Ouders blokkeren ingang kleuterschool voor moslima’s

Screenshot_52

(Door: Jurgen van der Hoeven)

Vijf islamitische vrouwen is de toegang tot een kleuterschool geweigerd, omdat ze een hoofddoek droegen. Ouders hielden de vijf vrouwen tegen toen ze de kleuterschool in Bonifacio, op het Franse eiland Corsica, binnen wilden gaan. De politie moest tussenbeide komen om de boel te sussen. Dat melden lokale media.

Personeel en leerlingen op Franse scholen mogen geen religieuze symbolen dragen. Dat verbod geldt echter niet voor ouders. De spanningen tussen moslims en andere bewoners zijn toegenomen, onder meer nadat een Jihadist op 14 juli van dit jaar in een vrachtwagen 86 mensen doodde in Nice.

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Moslims, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Ouders blokkeren ingang kleuterschool voor moslima’s

 1. iemand zegt:

  (start ironie)
  Zo liep ik laatst in het SS-uniform van mijn grootvader de kleuterschool binnen, werd mij de toegang ontzegt! Nou ja! Mijn vriend met het KKK-pak ervaart hetzelfde! En nu de fascistisch islamitische klederdracht ook al? Waarom zou je de kinderen niet mogen laten schrikken met een spookgewaad?
  (stop ironie)

  Liked by 2 people

  • Leo zegt:

   Over uniformpies gesproken……..
   De vader van een vriend van was tijdens de bezetting bij een KP ploeg van het verzet.
   In 1943 toen er razzia s plaatsvonden, zo vertelde hij mij, liepen veel geuniformeerde NSB ers rond op straat.

   In de stad waar hij “dienst “deed,zijn in een periode van ca. 2 weken een tiental van de figuren omgelegd.

   Daar na waren de uniformen voor veeeeeele maanden uit het stadsbeeld verdwenen.

   Waar verhaal.

   Like

  • wauso zegt:

   Kom maar naar Limburg met je SS pakje. Ik zie het als Cultuurgoed. 2 Jaar terug zo’n originele armband met hakenkruis gekocht (voorbij mijn helm en erekruis), daar was iedereen ondersteboven van. Dat was echt indrukwekkend. Maar in feite is het gewoon een Cultuurstukje uit 1943. Met Carnaval zal dat SS pakje niemand hier interesseren. Ikzelf loop dan met mijn Russische lange jas en bontmuts. En wat zie je ze dan allemaal angstig kijken. Speciaal in de tijd van de MH17 !
   Ikzelf zit in de wacht ! 10.000 doden en het werk gaat dan pas beginnen !
   Nog even geduld….!

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo’n bontmuts met hamer en sikkel draag ik elke winter als het koud is.
    Heb er nog speciaal naar gezocht.
    Je krijgt wel eens vreemde opmerkingen soms, maar hij is wel lekker warm.

    Like

 2. De autochtone Corsicaanse ouders hielden de vijf moslima’s tegen toen ze de kleuterschool in Bonifacio, op het Franse eiland Corsica, binnen wilden gaan. Fantastisch initiatief van deze ouders die een verdere islamisering niet zien zitten. Zo zie je maar weer dat de islam OVERAL in Europa gewoon voorrang krijgen terwijl moslims gewoon van links komen…

  Like

 3. Elena zegt:

  Chapeau voor de Corsicanen. Weg met die kopvodden.
  Die kopvodden hadden hun kinders ook kunnen afzetten bij het schoolplein.
  Corsica moslim vrij !!!!

  Hoorde zojuist op de radio, dat de Hoge Commisaris van de VN.~….Wilders vergelijkt met ISIS.
  Hoe achterlijk kan men zijn.

  Like

  • elisah zegt:

   Met isis vergelijken?
   Sinds wanneer slachten wij hier moSSlims af? Sinds wanneer eisen wij extra belastingen van moSSlims? Sinds wanneer dwingen wij moSSlims om Christen te worden en plegen wij overal dodelijke aanslagen enz, etc. Waar haalt die bevooroordeelde en niet neutrale VN-moSSlim het gore lef vandaan?

   Like

 4. Jean zegt:

  Laten we datzelfde ook toepassen in ALLE SCHOLEN in Nederland, Vlaanderen, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk enz. enz. tot die rotzooi nergens meer zichtbaar is op openbare plaatsen.
  Geen geweld maar gewoon tegenhouden en niet doorlaten.
  Hopelijk houden de vachtwagenbestuurders, boeren en burgers in Calais voet bij stuk en stoppen ze eerst als heel die rotzooi is afgevoerd richting Afrika, het land om in tenten te leven en vooral “niets te doen” behalve fokken.

