Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Petr Szijjártó: Zeid Ra´ad Al-Hussein zit op de verkeerde plek

screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Pétr Szijjártó noemde de Jordaanse prins Zeid Ra´ad Zeid Al-Hussein (foto) ongeschikt om de functie van Hoge Commissaris van de mensenrechtenraad van de VN of welke andere functie dan ook in de VN te bekleden; deze verklaring van Szijjártó volgde als reactie op de jongste uitlatingen over “populisme” in Europa.

In het kader van een galamanifestatie van de Stichting voor Vrede, Rechtvaardigheid en Veiligheid, die maandagavond in Den Haag plaatsvond, had Zeid meerdere Europese politici “populisten” en “nationalistische demagogen” gebrandmerkt. Hij zou zich geïrriteerd voelen door mensen zoals de leider van de Nederlandse Partij voor de Vrijheid, Geert Wilders, en noemde ook de namen van andere “gelijkgezinde” politici zoals de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, de cheffin van het Franse Front National, Marine Le Pen, en de leider van de “Brexit”-campagne Nigel Farage: zij zouden verantwoordelijk zijn voor de verbreiding van “leugens en halve waarheden, manipulaties en met angst venten” en ze zouden dezelfde ideologie vertegenwoordigen als de terreurbeweging ISIS.

Volgens Szijjártó zouden de opmerkingen van Zeid van exact dezelfde kwaliteit zijn als hetgeen Zeid zelf als “halve waarheden en manipulatie” had bekritiseerd. Het zou onacceptabel en weerzinwekkend zijn wanneer een VN-ambtenaar “democratisch gekozen Europese politici net de ideologie van ISIS in verband brengt”. Volgens Szijjártó zou Zeid zichzelf door zijn uitspraken als “compleet ongeschikt hebben bewezen om zijn functie als Hoge commissaris of welke andere functie in de VN dan ook te vervullen”, omdat zulke opmerkingen het vertrouwen en het respect tegenover zijn functie als Hoge Commissaris zouden ondermijnen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Religie van de vrede", democratie, demoniseren, Geert Wilders, gezond realisme, Hongarije, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marine Le Pen, Moslims, nieuw fascisme, Nigel Farage, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Petr Szijjártó: Zeid Ra´ad Al-Hussein zit op de verkeerde plek

 1. paulzwueste zegt:

  Tsja. Wie zet er nou ’n Arabier neer op zo’n functie? Dan kan je er op wachten…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Volledig eens met de reactie van de Hongaarse minister Petr Szijjártó. Die Jordaanse prins is niet onpartijdig en zou deze functie inderdaad niet mogen vervullen!
  Laat hem zijn mond snel dichthouden over zogenaamde populisten in Europa! We mogen blij zijn met mensen zoals Wilders, Le Pen e.a.! Zij nemen geen blad voor de mond en komen op voor hun volk en vaderland, en waarschuwen ons voor de opkomst van de extreme islam in Europa.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Ik ga verkassen naar Hongarije, waar de mensen nog de waarheid durven te spreken, en durven op te staan voor hun eigen cultuur en volk. A propos, de VN is volledig overgenomen door Arabieren. Dus, zsm uit die nutteloze, anti-westerse, antisemitische tyfusbende. Laat ze maar opzouten naar Mekka of Medina.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Inderdaad!

  Like

 5. Mary zegt:

  De VN is een hele foute club dus zit Zeid zeker op zijn plek.

  Liked by 1 persoon

 6. ildiko zegt:

  Hij weet niet eens waar Hongarije ligt, dus zijn plaats is achter de kamelenpoep en niet bij VN waar hij nu zit. Hoop dat mijn mening krijgt hij vertaald.

  Like

 7. ildiko zegt:

  Al Hussein moet zijn moslim populatie uit Europa terugnemen, en leren hun hoe ze met vrouwen moeten omgaan, hoe met homoseksuelen, hoe met dieren, hoe met kleine kinderen ( uithuwelijken) ze afleren van onthoofdingen en stenigingen, ophanging, en hun afleren van maniakale haat tegen prenten, tegen walgelijke moordpartijen, en vooral leren ze WERKEN en niet op ons parasiteren in de naam van hun Allah

  Like

 8. Elena zegt:

  Wie neemt de VN nog serieus?Dat zooitje wordt geregeerd door Arabieren..met geld uit de rijke olielanden.
  Arabieren hebben geen benul van respect voor het leven.
  Weg met dat smerige VN moslim zooitje.

  Like

 9. Jan zegt:

  Spuit 11 laat weer van zich horen: Zeid Ra’ad al Hussein

  Trump would be ‘dangerous’ if elected: UN rights chief

  Dit rotte element kenden wij al van een paar jaar terug:
  Een moslim wordt Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN!
  https://ejbron.wordpress.com/2014/06/19/een-moslim-wordt-hoge-commissaris-voor-de-mensenrechten-van-de-vn/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s