits - Zuerst

Ook de VS maken aanspraak op het doden van al-Adnani. De Russische versie van het verhaal, verluidde uit het Pentagon, zou een “grap” zijn. Dat op zijn beurt stuit op weinig begrip bij de Russische militaire leiding. De woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie beschouwt het echter als “nauwelijks verbazingwekkend” dat het Pentagon zogenaamd niet over informatie zou beschikken over de actie van de Russische luchtmacht van afgelopen dinsdag.

De woordvoerder van het Pentagon, Peter Cook, had verklaard dat zijn bureau niet over informatie zou beschikken over een Russische luchtaanval waarbij al-Adnani zou zijn gedood. Daarover de Russische militaire woordvoerder Igor Konasjenkov letterlijk: “Het feit dat het Pentagon geen feitelijke informatie bezit over de op 30 augustus door de Russische luchtmacht uitgevoerde aanval is nauwelijks verbazingwekkend. Al sinds een jaar verklaren de woordvoerders van de VS dagelijks dat zij hun militaire operaties in Syrië in geen geval met Rusland zouden coördineren en bespreken.”

In werkelijkheid ontwijkt de door de VS aangevoerde anti-ISIS-coalitie al maandenlang een coördinatie van haar gevechtshandelingen tegen ISIS en andere terreurbewegingen met d e|Syrische regering en ook met het Russische leger in Syrië.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, ISIS, Rusland, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op Russische luchtmacht krijgt ISIS-propagandachef te pakken: het Pentagon “weet van niets” en spuwt zijn gal

 1. Wat zijn die Amerikanen toch kinderachtig. Dit hebben de Russen geklaard niet zij. Dus een HOERA voor Rusland.

  Like

 2. Jan zegt:

  Obama had al-Adnani in de plaats willen hebben voor Mark Toner (deputy spokesman US State Department) want die lacht als hij liegt:

  Liked by 1 persoon

 3. De VS speelt een dubbelrol en werkt met een dubbele agenda.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  De bedoeling is ook niet dat ISIS verslagen wordt. De Amerikanen willen het MO omvertrekken, chaos veroorzaken, en de vluchtelingenstromen gaande houden. Is het NWO/Bilderberg/Soros masterplan. Staat al in een oud rapport. Zeven landen moeten vernietigd worden. Destabilisatie ten top. Rusland weet dat, doorziet dat, en vecht ertegen. Geldt ook voor Oekraine. Soros zit achter de burgeroorlog. Daarom is de Krim door Rusland ingenomen. Heeft met strategische waarde te maken.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Angie1968: 12.43. uur. Die mening ben ik ook toegedaan, Angie.

   Like

  • Ron zegt:

   Interessant.
   Ik wil dat oude rapport ook graag lezen.
   Heb je ergens een linkje naar dat oude rapport?

   Like

  • janchik zegt:

   Klopt Angie, maar het was niet alleen de Krim, maar ook de door de USA gestarte revolutie op het Maidan in Kiev, waar meer dan 100 mensen werden vermoord door scherpschutters van het huurlingenleger van de USA Akademika. Zij (victoria Nuland) hadden de nieuwe fascisten regering al klaar staan.
   Echter toen al had Putin in de gaten, dat als hij niet vlug was, hij zijn basis in Sevastopol
   zou kwijtraken en daarmee zijn enige ijsvrije haven s’winters. Vandaar dat hij terugnam wat al 600 jaar een deelrepubliek van de Russische Federatie was, maar door de dronken Oekraïense boer Chroestjov aan zijn eigen land werd gegeven. Zelfs in het Westen weet men nog steeds niet, dat Oekraïne al 600 jaar een provincie van het keizerrijk Rusland was. Toen bestond het Koninkrijk der Nederlanden nog niet eens.
   Putin had hun gore spelletje echter door, en was ze voor middels de hernieuwde en door het volk zelf verkozen aansluiting bij de Russische Federatie.

   Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik houd m’n hart vast als die yankees straks voor Hillary kiezen… Ik heb geen enkel vertrouwen in Amerika! Als het op vluchten aankomt, wordt het Rusland.

  Liked by 1 persoon

  • janchik zegt:

   Kan ik je alleen maar aanraden @Claudia. De Russische bevolking zelf is ongelooflijk gastvrij en vriendelijk. Hopelijk blijft dat zo, omdat de haatzaaierij middels MSM steeds erger wordt. Niet alleen daar, maar vooral ook hier.
   Mijn Russische vrouw, die vloeiend Nederlands spreekt, durft niet eens meer te zeggen dat zij Russische is wegens de scheldwoorden die haar dan ten deel vallen, zie je zoveel invloed hebben die leugens van Washington, Brussel en den Haag op de gewone M/V in de straat, en daar kom je alleen achter als je zelf Russisch bent

   Like

 6. hslot4 zegt:

  Ah weer eentje minder in een van de 16 al-Adnani tribes plenty more to go go Russia go 🙂 .
  Aloha snakbar headshot https://www.youtube.com/watch?v=S178sJtkSgc
  Hoe niet een 7×62 terug te koppen .

  Like

 7. Killary Clinton dreigt Rusland met oorlog – Neocon Media merkt het niet eens…

  Liked by 1 persoon

 8. De Krim is altijd van Rusland geweest, als ik mij niet vergis heeft Croetsjov hem weggegeven. Ik vertrouw Rusland meer als Amerika.

  Like

 9. Mary zegt:

  Natuurlijk zal de VS in geen geval iets met Rusland coördineren, de VS wil ISIS en andere terreurbewegingen niet elimineren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s