CARTOON

Screenshot_54

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON

 1. Karen zegt:

  Heel knap, met 1 tekening zo de waarheid weergeven!

  Liked by 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  En probeer dit de Gutmensch maar eens aan het verstand te peuteren!

  Like

 3. Jean zegt:

  Het is dat wat ik al zeg vanaf het moment dat ik die foto zag, mediageilheid.
  Dergelijke afbeelding is na te maken met datzelfde kind op straat in Parijs…

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Zo misbruiken ze al jaren kinderen om geld in te zamelen voor Afrika

  Like

 5. Cathja zegt:

  Schaamteloos, misleidend en verwerpelijk om dit soort beelden te gebruiken om emoties op te roepen bij mensen! Smerig gewoon!

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Al die linkse gutmenschen in het ontwikkelingswerk en de zieligheidsindustrie doen precies hetzelfde en vooral rond Kerstmis, Pasen en als er weer eens “hongersnood” is in Afrika krijgen we beelden te zien van moeders met kleine kinderen, vliegen op en rond de mond enz enz enz enz. En al zijn er al 100’n miljarden in Afrika “geïnvesteerd” er gebeurt en verandert helemaal niets. Het is wel een heel grote werkvoorziening voor de zgn ontwikkelingshulpindustrie. Hoeveel van die clubjes hebben we alleen al in Nederland niet, voor iedere scheet die dwars zit is er wel een. Ik meen iets meer dan 125….. en al die directeuren, managers en bureaucratie verdienen er goud geld aan. En de rest verdwijnt in andere zakken ergens in Afrika. Die hele hulpverleningsindustrie is een grote business, werkvoorziening. Maar kan iemand mij nou eens aantonen met bewijs dat er iets veranderd in die landen?????? Hoe kan het toch zo zijn dat er nog steeds grote droogtes zijn, verdord land enz enz. Waarom is er nog geen schoon water beschikbaar????? Hoe kan het toch dat Israël de woestijn kan veranderen in een groene landbouw door middel van irrigatie, maar waarom komt zo iets toch maar niet van de grond in Afrika????? Wel stammenoorlogen, mensen die als het stuk gaat gewoon niet repareert of kan repareren, en dan terugvallen in de oude gewoontes. En de mannen zijn te beroerd om te werken, de vrouwen lopen weer 15km om water te halen. Want ja werken is “slavenarbeid” en dat zijn “wij”(zij dus) niet (meer). Kijk ook maar hoe men met die “bootvluchtelingen” om gaat, zelf de zee op gaan wetende dat het gevaarlijk is maar ook wetende en zelfs de zekerheid hebben dat ze worden “gered” door FRontex en naar Europa worden gebracht……en de mensensmokkelaars lachen zich rot. Waarom en hoe is het toch mogelijk dat die smokkelaars niet worden opgepakt in de havens van vertrek, ze moeten bekend zijn……..waarom worden die boten aldaar niet tegen gehouden?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s