“Asielzoeker” Deventer probeerde meisje (6) te verkrachten

screenshot_12

Voormalig pand van Auping aan Laan van Borgele.

Een 22-jarige “asielzoeker” uit Irak wordt ervan verdacht dat hij in maart van dit jaar een 6-jarig meisje heeft geprobeerd te verkrachten in de tijdelijke noodopvang van het COA in Deventer.

Dat bleek vanmorgen tijdens een pro forma-zitting tegen de man voor de rechtbank in Zwolle.

Op schoot

De man zou het meisje in de opvang hebben benaderd en aangeboden hebben om haar naar haar broer te brengen. In plaats daarvan zou hij het meisje meegenomen hebben naar een ruimte in de voormalige Aupingfabriek aan de Laan van Borgele. Daar zou hij zijn broek naar beneden getrokken hebben en het meisje op schoot genomen hebben.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Irak, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Asielzoeker” Deventer probeerde meisje (6) te verkrachten

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  +++

  Like

 2. wauso zegt:

  Even een Twitter naar Pauw en zijn Christelijke vriend:

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Herhaling, herhaling, herhaling:
  Dit soort smerige asielratten moeten zonder verdoving en met een bot mes gecastreerd worden en daarna het land uitgepleurd. Nog ff dan kan ik dit onder de helft van de artikelen zetten, dus mensen wen er maar vast aan!!! Wilt u er niet aan wennen, dan dienen er zwarte brigades opgezet te wordenom deze ratten op een ander manier te “helpen”.

  Like

 4. Bas zegt:

  Wat een slechte hond.. .

  Like

 5. Manna zegt:

  Gedachtekronkels van een vreemdeling in eigen avondland (1) …

  Neuenhaus, woensdag 17 augustus 2016

  Genietend van de vakantie rij ik in het avonduur naar de pizzeria ‘Pizza en Pasta Da Nando’. Mijn vriendin heeft namelijk genoeg van de diverse (jager)schnitzels die hier in de grensregio ouderwets lekker zijn. Neuenhaus is een klein rustig dorpje, weinig toeristisch, maar heeft een mooie oude dorpskern. Ik zet mijn auto bij de apotheek neer, we steken de straat over, en nemen plaats op het terras van de pizzeria, naast de oude kerk.

  We zijn vroeg en de eersten op het terras. Na een paar minuten komt de gastvrouw, we bestellen een biertje en ontvangen van haar de kaart. De tijdspanne om een biertje te tappen is hier ook ouderwets langzaam, en het duurt zeker 5 minuten alvorens we onze eerste slok nemen. Intussen hebben mensen ook aan drie andere tafels plaatsgenomen. Van mensen komen mensen. de twee mannen aan de tafel vooraan het terras zijn Nederlandse vertegenwoordigers. Waarschijnlijk geen goede bekenden, want de luidruchtigste is zijn cv aan het opdreunen met een volume dat toereikend is om bij de ijssalon aan de andere zijde van de kerk ook gehoord te worden.

  Desalniettemin genieten we met volle teugen van het bier, eigenlijk ‘pils’, en de ondergaande zon. Mijn vriendin bestelt de lasagne, voor mij de pizza Calzone. Deze is immers bij elke pizzeria een meestal aangename uitpakbare verrassing. De recensies op internet logen er ook niet om. Na het gratis aperitiefje, bestaande uit een bruschetta en een stokbroodje met knoflooksaus, komt onze bestelling.

  De lasagne wordt pruttelend geserveerd en ook mijn dubbelgevouwen pizza ziet er, met uitzondering van een paar zwarte plekjes , prchtig uit. De lasagne is perfect van smaak en ook de Calzone, hoewel aan de zoute kant door de merkwaardige toevoeging van ansjovis, smaakt goed.

