Parijs bouwt kampen voor “migranten” in Parijs

screenshot_3

De Franse autoriteiten gaan twee kampen voor in totaal zo’n duizend “migranten” bouwen in Parijs. Dat heeft de socialistische burgemeester Anne Hidalgo (foto) dinsdag bekendgemaakt.

De kampen moeten onderdak bieden aan “migranten” die nu veelal door de straten van Parijs zwerven. Hidalgo had het in mei al over een “vluchtelingen”kamp in de Franse hoofdstad, maar sprak toen nog van een enkele plek voor een paar honderd “asielzoekers”.

Een van de kampen zal plaats bieden aan mannen, het andere aan kwetsbare vrouwen en kinderen. ”We moeten nieuwe manieren bedenken om de situatie het hoofd te bieden”, zei Hidalgo. ”Deze migranten kampen zijn een weerspiegeling van onze waarden.”

De kampen zullen tijdelijk van aard zijn. De bouw ervan gaat zo’n € 6,5 miljoen kosten. Het stadsbestuur van Parijs draait op voor 80% van de kosten.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Parijs bouwt kampen voor “migranten” in Parijs

 1. Republikein zegt:

  Nekschot.
  Zonde van de kogel, maar voor deze keer!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  En ze lult ze natuurlijk het kamp vrijwillig in !!

  Like

 3. hslot4 zegt:

  het andere aan kwetsbare vrouwen en kinderen.
  Hahahahahahahahahhahahahahahha nou dat wordt zoeken .
  Laat je het even weten als je ze gevonden hebt schat ?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, dit is nou typisch datgene wat Frans is en dus in Parijs heel vaak te zien is.
   Ik begrijp die Fransen dus echt niet.
   ’n Kind weet dat ze daarmee van kwaad tot erger zuilen komen, want nu stopt de invasie niet meer….

   Like

 4. rightie zegt:

  De kampen zullen van tijdelijke aard zijn. Vraagt niemand daar in Parijs zich af wat daarna?

  Liked by 1 persoon

 5. Karen zegt:

  Natuurlijk, goed plan zeg, een kamp in Parijs bouwen voor deze illegalen. Zullen ze vast nog veel plezier aan kunnen beleven, kijk maar naar Calais.

  Liked by 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  In een kamp opsluiten is een, maar wat volgt daarna? Hebben ze een strategie? Ik denk het niet. Wat ze doen is voorlopig een status quo handhaven. De elite weet het zelf ook. Wat ze nog willen is alleen tijd rekken voor de grote clash. Hoe je het keert of went de dag komt dat moslilms uit Europa gemept gaan worden. De elite heeft het te ver laten komen. De islam is met niets meer te keren. Miljarden zijn gespendeerd aan integratie en het heeft niets opgebracht. Te lang is de islam het voordeel van de twijfel gegeven en heeft men het volledig ten onrechte het predikaat godsdienst gegeven wat het degelijk niet is. De islam onderwerpt eerst de moslims en maakt van hen onderhorige slaven, daarna worden de tot slaaf van allah gemaakte moslims ingezet voor het onderwerpen van alles en iedereen die nog niet moslim zijn. Dat proces herhaalt zich al 1400 jaar generatie na generatie. en is alleen te keren met een totaal verbod op de islam. Dat totaal verbod zal niet geweldloos gaan verlopen. Nooit zal er een geciviliseerde islam ontstaan omdat de islam op barbaarse fundamenten staat.

  Liked by 2 people

 7. elisah zegt:

  De kampen zullen tijdelijk van aard zijn……, geloven ze dat zelf?
  Waarom in Parijs, kunnen ze die mensen niet beter transporteren naar een rustiger gebied buiten de stad, anders is het aantrekkelijk voor anderen om ook in Parijs neer te strijken. Ze maken de problemen alleen maar groter en groter, Parijs wordt steeds gevaarlijker en verloederd in rap tempo.

