GroenLinks zet in op nivelleren

screenshot_23

(Door: Lise Wittemanden Haag)

Wie zijn zaakjes goed voor elkaar heeft, mag wat GroenLinks betreft flink gaan betalen. De partij wil mensen met veel spaargeld, een aardige erfenis of een goed pensioen laten opdraaien voor onder meer mensen die schulden hebben of in de bijstand zitten. In het verkiezingsprogramma, dat GroenLinks-leider Jesse Klaver (30) dinsdagavond presenteerde in het hippe Amsterdamse cultureel centrum De Melkweg, wordt dan ook op grote schaal met geld geschoven.

De Telegraaf

Winsten, vermogens en vrijwel alles wat slecht voor het milieu zou zijn, zoals autorijden en vlees eten, worden daarin zwaarder belast ten bate van typische GroenLinks-hobby’s als cultuur, ontwikkelingssamenwerking, openbaar vervoer en vergroening.

Volgens Klaver is zijn verkiezingsprogramma daarmee ’het alternatief voor Rutte en Wilders’. Tegelijkertijd zegt hij ook de mensen die nu PVV stemmen ermee te willen bereiken. Zij zijn namelijk volgens hem ’in de steek gelaten’ omdat ze niet hebben geprofiteerd van de globalisering, maar daarentegen wel hun wijken ongevraagd zagen veranderen door immigranten. Hij wil hen daarom betrekken bij zijn ‘beweging’ die ’groter en sterker is, dan welke tegenstelling dan ook.’

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op GroenLinks zet in op nivelleren

 1. elisah zegt:

  Dus mensen, draai alles er doorheen en leef er op los, want vervolgens krijg je dan alles lekker gratis…..

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Hij is juist voor globalisering en voor het volproppen van wijken met immigranten. Zijn ‘beweging’ gaat naar het multiculti orakel dat hij iedereen probeert op te dringen en als visie probeert te verkopen. En hij wilt dus weer ‘stelen’ van de bevolking, door geld te belasten waarvoor mensen jarenlang hebben gewerkt en gespaard. En dit geld wil hij dan natuurlijk steken in het opvangen van vluchtelingen, zodat zijn globaliserende droom waar wordt.
  Jesse Klaver is een fantast, hij is Peter Pan en denkt dat hij in Never, Neverland is.
  Keep on dreaming, man! Zijn droom is voor anderen een nachtmerrie.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Mirjam, een idioot als Jesse Klaver is in mijn ogen beslist GEEN Peter Pan maar meer een soort mannelijke bidsprinkhaan of een mannetjes-spin die in de paartijd seks wil hebben met grotere vrouwtjes. Helaas zijn de vrouwtjes van spinnen en bidsprinkhanen een soort Zwarte Weduwen of kannibalen daar zij in veel gevallen tijdens de paring de mannetjes verslinden!
   Stel dat Jesse Klaver bijvoorbeeld een Afrikaanse neger in een wijk wil proppen die later een kannibaal blijkt te zijn; dan loopt hij vast het risico om in een enorme ketel met heet water gegooid te worden, gevuld met soepgroentes, en kan Klaver de kerel vast niet gaan afkopen met glimmende kraaltjes en spiegeltjes zoals dat vroeger met negers en indianen gebeurde! Daarbij zou de kannibaal misschien van Klaver een nog veel erger verhoogd maagzuur krijgen omdat die vent niet eens de moeite waard is om op te eten en dat pas voor hem een ware nachtmerrie is!
   Toch is er wel iets waar aan jouw verhaal wat Peter Pan betreft. In ‘The New Adventures from Peter Pan’ was hij in Neverland enkele decennia’s lang zonder gezelschap en heeft hij blijkbaar op bepaalde plaatsen op de wereld een heel stel nieuwe weeskinderen (The Lost kKds) opgespoord en daarmee een multicultureel gezelschap opgebouwd.
   Zo lijken de twee meisjes Maia en Meera van indiaanse komaf te zijn, net als Tiger Lily, het meisje Cynthia en het jongetje Baby zijn twee blonde kinderen met blauwe ogen en dus van Germaanse (?) komaf, het feetje Tinkerbell is blank en zij heeft lichtbruin haar en blauwe ogen, de jongen Chubs lijkt van Chinese of Aziatische komaf te wezen en de jongen Stringbean is een blanke jongeman met bruin haar en een bril die nogal op John Darling lijkt maar iets langer is. Wendy en Michael Darling zijn echter, net als John, gewoon blank met lichtbruin of zwart haar, net als Peter Pan.
   En ikzelf heb trouwens een getinte huid, donkerbruin haar en bruine ogen daar ik voor 25% negerbloed heb omdat ik van Surinaamse komaf ben, gekromde (Surinaamse) vingers, ik kan lang op mijn hurken zitten en ik kom soms, wat uiterlijk betreft, bijna over als een Marokkaan want als ik langs zulke lui loop doen zij me niets! In mijn appartement wonen namelijk een aantal Marokkaanse jongeren die heel stoer overkomen maar mij verder geen kwaad berokkenen en zelfs heel beleefd en hulpvaardig zijn.
   En dat is iets wat een sukkel als Klaver eens zou kunnen leren maar helaas heeft niet iedereen behoefte aan beleefdheid hoewel zelfs Wendy Darling in sommige tekenfilms echter heel beleefd was naar haar aartsvijand, James Haak, toe! Maar Wendy was nou eenmaal veel te keurig opgevoed om onbeleefd te wezen al kon ze soms wel fel uit haar slof gaan.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Eerst moesten we sparen voor onze ‘oude dag’ en nu komt Jesse dat geld opeisen om weg te smijten naar o.a.:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/09/03/de-acht-rijkste-heersers-van-afrika-en-hun-bankrekening/

