Geert Wilders: “Walgelijke onzin”

screenshot_22

Geert Wilders is woest om de uitspraken van VVD-Eerste Kamerlid Sybe Schaap, die de PVV op sommige punten gevaarlijker dan de NSB noemt. Schaap doelt op de structuur van de partij, die zonder leden of bestuur opereert.

Bekijk HIER de video!

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op Geert Wilders: “Walgelijke onzin”

 1. Mirjam zegt:

  Al de partijen in de tweede kamer, die zich nu voorbereiden op de nieuwe verkiezingen in maart 2017, doen dit door de PVV aan te vallen, met slome beschuldigingen én met het stelen en om te buigen van dingen die Geert Wilders ooit heeft gezegd. Ze proberen gewoon om zich beter voor te doen dan ze ooit zullen zijn.
  Ineens doet Rutte de uitspraak dat hij een grondige hekel heeft aan Turken die zich hier misdragen. Zij en de Marokkanen misdragen zich al jaren en Rutte heeft daar nooit iets over gezegd, maar NU doet hij die uitspraak. Hij zegt ‘sorry’ voor het niet nakomen van zijn verkiezingsbeloftes en daarmee is de kous voor hem af en denkt hij weer gekozen te kunnen worden voor nogmaals 4 of meerdere jaren van afwezig zijn als Nederland en het volk hem nodig hebben, en voor nog meer loze beloftes waar hij dan later weer sorry voor zegt. Finito Rutte, forgett it!

  Hetzelfde voor Schippers, ineens wil ze zich opdoen voor het Nederlandse volk en zegt ze ‘eigen volk eerst!’ . Het grootste gedeelte van haar verkiezingsplan, is letterlijk gekopieerd van, wederom, uitspraken en suggesties die Geert ooit heeft gedaan en waar zij zich toen zo faliekant tegen gekeerd heeft. Finito Schippers, forgett it!

  Jesse Klaver idem dito, losse praatjes vullen geen gaatjes, en gaatjes maken geen praatjes. Zoals ik al zei, leeft deze man in Never, Neverland. Alles wat hij zegt is gebaseerd op Peter Pan en zijn volgelingen. Hij IS Peter Pan, en zal dit ook blijven. Ga verder slapen op het schip van Kapitein Haak! Finito Klaver, forgett it!

  Siebrand Buma hetzelfde. Wat wil deze man nou eigenlijk? Iets wat hij niet voor mekaar gekregen heeft in dit kabinet en ook niet zal klaarspelen in het volgende. Wat hij wel wil is NIET regeren met Wilders, tenzij hij zich verontschuldigd voor alles waar hij achter staat. Nou, Buma, jij hoort je te verontschuldigen voor je opportunisme en voor het feit dat je denkt dat het iemand iets interesseert wat hij ervan vindt. Niets dus! Jij en de rest van de partijen willen niet met Wilders regeren, zou hij gekozen worden. Jullie hebben geen keus als jullie willen meeregeren, want dat hij gekozen wordt, is een feit dat zeker is. En als jullie dan niet meedoen dan is het: Finito CDA/Buma, forgett it, ook voor jullie.

  Geert is de enige die hier zijn waardigheid in bewaart. Hij reageert op aantijgingen, maar ageert niet met het laaghartige, opportunisme waar jullie je weer een weg proberen te banen in de hoofden van de kiezers, om ze naar jullie hand te zetten. De hele regeringsperiodes waren jullie onzichtbaar en doof voor het Nederlandse volk en was Geert Wilders de enige die luisterde en voor ons opkwam, wees nu dan ook stil en kruip in jullie holen, want we zien jullie bedrog en zeggen luid en duidelijk tegen jullie allemaal: Finito, forgett it, never, never again…..

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 21.49. uur, op 7/9. Dát is de werkelijkheid, die U schetst in uw reactie. Net als bij Pim Fortuyn, gaan ze Wilders demoniseren. Maar wij op dit blog weten wel hoe “de vork”, in de steel zit. We zijn juist verraden, door links – en de policor partijen!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Mirjam, het gebeurt niet vaak dat ik hier eindelijk eens iemand op E. J. Bron ontmoet die Peter Pan vergelijkt met hedendaagse figuren. Ik zou eigenlijk veel liever zien dat Geert Wilders voor Peter Pan speelt en Sybe Schaap voor James Haak en diens volgelingen voor de piraten.
   Of Wilders alleen een stel islamhatende autochtoonse vrouwen als bondgenoot krijgt zoals Peter Pan dat had met de meiden Wendy, Cynthia, Maia, Tiger Lily, Tinkerbell en Meera zal ik niet weten maar desnoods mag zelfs Nana, de vrouwelijke sint-bernardshond, die het kindermeisje is van Wendy, John en Michael Darling (zij speelde helaas alleen mee in een intro van ‘The New Adventures of Peter Pan’), al degenen die Wilders demoniseren verjagen en als we er de monsterachtige krokodil op af sturen dan zullen Schaap en zijn kornuiten hierna halsoverkop wegvluchten en hopelijk naar de Noordpool waar ze verder gezellig kunnen gaan discusseren met orka’s, ijsberen, zeehonden, Groenlandse haaien en walvissen en andere dieren die gelukkig helemaal NIETS begrijpen van hun idioterij!