  Liked by 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Moslims houden niet van ‘rustiger gebied buiten de stad’, ze willen alleen maar enclaves stichten in grote steden. Vergelijk even met de europese migratie naar de VS, die vooral naar buitenstedelijk gebied gericht was om het land te ontwikkelen, niet om de hand op te steken.

   Liked by 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Steeds meer “gestoorden” in Parijs………….
  “Faits-divers” [ kleine berichtjes uit de Franse krant ] ;
  Courbevoie: een jongeman gearresteerd, het onthoofdde hoofd van zijn moeder in zijn handen.
  Van origine uit Senegal.
  ……..
  Een individu, 25 jaar oud en afkomstig uit Senegal, houdt het hoofd van moeder in zijn handen [—]

  Le Point
  Maandagavond te Courbevoie, buren bellen de politie nadat zij ongerust werden op de kreten van een vrouw in een apartement te Place Charras.
  Eenmaal geariveerd, aldus de krant Le Parisien, staan de politiemensen oog-in-oog met een man die met een mes zwaait en in zijn handen het onthoofdde hoofd van een vrouw.
  Het blijkt het hoofd van zijn moeder te zijn, wier lichaam verderop in het appartement wordt gevonden.

  Geconfronteerd met een jongeman die in een crisis van dementie verkeerd en totaal overstuur, probeert te vluchten, gebruiken de agenten hun taser-pistool om hem te overmeesteren.
  De verdachte was al bekende bij de justitie voor strafbare feiten gepleegd in 2014.
  Hij zal psychiatrisch worden onderzocht……….
  Paris Match

  Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ik stel voor om dat monster een lobotomie te geven en daarna terug naar Senegal te schoppen.

   Like

  • Republikein zegt:

   Faits accompli, van de schedel inhoud is soep te maken, om het vervolgens uit de schedel te drinken of te serveren.
   Zo ging er een vent met een hoed naar de slijter en verlangde een litertje jenever, en wel in zijn hoed.
   Toen de hoed vol stond maar de fles nog niet leeg wilde de slijter geld voor de geleverde dienst zijnde 1 liter jenever.
   Toen de klant daarop protesteerde omdat de fles nog niet leeg was gaf de slijter aan dat er niks meer in z’n hoed kon, vol is vol.
   Gooi het restant maar in de gleuf zei de vent en draaide z’n hoed om.

   Liked by 3 people

  • hslot4 zegt:

   oh jeetjuh alweer een verward persoon en het was zo’n prachtig kans pareltje nou jammer zeg .

   Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Die kampen zullen bijna leeg blijven, als er niets afgedwongen wordt , en dat afdwingen kan nu eenmaal nog niet .

  Like

 10. Rick zegt:

  De bidonvilles zijn terug. Nu Abe Pierre nog.

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Aanbod kweekt vraag, dus gaan goei daar met de socialistische domme muts boergemeister!!!
  Binnenkort dus tweede Calais in Parijs!!!

  Like

 12. KRAFTAVILQA zegt:

  Bespottelijk! ”We moeten nieuwe manieren bedenken om de situatie het hoofd te bieden” Wat dacht je van zwaar bewaakte grenzen en gewapenderhand tegenhouden van de invasoren maar ja dat kunnen je verweekte policorhersentjes niet bevatten hè mademoiselle Hidalgo?

  Liked by 1 persoon

 13. Als je kampen gaat bouwen, dan ben je uitnodigend. En deels legaliseer je ze, nu zijn ze ongewenste vreemdeling.

  Like

 14. ildiko zegt:

  en de Parisiennen dit zo maar accepteren? dan zijn ze knetter gek! deze socialistische rat samen met haar aanhangers gelijk uit Frankrijk deporteren.

