SGP smeekt om AZC

Screenshot_47

(Door: Wim van Schaik)

Niet langer talmen, maar zo snel mogelijk de opvang van asielzoekers mogelijk maken. “De gemeente Krimpenerwaard heeft al te lang niets gedaan”, meent Jan Verburg (foto), raadslid voor de SGP. “We moeten nu doorzetten.” Hij kijkt met jaloezie naar gemeenten als Katwijk met 1200 en Alphen met 1100 opvangplaatsen.

Verburg voelt zich sterk omdat er in de gemeenteraad van Krimpenerwaard een breed draagvlak bestaat voor spoedige opvang. Op de VVD na zijn daar alle partijen voorstander van steun aan het landelijk asielbeleid en afstemming met het COA. “We hebben al langer bij het college aangedrongen op opvanglocaties in dit uitgestrekte gebied. We kunnen deze uitdaging aan.”

Maar de inwoners van Krimpenerwaard, wat vinden zij? Die staan niet te trappelen. Die willen wat nu (nog) goed gaat graag zo houden. Ze hebben geen vertrouwen in het ‘Wir schaffen das’ van de SGP, die – even noteren – het landelijk asielbeleid steunt. Maar die afwijzing doet Verburg af als onrust:

“Hun onrust is begrijpelijk. Niemand staat te juichen als er asielzoekers in zijn of haar directe omgeving worden gehuisvest. Maar het moet uit menselijk oogpunt gebeuren. Als ik zie hoe kinderen dagelijks lijden in die vluchtelingenkampen, dan gaat me dat aan het hart. Ik heb zelf kinderen, misschien scheelt dat.”

Het is de bekende mooispraak van de infoavonden. Van regenten die het liefst hun werkelijke plannen geheim houden. Om te kotsen die vrijblijvende bla bla. En dan ook nog doen alsof het om de kinderen uit de kampen gaat. Iedereen weet dat de ‘vluchtelingen’ vooral jonge mannen zijn, die er beter aan deden hun land te verdedigen of (weer) op te bouwen dan hun vrouwen en kinderen in de steek te laten. Om het nog maar niet te hebben over nieuwe golven ‘vluchtelingen’ uit Afrika. En Jan, een beetje vader wil juist geen AZC in zijn directe omgeving. Snap dat dan!

Verburg mag dan in zijn sas zijn met dat brede draagvlak in de gemeenteraad, gaat het om de burgers, dan heeft hij het liever over draagkracht. Geen wonder, want er is bij de burgers geen draagvlak. We leven niet meer in 2015. Een  grote meerderheid staat nu zeer sceptisch tot afwijzend tegenover de komst van nog meer horden vreemdelingen.

Verburg ziet de bui al hangen: “Ik hoop niet dat de animo is afgezwakt door het trage optreden van het college.”

Gelukkig, voor Verburg dan, zijn er nog de immer aanwezige verraders. De knuffelaars met oogkleppen: “Diverse inwoners, hulpinstanties en kerken staan klaar om vluchtelingen te helpen.” Zij vertegenwoordigen die zogenaamde draagkracht… U kent ze wel, de mensen die uit naam van het goede het slechte doen, en die zich niet laten tegenspreken, omdat ze het monopolie denken te bezitten op de moraal.

Toen Verburg als raadslid voor de nieuwe fusiegemeente Krimpenerwaard gekozen wilde worden (2014), deed hij mooie beloften over leefbaarheid en het koesteren van de eigenheid van de kernen. Nu vindt hij dat de gemeente Krimpenerwaard zich niet moet neerleggen bij het idee dat er geen ruimte is voor opvang van ‘vluchtelingen’. Hoezo idee? Concentraties van ‘vluchtelingen’ gaan nergens samen met leefbaarheid en eigenheid. Net zomin als de komst van tienduizenden ´vluchtelingen´ in het propvolle Nederland de leefbaarheid en eigenheid van ons land goed gedaan hebben.

