Dries van Agt verdient geen serieus podium

Screenshot_51

Gezamenlijke verklaring van het Simon Wiesenthal Instituut en Likoed Nederland, 5 september 2016.

In een uitzending van EenVandaag op 5 september 2016 werd de heer Dries van Agt uitgebreid aan het woord gelaten. Hij vond dat de Israëlische premier Netanyahu opgepakt moest worden als “oorlogsmisdadiger”.

Waaruit bestonden die oorlogsmisdaden? Uit het bouwen van woningen voor Joden. Het bouwen van woningen voor Joden oorlogsmisdaden noemen, is uiteraard volstrekt bespottelijk. Hij vond deze woningbouw ook erger dan Palestijnse terreuraanslagen. Hoe kan iemand woningbouw veel erger vinden dan het vermoorden van talloze onschuldige burgers, mannen, vrouwen en kinderen?

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, islam-collaboratie, islamappeasement, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

50 reacties op Dries van Agt verdient geen serieus podium

 1. Dat dat fossiel nog leeft, er komt alleen niets zinnigs meer uit.

  Like

 2. Steven zegt:

  Al die gasten van de politiek of oud land verziekers zijn of aan de coke of massaal dement geworden. En waar al die debieligheid nou vandaan komt…ik kan het antwoord gewoon niet vinden.
  Maar ja, zij zullen waarschijnlijk dan wel zeggen dat ik niet vrij meer mag rondlopen en een gevaar ben voor het land..haha

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De uitspraak van Van Agt is onzinnig. Eigenlijk zou er geen aandacht aan besteed moeten worden. We hebben echter te maken met een ‘oud premier’. Dan kan dit niet zomaar passeren.
  Van Agt behoort aangeklaagd te worden voor het beledigen van een bevriend staatshoofd.
  Als oud minister van Justitie kan hij geacht worden dat dit strafbaar is.
  Laat hem maar peentjes zweten. Onderzocht zou moeten worden of hij niet uitgewezen kan worden naar de Palestijnse Staat. Dan kan hij konkelefoezen met vriend Abbas.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kan je nagaan van hoe ver weg het Nederlandse volk gekomen is.

   Om op zo’n man te stemmen om hem maar als MP te krijgen moet je toch wel héél erg geradicaliseerd idioot Christelijk zijn…

   Ik zie hem nog zo voor me, die zingende zaag met z’n Limburgse devote oogopslag,
   die gevouwen handen en de blik hemelwaarts gericht.

   Christelijke smeerlap! En die kat maar in het donker knijper…

   En dan dat wielrennen!

   Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad , Paul , wat een onbenullige bezigheid , wielrennen ; en dát voor een voormalige MP !
    Antisemiet , dementerend en een epo- hobbyist .
    Hij dient zo spoedig mogelijk uit zijn lijden verlost te worden .
    Kan ie niet onder lijn 13 fietsen ?

    Like

   • fleckie zegt:

    Devote oogopslagen , toneelspel, , etc.! Moet wel, in verband met ‘overtuigingen’ leren ze vanzelfsprekend op de semenaries, of kloosterscholen

    Like

 4. danny zegt:

  Het wordt steeds gekker met ‘dolle dries’. Hij benadert nu de gekheid van gekka duisenberg.
  Wie neemt deze fossiel nog serieus.
  Als hij zo voor de Palestijnse zaak is, moet hij er maar gaan wonen.

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  van Agt is samen met die palestijnen hoer Gretta Duisenberg een verachtelijke vuile Joden hater.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  de heer = het sujet
  +++

  Like

 7. elisah zegt:

  Die man is toch al jaren aan het dementeren?

  Like

 8. Henk zegt:

  Zoals Gerrit Komrij in 1975 al zei: van Agt stinkt als een ongestelde non op een gloeiende plaat.
  De stank hangt nog steeds aan die vent.

  Like

 9. Bas zegt:

  Hij kan zich beter druk maken om de toestand hier, waar huizen uit het woning bestand met voorrang worden ingenomen t.b.v. asielzoekers, enj de eigen bevolking in de wacht wordt gezet.

