Katjes gefolterd en gedood in “vluchtelingen”centrum

screenshot_11

Het misbruik van jonge zwerfkatten door twee Afghaanse “vluchtelingen” in een centrum van Fedasil in Bovigny (in Gouvy)heeft het team van medewerkers gechoqueerd. Ook het gemeentebestuur is verontwaardigd.

De katjes werden in “zeer trieste staat” teruggevonden. Ze werden gefolterd en mishandeld. Een kitten van 2 maanden oud had een gebroken kaak en had ook zware verwondingen zijn neus”, zegt een van de personeelsleden. Twee andere katjes overleefden de folteringen niet. Ze stierven.

Het college van het gemeentebestuur van Gouvy heeft intussen beslist de kosten van de dierenarts te betalen voor de kitten van 2 maanden. “Intussen doet die het al beter, al heeft hij nog steeds moeite met eten”, zo klinkt het.

Bron:
www.nieuwsblad.be
(h/t “Heer M”)
nieuwsblad-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

25 reacties op Katjes gefolterd en gedood in “vluchtelingen”centrum

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Door hun geestelijke afwijkingen zijn moslims van oudsher ware meesters in het martelen van mens en dier. En nou komen die allemaal naar Europa. Als wij dat blijven toelaten mogen ook wij die martelmethoden ondergaan.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Tieft dat vuile tuig het land uit voor het te laat en ze zich aan een kind of vrouw vergrijpen.
  Of waren ze weer verward, zeker !!

  Like

 3. GT zegt:

  Die lui gelijk afknallen, het zijn beesten en blijven beesten de lafbekken!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Herhaling, herhaling, herhaling:
  Dit soort smerige asielratten moeten zonder verdoving en met een bot mes gecastreerd worden en daarna het land uitgepleurd. Nog ff dan kan ik dit onder de helft van de artikelen zetten, dus mensen wen er maar vast aan!!! Wilt u er niet aan wennen, dan dienen er zwarte brigades opgezet te wordenom deze ratten op een ander manier te “helpen”.

  Like

 5. Armani zegt:

  Smerige islamitische analfabetische Mohammed Varkens, ze geloven niet voor niets in een kinderverkrachter die al meer dan 1400 jaar dood is

  Like

 6. volksrechter zegt:

  Het is ingebakken van kinds af, dieren, ongelovigen homo’s, enz ….dienen barbaars behandeld te worden, ze halen de criminaliteit in huis maar beseffen nog altijd niet dat dit de werkelijkheid is.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Mensen met een islamitische achtergrond hebben gemiddeld vaker geen respect voor het leven. Kijk je met open ogen naar islamitische samenlevingen kun je dat op elke straathoek beleven. Het is de cultus van de dood. In een samenleving waar de waarde van een vrouw gehalveerd is ten opzichte van de waarde van een man moet je niet raar opkijken als de waarde van een kitten nul komma nul is. Het is niet onwaarschijnlijk dat het martelen van dieren samen gaat met een perverse ontwikkeling rondom beleving van seksualiteit. Moslims hebben geen gezonde kijk op seksualitiet en de uitoefening daarvan. Het neuken van dieren en als het even kan van kleine jongetjes (jungle kamp Calais) is algemene folklore. Dit heeft alles te maken met het feit dat jongens en meisjes in islamitische gemeenschappen in hun puberteit geen vrije omgang met elkaar kunnen hebben. Zo iets als verkering met elkaar los van het feit of er een huwelijk uit voortkomt is binnen de islam ondenkbaar. De mens zoekt nu eenmaal een uitweg voor zijn hormonale ballast. Volgens de goedmens ben ik nu aan het haatzaaien. Kunnen we ons die scene nog voor de geest halen in de film midnight expres. Waar het verkrachten van een jongeman door een cipier in beeld wordt gebracht. Op dit moment is (as we writing) dat ook schering en inslag in de gevangenissen van Erdogan. Gülen sympathisanten of zij die hiervan verdacht worden zijn slachtoffer van verkrachting. Het verkrachten van medemensen is in de Koran toegestaan als zij met geweld onderworpen zijn. Leden van de AK partij vinden hun versie van de islam een betere en op dat moment is het kwaad al geschiedt. Gaat bij ons ook gebeuren. Al de verzen rondom seksuele uitbuiting komen voort uit het opportunisme van Mohammed. Hier een kritische opmerking over maken is verboden in de islam en overigens ook in het frame van de goedmens. Dit filmpje is al vaak vertoond op internet maar het geeft een goed beeld hoe laag bij de grond gehandeld wordt m.b.t. het welzijn van dieren. Er is zelfs geen schaamte het te filmen. Het leven van mens en dier in islamitisch gebied is schrijnend.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/video_incidentje_met_een_ezel.html

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Het filmpje is verdwenen inmiddels, ik kon ‘m ook al nergens op youtube meer vinden.

   Like

  • Niettemin is de islam officieel wèl een schaamtecultuur…….Ach, het zijn gewoon gespleten persoonlijkheden.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zou mij ook kapot schamen als dat mijn volk zou zijn.

