“Asielzoeker” aangehouden voor verkrachting meisje Kampen

Screenshot_45

De politie heeft een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de verkrachting van het 17-jarige meisje afgelopen weekend in Kampen. Het gaat om een 33-jarige inwoner van een asielzoekerscentrum in Dronten.

Dat meldt de politie aan RTL Nieuws. Het meisje werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 03:15 uur van haar fiets getrokken en verkracht.

De dader ging er daarna vandoor; het meisje werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Asielzoeker” aangehouden voor verkrachting meisje Kampen

 1. Alex Delarge zegt:

  Je verwacht zoiets ook helemaal niet.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Helaas is het in Duitsland nog veel erger dan hier en bijna iedere dag keuls rape feest voor de gore lichtgetinte en zwarte asielratten:
  http://crazzfiles.com/the-rape-of-europe/

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  En zo wonen de asielratten in Dronten, beter dan menig NL-er en de boergemeister is blijkbaar ook een lul met vingers, want ja er is wel eens iets mis, maar waar niet??
  http://nos.nl/artikel/2084515-ons-azc-in-dronten-is-een-gewone-woonwijk.html

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Castreren en op een vliegmaschien naar de Sahara. Geen verdoving!

  Like

 5. fleckie zegt:

  Die ‘verkrachter’ moet medicinaal gecastreerd worden, [heb ik al eens verteld,[valt niet op, en ‘veroorzaakt’ nooit meer last, behalve door zichzelf afvragend waardoor hij…..is geworden,, [werkt hopenlijk afschrikwekkend’. Voor anderen?

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  En uiteraard helemaal niets hierover in de MSM. Net zoals het meisje te paard in Drenthe, en de zwangere vrouw op de fiets in Overijssel. Allemaal belaagd door asielzeikerds. En de man in Drachten wiens vingers werden afgehakt met een manchete door een Syrier. Allemaal doodgezwegen door de MSM.

  Like

  • danny zegt:

   Mogen we niet weten Angie, stel je voor dat het droombeeld van de ‘ multiculturele samenleving’ en de schellen van de ogen van policor afvallen.
   Dat willen ze natuurlijk niet.
   Ze volharden liever in valse idealen, die de samenleving zullen vernietigen en onze identiteit tot nul zullen reduceren.

   Like

  • Steven zegt:

   We vertellen op tv alleen met TROTS als een blanke een asielzoeker of een allochtoon iets heeft aangedaan…want dan is het bijna voorpagina nieuws.
   Het werd gisteren in het nieuws gebracht…maar alleen man verkracht meisje..PUNT!

   Like

 7. En wat gaan ze met de verdachte doen, Stel eens een voorbeeld een flinke afranseling en flikker hem terug naar zijn land van herkomst.

  Like

 8. danny zegt:

  Heeft niets met de islam te maken joh.

  Like

 9. danny zegt:

  Ben blij dat het niet mij dochter betreft, want dan zouden de gevolgen voor deze ‘asielzoeker’ niet te over zien zijn.
  Ik wens het meisje en haar familie veel sterkte.

  Vooral de poort open blijven houden , Rutte.

  Like

 10. Pieter zegt:

  Meisje van 17 wat doe jij zo laat op weg. Kon vroeger al niet, maar tegenwoordig helemaal niet.

  Like

 11. Pieter zegt:

  heden kampen, morgen in uw dorp / stad
  (misschien wel een dochter van dhr Verburg uit de Krimpenerwaard, maar dat gun ik dat meissie niet, misschien dr pa door een paar Bubba´s uit Somalie) ( die heeft dan weer wel de gunfactor)

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Dat meldt de politie aan RTL Nieuws. Het meisje werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 03:15 uur van haar fiets getrokken en verkracht.

  Ik weet ik ben een oude lul van 66 jaar. Vandaag in onze progressieve wereld moeten jonge meisjes probleemloos ook in de nacht om 03:15 uur naar huis of waar ook naar toe kunnen fietsen. Deze met islam geïnfecteerde smeerlap heeft daarvan gebruik gemaakt en in de moslim wereld zijn alleen lopende meisjes en vrouwen free game overdag maar zeker gedurende de nacht. Nu de islam zich als een olievlek over het land verspreidt wordt het tijd dat we uit preventie en veiligheid onze dochters en vrouwen opnieuw de mores van de jaren vijftig opnieuw gaan aanleren. Ik kan er ook niets aan doen maar onze samenleving holt achteruit en het is het zwakkere geslacht (laat het geen feministe horen) dat bij voorschreidende islamisering het eerste de scherpe kanten gaat voelen.

  Geliked door 1 persoon

 13. elisah zegt:

  Die vuile schoft hangt hier de zielige vluchteling uit en ipv zich netjes en respectvol te gedragen in een gastland, waar goed voor hem gezorgd wordt, gaat dit gore beest op tienermeisjes jacht en verkracht dat arme kind.
  Het liefst zou ik zo’n schurftzak neer knuppelen en het land uit schoppen.
  Het is ook zeer dom om een kind zo laat en helemaal alleen naar huis te laten fietsen, ik haal en breng mijn kinderen altijd.

  Like

 14. KRAFTAVILQA zegt:

  Ik zie ’t al we hebben te weinig asieltuig, in ieder gezin een asielcrimineel dan kun je er langzaam en van dichtbij aan wennen maar dan natuurlijk voor de slachtoffers wel stunguns en pepperspray (xtra-hot) zodat ze hun gast kunnen africhten (ik bedoel uiteraard inburgeren).

  Like

 15. edwin vissers zegt:

  onze dochters worden al jaren de hoer gezet door loverboys ,vervolgens gaan blanke mannen even bij het meisje langs voor plezier ,van mij mag 80 % procent van de nederlanders direckt naar de hell ,ze stemmen toch op die eurofielen nazis

  Like

 16. Visje zegt:

  ik hoorden het al eerder op de radio, er scheen ook een vrouw bij betrokken te zijn geweest, ik wordt zo ontzettend boos op dit soort vrouwen, die erbij staan te kijken, bah walgelijk, het meisje fietsten wel erg laat, ik zou mijn dochter niet meer op z’n tijdstip buiten willen hebben, maar het is nooit of te nimmer te rechtvaardigen, ook een jongen kerel van 33 jaar dood, laat 2 kinderkes achter, alleen maar omdat hij een ruzie wilden sussen tussen buitenlanders, van noord Afrikaanse komaf en oost europese lieden, sloegen ze hem maar even in coma, waarna hij later overleed.het gaat werkelijk maar één kant op, onze samenleving is naar de klote, er MOET DRINGEND verandering komen,

  mvg visje

  Like

 17. CJ zegt:

  En dit staat ook de rest van Nederland te wachten. De islamitische gelukszoekers denken dat ze alles mogen. Ze krijgen al wel alles : gratis huis, gratis geld om het huis mee in te richten, gratis medische zorg, levenslange uitkeringen, subsidies en toeslagen, na enkele jaren het staatsburgerschap. Terwijl werkloze autochtonen iedere week een sollicitatiebrief moeten versturen en vrijwilligerswerk moeten doen om hun uitkering te behouden wordt dit niet verwacht van de migranten. Nee, die mogen de rest van hun leven hun hand ophouden met in hun andere hand de Koran.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s