  Like

 10. pimper zegt:

  zijne heiligheid van agt,bkijf alsjeblieft in hde heilig land stichting en laat je4 nooit meer zien,palestijnen de moordenaars zijn bij jou veel beter dan de joden die hun erg kleine land enorm goed beheren,iets wat arabieren nog nooit gedaan hebben,sterker alles wat goed uitgevonden door het westen is kochten ze gewoon /…er is 0 uitgevonden door hun

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Toen Driesje nog als regent tekeerging kreeg ie bijna ‘een natte’ bij het alleen al denken-aan Israel. Eenmaal van het pluche af, maar nog wel heftig op de loonlijst van BV Nederland, draaide hij 180 graden linksaf en zijn zgn. adoratie van de Joodse staat was verdwenen. Geloof niet dat Dries een antisemiet is, maar meer een naïeve katholiek die “barmhartigheid” hoog heeft zitten, de pallies zielig vindt en en dat Israel ‘de Grote Onderdrukker’ is. Tuurlijk doet Israel ook wel eens een beetje aan ‘landjepik’, maar wat wil je als je ten hoogte van Tel Aviv maar zo’n 30 km van je vijanden weg zit en daardoor zeer kwetsbaar. Vandaag werd ook weer duidelijk dat alle EU-miljarden die naar de zielige pallies zijn verscheept, weggegooid geld is. Er is niks van de grondgekomen en dat chaos/terreur/moord/doodslag overheerst. Geen wonder dat meiden uit Rammalah/Jenin etc.maar wat graag een Israeliese pallie aan de haak willen slaan en zodoende in Israel kunnen wonen. Homo’s op de vlucht voor hun eigen familie, vragen asiel aan in Israel. Maar dat zullen Driesje cs. allemaal wel niet (willen) weten, wereldvreemd/naïef als ze zijn.

  Liked by 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   ReaGluurder:

   “Tuurlijk doet Israel ook wel eens een beetje aan ‘landjepik’…”

   Zou je dat even willen toelichten? Welk beetje van welk landje heeft Israel dan gepikt? Ik weet hier namelijk niets van en wil graag wat leren van je.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Jezuïet !

   Like

   • fleckie zegt:

    Te leren valt;…’LIST en BEDROG”, [vooral ook hoe ze aan de centjes, via missionarissen kwamen , via het THUISFRONT, dat mocht opdraaien voor ‘de’ familieleden’ als deze ‘moe-gedraaid’ waren door bepaalde omstandigheden , op hun missieposten, …’in den vreemde’. ….[.Het gebedel voor o.a. de …MISSIE ..voor gekleurden, is weer begonnen!.in ONS]. Maar ook in de weekkrant staan er weer ‘bedeladvertenties’.]

    Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vanavond nog in Eén Vandaag. Dries van Agt kreeg alle ruimte om zijn Israelhaat te spuien. Hij noemde het bouwen van nederzettingen in “bezet gebied” een oorlogsmisdaad en Netanyahu een oorlogsmisdadiger, die rechtstreeks doorgestuurd zou moeten worden naar het ICC.

  Het is kennelijk niet tot de kwezel doorgedrongen dat die zogenaamde “bezette gebieden” alleen maar bezette gebieden waren toen ze door Jordanië bezet waren tussen 1948 en 1967. De vernielingen in die periode aan de Joodse heiligdommen in Jerusalem door Jordanië, het ontheiligen van heilige Joodse plaatsen en het trachten judenfrei te maken van Jerusalem kreeg geen aandacht. Dat waren met recht oorlogsmisdaden, maar ja, die werden gepleegd tégen Joden, dus dat geeft niet.

  Het wordt nu echt tijd dat Van Agt doodgaat.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 4 people

 13. Leo zegt:

  DRIES: Schijndood en toch nog een mening verkondigen…..

  Kruip in je put man !!!

  Like

 14. biebie zegt:

  Als je aan dementie lijdt dan sla je wartaal uit daar heeft hij al jaren last van het wordt alleen steeds erger.

  Like

 15. fleckie zegt:

  Misschien kan van Agt, de site van tangsir 2569. WordPress.com. “ISRAEL, zich ‘eens ter harte nemen’?

  Like

 16. Harry zegt:

  Eigenlijk onvoorstelbaar dat we zo’n klootzak in leven laten .
  Als hij in een Turkse gemeenschap zoiets zou flikken was ie allang door de maden opgevreten .

  Je treft het Dries , dat we zulke watjes zijn .
  Maar het wordt nu och echt hoog tijd dat je zelf die rotkop voorgoed dicht gaat houden .
  We zijn je zó spuugzat !