  Een fijn slot op het einde van de dag in het rustieke Grafschaft Bentheim. Maar dan valt mijn oog op vier mensen die het centrum in komen lopen. Ze spreken een Aziatische taal en hebben een Afghaans uiterlijk. Direct moet ik me schuldig. Want ik heb ze al veroordeeld als zijnde asielzoekers. Ik ben namelijk bekend met de grote opname van de kleine dorpjes en 10 jaar geleden was het zoeken naar een ‘buitenlander’ als een speld in de hooiberg. Ze lijken weinig interesse te hebben in de omgeving praten kort en gaan vervolgens ieder hun afzonderlijke weg. De kleinste, brede man komt de straat over, blijft voor zich kijken en loopt langs ons terras. Hij heeft een t-shirt met de Palestijnse vlag aan.

  De lichaamshouding van hem alsook de andere ‘Afghanen’ zijn niet verontrustend. Er was geen oogcontact, en ze liepen gewoon hun eigen weg zonder ook maar enige intersse te tonen aan de omgeving of de mensen om hun heen. Hun gastheren zo te zeggen. Maar ook de gastheren lijken zich niet om hen te bekommeren, en ook domweg geen aandacht besteden aan het t-shirt van onze gast.

  Mijn gevoel van een lekkere, relaxte dag was ineens weg. Is dit de toekomst? Mijn nekharen gingen meer en meer overeind staan.
  – een afghaan, reeds gehersenspoeld met de Palestijnse leugen? Zoja, waar vlucht de man dan voor?
  – een gast, die in het land van de Endlösung met dit t-shirt zijn haat voor joden kenbaar maakt?
  – het Duitse volk dat hier geen kennis van heeft of afkeurt?
  – langs elkaar leven in twee verschillende werelden tot de pleuris uitbreekt?

  Wat zou de man gedaan hebben als ik een t-shirt met een Davidster aan had? Maar nog belangrijker: hoe zouden de Duitsers reageren?? In de perceptie van de meeste Nederlanders of Duitsers ben je dan een extremist, en van deze zal ook een groot percentage te schetsen als een ‘rechtsextremist’. Wat is er in godsnaam gebeurt in de afgelopen decennia???

  Hierbij sluit dan ook graag af met een citaat van een van mijn favoriete joodse schrijvers:

  Wee degenen die het kwade goed noemen
  en het goede kwaad,
  die het licht tot duisternis maken
  en het duister tot licht.

  Manna

  Geliked door 3 people

 6. Jean zegt:

  Wanneer gaat dat nu eens eindelijk stoppen met die vreemdelingen, altijd maar geweld, criminaliteit en overlast.
  Stuur heel die troep terug naar landen van herkomst want wij zullen ze nooit tolereren noch aanvaarden in “onze” samenleving, nooit zullen wij die perverse zwijnerij islam erkennen.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Begrijpt u wat ik bedoel?

  Geliked door 1 persoon

 8. Thom zegt:

  De beste man zal nu toch wel zeker een forse schadevergoeding krijgen wegens smaad. Hij heeft alleen bij een meisje dat het in haar broek gedaan had haar ondergoed proberen te verwisselen om het te drogen. Waarom die advocaat dat niet gezegd heeft bij de rechtszaak is mij een raadsel.

  Like

 9. BertG. zegt:

  En wat een tyfusbak van een advocaat weer, zo als gebruikelijk.
  Alsof het volstrekt normaal dat je een klein meisje op je schoot zet met je broek op je enkels.
  Ik mag toch hopen dat die advocaat een heel lief klein dochtertje heeft, kijken of hij dan nog steeds geen probleem vind.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Ik hoor juist op het nieuws dat er 50 miljoen kinderen ‘op de vlucht’ zijn naar Europa. In de leeftijd variërend vanaf 6 jaar tot 18 jaar. Want tot die leeftijd worden jongeren nog ‘kind’ genoemd.
  Waarom zijn deze kinderen alleen op de vlucht? Volgens de linkse partijen; voor de oorlog. En waarom alleen? Omdat ze geen ouders meer hebben. Ik vind dit zo’n naïeve en domme, beperkte uitleg, dat ik dit ook totaal niet kan of wil geloven.