De SGP heeft vijf redenen om op zeer korte termijn ‘vluchtelingen’ op te vangen. Pas bij reden vijf komt de aap uit de mouw: “We moeten ons als gemeente terdege voorbereiden op opvang op heel korte termijn, omdat een belangrijk deel van de Raad dit wil.” Juist, omdat de Raad het wil… Kort en goed, het maakt Verburg geen moer uit wat de inwoners van Krimpenerwaard willen. Die waren alleen maar goed genoeg om hem en zijn collega’s aan een zetel te helpen. Schaamteloos snoert Verburg hen nu de mond om in het college een spelletje nep-democratie te spelen.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

52 reacties op SGP smeekt om AZC

 1. Geert zegt:

  Hij is het doodtrappen niet waard.

  Like

 2. Flo zegt:

  Vrome lul met zn vrome schijnheilige blik……

  Like

 3. VarAway zegt:

  Prima stukkie. De aap komt uit de mouw, deze mannenbroeders hebben het patent op
  goedheid denken ze. Oplossing is toch zo eenvoudig. Een referendum in de hele Krim-
  penerwaard. Niet omdat de “Raad” het wil. Of de bevolking, het stemvee, het klootjes-
  volk het wil. We praten hier niet over 25 personen, laten ze gewoon een
  paar gezinnen huisvesten. Dat zou nog redelijk kunnen, alhoewel? Vol is VOL!

  Like

 4. Op bijbelse gronden is het goed om vluchtelingen op te nemen ,maar het is ten strengste verboden, dat deze mensen hun afgoden gaan aanbidden en meenemen ,daarom hebben wij door al die heidense’ menslievende ‘Nederlandse regeringen nu zoveel moskeeën en andere rotzooi ons land binnen gehaald met alle kwalijke gevolgen vandien!Waar GODS openbaring ontbreekt verwilderd het volk!Ik bedoel natuurlijk de openbaring van De GOD van Israël(jEZUS)!Op bijbelse gronden ,volgens het oude testament zouden alle afgoden tempels per direct afgebroken moeten worden,te beginnen op de tempelberg te Jeruzalem !Shalom van Léon van Duren.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik wil u dringend verzoeken minder Bijbel gerelateerd te reageren!!

   Webmaster

   Like

   • Pieter zegt:

    op bijbelse gronden mag je best vreemdelingen, ALS GAST, dus tijdelijk herbergen.
    de bijbelse grond waarop dat met gevaar voor eigen leven en de maagdelijkheid van je dochter verplicht is, ken ik nou net ff niet zo gauw vinden..

    overigens is de sprinkhanenplaag in Egypte op bijbelse gronden een plaag, geen uitdaging ofzo

    sorry heer Bron, ik kon m ff niet laten….

    Like

  • fleckie zegt:

   Bijna, het gebazel van …Lucky Bee?

   Like

   • fleckie zegt:

    Enfin, een heel leuk artikel uit de Telegraaf van donderdag 7 maart…2013!..>>>>>>>>>>
    ‘MOEDER ..TERESA…SCHIJNHEILIGE’……….MILJOENEN …,
    DONATIES… VERDUISTERD’……door Hans KUITERT……Amsterdam,donderdag………….
    MOEDER ..TERESA…is danig van haar voetstuk gevallen. Zo barmhartig en heilig was ze..helemaal..niet, haar ziekenhuizen waren ..regelrechte infectieholen waar ja alleen maar kon sterven. …Wat er met .de..HONDERDEN..MILJOENEN ..is gebeurd die zij uit de hele wereld gedoneerd kreeg, …IS een RAADSEL. Het lijkt erop dat veel geld domweg is..WEGGESLUISD……Aan de armen is het in ieder geval AMPER..besteed. IN het beste geval kregen die een door haar gezegend kruisje of een medaille. ………….BIKKELHARD
    Wordt de mythe rond de non die vanuit Calcutta haar armenimperium dreef ..onderuitgehaald in een grondig CANADEES wetenschappelijk onderzoek..dat..later..deze maand zal worden gepubliceerd in het Franse blad..SCIENce religieuzes. ..Kritiek is er wel steeds geweest op de van geboorte..ALBANESE non. Het is voor het eerst dat er wetenschappelijk onderzoek is verricht. Bijkomende conclusie: paus…JOHANNES..PAULUS ll had haar nooit zalig mogen verklaren. …Ze heeft geen wonderen verricht,..integendeel. >>>>>>>>>>,,,ZORG…>>>>>>>>>>>>Het brengt ..de..verzuchting..in..herinnering van de nu 83-jarige..Britse..arts..Jack..Preger die in Calcutta straatkinderen runt voor de allerarmsten……”Moeder Teresa heeft zich het alleenrecht op armoede toegeëigend . Als..je..liefde..en..zorg wilt geven, gebruik je gesteriliseerde…naalden. ..Veel van de stervenden in haar huizen hoeven NIET te sterven als zij echte medische zorg krijgen”. ……….Het denkbeeld dat Preger schetste, ..en..herhaald in…een…indringend boek van wijlen ..de Britse journalist Christoffer Hitches, wordt door de Canadese onderzoekers nog verder aangescherpt. Agnes Gonxha, zoals de Albanese bij geboorte heette, was een …POLITIEK..INSTRUMENT voor de geplaagde R.K.KERK; ze had er geen moeite mee corrupte dictators zoals Baby Doc Duvalier van HAÏTI de hemel in te prijzen, of GELD,,AAN,,TE,,NEMEN,,van frauderende..bankiers, zoals de AMERIKAAN..CHARLES..KEATING jr. ..of omstreden media-magnaten als Robert Maxwell. …..Het is de onderzoekers een raadsel hoe het mogelijk is dat de STEENRIJKE..ORDE..van MISSIONARISSEN,,van,,NAASTENLIEFDE
    ,die zij stichtte, zulke rampzalige zorg leverde aan..de..armen en de stervenden. Bij het onderzoek stuitten..de..wetenschappers op ooggetuigenverslagen van bezoekende artsen. Een van hen vergeleek de ziekenhuizen van Moeder Teresa met…LATRINES>>uit..de..EERSTE WERELDOORLOG……Van al die donaties had zij….
    viersterrenklinieken kunnen neerzetten. ……….Er was sprake van het cultiveren..van..’het..lijden..van..Christus’……Patienten kregen STANDAARD>>GEEN>>PIJNSTLLERS , artsen en verpleegkundigen waren er NIET in de ‘huizen voor de stervenden, constateerden ook de gezaghebbende medische tijdschriften THE Lancet en Britischen. Medical Journal. ……..”De mooiste gift voor een mens is dat hij kan deelnemen aan het lijden van Christus. Als je lijdt, betekent het dat Jezus je kust”, was een uitspraak die de onderzoekers van haar tegenkwamen. …Zelf bracht … Haar laatste dagen in bracht zij haar laatste dagen in 1997 overigens door ..in..een..MODERN..AMERIKAANS..ZIEKENHUIS.>>>>>>>>>>…MYTHE…>>>>>>>>>>
    Onderzoekers van de universiteiten van ..Montrael en OTTAWA, Serge Larivee, Geneviève Chenard en Carole Senechal, constateren ..dan..ook dat ..het…VATICAAN…
    Rond moeder Teresa een mythe heeft geschapen. Het trio spreekt van een uitmuntende en langdurige ,,MEDIACAMPAGNE…Moeder Teresa kon gewoon niet stuk……Bij de vele rampen die India heeft getroffen, zoals de giframp in BHOPAL of aardbevingen hield zij de vinger op de knip. ..>>>WAAR>>>…trouwens…AL DE MILJOENEN …zijn gebleven is ..ONDUIDELIJK..Computers mochten..NIET…worden gebruikt. De nonnen in de witte gewaden met de blauwe Biezen noteerden alles met potlood in schriftjes….Larrivee en de zijnen vinden dat het VATICAAN haar overhaast zalig heeft verklaard!. “HAAR dubieuze manier van zorg voor de zieken, haar TWIJFELACHTIGE POLITIEK< haar verdachte beheer van de ENORM GROTE HOEVEELHEID GELD die ze kreeg, en haar overdreven doctrinaire..kijk..op..abortus, anticonceptie..en..echtscheiding..zijn..door het VATICAAN niet meegewogen"…Ze zou een vrouw hebben genezen maar artsen noemden..dat..flauwekul. …Het…..VATICAAN…..maalde er niet om. Moeder Teresa was al een wandelende heilige, een zaligverklaring in 2003 te midden van de…misbruikschandalen kon het IMAGO..van.de..KERK…OPPOETSEN.<<<<<<<<<<<<