  Like

 17. carthago zegt:

  Van agtelijk is een wandelende hitlerfan , levensgevaarlijke gek op jacht naar een volgende holocaust. Maar de Israëlis weten dat gelukkig ook.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  En niet vergeten dat ook meneer van Agt van het CDA is. CDA!. Mocht u ooit willen gaan stemmen op het CDA. Hun eigen huis-SS-er is dood, meneer Aantjes, maar meneer van Agt is nog springlevend.

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  En …. zijn CDA laat heel Nederland volbouwen voor moslims.
  En mosketen en haatscholen, allemaal met steun van het CDA.
  Raar dat bouwen in Israël een probleem is voor van Agt terwijl hij zelf heel Nederland vol bouwt (met ene Brinkman, CDA) voor moslims, voor de bezetters.
  Meneer is over de datum.

  Like

 20. Pete zegt:

  Ach.. seniele vAgt is een ‘geloofskrankzinnige’ !

  Loopt de hele wereld af om op ‘christelijke-congressen’ te getuigen (als ex MP van NL) van zijn liefde voor de ‘here jezus’ … (vermoord door de joden)
  Wil dolgraag dat de ‘dag des oordeels’ aanbreekt, aangekondigd in de bijbel, en alle ongelovigen en niet oprecht gelovigen in “de hel” worden gegooid.

  vertaling: die man wil dus, wenst dus ! en bid daarvoor vurige gebeden, dat de aarde in brand vliegt en 7,5 miljard babies, kinderen, volwassen, kortom al het menselijk en dierlijk leven op aarde wordt vernietigd. Omdat ze niet in ‘zijn’ god geloven. Waarlijk gelijk aan een ‘moslim-fundamentalist’ en andere religieuze idioten.

  Hij heeft zich in zijn gebeden tot het opperwezen al aangemeld om daar een handje bij te helpen. (gebulder van gelach van god en zijn engelen, echoën tegen de wanden van de hemel)

  Wat zal dat pijn doen in zijn bovenkamer, dat het maar nog ‘steeds niet gebeurt’, zodat hij het ‘live’ kan meemaken. (alhoewel, die allaahzombies zijn al hard op weg, om hun opperwezen een handje te helpen)(maarja dat is de verkeerde god)

  Zijn grote angst is dat als hij dood gaat, en zijn hersenen in een paar minuten verschrompelen, hij niet ‘de heerlijkheid van gods wederkomst’ kan aanschouwen.

  Zou hij beseffen, met zijn intellect, ergens achterin in zijn schedel, dat god niet bestaat, de ‘here jezus’ een verzinsel is, en dat zijn ‘verknipte hersens’ en ‘persoonlijkheidje’ erg onbeduidend en waardenloos zijn, in de menselijke vijver, (van verderf) door de eeuwen heen.

  Denk het niet, voorlopig moet tie nog Joden zwart maken. Jaloers dat tie is omdat ze veel intelligenter zijn dan hij. En die erg zielige Arabieren in Palestina verheerlijken.
  Ik hoor geknars der tanden.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Zo’n man wordt enkel daarvoor gevraagd, om zijn praatje te houden, omdat er dus bewondering bestaat voor de man en zijn ideeën.
  Die Joden haat zit er dieper in dan je kan bedenken, bij dit soort programma’s.
  Ik heb het altijd een verschrikkelijke enge man gevonden, zo iets voel je gewoon aan bij sommige. Dat had ik al toen ik nog niet eens mocht stemmen.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat dit fossiel is z’n rotkop dicht houd !!!!

  Like

 23. Jean zegt:

  Die eikel is nog te smerig om opgehangen te worden.

  Like

 24. Cathja zegt:

  Wat een smerige rat is hij toch! Een Hamas-knuffelaar. Het wordt tijd dat dit figuur definitief gaat zwijgen, want alles wat er uit zijn vuile mond komt ademt antisemitisme.
  Hoe kan een mens toch tot zulke onzinnige, smerige en leugenachtige uitspraken komen, behalve wanneer hij zwaar dement is? Ik snap niet dat er iemand nog benieuwd is naar zijn mening, en dat hij op TV uitgebreid de gelegenheid krijgt om zijn gal over Israël te spuwen!

  Hij moet zich diep schamen als “vrome katholiek”!!

