VIDEO: Vrachtwagenchauffeurs, boeren, winkeliers en de politie demonstreren op de A16 bij Calais om de zogenaamde “Jungle” z.s.m. af te breken (05-09-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Rotzakken, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Vrachtwagenchauffeurs, boeren, winkeliers en de politie demonstreren op de A16 bij Calais om de zogenaamde “Jungle” z.s.m. af te breken (05-09-2016)

 1. Drs.P. zegt:

  Afbreken en verderop weer in kleinere vorm opbouwen helpt natuurlijk geen ene moer, want dat is alleen het probleem verplaatsen naar een ander stukje grond waardoor weer andere mensen gebrutaliseerd worden.
  Dit is duidelijk een gevalletje waar eigenlijk wat veel napalm overheen zou moeten om een keertje schoon schip te maken.
  Wanneer zetten die verdomde kudt Fransen nu eindelijk eens hun vreemdelingen legioen in??
  Die weten wel raad met dit asieltuig!!
  Ze vechten wel in Mali, maar hun eigen land laten ze stukje bij beetje naar de kloten helpen door een groep hondsbrutale en zwaar debiele neuqnegerts.

  Liked by 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Een walgelijk slappe overheid, zoals in heel de EU !!

  Like

 3. Karen zegt:

  En waar brengen ze dat tuig dan naartoe? Ik zou zeggen voor nu meteen de auto’s en vrachtwagens in konvooi en onder bescherming van tanks en scherpschutters(die ook echt schieten!) begeleiden naar de tunnel.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  LIVE: Truckers Block Calais To Demand Closure Of Migrant Camp

  http://www.breitbart.com/london/2016/09/05/truckers-block-calais-demand-closure-migrant-camp/

  Like

 5. Dit is oorloggebied, noodtoestand afroepen en er na handelen. Met het leger die hele zwarte hap terug brengen van waar ze vandaan gekomen zijn.

  Like

 6. Steven zegt:

  Laat me raden….de demonstratie en bijbehorende demonstraten werd hard de kop ingedrukt en voor het gerecht gebracht omdat voor demonstratie geen toestemming was gegeven?

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Ze moeten die gasten oppakken, een spuitje geven in een container doen en weer vrijlaten in verweggistan maar wel onafhankelijk van elkaar, van mij part per 10 van die lui, met minsten 1 km ertussen.

  Like

 8. Willie zegt:

  Trouwens , wie is de baas over de lokale politie ???? Gewoonlijk is dat de BURGEMEESTER !!!!, De politie heeft te doen wat die ”mayor” beveelt , dus die ”mayor” staat weer hypocriet te zijn : ipv toe te geven van WIJ MOGEN NIKS DOEN VAN DE EU EN DE NWO , En dat is overal in fucking Europe zo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s