    Like

   • fleckie zegt:

    Fleckie;in het boek ‘PONTIFEX’ van de schrijvers Gordon Thomas & Max Morgan-Witts[met een inleiding van Richard Auwerda] uitg A.W.BRUNA 7 Z’n. Utrecht/Aartselaar, isbn 9022953238, vertellen ze over het reilen en zeilen in het GROOT-kapitalistische instituut dat zich Vaticaan/ r.k.kerk noemt.

    Like

   • BertG. zegt:

    fleckie, dat zal hier wel nooit ophouden, omdat ze de ruimte hebben om hun godsdienst geneuzel er telkens weer tussen te plakken, bij elke gelegenheid.
    Zelfs een site als Xandernieuws, en daar zit me toch een verzameling gelovigen, die verwijst ze regelmatig door naar het geloofsforum, daar als er daar weer 1 dreigt los te barsten.

    Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Heer Bron, hopenlijk is het artikel betr.moeder Teresa; ‘Moeder Teresa schijnheilig’ “…MILJOENEN DONATIES VERDUISTERD” uit het dagblad De Telegraaf, van donderdag 7 maart, 2013,…niet weer verloren gegaan?……….”WINNARES van de Nobelprijs voor de Vrede moeder Teresa, stichtte een orde die uiteindelijk honderden weeshuizen hospiteren en verpleeghuizen voor ..leprapatienten omvatte’. …door Hans Kuitert……Amsterdam, donderdag. Moeder Teresa is danig van haar voetstuk gevallen. Zo barmhartig en heilig was ze helemaal niet, haar ziekenhuizen waren regelrechte infectieholen waar je alleen maar kon sterven……Wat er met de HONDERDEN MILJOENEN is gebeurd die zij uit de hele wereld gedoneerd kreeg, is een raadsel. Het lijkt erop dat ..VEEL GELD domweg is weggesluisd. Aan de armen is het in ieder geval amper besteed. In het beste geval kregen die een door haar gezegend kruisje of een medaille. ……….Bikkelhard wordt de mythe rond de non die vanuit Cakcutta haar armenimperium dreef onderuitgehaald in een grondig Canadees wetenschappelijk..onderzoek..dat later deze maand zal worden gepubliceerd in het Franse blad SCIENce religieuze……Kritiek is er steeds geweest op de van geboorte Albanese non. Het is voor het eerst dat er wetenschappelijk onderzoek is verricht. Bijkomende conclusie : paus Johannes Paulus ll had haar nooit zalig mogen verklaren. ..Ze ..heeft..GEEN..WONDEREN verricht, integendeel. <<<<>>>> Het brengt de verzuchting in herinnering van de nu 83-jarige Britse arts Jack Preger, die in Calcutta straatkinderen..runt voor de allerarmsten. …”Moeder Teresa heeft zich het alleenrecht op armoede toegeëigend. Als je liefde en zorg wilt geven, gebruik je gesteriliseerde naalden. Veel van de stervenden in haar huizen hoeven NIET te sterven als zij echte medische zoorg krijgen”……Het beeld dat Preger schetste, ..en herhaald in…een…indringend..boek van wijlen ..de Britse journalist Christopher Hitches, wordt door de Canadese onderzoekers nog verder aangescherpt. Agnes Gonxha, zoals de Albanese bij geboorte heette, was een ..POLITIEK INSTRUMENT voor de geplaagde r.k.kerk; ze had er geen moeite mee corrupte dictators zoals Baby Doc Duvalier van Haïti de hemel in te prijzen, of geld aan te nemen van frauderende bankiers, ..zoals..de..Amerikaan Charles..Keating jr. .of omstreden media-magnaten als Robert Maxwell. …..Het is de onderzoekers een raadsel hoe het mogelijk is dat de STEENRIJKE..ORDE..van de MISSIONARISSEN..van..NAASTENLIEFDE, die zij stichtte, zulke rampzalige zorg leverde aan de armen en de stervenden. Bij het onderzoek