De razendsnelle islamisering van Londen . . .

CrkCDzvVYAQ8Bpy

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

De islamitische burgemeester van Londen roept een speciale eenheid in het leven om diegenen die online moslims “beledigen” in de gevangenis te gooien.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op De razendsnelle islamisering van Londen . . .

 1. Gekker kan het toch niet worden, dit gaat toch echt veel te ver.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Wij gaan een taskforce opzetten om niets anders te doen dan ISLAM beledigen! Het hele bestaan van dit barbaarse SCHIJTGELOOF is een belediging voor de gehele mensheid. Islam is dictatoriaal, weerzinwekkend, primitief, smerig, misogyn, homohatend, antisemitisch, intolerant, pedofilie-verheerlijkend, zwakzinnig, incestbevorderend, genitale mutilatie-stimulerend, agressief, goor, incompatibel met moderne waarden en normen…kortom, Islam moet UITGEROEID worden!

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  De smerige gore booslimrat, dit was natuurlijk te verwachten, zelfs een brexit gaat ze niet meer helpen daar aan de andere kant van het kanaal. Misschien alleen nog een burgeroorlog om alle booslim ratten eruit te pleuren, maar dat moet dan zo snel mogelijk gaan gebeuren.
  Ook de verkiezing van deze booslimrat is door labour geregeld.
  Net als in de rest van Europa is ook slinks labour in Engeland de zware kanker van het land!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ron zegt:

  Ik neem aan dat dit satire is, of niet soms?

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Nog steeds zo enthousiast over May ?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Nee, absoluut niet enthousiast over May, zij heeft zich te houden aan de referendumuitslag, maar probeert met slinkse slagen toch in contact te blijven met de EU te Brussel en een loopdametje te spelen voor hen.

   Alleen al het debat over het vluchtelingenquotum dat men graag ingevoerd wil zien: May wil het tegenhouden. Nigel Farage is het ook opgevallen:

   Like

 6. fransdewit zegt:

  Je kan wel zien dat die gasten hun eigen Volk wel op de eerste plaats zetten, met alles wij zijn maar uitschot.

  Like

  • fleckie zegt:

   I.p.v. De Joden, verbeelden de moslems zich, dat zij het ‘uitverkoren volk’ zijn, ……………..Waarom is eigenlijk die geestelijke, met zijn paarsachtige>kasuifel van de …..kerk rechts op de foto aanwezig?<<

   Geliked door 1 persoon

 7. Jade zegt:

  In WOII was Engeland een veilige haven,
  maar dat kunnen we deze keer wel vergeten.

  Like

 8. Pete zegt:

  We gaan het zien ? Ben zeer benieuwd wat er gaat volgen.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Annechien, ik neuk je de moeder.

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Mohammed is de voornaam die het meest wordt gegeven in Groot Brittanië.
  Dit komt echter niet in de officiële statistieken als zodanig voor omdat het onder verschillende spellingen wordt geschreven:
  (Mohammed, Muhammed, Mohammad, Muhammad, Mohamed…) chacune est comptabilisée séparément!
  en zij vinden dat dit allemaal andere namen zijn.
  Leuk “tafereeltje” in het Nieuwe Londonistan……
  vroeg geïndoctrineerde moslimmertjes………………

  Like

 11. Michael Jacobs zegt:

  Islam is géén apart land of volk – aan het moslim-zijn kunnen géén rechten worden ontleend. Je mag er dus over zeggen en schrijven wát je maar wil, en wie dat niet leuk vindt moet maar terug naar de woestijn. We moeten dit duidelijk maken door hen die zich als ‘moslim’ uitdrukken of presenteren hard uit te lachen. Wie denken ze dat wel dat ze zijn?

  Geliked door 2 people

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. Steven zegt:

  Gewoon AFZETTEN zo’n burgemeester..want toen hij immers net burgemeester was liep zijn vrouw ook ineens met een vaatdoek op. Daarna werden blootposters in bushokjes verboden..nu dit weer…dat is vragen om problemen.
  Maar ja..aan de andere kant kan je het ze niet kwalijk nemen..al die K*T westerlingen spelen dit soort gasten alleen maar in de kaart. Geven ze posities waar een normaal mens zijn bedenkingen over heeft.
  Al die socialistische zwakzinnigen plegen liever collectief zelfmoord..want rationeel nadenken lukt gewoon niet!