  Het is weerzinwekkend misdadig!

  Zou Jesse zélf ook het grootste gedeelte van zijn inkomen gaan inleveren?
  Kan-ie samen met die PvdA-trui een ‘nivelleringsfeestje’ vieren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het is altijd makkelijk kletsen als je vind dat andere maar wat meer moeten inleveren, wanneer jezelf wel elke maand zo’n 10.000 euro kan bijschrijven op je rekening.
   Met zo’n bedrag in de maand zou ik mij ook zorgen hoeven maken of het nog wel allemaal gaat lukken met de lasten stijgingen en de eigen bijdrage.

   Liked by 1 persoon

 4. OphEUffen zegt:

  Jessus zijn ‘hoop’ is van hetzelfde niveau als het ‘eerlijk’ van de PVDA. Dat ze mogen branden in de hel.

  Liked by 1 persoon

 5. Dicksy zegt:

  Die heeft duidelijk een slag van de molen gehad, dringend arts raadplegen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het is natuurlijk niet geheel zonder reden geweest dat hij het niet verder schopte dan de VMBO.
   Als je echt helemaal niks kan of snapt, dan ga je automatisch daar heen.
   Ik kan zo iemand toch echt niet serieus nemen.

   Liked by 3 people

   • hendrikush zegt:

    En dat een politieke partij zo’n nitwit als leider kiest zegt veel over het niveau van haar leden.

    Liked by 3 people

   • elisah zegt:

    Ooit probeerde een jongeman mij te versieren, hij was wel leuk, maar ik vond dat hij aan elkaar hing van kletspraatjes.
    Ik zag hem laatst terug op tv, meneer zat in de politiek en ook nog voor links, mijn voorgevoel klopte dus…

    Liked by 1 persoon

   • louis-portugal zegt:

    En dan nu een flink inkomen als kamerlid met zo weinig intelligentie maar veel sluwheid is toch knap.

    Liked by 1 persoon

 6. Drs.P. zegt:

  Domme kudt maroc, oppleuren naar noord Afrika met je kolere clubje, smerige rat.
  Oorspronkelijke zuinige NL-ers naaien met je gestoorde slinkse hobby’s!!
  Man, man, man het blijft maar doorgaan met al die debielen uit de slaapkamer, zum kotzen!!

  Liked by 1 persoon

 7. Jean zegt:

  …in het hippe Amsterdamse cultureel centrum De Melkweg, wordt dan ook op grote schaal met geld geschoven.
  “Vandaar de naam “Melkweg”.
  Mensen denk er steeds aan: “Groen vreet aan je poen en pensioen”.
  Stem die rotzooi weg en geef je stem aan de PVV en denk aan je pree.

  Liked by 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Linkse krankzinnigheid in optima forma.
  Moet je toch al die hijgende jonge trutten zien op dat congres.
  Met zulke zweefteven is elke vorm van tegengas verloren deze mensen zijn compleet gehersenspoeld.

  Like

 9. Angie1968 zegt:

  Klaver is een dom kleutertje. Zonder levenservaring, intelligentie en/of politiek inzicht. Het geijkte Groen-Linkse Gutmensch Geleuter valt ons weer ten deel. En ik zeg daarop: Val hartstikke dood, stom stuk regressief-links stront. Wat was je opleiding ook al weer, VMBO?

  Like

  • Steven zegt:

   Je opleiding zegt niet altijd iets.
   De meesten in Den Haag hebben Universiteit..maar ook die dwazen zijn de weg totaal kwijt en maken er een zooitje van.

   Like

   • Jean zegt:

    Steven, daarom gaan ze in de politiek, kennis en geweten onbelangrijk, lullen en zakken vullen is de core business van dergelijk uitschot.

    Like

 10. ildiko zegt:

  infantilisme op de top, jochie, als circusact ben je goed, verder je bent nul waard.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Misselijke poging en goedkope onzin om jong stemvee te trekken, er zijn immers veel jongeren die ouderen overal de schuld van geven. Klaver is een grote populist en heeft standpunten die niet anders zijn en waren dan de PvdA en de SP.
  Hoogste tijd om GL op te heffen, deze partij draagt 0,0 bij aan oplossingen die van wezenlijk belang zijn om als Nederlands volk te overleven.
  Weg met de islam, Nexit en Klaver zelf met zijn opgestroopte mouwtjes a la Trudeau.

