REALISME . . .

Screenshot_48

Ze krijgen ons geld, onze woningen, kleding, entstoffen, voeding . . . Wij krijgen hun rotzooi . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op REALISME . . .

 1. Republikein zegt:

  Dan zit er maar 1 ding op.

  Liked by 2 people

 2. Mary zegt:

  Arme Duitsers, massaal de straat op en net zo lang je onvrede uiten tot alles wat geen AfD is op de loop gaat, de kortste weg naar Rust en Ruimte. Zal wel niet realistisch zijn.

  Like

 3. piet travestiet zegt:

  tja,daarvan zou je wel gaan zuipuh maar niet om het te vieren….

  Like

 4. Dat zijn nou moslims, die over zichzelf beweren dan zij rein zijn. Nou dus niet ze maken overal een klerezooi van. Die troep zou je op moeten pakken en in hun moskee flikkeren.

  Liked by 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Zeer veel Duitsers hebben dit over zichzelf afgeroepen met hun welkomstcultuur. Velen steunden het beleid van Merkel, want ‘die arme vluchtelingen moeten we helpen’. Toch? Ja, want ze zijn alles kwijtgeraakt in die verschrikkelijke oorlog…..!

  Nog lang niet bij iedereen gaan de ogen open, maar toch begint een steeds groter wordende groep Duitsers zich te realiseren dat er iets heel erg mis gegaan is met het ongecontroleerd toelaten van meer dan een miljoen vreemdelingen, waarvan nu blijkt dat een zeer groot deel totaal geen oorlogsvluchtelingen zijn.

  Wat zullen voor die mensen de druiven zuur geweest zijn toen ze achter de waarheid kwamen!

  Like

 6. KRAFTAVILQA zegt:

  ‘Ze zijn niet allemaal zo’ LOL! Welterusten. ‘Niet iedere muzel is een terrorist’ correctie: “Nog niet iedere muzel is een terrorist”.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ze vreten de sociale ruif leeg, verzieken onze cultuur en welzijn, liegen en bedriegen, veroorzaken overlast, het zijn kinderverkrachters en aanranders >

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘DE >>GROTE>>UITDAGINGEN’, …PENSIOEN…en …ZORG’. Door.. Frans Slangen, voorzitter KBO, in ONS sept.2016………………Om met het eerste te beginnen: het gaat prima met onze pensioenfondsen: ook al wordt in de media vaak het tegendeel beweerd. De pensioenreserve is nog nooit zo groot geweest, pensioenfondsen maken gemiddeld keurige rendementen, en er komt meer aan pensioenpremie binnen dan er jaarlijks aan pensioenuitkeringen uitgaat en indexeren zou geen probleem moeten zijn met een pensioenreserve van circa 1.400 miljard euro, [in cijfers: 1.400.000.000.000]. Dat is 60% van het totale pensioenvermogen binnen de EUROPESE UNIE[ het uittredende Groot-Brittannie niet meegerekend]. Er is maar EEN reden waarom de pensioenfondsen er slecht voor ‘lijken’ te staan en dat is het gevolg van de kunstmatige rekenmethode die op 1 januari 2015 is ingevoerd. Als een pensioenfonds in werkelijkheid jaarlijks 6% rendement maakt, moet het zich theoretisch arm rekenen met die rekenrente- die door het monetair beleid van de EUROPESE CENTRALE BANK historisch laag is- en moet het fonds een nog grotere buffer aanleggen. Bij ongewijzigd beleid zal er daardoor gekort moeten worden door vele fondsen en zal er ook de komende 10-15 jaar niet of nauwelijks geïndexeerd kunnen worden. Dat lijkt een exclusief probleem van de huidige gepensioneerden, maar ook de maandelijks ingehouden pensioenpremie van werknemers doet niet wat het zou moeten doen: renderen voor later. Zoals gezegd rendeert hun inleg in de praktijk prima,maar dat komt niet ten goede aan hun loon-voorpraten-spaarpot. De grote vraagstuk: aan wie straks wel? U kunt er van op aan dat we alles op alles zullen stellen om de ..onteigening van uw uitgestelde loon tegen te houden. …………………………DAN …de…ZORG. U kent mijn opvatting over marktwerking in de zorg en de toenemende macht van zorgverzekeraars. Ik ben het geheel eens met Hans-Martin Don, voormalig wethouder in Eindhoven en thans lid van de Eerste Kamer. In deze editie van ONS gaat hij uitvoerig in op het initiatief om te komen tot een NATIONAAL ZORGFONDS zonder eigen risico. Ik vind het onverteerbaar dat steeds meer mensen in financiele problemen komen omdat ze de stijgende zorgkosten niet meer kunnen betalen terwijl de winsten van zorgverzekeraars groeien. Heel goed dus dat CDA, SP en PvdA het verbod op winstuitkering door zorgverzekeraars blijvend willen verbieden. Het is een eerste stap, maar liever zie ik dat de zorg weer van ons wordt. Daarom spreek ik van harte mijn steun uit voor een Nationaal ZORGFONDS. Ik hoop dat u dat ook doet door het formulier op pagina 19 met zoveel mogelijk mensen in te vullen. …Bedankt alvast! ………………………………………………….Frans Slangen, voorzitter.

   Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    ‘…SP…pleit met anderen voor …NATIONAAL ZORGFONDS”,…STOP DE MARKTWERKING…IN DE ZORG”.’ …………[Uit “ONS’ maandblad v.d.KBO, sept.2016. …..’De marktwerking in de zorg is mislukt. Tien jaar na het afschaffen van het ZIEKENFONDS moeten we op onze schreden terugkeren,…vindt..de…SOCIALISTISCHE Partij. …Het SP-INITIATIEF voor een NATIONAAL ZORGFONDS zonder concurrerende verzekeraars vindt inmiddels breed weerklank. …Hans-Martin DON, Eerste Kamerlid voor de…SOCIALISTISCHE..PARTIJ, licht het idee toe…………………WIE is Hans-Martin DON? Hans-Martin DON [1959] is sinds juni 2015 lid van de EERSTE KAMER voor de SOCIALISTISCHE PARTIJ. Daarnaast is hij directeur van het ..LEGER des HEILS in de regio ZUID…DON woont in WAALRE. Hij was van 2006 tot 2010 wethouder in EINDHOVEN. DON begon zijn loopbaan als psychiatrisch verpleegkundige in het Academisch Ziekenhuis UTRECHT en werkte later onder meer bij de GGZ voor hij de overstap naar het ..LEGER DES HEILS maakte.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.

    Like

   • fleckie zegt:

    Even doordenkend: wat zullen moslems plezier hebben als hun dat ook nog ‘overkomt’ dan zal waarschijnlijk heel AFRIKA ‘ EN…..TURKIJE…..mee willen profiteren’ …..VIA familie HIER in NL. ..woonachtig. ………………….{De heer DON woont in Waalre, bij VALKENSWAARD, waar HEEL…weinig voddenkop-vrouwen , en ‘Lange-jurken-kerels ‘ te zien zijn. [ doordat ik geregeld VIA >>WAALRE <<rijd, richting VALKENSWAARD, zijn er bijna nooit licht-tot donkergetinten door mij gezien, [tenzij ze 'binnen zitten,?] tv te kijken?

    Like

 8. Republikein zegt:

  Het realisme zit h’m er hier in dat de zoon van de drankzuchtige Noach voor grote verwarring heeft gezorgd en dat het tot heden van vandaag nog nagalmt!
  Bitte ein Bitt.

  Like

 9. elisah zegt:

  Die oorlog in Syrië zal niet zo lang meer duren en dan kunnen ze allemaal weer retour gaan om hun land helpen op te bouwen en krijgen wij hopelijk ons land weer stukje bij beetje terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s