FPÖ-interpellatie onthult: Oostenrijk telt 11.158 van strafbare feiten verdachte “migranten” in het eerste half jaar van 2016

screenshot_2

“Migranten” op weg van Hongarije naar Oostenrijk op 22 september 2015.

(Vertaling: E.J. Bron)

Met de toename van het aantal “asielzoekers” in Oostenrijk neemt ook het aantal verdachten toe. In het eerste half jaar van 2016 zouden meer dan 11.000 “vluchtelingen” en “migranten” strafbare feiten in Oostenrijk hebben begaan. In 2015 waren het in totaal in het hele jaar 15.236 verdachte “asielzoekers”.

epoch-times

Van januari tot juni 2016 werden 11.158 “immigranten” er in Oostenrijk van verdacht een strafbaar feit te hebben gepleegd. Deze cijfers zijn afkomstig uit een interpellatie van de FPÖ aan het ministerie van Binnenlandse Zaken, die dinsdag werd gepubliceerd. De “Kronen-Zeitung” somt de belangrijkste feiten van de statistiek op.

Volgens de statistiek werden de meeste verdachten in Wenen geteld. In de Oostenrijkse hoofdstad zouden zich 4.967 personen bevinden die vermoedelijk een strafbaar feit hebben gepleegd. Daarentegen zou het in het Burgenland met 141 verdachten het rustigst zijn.

De meeste verdachten zijn volgens de krant afkomstig uit (in alfabetische volgorde): Afghanistan (2.317 verdachten), gevolgd door Algerije (1.631), Irak (560), Iran (481), Marokko (1.271), Rusland (595) en Syrië (675).

De door het ministerie van Binnenlandse Zaken meest geregistreerde delicten: Toebrengen van lichamelijk letsel (1.678 verdachten), daarna vechtpartijen (311), gevaarlijke bedreiging (628), diefstal (2.481), roof (117), verkrachting (66) en drugshandel (3.228).

Op het terrein van terrorisme zou het om 13 verdachten gaan. Daarbij zou het meestal om mensen gaan die actief zouden zijn in terroristische verenigingen. Twee personen zouden verdacht worden van “het oproepen tot en de goedkeuring van terroristische misdrijven”. Uit de interpellatie zou ook zijn gebleken dat de meeste verdachten pas tussen de 14 en 17 jaar oud zijn.

Volgens de “Kronen-Zeitung” staan er in Oostenrijk op dit moment 85.000 “asielzoekers” geregistreerd.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op FPÖ-interpellatie onthult: Oostenrijk telt 11.158 van strafbare feiten verdachte “migranten” in het eerste half jaar van 2016

 1. Claudia M. zegt:

  Gewoon de grens Duitsland over tieren! Die Merkel, die schaft das!

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Nou, dat had ik nou toch nooit verwacht! Asielzeikerds uit de Orient en Afrika die zo maar de criminaliteitscijfers doen stijgen? Terwijl het toch zulke hoog opgeleide, goed aangepaste, uitermate beschaafde en vriendelijke mensen zijn! Wat gaat het heen met de wereld!*sarcasmeknop uit*

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Een statistiek(je) van alle West Europese landen met deze gegevens zou wellicht een eye-opener zijn voor veel twijfelaars of ze nu wel of niet op Wilders moeten stemmen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Links en rechts op de foto staan er een paar die in de haast vergeten zijn om het boevenpak uit te trekken. Ik denk dat alles wat ook maar een beetje kapotte bedrading heeft door hun overheden hier naartoe worden gestuurd. Als er al eens een normale tussenzit zal blijken dat ie van een castingburo is gehuurd om als leuke dobberneger te acteren voor de wir-schaffen-das-foto’s van de NOS en andere kwatsmedia.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Inmiddels alweer een tijdje terug plakte ik hiero een plaatje met als titel:
  DAT WILLEN WIJ OOK!
  In één oogopslag de situatie duidelijk gemaakt.
  Kan het helaas niet meer vinden, iemand, BertG?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het zal hier in Nederland niet veel beter zijn, echter hier wordt alles ‘onder de pet’ gehouden.
  En de linkse krapuul jounalisten schrijven er niet over !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s