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Geert Wilders doet er goed aan geen leden partij te vormen. In no time zou de partij opgeblazen worden door de mollen die zouden infiltreren. De democratie vindt daar plaats zoals Geert Wilders aangeeft. In het stemhokje. Dat is ook waarom de gevestigde orde en hun kartel systeem wars is van referenda en andere vormen van directe democratie zoals gekozen burgemeester, commisaris van politie enzovoorts. Geert Wilders is een waarachtig democraat. Was ik daar niet van overtuigd zou hij mijn stem nooit krijgen.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Juist, dat is ook zo.

   Like

  • Hansfree zegt:

   Precies Guus!

   (En ik vind die Halve Zoolstra in het filmpje een creep, mag ik dat nog even kwijt?)

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De partijstructuur die Wilders voor de PVV gekozen heeft is de enige structuur voor een politieke partij om orde en discipline te waarborgen!!!

   Kijk naar die knoeiboel die Bart Dewever heeft veroorzaakt met zijn “NVA”…!
   Wat ’n zielige zooi. ’n Ledenpartrij waarvan de leden alles verlammen.
   Niks kan. Veel beloven en niets invullen die partij is over ’n paar jaar fini!!!

   Like

 3. Des duivels zegt:

  Wat een mafketel zeg die vvd’er sybe schaap om pvv’ers gevaarlijker te vinden dan nsb’ers Hij weet toch zeker wel wat moslims met schapen doen?

  Like

 4. Harry zegt:

  Donder die Schaap uit de VVD , zulke idioten schaden de partij .
  En daar is toch al zoveel misgegaan de laatste tijd , dat je dit soort gezeik er toch niet bij wil hebben ?
  Schippers !!!!!!,
  die opmerkingen van die vent halen heel jouw hele betoog weer onderuit !
  Had je eindelijk weer eens een verhaal ( ondanks gejat) waar we achter konden staan , gooit die zak weer roet in het eten .
  WEG met die LUL !

  Wat is dat toch met die oude politici ?
  Tast de macht de hersenen aan ?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Vroeger zei men, hij lult als een kip zonder kop, dit blijkt echter te zijn: Hij lult als een schaap zonder kop !!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Vandaag heeft PVV een dagje vrij genomen en ik heb me de moeite genomen
  van de rest van de regerende een Foto te maken !
  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14292354_306960022995617_3684143625321792030_n.jpg?oh=84be941f182a008593d352fcafcd5d2b&oe=5879E18A

  Like

 7. Ria zegt:

  Het is de enige partij die het gevaar van al die gelukzoekers willen zien en niet wegkijkt.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Zou Geert Wilders eigenlijk wel van Peter Pan en Tinkerbell houden en wensen dat hij kon vliegen door de lucht heen over de hoofden van zijn tegenstanders? Het feetje had hij alleen niet kunnen verstaan omdat ze namelijk praat in belletjesgerinkel.
  Ik heb op Wikipedia alleen iets heel interessants ontdekt over Tinkerbell: zij is, zoals in de eerste aflevering was te zien, “geboren” uit de lach van een meisjesbaby en dat zou later Wendy Darling blijken te zijn, degene die Tinkerbell later nog terugzag als kleuter (van een verre afstand) en nog als tiener!
  Tinkerbell weet dus eigenlijk niet dat Wendy haar “moeder” is want zij zou deze helaas later gaan verafschuwen om diens vriendschap met Peter Pan! En het elfje heeft jammer genoeg NIET het karakter meegekregen van Wendy, die haar overigens nooit haatte, en zelf evenmin kon geloven dat Tinkerbell haar “dochter” was!
  Lizzy lijkt ook enigszins op de jonge Wendy en wanneer zou Tinkerbell eigenlijk Peter Pan hebben ontmoet? Zij bracht hem naar Neverland, samen met een groepje weesjongens, waar het feetje overigens geen moedergevoelens voor had en beslist al helemaal NOOIT voor de gelukzoekers en de walgelijke blaaskaak van een Sybe Schaap in dit artikel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s