  Like

 12. Duchense zegt:

  Laten we Groen links egaliseren en eradiceren.

  Like

 13. Rapunzel zegt:

  Het slechtste voor het milieu is wel het onbeperkt binnenhalen van analfabete moslimhordes die bijeen hokken in schotelwijken.
  Dierenwelzijn, natuur, groen, milieu, daar hebben moslims helemaal niks mee.
  Klavertje kan zich beter druk maken om Dubai waar de allahfans ijsbanen laten aanleggen in de woestijn en mega-winkelcentra uit de grond laten stampen door slaven.
  In Saoedi Arabië rijden alle hufters van de clitknippersekte in benzineslurpende Ferrari”s.
  De meeste schatrijke schijnheiligen vliegen tijdens ramadan de hele wereld rond omdat het altijd wel ergens na zonsondergang is zodat ze gewoon kunnen blijven vreten en zuipen en toch de idiote regels van de pedofeet niet overtreden.

  Ontwikkelingssamenwerking, mag ik even lachen? Er is nooit sprake geweest van samenwerking en van ontwikkeling ook al niet.
  Zij krijgen gratis van ons gestolen geld , wij hebben niks dan ellende van hullie.
  Bij Mekka is een *****tentenkamp met airco met plaats voor miljoenmiljard mensen, geen “moslimbroeder of zuster” die daar aan hoeft te kloppen.
  Betalende gasten en anders niet welkom.

  Maar kom maar door met de jaloezie belasting op succesvolle mensen GroenLinks.
  Des te sneller zijn we weg en kunnen jullie het fijn uitzoeken.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Rapunzel 7 september 2016 om 23:00

   Ik heb deze week wéér overal dom ‘groen’ gekakel om me heen gehoord, dus de moed zinkt me steeds meer in de schoenen. Alle linkse eenheidsworsten roepen hetzelfde en ze lopen de benen uit hun lijf om de ‘vluchteling’ een warm welkom te heten.
   Ik heb al zó veel pogingen gedaan om die lui met de neus op de feiten te drukken; het is om moedeloos van te worden…

   Like

 14. fleckie zegt:

  Tja, die [jonge]man is Pro-islam, vandaar het ‘gespaarde’ van de niet-islamieten laten opdraaien voor het onderhoud van de ONUITGENODIGDEN[binnendringers, dus]…MOSLEMS, die vanuit hun koran opgesuggereerd ! krijgen, dat de in hun opinie, ‘ongelovigen’ verplicht zijn hen te ‘onderhouden’. [deze groen-linkse rakker is waarschijnlijk ‘van lotje getikt’ ]

  Like

 15. Niveleren duur woord voor burgertje naaien maar het klinkt zo chic en de burgerlul snapt het 9 van de 10 keer toch geen ruk van.

  Liked by 2 people

 16. koddebeier zegt:

  Het groenlinkse kwaak kwaak eendje zal wel even vertellen hoe het moet, vervelend mannetje die half-caste !

  Like

 17. Leo zegt:

  Groen (s)likns , bloed link(s)

  Ruimen die dadel !!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Links/socialisme is in de aard, een overtuiging gestoeld op jaloezie, net als de islam. Ziehier dus, dat links uiteraard opkomt voor de islam, en WIJ de waanzin mogen betalen van LINKS.

  Like

 19. janchik zegt:

  Je kan wel merken aan zijn standpunten dat hij het product is van een inteelt Marokkaan. Zijn vader is een moslim, dus hij automatisch ook, want zo werkt dat bij die gasten, vandaar de voorliefde van die goser voor GroenLinks, met nog steeds het CPN programma, ingebracht door de grote communistische GroenLinks roerganger Rosenmöller. Hij houdt dus van totalitaire partijen, zoals alle moslims, zoals door Fleckie geschreven.

  Like

 20. Claudia M. zegt:

  Te laat…, het spaargeld is op! Of hij moet die laatste 150,- euro ook nog willen hebben.

  Like

 21. OphEUffen zegt:

  Als Jesse spreekt valt de NPO in katzwijm. Bij een aktie van milieudefensie sopt men van de stoel en een lullig protestje van Green Peace staat garant voor brekend nieuws door het NOS journaal. Een briljant idee, je laten financieren door je vijand. Zeker als die financierende vijand er zelf blind voor is.

  Like

 22. Henk der Niederlander zegt:

  Vooral Groen Links zet in op meer import van onontwikkelden. (lees stemvee)
  Wat eigenlijk altijd weer opvalt bij dit soort partijen als ze het over nivelleren hebben dat ze hun eigen riante salaris en inkomsten uit commisariaten buiten beschouwing laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s