stuitten ..de..wetenschappers op ooggetuigenverslagen van bezoekende artsen. Een van hen vergeleek de ziekenhuizen van moeder Teresa met ..LATRINES..uit de Eerste Wereldoorlog….Van al die donaties had zij viersterrenklinieken kunnen neerzetten. …..Er was sprake van het cultiveren..van..het..lijden..van..Christus”. Patienten kregen standaard..GEEN pijnstillers, artsen en verpleegkundigen waren er niet in de ‘huizen voor de stervenden’ constateerden ook de gezaghebbende medische tijdschriften. THE. Lancet en British Medical Journal. …..'”De mooiste gift voor een mens is dat hij kan deelnemen aan het lijden van Christus. Als je lijdt, betekent het dat Jezus je kust”, was een uitspraak die de onderzoekers van haar tegenkwamen, …..ZELF ..bracht…zij…haar…laatste..dagen..in 1997 overigens door in een..MODERN..AMERIKAANS…ziekenhuis. …<<<<<MYTHE…<<<<< Onderzoekers van de universiteiten van Montréal en OTTAWA, Serge Larivee, Geneviève Chenard en Carole Senechal, constateren..dan..ook..dat het …VATICAAN…rond Moeder Teresa een mythe heeft geschapen. Het trio spreekt van een uitmuntende en langdurige ..mediacampagne. ..Moeder Teresa kon gewoon niet stuk. …..Bij de vele rampen die India heeft getroffen, zoals de giframp in BHOPAL of aardbevingen , hield zij de vinger op de knip. WAAR trouwens al de miljoenen zijn gebleven is onduidelijk. Computers mochten
    niet worden gebruikt. De nonnen in de witte gewaden met de blauwe Biezen..noteerden alles met potlood in schriftjes. ..Larivee en de zijnen vinden dat het Vaticaan haar overhaast zalig heeft verklaard. 'Haar dubieuze manier van zorg voor de zieken, haar twijfelachtige politiek, haar verdachte beheer van de enorm grote hoeveelheid geld die ze kreeg, en haar overdreven doctrinaire kijk ..op..abortus, anticonceptie..en..echtscheiding zijn door het Vaticaan niet meegewogen" Ze zou een vrouw hebben genezen, maar artsen noemden dat flauwekul. …Het…Vaticaan maalde er niet om. Moeder Teresa was al een wandelende heilige, een zaligverklaring in 2003 te midden van de misbruikschandalen kon het imago van de kerk oppoetsen.<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Liked by 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Die ‘christelijke’ onnozele dwaas zou voor de aardigheid dit eens moeten lezen:

  http://www.wimjongman.nl/artikelen/docu-islam-antichrist/Islamitische%20antichrist-boek.html#1

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zo zie je maar weer: Geloof veroorzaakt hersenverweking.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 7. piet travestiet zegt:

  kut,hij heeft zelf al kinderen.
  we zijn al te laat…

  Liked by 1 persoon

 8. Drs.P. zegt:

  Goed stuk Wim,
  En helaas weer zo’n met zichzelf ingenomen lul met vingers, het sterft in dit klote land van al dit soort debielen!!! De zak heeft nog nooit gehoord van cultuurverschillen en zich daar ook niet in verdiept. Weer een voor op de lijst van pek en veren. En laten de neuqnegerts maar beginnen met zijn vrouw goed te verkrachten, misschien knapt hij daar van op de slemiel

  Like

 9. Republikein zegt:

  Wat lult die leipo nou.
  New York heeft 1 burgemeester en 200 medewerkers.
  Geen recht van bestaan, een plank op z’n rug met roestige spijker.
  Hemelfietser.
  Errug he, ik heb wel wat van de verschrikkelijke Janmaat.