  Like

 25. Thomasson zegt:

  De oude gedrocht Dries van Agt verdient te worden uitgekotst uit elke podium mogelijk ..behalve de podium van een de Al Soennah moskee ..Daar hoort hij thuis. De man is op zijn oude dag zijn kluts kwijt geraakt, of hij wordt zwaar betaald door vrienden in de Emiraten. Dries van Agt heeft totaal geen geweten. Als het gaat om Joden dat is deze man een Jodenhater ..altijd al geweest …en zal dat ook altijd blijven. Maar hij is te laf om dat openlijk te zeggen. Hij bekleedt zijn haat met liefde voor mensen van zijn eigen soort …laf en verraderlijk. Zijn neiging tot landverraad staat buiten kijf; anders had hij geen opdracht gegeven de Drie van Breda vrij te laten. Mensen die hier in Nederland de nodige oorlogsmisdaden hadden gepleegd. Hij heeft het over de oorlogsmisdaden van Nethanyahu, maar vergeet zijn eigen misdadige opdracht de Molukkers op te ruimen. Dat was ook een oorlogsmisdaad of een misdaad tegen de mensheid? Zijn contacten met de Hamas laten zien hoe verrot de ziel van deze man is. Zijn vrienden van de Hamas onderhouden hechte contacten met ISIS en Al Quida. Met andere woorden deze man is gelieerd aan mensen die terreur sponsoren : ook terreur in Nederland. Maar een mogelijke terreuraanslag die zijn vrienden zouden plegen in Amsterdam of elders laat hem koud.

  Like

  • BertG. zegt:

   “maar vergeet zijn eigen misdadige opdracht de Molukkers op te ruimen.”

   Hoeveel totaal onschuldige mensen hadden ze ook alweer zomaar dood geschoten?
   En dan ook nog het meest laffe wat je kan bedenken, een kleuterschool gijzelen.
   Alleen als je van Molukse afkomst bent, vind je dit een misdaad, deze opdracht.
   Zo zouden ze vaker iets moeten oplossen hier, i.p.v. allerlei taakstrafjes uitdelen voor moord en verkrachtingen.

   Like

   • Pete zegt:

    Zo is het Bert…mooi gezegd !
    Niet alle Molukkers vonden het een misdaad, en waren kwaad op die terroristen.
    Waarbij komt, dat die ‘terroristen’ vochten voor een onhaalbaar doel, een vrij en onafhankelijk eilandengroep ‘de Molukken’

    Weg gegeven door de Blanda’s aan de moslims van Djakarta.

    Die daar nu de dag nog steeds huishouden..(op de moslimse manier wel teverstaan)
    (o.a. met bootjes de eilanden bezoeken voor jacht op christenen.)(zoals overal waar de moslims in de meerderheid zijn)

    Like

   • fleckie zegt:

    Ze. De Molukkers vochten voor datgene wat…LUNS…hun…had beloofd! I.v.m.de Molukken?

    Like

   • BertG. zegt:

    fleckie zegt: 8 september 2016 om 06:25
    Als dat geen goede reden is om onschuldige trein passagiers af te schieten, dan weet ik het ook niet meer.

    Als het flinke kerels waren geweest dan hadden ze de 2de kamer moeten gijzelen of de verantwoordelijke personen daarvoor, en niet mensen die er niks mee te maken hadden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wat mij betreft waren dit de 1ste terroristen die we hier hebben gehad.
    En terroristen begrijpen maar 1 oplossing, om het door te laten dringen dat ze verkeerd bezig zijn.

    Like

 26. J. C. Th. Köhler zegt:

  Al begin jaren ’70 liet hij weten er trots op te zijn een ARIëR te zijn. Toen liet hij al zien uit welk hout hij gesneden was. Verrot waaibomenhout. Bekijk zijn foto’s uit die tijd en zie dat hij zijn haat op dezelfde manier schuin over zijn voorhoofd droeg als een andere ariër enkele decennia vóór hem. Het was een teken aan de wand…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 27. Perfide Albion zegt:

  Het CDA zit vol met landverraders en Jodenhaters. Sterph van Agt, Sterph!

  Like

 28. Harry zegt:

  Als ie bij mij in de buurt woonde , zou ik hem van zijn fiets af donderen .
  Als je een fiets bij de bagagedrager of aan het achterwiel optilt , dan vallen ze zich te barsten !
  En dat is wat die godverdomde paap toekomt .

  Like

 29. Gert Jan Reitsma zegt:

  Nu weet u allen hoe we aan het woord AGTERLIJK komen! Verdere uitleg alleen nodig voor debielen.

  Like

 30. John zegt:

  Van Agt is een verstokt R-K aanhanger. Het R-K geloof is toch een dwaalleer? Dat verklaart veel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s