  Like

 15. Landen hebben voor hun veiligheid wat denkbeeldige lijnen uitgevonden en die heten grenzen. Als je daar overheen stapt zonder de daartoe vereiste toestemming wordt dit wereldwijd gezien als een aanval op de integriteit van dat land. De veiligheid van iedereen die in dat land verblijft is onmiddellijk in het geding en de legers rukken uit. De illegaal of de invasoren worden ter plaatse buiten gevecht gesteld wat in de oorlogspraktijk wil zeggen dat je ze voor hun flikker schiet of er een zooi napalm op pleurt. Daarna worden de smeulende resten opgepikt en getrapt met wat sprinmateriaal boven het al dan niet vermoedelijke oorsprongsland losgelaten. Om kosten te besparen kun je dit even op Heumensoord verzamelen tot er kostenefficiënt genoeg zijn voor een transport. De F16’s van Volkel stijgen tenslotte op en pleuren een van de toch al niet aanwezige atoombommen op het land dat verzuimde op z’n onderdanen te passen. Kijk, dat is nu proportioneel en ik zeg dan ook altijd: Niet Over Het Streepje!

  Like

 16. Pieter zegt:

  Op tv : een asielophaler die uit Italie komt en dacht dat er onderkomen voor hem was geregeld.
  – Hij is dus duidelijk illegaal in Frankrijk en zou moeten ophoepelen.
  Maar wacht de socialistische burgemeester gaat onderkomens bouwen voor duizenden van dit soort mensen vanwege “onze humanitaire taak”,
  Als je een en een bij elkaar optelt dan begrijpt men wel dat Calais ook niet opgeruimd gaat worden.
  Wie denkt dat het socialistische pamperen niet meer bestaat, het is springlevend en in de handen van slechts enkelen die ons ermee opzadelen !

  Like

  • elisah zegt:

   Je zou toch denken dat het onze humanitaire zaak is om deze mensen terug naar hun thuisland te sturen omdat ze hier geen enkele vooruitzichten of toekomst hebben.

   Like

 17. koddebeier zegt:

  Laat het hele spul in landingvaartuigen en drop ze op de Afrikaanse kust, Veeeeeeeeeel goedkoper !!

  Like

 18. Wachteres zegt:

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2852115/2016/09/06/Mogelijke-brandstichting-in-toekomstig-opvangcentrum-in-omgeving-Parijs.dhtml

  Mogelijke brandstichting in toekomstig opvangcentrum in omgeving Parijs

  VLUCHTELINGENCRISIS Na een brand in een toekomstig opvangcentrum voor vluchtelingen in de omgeving van Parijs gaat de politie ervan uit dat het om brandstichting gaat. Dat meldde de Franse tv-zender France 3 onder aanhaling van het parket van Evry.

  De brand was in de loop van de nacht uitgebroken en heeft het dak van het onbewoonde gebouw in Forges-les-Bains verwoest. Het was net gerenoveerd. Ruim 30 brandweerlieden werden ingezet. Gisteravond hadden volgens radiozender Europe 1 een honderdtal mensen voor het gemeentehuis tegen het opvangcentrum betoogd. Er zouden vanaf oktober 90 vluchtelingen een onderkomen krijgen.

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Maar het kost de burger maar heel weinig want het stadsbestuur van Parijs draait voor 80% op voor de kosten.
  Ik vind dit ’n prachtig gebaar van deze burgemeester Hier moeten wij alles zelf betalen…

  Liked by 1 persoon

 20. Claudia M. zegt:

  Opvallend is, dat hier bij mij in de buurt ook overal van die mensen uit het filmpje van @hslot4 opduiken. Vanmiddag nog, midden op straat; aan beide zijden is een stoep! Moest ie toch even aan de kant springen, omdat deze dus niet aan de kant gaat!

  Like

 21. hslot4 zegt:

  Anne Hidalgo
  Adolf Hitler
  Verschilt niet veel wat voor kampen gaat ze bouwen dan ?
  88 Heil Hildalgo hahahahahahaha .
  Ja ik weet ongepast en niet aardig ….wel humor .

  Like

 22. Jan zegt:

  Avenue de Flandre, Parijs, de rotzooi wordt opgeruimd en naar elders verscheept

  Daarna restafval

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s