  Natuurlijk zullen er wezen bij zijn, waar de ouders van zijn overleden. Maar ik verwed mijn hoed (die ik niet heb) erop, dat het overgrote gedeelte de voorgangers zijn van de ouders die graag naar Europa willen en, onder het mom van gezinshereniging, nareizen zodra de ‘kinderen’ hun doel hebben bereikt. Wat de kinderen allemaal moeten doormaken om zover te komen, daar lijkt de hele familie zich niet om te bekommeren en voor de werkelijke wezen is dit natuurlijk begrijpelijk.
  De meeste ‘kinderen’ komen uit Syrië, beweert men, maar dat is onzin, vind ik, een ook een andere nieuwsbron vermeld weer dat er uit Afghanistan en andere landen ook een heel groot aantal komen en dat is logisch, want de gelukzoekers zitten ook in die groep.

  Ze kunnen zeggen wat ze willen, dat deze mensen geen school hebben gehad en of zeer zielig zijn en veel hebben meegemaakt en zal gedeeltelijk ook wel waar zijn, maar het overgrote gedeelte is gewoon wat het is en bestaat uit economische immigranten/invaders die hier alleen voor de rijkdom en de verzorgingsstaat komen en hun kinderen vooruit sturen.
  Het gevoel wat ik daarbij krijg is, dat deze mensen toch wel heel hard moeten zijn, om hun eigen kinderen aan de gevaren van zulk een reis bloot te stellen. Dus koud genoeg om zich er niets van aan te trekken, wat hen allemaal onderweg zou kunnen gebeuren, los van het feit dat ze ze misschien nooit weer zullen zien. Raar, ik zou het niet kunnen, echt niet. Allen samen op reis of niemand. En voor mijn gevoel is dat ook niet zo. Het is met voorbedachte rade dat deze koudbloedigheid bij die mensen ervoor zorgt dat ze hun eigen kinderen willen en wetens in gevaar brengen voor hun eigen belangen. Voor geld, voor macht, voor alles, voor het ‘beloofde’ land, beloofd door mevrouw Merkel en de rest van de EU te Brussel.
  Ik hoop dat gauw vrede is in Syrië, dat de immigrantenstroom gauw opdroogt, uit welke landen ook, maar vooral dat elke mens in Europa en in de rest van de wereld gezond verstand zullen krijgen, welke hun laat inzien, dat deze mensen niet hier horen en al helemaal hier niet kunnen blijven. Dat iedereen meehelpt om te zien wat de werkelijkheid is: het is verovering en niet een hulpvraag van immigranten wat hier aan de hand is, en dat moet eindigen.
  De grenzen moeten allen dicht en een immigrantenstop MOET komen.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Denk maar niet dat hij geen asiel krijgt, dat gaat ondanks alles gewoon door.
  Later als hij nog meer zedenmisdrijven pleegt horen we van de reclassering : “Waarom hij asiel heeft gekregen nadat hij een meisje van 6 slachtoffer maakte, weten wij niet.”

  Like

 12. Republikein zegt:

  Is dat geen matrassenfabriek o.i.d.?
  Misschien is dit zijn manier van solliciteren.

  Like

 13. edwin vissers zegt:

  deventer is een radicale links stad vol met het rode spul ,vrijmetselaars new age heksen

  Like

  • Elisabeth zegt:

   Deventer staat bekend als Moskou aan de IJssel. Vrijmetselaars heb je niet alleen hier in Deventer maar door het hele land en vooral in het Haagse torentje en die z.g. oranje kliek. Ik woon hier maar wist niet eens dat dit hier is gebeurd, hebben ze goed onder de pet gehouden zoals met meer onfrisse zaken. Wat mij persoonlijk betreft mogen die viezerik ter plekke castreren en direkt terug zandbak.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s