  Like

 10. Mary zegt:

  Het maakt Verburg geen moer uit wat de burger wil en de rest van de Nederlandse gemeentes ook niet. Mocht Wilders aan de macht komen zou ik direct al die enge volksverlakkers welke zich burgemeesters noemen en hun enge raadsleden de laan uit sturen, regel het maar landelijk, scheelt een bak geld en een hoop ellende. Ze zitten daar voor en door die burger betaald en we hebben er nooit iets aan gehad.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  De woede en haat is veel groter dan het al lijkt. Op FB houden de mensen zich in, bang als ze zijn dat hun FB wordt geblokkeerd. Alleen mensen met een anonieme FB durven zich voluit te uiten. Haha, Jan Verburg zal wel elke avond voor het slapengaan op de knietjes gaan en zijn ‘lieve meneer’ danken en smeken of hij over hem én alle zielige vluchtelingen de wacht wil houden!!

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  “Gezellige” foto van de “vluchtelingen” die hier komen voor gratizzzzz BBB, geen niet-booslim erbij:
  http://www.hetkontakt.nl/regio/krimpenerwaard/algemeen/99433/jan-verburg-sgp-doorzetten-met-opvang-vluchtelingen-

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Jan Verburg lijkt zich, met zijn slijmerige gesmeek, daar in Krimpenerwaard haast precies te gedragen als bepaalde figuren in strips van Lucky Luke uit het Wilde Westen. De inwoners van dorpen of stadjes waar deze eenzame cowboy steeds doorheen trok waren vaak grote lafaards, zonder enig zelfvertrouwen en met de moed van een kind! Als er daar allerlei desperado’s binnen trokken hoefden dezen niet eens met geweld die inwoners te beroven omdat de angsthazen hen van alles voorzagen aan geld, goud en goederen, gelijk naar het akelige personeel van Dagobert Duck in een Donald Duck Extra ui 1995! Ik had soms haast gewenst dat al die vreselijke inwoners en dat snertpersoneel daarna ook nog hun huis, kleren en ondergoed aan de desperado’s en overvallers gaven om daarna als een soort van “asielzoekers” (geheel in adamskostuum!) op de grote stille hei te gaan zitten!
  Wie namelijk zichzelf opzettelijk arm laat stelen en TE gastvrij is verdiend ook helemaal geen medelijden en waarom smeken de inwoners van Krimpenerwaard zowel Verburg, de SGP, de asielzoekers-liefhebbende inwoners, hulpinstanties en kerken niet om al die “vluchtelingen en asielzoekers”, in plaats van in een AZC, bij hen thuis binnen te halen? Dan zorgen zij ook maar mooi voor deze lui, moeten ze daarna niet gaan zeiken als deze ondankbare parasieten hun hele huis verbouwen en leegroven, hen in elkaar slaan en dat de kinderen van Verburg het risico lopen om door deze lastpakken te worden aangerand of verkracht!
  Verburg en zijn soortgenoten zijn niets anders dan linkse koekoeken die WEL de lusten van een AZC willen maar de lasten daarvan dragen, ho maar! Je kunt totaal niet verwachten dat andere mensen gedwongen worden om voor “armen” te gaan zorgen die zij niet in hun buurt of huis willen hebben. Dus schop die Verburg zelf maar in een AZC en als zijn veeleisende “vriendjes” aan hem gaan demonstreren dat hij niet constant een toverfee, een geest uit een lamp of een fles of een tovervis kan zijn die al hun wensen vervuld dan wil ik nog zien of hij eindelijk het licht heeft gezien in die stijve en idiote kop van hem!

