Reactie van Geert Wilders op VVD-senator Sybe Schaap

screenshot_64

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “wauso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, VVD. Bookmark de permalink .

22 reacties op Reactie van Geert Wilders op VVD-senator Sybe Schaap

 1. Johan zegt:

  Die meneer Sybe Schapelul moet z’n bek houden. Van dit soort nonsens wat die man uitkraamt, wordt ik echt witheet van woede.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als je de islam nader beschouwd kom je snel tot de conclusie dat we hier te maken hebben met een ongrondwettelijke cultus.

  Waarom is de islam ongrondwettelijk:

  De islam stelt de sharia wetten boven wetten door de mens geformuleerd. Dat is geen holle frase.Overal waar de islam dominant is zie je dat door mensen geformuleerde wetten ongeldig worden verklaard.

  De islam verbreekt op alle fronten het beginsel van gelijkheid. In elke westerse grondwet is vastgelegd dat alle mensen ongeacht geloof, ethniciteit of geslacht gelijk zijn voor de wet. De islam doet dit basis grondbeginsel teniet. Moslims zijn onder sharia recht van hogere waarde dan niet moslims. Mannen zijn van hogere waarde als vrouwen en binnen de sharia is nog steeds de slavernij niet afgeschaft.

  De islam is de enige religie die regels heeft afgesproken over de verdeling van de buit zodra niet islamitisch gebied in hun handen gekomen is. Deze regels gaan rechtstreeks terug tot de Koran waarin een heel hoofdstuk hierover verhandeld.

  De islam hanteerd middels de sharia wetten die veroordeelden blootstellen aan lijfstraffen en verminking. Ook dit zijn geen holle woorden. Overal waar de islam geïmplementeerd wordt in een samenleving zie je dit ook ten uitvoer gebracht worden.

  De islam verbiedt elke persoon vrijelijk te beschikken over keuzevrijheid zijn eigen leven in te richten zoals hij of zij dat wil. Wil iemand de islam verlaten dan betekent dat de doodstraf. Wil een moslima omgaan met een niet moslim wordt dat binnen de islam niet toegestaan. In uitzonderlijke gevallen als de betroffene zich wil bekeren tot de islam kan dispensatie verleent worden. Kortom de islam infecteerd zowel moslims als niet moslims met strikte beperkingen in vrijheid van keuze.

  De islam verbiedt ooit overwonnen volkeren het recht op teruggave van hun oorspronkelijk woongebied. Zie bijvoorbeeld het conflict met Israël. Het conflict Israël versus alle islamitische landen zal pas stoppen als de islam op dat punt aangepast is. Het is in de eerste plaats een religieus/politiek probleem en heeft niets met verdrijving van een Palestijnse volk te maken.

  Ik kan nog een poosje doorgaan maar het verhaal is duidelijk. De islam is in strijdt met elke grondwet ooit door mensen gemaakt.

  Liked by 3 people

 3. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2016/09/06/video-vvd-fractievoorzitter-halbe-zijlstra-geert-wilders-is-knetterlinks-en-wegloper/

  VIDEO – VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra: ‘Geert Wilders is knetterlinks, linkser dan de SP en een wegloper’
  Sluit in tegenstelling tot Rutte samenwerking met PVV uit

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2016/09/06/denk-gaat-verrechtsing-en-verruwing-aanpakken-mark-rutte-en-edith-schippers-stom/

  DENK ook woest op Mark Rutte in Zomergasten
  Edith Schippers, Aboutaleb, D66, GL, SP, PvdA, SP zijn ook stom volgens DENK

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2016/09/06/turkije-woest-opmerking-rutte-zomergasten/

  Turkije woest over opmerking Mark Rutte in Zomergasten
  ‘Ongepaste uitspraken voor een premier’ – Rutte blijft bij zijn woorden

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Ik zie geen relevante overeenkomsten tussen de NSB en de PVV. De NSB noemde de Joden vijanden van Nederland. Dat roept de PVV niet.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  De VVD, die voor kindhuwelijken is, moet toch wat om hun kiezers wat voor te liegen. Dus dan maar weer terug naar de vorige bezetting en roepen dat de PVV en de NSB hetzelfde zijn.
  Hetgeen niet zo is, wij weten inmiddels, dat juist de VVD en de rest van de oude politiek samen het predicaat NSB verdienen.
  Omdat men een bezetter naar binnen haalt om er zelf beter van te worden en omdat ze de soevereiniteit van ons land hebben overgedragen aan het Vierde Rijk. Net als de NSB. Vandaar.
  Meneer Schaap heeft zijn pluche weer veilig gesteld en natuurlijk verzuimt hij een oplossing te geven voor het immigrantenprobleem, want dat probleem bestaat niet bij de VVD.

