Socialistische parlementariër wilde Noord-Afrikanen Zwitserland binnensmokkelen

Screenshot_50

De Zwitserse grenspolitie maakte een einde aan de smokkel-rit van de socialistische politica.

(Vertaling: E.J. Bron)

Dankzij alerte grensagenten werd de Zwitserse parlementariër van de Socialistische Partij, Lisa Bosia Mirra, betrapt bij haar poging om vier “minderjarige” Noord-Afrikanen Zwitserland binnen te smokkelen. Het Openbaar Ministerie stelt een onderzoek in.

ongecensureerd.at

Smokkelpoging eindigt bij de grens

Vorige week donderdag tegen 09.00 uur wilde Mirra met haar privéauto, komende uit het Italiaanse Como, de grensovergang San Pietro passeren. In haar gevolg een bestelwagen met een kenteken uit Bern. Aan boord van de bestelwagen ontdekten grensagenten vier zogenaamd minderjarige Noord-Afrikanen. Daarop werden de politica en een Duits-Zwitserse collega door de grenspolitie gearresteerd op verdenking van smokkel.

Politica zonder onrechtbewustzijn

Hoewel zij zich niets heeft aangetrokken van wet en recht wil de parlementariër haar fout niet inzien. Veelmeer noemt ze het optreden van de Zwitserse autoriteiten onrecht, omdat zij “onbegeleide minderjarigen” naar Italië zouden terugsturen, hoewel de “vluchtelingen” familieleden in Zwitserland zouden hebben. Nog een dag voor haar daad had Mirra zich tijdens een persconferentie over de zogenaamde vijandigheid van de Zwitserse grenspolitie tegenover de “vluchtelingen” beklaagd.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Socialistische parlementariër wilde Noord-Afrikanen Zwitserland binnensmokkelen

 1. Drs.P. zegt:

  Slinks denkers hebben zonder uitzondering een zware hersenbeschadiging. De vraag die steeds maar in mij blijft opkomen is waar het dan fout is gegaan of zit het gewoon in hun DNA????
  Misschien hebben ze vroeger met hun kop klem gezeten in de baarmoeder, of hebben ze die beschadiging ergens anders opgelopen?? En hoe stoppen we deze nsb-ers (verraders van eigen volk en eigen cultuur).

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Dit is geen gewone mensensmokkel. Dit is het op listige wijze binnensmokkelen van de vijand in oorlogstijd. Nota bene door een parlementslid. Dat is hoogverraad.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Ze hebben tenminste allerte grenspolitie, de Zwitsers zijn gezegend, hier hebben we Rutte en de rest van die linkse ellende die niks met hun eigen bevolking hebben en er geen grenzen op na houden als het om die barbaarse goudzoekers gaat. Nee we hebben achterlijke burgemeesters die smeken om een AZC en nog veel meer van die geestezieken, die ze socialisten noemen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Goed werk van de Zwitserse grenspolitie!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De Socialistische parlementariër en oprichtster van de Stichting “Firdaus” voor hulp aan migranten, Lisa Bosia Mirra, is Donderdag in Stabio Gearresteerd.

  https://www.bluewin.ch/fr/infos/suisse/2016/9/1/parlementaire-tessinoise-accusee-d-avoir-fait-entr.html

  Geliked door 1 persoon

 6. danny zegt:

  Echt weer een actie van de (s)linkse policor kliek.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Doodstraf voor dat linkse stuk vergift !!

  Like

 8. Jean zegt:

  Dadelijk dat links loeder ontslaan én opsluiten zodat ze nooit meer schade aan het land kan berokkenen. Overal hetzelfde met die smerige linkse rotzooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s