  Like

 14. Drs.P. zegt:

  Al dit soort zelfingenomen politieke galbakken denken dat vanwege het feit dat ze toevallig gekozen zijn in een gemeenteraad, ze daardoor ook meteen een mandaat hebben om dwars tegen de wens van dezelfde burgers in te gaan.
  Ga maar een referendum houden in de Krimpenerwaard dan weet je pas wat je mag doen, maar ik voorspel dat ze je bloed wel kunnen drinken arrogante malloot die je bent!!

  Like

 15. Jade zegt:

  Tjonge jonge, je blijft je verbazen…
  We worden gewoon bestuurd door een stel krankzinnigen.

  Like

 16. Dat is toch ook de zwarte kousen kerk.Winkels op zondag gesloten. Vader leest voor uit de bijbel. Gaan 2 X naar de kerk en geen sport of paardrijden op zondag Nou nog een boerka aan en we hebben er weer een zootje kloten moslims bij die ons wel even de wet zullen voorlezen hoe het moet.

  Like

  • Harry zegt:

   Dat roep ik ook al zo lang , ze zijn helemaal niet zoveel minder erg als moslims .
   Alleen iets minder ingeteelt en daarom mogelijk wat minder bloeddorstig .
   En ze hebben het geluk in een beschaafde omgeving opgegroeid te zijn .
   Ik woon ook in zo’n omgeving met klootzakken die op zondag alleen de deur uitkomen om naar de kerk te gaan .
   Als ik op de dag des heeren de hond uitlaat kijken ze je al vuil aan .

   Heb zelfs vroeger collega’s gehad waar je de hele week prima mee kon werken en als je die op zondag tegenkwam , groetten ze je niet eens , liepen ze glashard langs je heen .
   Toen ik er een daar s’maandags op aansprak bleek dat ie zich daar zeer wel van bewust was , hij zat al de hele week met ons opgescheept en op zondag wilde ie rust .
   Oh , dus een knikje is dan al teveel ?
   JA !
   Een paar maanden later donderde ie van vier meter hoogte naar beneden , op z’n rug en heeft nooit meer gewerkt .
   En toen jammeren , dat er geen enkele collega bij hem op ziekenbezoek kwam .

   Geloof doet echt iets met je hersenen , hoor .
   Jammer , want als medestanders in de strijd tegen de islam zullen het wel deserteurs blijken .

   Like

  • fleckie zegt:

   Mogen ze wel tv.kijken, of staat de antenne ‘ongezien op zolder’, en de tv-kast achter een ‘dichte deur’ in een kast?

   Like

 17. Elena zegt:

  De huichelaars..alles voor de nepvluchtelingen. Wat niet verteld wordt is…dat de Burgemeester zo’n 500 a 600 euro salaris per maand erbij krijgt.
  Wethouders zo’n 4 a 5 honderd euro.
  Raadsleden zo’n 300 euro erop voor uitgaan per maand.
  Dat alles om parasieten hun dochters te laten verkrachten.

  Like

 18. C.A.Barstow zegt:

  Die zwartjoeken zijn dus ook al een stel volk en landverraders, zij willen Nederland maar wat graag terug duwen in de middeleeuwen, er mag niets omdat god het verbied, maar volk en vaderland verraden mag wel.
  Zwarte vuilakken

  Like

 19. Taljaard zegt:

  Als dit de koers van de SGP wordt graaft zij op termijn haar eigen graf.
  Weet uit eigen ervaring dat er een sterke islam- en EU-kritische vleugel is bij de SGP, vooral onder de jongere leden en kiezers. Op deze manier jaag je ze naar de PVV.

  Like

  • Harry zegt:

   ” Op deze manier jaag je ze naar de PVV ” ,
   tja Taljaard , dat is dan meteen ook wel de beste richting .
   Wat is daar mis mee ?

   Bij de PVV wordt hard gewerkt om het leven leefbaar te houden , die niksnut boven steekt geen vinger uit .
   Dus : of hij is te lui dat ie uit z’n ogen kijkt ,
   of het is een sadist die z’n schaapjes graag ziet lijden ,
   of hij is verslagen door allah ‘
   of hij bestaat helemaal niet .
   Dat laatste lijkt me nog het aannemelijkste .

   Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Een gelovige zal altijd in zijn eigen kringetje blijven hangen met zijn of haar stemgedrag.
    De partij met een godje er in, blijft altijd de voorkeur houden.
    Anders komen ze zondag de kerk niet meer in.
    Daar hoeven we echt niet op te rekenen wat stemmen betreft.
    Mee kletsen doen ze allemaal wel, maar je kan nooit echt op ze rekenen als het er op aan komt.

    Als de verkiezingen zijn geweest, dan zal je ze wel het hardst horen schreeuwen dat ze PVV gestemd hebben, maar zo zijn er wel meer in Nederland.
    Onbetrouwbaar als de pest.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Waarschijnlijk voelt de leiding de belangstelling voor de PVV aan, Taljaard – die is er al jaren – en is dat de reden waarom die een andere richting inslaat..

   Hopend dat de aanhang zich van de PVV afkeert.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   SGP = Gods Eigen Gestapo

   Like

 20. leefbarbaar zegt:

  SGP steunt al jaren de islam.
  Het bestuur heeft pas formeel alle raadsleden toestemming verleend om voor een moskeet te stemmen, indien de bouw ervan op de agenda van een gemeente staat.
  Daarom ook moeten alle geloofspartijen uit ons bestuur. Nederland is in theorie seculier, nu wordt het tijd om dat in praktijk te brengen. Alles met een geloof wieberen.

  Liked by 1 persoon

 21. koddebeier zegt:

  Een christelijke randdebiel !!

  Like

 22. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ach gut weer zo’n verdwaalde fatsoen en moraal ridder. Laat hijzelf om te beginnen zijn privé huis openstellen voor deze arme asiel cq gelukzoekers en ze volpension aanbieden met gebruik van zijn vrouw en privé auto. Kunnen dit soort hersenloze mafketels niet gedeporteerd worden naar bv de jungle in Calais daar zijn ze op hun plaats

  Like

 23. Joshua zegt:

  Dat slappe happen gedoe van onze (regeerders) over de “zielige moordbrigades”die ons land weer vanuit turkeye overstromen, komt vele Nederlanders de keel uit hangen.
  Laat deze bestuurders zelf de mensen in huis halen en niet de gemeenschap met deze waanzinnige drammerij opzadelen.

  Like

 24. BertG. zegt:

  20-08-2017 gaan we er allemaal aan, volgens een aantal gristen gekkies.
  Dus geniet er nog maar even van, nu kan het nog.

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26550809/___We_gaan_er_allemaal_aan____.html

  Like

 25. fleckie zegt:

  Behalve in WAALRE, bij VALKENSWAARD, daar is bijna geen ..moslim te bekennen! (Schijnen er door een ‘bapaalde groep!’,goed voorzien van het slijk der aarde,! ….’professioneel ? ‘.geweerd te zijn, ?……vandaar mijn opmerking eerder dat ik bijna nooit gekleurden. ( moslems) waarneem. IK rijd dan o.a.door een heel mooie villawijk,(waarop men op nogal grote percelen, behoorlijk …fraaie ‘optrekjes’ ”opmerkt’ die toch wel ong. 50 meter geschat van de weg verwijderd )..En in deze gemeente woont dan de heer DON, van de SOCIALISTISCHE PARTIJ!!!…..In die gemeente heeft men dus helemaal geen ‘ weet”, van overlast van anders-‘GEAARDEN ‘??

  Like

  • janchik zegt:

   Socialisten/communisten(hetzelfde) zijn de grootste hypocrieten op deze aarde, onder het mom van sociaal zijn ze, als ze aan de macht zijn, de grootste asocialen.
   Je hoort ze achteraf ook zichzelf nooit excuseren over de vele fouten/doden die deze doctrines hebben veroorzaakt ( SP=Mao, PvdA en GroenLinks= Lenin/Stalin )

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s