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  De democratie in Londen is met zijn laatste stuip trekking bezig!

  Like

 15. Hear, hear! Ik kom, na twee dagen afwezigheid hier weer eens binnenwandelen en ziedaar: Londen islamiseert in razendsnel tempo. Wie had dat nu gedacht!
  Stomtoevallig refereerde ik daar ook nog aan in een zekere speechtekst voor Breda op 18 Juni jl.:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/18/de-speech-die-ik-niet-heb-mogen-houden/
  Maar tja, die mocht dus niet gehouden worden.
  Ben overigens nu een beetje gaar, mensen, maar er zit nog een artikeltje in de planning over de belevenissen in Duisburg op Maandag September; ik hoop het nog voor het eind van deze week te voltooien!
  Misschien interessant om te lezen, hoe bepaalde zaken óók aangepakt kunnen worden!

  Geliked door 1 persoon

 16. Jules Vismale zegt:

  Even een nieuwe oproep daar aan die klootzak van een burgemeester in Londen: “Als jij het gore lef hebt om zogenaamde “ongelovigen” of zij die radicale moslims beledigen in de gevangenis te willen gooien dan mogen al degenen die jou daar terecht haten jou op hun beurt met keiharde kaakslagen in de Theems slaan!”
  En als het aan mij ligt maken al de islam-hatende Londenaren spotprenten waarop je met een roze tutu wordt afgebeeld, een hond en een varken als huisdier hebt, de profeet Mohammed uitroept dat jij naar je dood het paradijs van Allah niet inkomt en dat de laatste je een vliegreis naar de hel aanbied!
  Ik ga er misschien zelfs van dromen (en wederom zal ik dat niet laten hoewel ik natuurlijk allang weet dat een bekend persoon op E. J. Bron dat weer kinderachtig zal vinden maar daar ben ik allang aan gewend) dat Peter Pan samen met zijn vriendjes (waaronder OOK de mooie, stoere, lieftallige en niet altijd even slimme vriendinnetjes van Peter Pan; Wendy Cynthia, Maira, Tiger Lily, Meera en Tinkerbell) over het hoofd van deze snertburgemeester gaan vliegen en daarna kilo’s varkensmest over hem uitgooien! Dan stinkt hij tenminste hierna nog erger dan dat hij al is, dit gore islam-stinkdier!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat waren nog eens andere tijden, we gaan het nooit meer meemaken zo als toen……

   Like

  • Republikein zegt:

   Dank je Jules.
   Komen de baard en de kale ook nog aan de beurt?

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @Republikein, wie bedoel je eigenlijk met de baard en de kale? Toch niet de twee blunderende speurders Paling en Ko daar de eerste geen baard heeft (behalve de door hem verfoeide dr. Bacterie en deze is ook kaal) maar alleen twee haren en de tweede is eveneens kaal en door toedoen van dezelfde professor. De Super (hun baas) heeft daarbij een grote walrussnor en is zo onbemind bij Paling en ko dat ze hem er constant belachelijk mee maken waarbij ze elkaar zwaar letsel willen toebrengen maar ze kunnen elkaar alleen niet doden!
    Het enige wat ik de laatste zo jammer vindt is dat ik Tom Hendrix niet meer kan bereiken op E. J. Bron om erachter te komen wat hij precies vond van mijn laatste reacties over de islam, moslimextremisten, Angela Merkel en vooral over Peter Pan. Zou hij daar vroeger ook wel eens naar hebben gekeken op de televisie en zo ja, dan mag hij hopelijk aan mij gaan meedelen wat Tom Hendrix daar precies van vindt.

    Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  En weg was de parkeergarage in Londen

  Like

 18. Jan zegt:

  De toekomst van GB

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 17.50. uur. Wat een vuil schorum, eruit met deze haatbaarden! En deze haatbaarden worden gesteund door de PvdA,CDA,VVD,D66,SP,CU,SGP. Alleen Wilders wenst dat er tegen wordt opgetreden. Weg met de islam, de haatbaarden, en de haathutten!! Moet je die HAAT zien in die ogen van de haatbaarden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s