  Tot slot; de PVV is geen dictatuur. Er werken veel mensen die met z’n allen hun werk doen als volksvertegenwoordigers. In goed overleg. Iedere dag weer.
  En dat maakt de elite zo zuur, een PVV-partij met leden zouden ze overspoelen met AFA-tuig en moslims, nu kan dit niet. Het modderseizoen is weer begonnen.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://fd.nl/economie-politiek/1166315/vvd-in-verlegenheid-door-uitspraak-senator-over-wilders

  VVD in verlegenheid door uitspraak senator over Wilders

  De VVD is ernstig in verlegenheid gebracht door uitspraken van Eerste Kamerlid Sybe Schaap over PVV-leider Geert Wilders. De liberale senator schrijft in zijn deze week te verschijnen boek ‘Rechtsstaat in verval’ dat de PVV gevaarlijker is voor de democratie dan de NSB ooit was en dat Wilders ‘heerst als een Führer’.

  Halbe Zijlstra, VVD-fractievoorzitter in de Tweede Kamer, distantieerde zich dinsdag van de uitlatingen die Schaap in een interview in dagblad Trouw voor zijn boeklancering had gedaan. ‘Verwerpelijk’ was een van de kwalificaties die Zijlstra gaf voor de opmerkingen van zijn partijgenoot.

  Idioot

  ‘De PVV is een partij die regelmatig te ver doorschiet en de vrijheid van godsdienst wil afschaffen, maar vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog, NSB en Hitler zijn idioot’, aldus Zijlstra. ‘Daarmee zet je niet alleen de PVV weg, maar al die mensen die zich zorgen maken om de ontwikkelingen in dit land.’

  Maar ondertussen is het wel gezegd en dat zal zijn werk doen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Wilders wil helemaal niet de vrijheid van Godsdienst afschaffen, mijnheer Zijlstra. Hij wil juist een totalitaire indoctrinatie, die beschouwd wordt als een ‘religie’ door de beoefenaars (nooit Godsdienst) afschaffen die de VRIJHEID van meningsuiting en Godsdienst wil afschaffen van andersgelovigen dan die van henzelf: de islam. Dus ga terug naar u ‘kamerstoel’ en verdiept u zelf eens in de waarheid, mijnheer Zijlstra! Misschien dat u uw IQ ermee kunt opschroeven.

   Like

 9. fleckie zegt:

  Sybe Schaap heeft geen enkel benul van de NSB,[is gewoon gemis aan historische kennis en besef]

  Like

 10. hslot4 zegt:

  De Pvv is gevaarlijker dan de Nsb ………………..nou laten we het hopen 🙂

  Liked by 1 persoon

 11. hslot4 zegt:

  Minister balkenende zn favoriete slogan

  Zitten heel wat in de regering waar paps mams of opa bij de nsb zaten maxima loopt nog steeds met hakenkruizen rond op dr rug en mouwen lol .
  En de Nederiglander slaapt door.

  Like

 12. Pete zegt:

  Kijk.. dit is nu een reaktie die hout snijdt…. En dat op zijn verjaardag.
  Slim om de hele partij VVD erbij te betrekken, moeten ze allemaal in de verdediging, niet alleen Schaaaaap….

  Like

 13. HItler spande samen met moslims, de grootmoefti van Jerusalem (een Jodenhater), om de wereldmacht te krijgen. Daarom liet Hitler 6 miljoen Joden opruimen. Niet Geert Wilders maar die VVD-er is schuldig aan landverraad!!!

  Like

 14. GT zegt:

  Krijgen wij dan ook een ander land, zou mooi zijn weg van die linkse fascistisch weekdieren die hun vrouwen en dochters laten verkrachten en er nog bij staan te lachen…en wie weet rukken ze zich nog af ook,misschien is die schaap wel zo,n figuur je weet wel zo,n perverse die stiekem in gedachten aan het spelen is …..hé schaap!

  Like

 15. wauso zegt:

  Een foto van Hr. Schaap. Als U hem niet direct kunt vinden. Hij IS de achterste, zeg maar het suffertje !

  Like

 16. Ik vind die lange arm van Erdogan best eng. In Nederland zitten zeer veel aanhangers van hem. Horen wij nog wat over visum vrij reizen, over Oekraïne. Het wordt tijd dat wij uitsluitsel krijgen.

  Like

 17. Je ziet ditzelfde gedoe ook altijd in zo’n roedel straathonden waarbij iedereen elkaar staat te verdringen en in de staart bijt om dat te keffen wat de Alfa-rekel (reu/teef/omgebouwd/kweenie/gecastreerd/onteierstokt) blaft. Ik zeg u: gewoon geen aandacht aan besteden want ze keffen op termijn elkaar toch de tent uit, gaan voor zichzelf keffen of worden als de tijd daar is door de hondevanger uit hun leiden verlost.

  Like

 18. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 19. koddebeier zegt:

  De VVD een partij van liegen en bedriegen met de grootste partij leugenaar als minister President dat lijkt mij een veel groter gevaar voor een’democratie’.
  Een oud spreekwoord zegt “Je wordt eerder door een strontkar overreden dan door een rijtuig” !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s