Waarom Britse illegale moslimscholen niet worden aangepakt

Screenshot_30

(Door: Bauke Schram)

Zo’n 160 illegale moslimscholen in Groot-Brittannië kunnen zonder veel problemen doorgaan met het lesprogramma. De Britse onderwijsinspectie waarschuwt dat lokale gemeenten deze scholen niet aanpakt, uit angst “niet politiek correct” te zijn.

Het hoofd van de onderwijsinspectie Ofsted, Michael Wilshaw, zegt tegen de Britse krant The Times dat het in het geval van een aantal islamitische scholen gaat om grote, serieuze onderwijsinstituten die zich niet houden aan de Ofsted-regels. Lokale politici willen er echter niet van worden beschuldigd “islamofobisch” te zijn, dus kunnen veel van deze scholen hun gang gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Waarom Britse illegale moslimscholen niet worden aangepakt

 1. Wachteres zegt:

  Om dezelfde reden – Bang om niet-‘politiek-correct’ of ‘racistisch’ te zijn – werden in meer dan twintig jaar honderdduizenden kinderen in GB door moslims verkracht en dat gaat – om die reden – nog door.

  Onvoorstelbaar hoe mensen geïndoctrineerd en gehersenspoeld kunnen worden.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dus politiek correct zijn is vele malen belangrijker dan het beschermen van de kinderen, onze nieuwe generatie?
  Dat is niet te tolereren! Ik vind het onbegrijpelijk dat men jonge kinderen hierdoor aan hun lot overlaat en de islam als het ware vrij spel heeft om met hen te doen wat men wil.
  Wie komt er nog openlijk op voor het welzijn en de rechten van deze/onze kinderen?

  Wie durft?

  Like

 3. Jean zegt:

  Walgelijk dat die gedrochten hun achterlijke perverse zwijnerij mogen uitzaaien, politiekers die deze zwijnerij weigeren te verbieden horen thuis in de gevangenis.

  Like

 4. Als je dat doet ben je politiek niet correct en zo lust je er nog wel eentje. Dat land zakt langzaam weg in zijn eigen drek.

  Like

 5. janchik zegt:

  En zo gaat mijn geliefde Engeland langzaam maar zeker naar de klote!!

  Like

 6. Taljaard zegt:

  De kruik gaat net zo lang te water tot zij barst en ook het geduld van de Britten zal een keer opraken.

  Like

 7. Bas zegt:

  Dit is een heikel punt. Religieuze gemeenschappen organiseren sowieso lessen in geloofsleer ook buiten school verband. Dit zijn de zogenaamde zondagsscholen. Ouders dwingen hun kinderen zo een bepaalde extra religieuze leerstof op te nemen, anders dan die op school zou worden gegeven.. Een kind kan op die manier zo geen kind zijn. De overheid zou deze na schoolse activiteiten met name het fenomeen van de zondagsschool pertinent moeten verbieden, voor welk geloof dan ook. Zeker in Nederland!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De Britten weerstonden W.O 2 en alle ellende daarom heen, hoe kan een volk in een halve eeuw zo laf geworden zijn dat ze de islam niet aan durven pakken ???

  Like

 9. Geronimo zegt:

  Politieke correctheid en verregaande lafheid, twee onmiskenbare symptomen van een beschaving in verval. Volkeren die niet meer in staat zijn hun eigen waarden en normen te verdedigen en te doen respecteren t.o.v. indringers, zijn immers ten dode opgeschreven. Zo verging het in het verleden ook het grote Romeinse rijk. Om dezelfde redenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s