VIDEO: Meute “migranten” valt Griekse politie aan

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A.J.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op VIDEO: Meute “migranten” valt Griekse politie aan

 1. rs zegt:

  Waar is/was de Griekse ME ? O……………dat mag niet bij die azielige zoekers…………

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Grof geweld moet toegestaan worden, willen we overleven! En vooral, laat dat asielzeikerds-tuig niet in je land komen. Tegenhouden aan de grens, of op zee. Terugslepen, of op een onbewoond eiland verwerken! Geen genade!

  Like

 3. Hier kunnen knokken, maar niet in het land van herkomst, daar zijn ze zielig. Tot dat ze hier zijn dan hebben ze in een vreselijke grote bek en eisen ze precies waar ze recht ophebben. Want ook dat weten ze precies.

  Liked by 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Zolang men weg rent en niet met kogels schiet blijft dit schijtvolk vervelend.
  Als je eenmaal je AK-47 op ze leeg gaat schieten…moet je zien hoe snel die aanvallen op Europeanen afnemen.
  Ze weten dat we niks mogen doen hier en dat is het hele probleem…maar er komt een dag dat er wel op ze geschoten gaat worden…en ik kan niet wachten tot die dag komt!

  Liked by 3 people

 5. anna zegt:

  waarom schieten die agenten niet ? alles met voorbedachte rade dat stenen gooien ….

  Liked by 2 people

 6. Harry zegt:

  Het is toch van de zotte dat de politie op de loop gaat voor het tuig !
  Geef ze godverdomme opdracht om met scherp te schieten .
  Zo gaat het van kwaad tot erger .
  Als de autochtone burger zich zou verzetten tegen dat moslim tuig , dan komt diezelfde politiemacht met zo’n 24 man je wel even van je bed lichten .

  Of mógen ze soms niet schieten van de EU ?

  Liked by 5 people

  • Marlies zegt:

   Wat een genânte exercitie. Inderdaad, Harry. Het is niet meer aanvaardbaar en volkomen onbegrijpelijk dat zich dit soort situaties voordoet. Jij begint met scherp schieten; ik begin met rubberen kogels – ff wakker worden illegalen. Zo niet, blijft er iinderdaad maar één remedie over. En die werkt meestal 100%. Maar – zal men zeggen – als de “vluchtelingen” in de AZC’s daarvan horen, komt er een opstand. Laat maar komen als je voldoende ammunitie hebt. Pang-pang roepen helpt niet…

   Like

  • Steven zegt:

   …EN DAN EVENTUEEL WEL MET GETROKKEN PISTOLEN…WANT DAN MAG HET INEENS WEL!!!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Natuurlijk mogen ze niet schieten van de EU, je kunt toch onze hardwerkende, fijne, sociale, menaslievende criminele vervangers niet zomaar doodschieten!!
   Afknallen die smerige ratten is de enige oplossing, maar hetzelfde geldt voor de nsb-faciliteerders in Brussel. Wanneer worden de politie agenten nu eens wakker uit hun verdomde zombi slaap?? Je stenen voor je kop laten gooien en er niets aan mogen doen?? Dan moet je toch een keer wakker worden zou men denken??

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dan kan je wel nagaan dat als wij belaagd worden, ze ons gewoon laten barsten !!

   Like

 7. SeeMore zegt:

  Ook dáár nog zeker nóóit van vuurwapens gehoord!??
  Roep dan op zijn minst: Pang Pang…

  Like

 8. Manna zegt:

  generale repetitie. straks gaat het echt loss…

  Like

 9. fleckie zegt:

  Waar blijven de ‘onnozelaars’ die ze verwelkomen, …: ze mogen nu ook wel als ‘welkomstborden ‘
  bekend maken hoeveel bepaalde regeringsleiders in bepaalde landen van afkomst hun ‘banktegoeden’ bekend MOGEN maken, opdat ze mee mogen genieten van de ‘vergaarde’ rijkdom aldaar, en die waarschijnlijk NIET.. Op plaatsen terechtkwam, waar het voor bedoeld was!!

  Liked by 1 persoon

 10. volksrechter zegt:

  Misschien hebben zij ook geen kogels meer Harry………..

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Het is altijd heel fijn om te zien hoe de politie de orde handhaaft !

  Liked by 1 persoon

 12. 4sjun zegt:

  Het beeld is duidelijk. Burgers moeten zich gaan bewapenen om zich tegen zulke horden te beschermen. Vandaag in Griekenland binnen zes maanden door Brussel over heel Europa verdeeld waarbij de cumulerende rekeningen die zij meebrengen worden doorgeschoven naar de gemeenschappen die hen dienen te gaan huisvesten. Zo wordt steeds duidelijker wat de Engelsen bewoog om tijdig afscheid te nemen van Brusselse bedilzucht dat eerst en vooral ten koste van oorspronkelijke Europese ingezetenen gaat. Eveneens wordt duidelijk hoe zeer Viktor Orbán gelijk heeft.
  .

  Liked by 1 persoon

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Eens komt de dag dat de politie zich mag verdedigen. Velen onder ons zullen net als mij die dag toejuichen. Dan wordt het een sport om met een kleine politiemacht een grote groep onblanke beestmenschen uit te schakelen. De doffe ploffen die je dan hoort als proppen lood net onder de fontanellen inslaan werken rustgevend en geven wat ontspanning. Het klinkt mij als muziek in de oren.