  Like

 5. ildiko zegt:

  ik snap het niet dat deze mensen voelen zich niet uitgekotst? en als je zo voelt of vertrek je naar een vrije islamitisch land of pas je aan aan je nieuwe land.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Deze mensen zijn gekomen om Europa te islamiseren kost wat kost, niet om bij de minste weerstand met de staart tussen de benen te vertrekken.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je begrijpt het nog niet. Moslims voelen zich superieur. Zo zijn ze opgevoed. De tegenwerking die ze krijgen sterkt hun in het uitdragen van hun cult en voedt hun slachtofferschap. Hun streven is alle moslim enclaves binnen Europa aan elkaar te laten groeien. Het eerst zullen ze dit met hulp van links toepassen in de groot stedelijke gebieden. Deze actie begint al aardig een volbrachte missie te worden. Wie de groot stedelijke gebieden in zijn macht heeft kan met minmale inspanning ook de buitenstedelike gebieden onderwerpen. Het meest gebeurd dit via de demografie en het islam geweld zal toegepast worden als extra smeermiddel. Onze samenleving is te verwijfd te pervers humaan en gendergelijk geworden hier nog tegen bestand te zijn. Kijk naar Calais wat zich daar afspeeld. Hoe denk je dat de gemiddelde islamitische leider dit zou aanpakken als tienduizend Europeanen zich verzameld hadden aan de Bosporus en meer dan een jaar de omgeving steeds extremer zouden terroriseren? Europese vrouwen zullen straks en masse overlopen naar de macho mannen van de islam. Vrouwen zien zich liever een kerel naast zich dan een man met een tasje. Het zit in de genen en de West Europese beschaving met zijn decadente gender gelijkheid gaat het niet overleven, Waar regeringsvertegenwoordigers zonder gêne plaats nemen op een boot in de Gay Parade zal de islam als de pleuris uibreekt nog maar weinig tegenstand hebben. Een Gay Parade heeft niets met homo emancipatie te maken maar alles met decadentie. Europa kan afgeschreven worden tenzij de Karel Martels, de Godfried van Boullion’s en de Jan Sobiëski’s nog niet uitgestorven zijn. Bovendien heeft Allah beloofd dat de hele wereld aan de islam behoord. Vrijwillig terug gaan naar hun geboortegrond is niet op de islam van toepassing. Hoe meer ze tegen gewerkt worden hoe sterker de oema zich met elkaar verbonden voelt en hoe krachtiger ze zullen provoceren en via spelden prikken geweld toepassen. Het enige waar ze uiteindelijk wel voor teruggaan is niets ontziend tegen geweld.. Vraag het aan Sadam Hoessein, Gadaffie en Moebarak. Zij zijn niet meer in functie en het beest is uitgebroken met hulp van het progressieve deel van de wereld. Zodra de oema beseft dat ze het onderspit delven in een gewelddadige confrontatie zullen ze zich terugtrekken. Uiteindelijk zal het zover komen dat de Europeaan ze allemaal terug moet slaan tot in hun eigen zandbakken. Doet de Europeaan dat niet zal hij binnen vijftig jaar zelf het onderspit delven.

   Liked by 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Bij Dumpert is een filmpie te zien hoe je kiespijn verdwijnt als je uit het haatboek leest.
  Toen de verbaliserende agent zei dat aspirine een beter middel was waren de poppen aan het dansen.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Nog even , en het probleem lost zich vanzelf op !
  De indoktineerde heethoofdigge mosimkop zet hun
  kopvod automatisch in brand, en dan zul je zien,
  hoe snel ze het kopvod van hun moslimbolletje
  trekken !

  Like

 8. Republikein zegt:

  Nog een filmpie, iets ouder.

  Like

  • Pieter zegt:

   Bedankt, ik heb het filmpje gezien. Het bedrog van de islamieten is ook in discussies te merken waarin zij de boel vertroebelen door maar raak te roepen en dus de opponent in verwarring brengen.

   Liked by 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Het is relatief. Er wordt misschien wel meer ‘melding’ gemaakt van geweld in de bijbel, maar men moet dat in de context zien en beoordelen, in welke dit gegeven wordt gebruikt.
   De bijbel is een testimonia van Gods woord, in geschrift, door zijn volgers en discipelen, maar ook een optekening van verhalen die van mond tot mond zijn doorgegeven en opgeschreven. Het zijn dus allemaal ‘observaties’ van mensen én gebeurtenissen. Het feit dat er over geweld geschreven wordt, is niet het bewijs dat het geweld door de ‘observant’ of discipelen/volgers van God wordt uitgevoerd, of dat dit een aanzetting tot geweld is.
   Het kan een les in goed en kwaad zijn door God, waarin hij predikt over wat niet en wat wel goed is.

   Het gegeven dat gewelddadige woorden minder in de koran voorkomen is ook daarom niet het bewijs dat de koran minder gewelddadig zou zijn. Wat een idiote gedachte die niet van een goed verstand getuigt. De manier waarop de koran geschreven is totaal anders dan de bijbel en valt daarom niet te vergelijken.
   Als iets slecht is, wordt het meestal aangeduid met ‘niet halal’, niet heilig/zuiver. En gewelddadige dingen worden in het goede getrokken, door een ‘veilige’ omschrijving.
   Omgekeerde psychologie dus. Het is dus allemaal relatief en heeft niets te maken met de stiekeme aantijgingen die men hier probeert te maken, om de bijbel in een zwart daglicht te stellen. En wederom trappen mensen erin.

   Like

 9. Michael Jacobs zegt:

  De ronduit onverdraagzame, racistische en genocidale ideologie die ‘islam’ heet is zelf géén apart volk of ras. Moslim is dus ook géén op zichzelf staande identiteit en aan het moslim-zijn kunnen dus géén rechten worden ontleend. In plaats van boos op ze te zijn (hetgeen hen bevestigt) moeten wij mensen die zich als ‘moslim’ profileren hard uitlachen – zodat ze gaan nadenken over zichzelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s