  Like

 14. Asgard zegt:

  Het gezicht van Europa, niet alleen wegkijkende politiek maar ook wegrennende politie,..en dat zou ons dan moeten beschermen tegen de zwemmende apenkolonie uit Afrika en de vluchtende ratten uit de zandbak ,…echt man man,..als je dit ziet dan schaam je je toch kapot om in dit Europa te wonen, ik word nog zieker en misselijker van mijzelf dat ik dit toelaat,…we zouden die gasten policors echt met geweld moeten oppakken en dan ook allemaal naakt op een eilandje droppen ergens in de Atlantische Oceaan, van mij part ergens bij de Bermuda driehoek,….dat je dit toelaat echt werkelijk niet te geloven,…..schiet verdomme met scherp gooi granaten laat zien dat je het waard ben tegen die volgesnoven psychopaten/asielzoekers,….deze politie voor altijd hun kleding afpakken en 10 jaar op water en brood zetten,…echt werkelijk om je kapot te schamen,…AAAAAAArrrrgghhhhhh!!!!!

  Like

 15. Duchense zegt:

  De Grieken hebben goud in handen, als ze die agenten naar Rio hadden gestuurd was Griekenland op de hardlooponderdelen kampioen geworden. Ik ben zwaar onder de indruk: in complete rellen uitrusting een neger in een korte broek eruit rennen, dat is pas een top prestatie.

  Even serieus, de macht op straat is echt niet in handen van de regering, nogmaals het bewijs. Wat betekend dat voor mij als burger: dat ik door de wapenwetgeving van mijn land machteloos word gezet in het beschermen van lijf en leden, van gezin en bezit. Politie is gewoon machteloos tegen de horden die door de politiek worden binnengehaald om ons te vervangen. We moeten dood, zoveel is duidelijk.

  Mensen, wapen u als u in de mogelijkheid bent, want dit soort scenarios komt heir ook, en als blanke bent u gewoon een legetiem slachtoffer voor de “onderdrukten” en de “gelovigen”.

  Ik kan me voorstellen dat de agenten in het filmpje ofwel de broek vol hebben gescheten, of zichzelf nu hebben voorgenomen te schieten. Het terug schieten zou de normale menselijke ractie zijn, wie op de vlucht slaat zal altijd blijven vluchten.

  Geweldig he, die multiculurele wereld die de EU zo graag van Europa wil maken.

  Voor wat het waard is, uw stem op PVV al misschen iets uitmaken, maar ik denk dat een geweer met kogels voor iedere autochtoon de enige manier is om ons land nog te behouden en om nog een toekomst te maken. In Afrika en Azie staan miljoenen klaar om ook een huis, miele en gratis geld op te eisen. De teleurstelling als de koek op is zal enorm zijn. Wie kan wapend zich nu, verbod of geen verbod, wet of geen wet. Het heet de drang tot overleven, hoort bij mens zijn. Daarvoor hoef je niet verward te zijn of rechts, gewoon mens is voldoende.

  Eat or be eaten.

  Like

 16. Duchense zegt:

  P.s. Deze video zou verplichte kost meoten zijn voor iedere politieagent,mzodat ze beseffen dat ze zonder de steun van een gewapende burger ook gewoon slachtvlees zijn.
  Want dat is wat er nu in die zwarte pakjes met schilden en stokken loopt, slachtvee.

  Misschien dat de politie gaat beseffen dat de burger meer waard is dan om verrot te worden gescholden of te worden vernederd omdat hij/ zij zichzelf wil beschermen.
  Eigenlijk is het absurd dat een mens niet het recht heeft zichzelf te beschermen en om dat wel te doen wetten moet overtreden.
  Daar ligt het essentieele punt voor de komende verkiezingen, het recht op zelfbescherming.
  De rest is verloren moeite.

  Like

 17. ZieDaar zegt:

  Datgene wat ze zeggen ontvlucht te zijn, namelijk geweld, gaan ze hier uitvoeren.
  Ben ik gek of is de wereld dat?

  Like

 18. koddebeier zegt:

  En waarom hebben die lulhannessen niet geschoten ?????

  Like

 19. guusvelraeds zegt:

  De beelden spreken voor zich. Dit zijn geen vluchtelingen, dit is een invasie leger met opdracht nieuwe gebieden te veroveren. Europa wordt overrompelt terwijl de Europese volkeren verdwaast toekijken gecastreerd als ze zijn door decennia politiek correcte propaganda en de duurzame dreiging je baan en reputatie te verliezen als je hier iets van vindt.

  Like

 20. Robby E. zegt:

  Niet te geloven, 15 agentjes tegen zo’n horde primitieven, geef ze dan op z’n minst een fatsoenlijke mitrailleur mee!

  Like

 21. Ben Scholten zegt:

  Stop die asielzoekers die het gemunt hebben op Europa. Opzouten naar jullie eigen land. OPKANKEREN. SNEL.CP14NL.

  Like

 22. Mirjam zegt:

  Als de invasie van moslims door zal gaan, dan zullen wij, de burgers van Europa, en onze kinderen, niet langer meer Europa ons erfgoed kunnen noemen, maar dan is het veroverd door de moslims. ONZE kinderen hebben hier dan ook geen toekomst meer, tenzij ze zich ‘aanpassen’ aan de moslimcultuur. Kijk naar deze films, ze geven dit heel goed weer.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Had ik het al niet eens gehad over het uiterste belang van de moederrol in de samenleving ?

   Dat in tegen stelling tot wat het linkse ” intelect ” van de bevrijding theologie beweerd .
   Ik zou het echter wel een kritische theorie willen noemen maar dan in een andere betekenis .
   Begrijpt u wel ?

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik ben natuurlijk volkomen achterlijk, maar ik zag het gevaar van de tuinbroeken brigade al 40 jaar geleden .

    Like

 23. elisah zegt:

  Mensen die zich zo beestachtig gedragen zijn geen vluchteling, maar crimineel.
  Dus onmiddellijk die monsters uitzetten, terug naar Turkije het land dat, zoals afgesproken, de vluchtelingen zou doorlaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s