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Beste Theresa,

    Er is alleen schaamte als het uitkomt. Als het uitkomt liegen ze dat het barst dat ze dit of dat niet gedaan hebben. Al confronteer je de mossel met videobeelden van zijn wandaad zal hij nog ontkennen. Dat is ook de achterligende rede dat verkrachte islamitische meisjes gedwongen worden met hun verkrachter te trouwen. De eer is dan gered en de schaamte in het dorp voorkomen. De daad zelf (de verkrachting) is dan nog maar bijzaak.

    Like

 8. Feniks zegt:

  Wat een misselijkmakend , ongelofelijk misselijkmakend volk.
  op youtube onder animal abuse muslims zijn ongelofelijk veel meer misselijkmakende voorbeelden te vinden van hoe dit soort “mensen” gewoon zijn, dieren te folteren.

  Pups en honden overgieten met brandbare vloeistof en dan een vlam erbij.
  Het is niet te begrijpen dat dergelijke mensen bestaan.
  Ezels die kapot worden geschopt..en..vooral niet te vergeten, vrouwen en jonge meisjes die verkracht en kapot geslagen worden.
  Dat is dus is-lam.
  Dit soort walgelijke wezens zijn schuldig, maar nog veel meer schuld heeft de politiek die dit soort barbaren ongebreideld in de Europese samenleving toelaat.
  SCHULD aan alle politici die dit mogelijk hebben gemaakt!
  Die zullen wel weer het woord “zorgen” bezigen, ( zoals Jesse Klaver) trap er niet in.
  Politici maken zich enkel zorgen om hun positie.

  Volgens armstrong economics wordt 2017 het jaar van political hell.
  Ik hoop het.

  Als ik de commentaren van mensen in mijn omgeving hoor over de opgedrongen verrijking van mensen met ondemocratische denkbeelden ( het “nog” tamelijk bedaarde Gooi) dan liegen die er bepaald niet om.
  Men wil geen islam en ook geen omvolking.

  Weg met met de als religie verpakte politieke Islam.
  Pim Fortuyn en Janmaat hadden gelijk, Islam is een achterlijke voor middeleeuwse ideologie.
  Totaal verwerpelijk en elk humanitair gedachtengoed geheel voorbij.

  Nu nog kunnen we stemmen, als we dat niet weloverwogen doen, dan leven we straks onder de dictatuur van ongekozen Eurocraten.

  is populisme verkeerd?
  Ik denk het niet.
  maakt mij dat een rascist? Nee, eerder een realist.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Zwaar ziek, doodziek kutvolk! Je ziet het in hun ogen… Ik heb al een paar keer een bijna aanvaring gehad. Bijna…, er schijnt iets met mijn oogjes te zijn, volgens mijn vrienden en collega’s… Geen idee wat, maar ik vermoed dat ze diep zwart worden en iedere spier zegt; “tot hier en echt niet verder”!

  Ik hoop dit nooit mee te hoeven maken, want er gebeuren origineel ongelukken! Van (kleine) kinderen en dieren blijf je af!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  [quote] Het college van het gemeentebestuur van Gouvy heeft intussen beslist de kosten van de dierenarts te betalen [/quote]

  Dat is heel mooi, maar in feite moet de belastingbetaler dus alwéér opdraaien voor de onkosten die die ‘vluchtelingen’ veroorzaken!
  Had de burgemeester, of wie daar dan ook verantwoordelijk is voor de import van die barbaren, die dierenartskosten niet uit zijn eigen zak kunnen betalen?!

  Like

 11. elisah zegt:

  Daar begint het altijd mee, eerst als kind weerloze dieren martelen en als ze dan volwassen zijn, zijn het volleerde sadisten zonder inlevingsvermogen of geweten. Dit soort gedrag is alarmerend!

  Like

  • elisah zegt:

   Ik heb ooit via een politieagent gehoord dat veel van zijn collega’s er een sport van maken om katten dood te rijden, dat schijnen ze normaal te vinden.

   Like

   • mahoog zegt:

    Tja,dìt soort politieagenten is natuurlijk gefustreerd (met sadistise aanleg)omdat ze er niet op los meer mogen rammen als het écht nodig is.

    Like

 12. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  knoopt dat tuig op!

  Like

 13. KRAFTAVILQA zegt:

  Het is algemeen bekend dat seriemoordenaars hun carriëre dikwijls beginnen met dierenmishandeling en aangezien mossels als ‘culturele’ eigenaardigheid hebben dat seriemoordenaarschap een gangbare ontwikkelingsrichting is kunnen we van deze kansenparels nog veel plezier hebben. Dat kudtvolk heeft al 1400 jaar niets zinnigs voortgebracht het enige waarin ze waarlijk uitblinken is wreedheid allemaal dankzij hun duivelsprofeet en het bloedboek. Pislam dient terugedrongen naar waar die thuishoort de andere kant van de Middellandse zee en het moet mossels verboden worden buiten hun eigen gebieden te reizen, strikte containment is geboden om te voorkomen dat ze ooit weer uitbreken is wholesale uitroeing van ’t satansvolk wellicht noodzakelijk. Onnozelen zullen beweren ‘ze zijn niet allemaal zo’ en mijn ideeën t.a.v. veiligheid inhumaan vinden vandaar dat ze onnozelen heten.

  Like

 14. Theoden zegt:

  Dieren mishandelen en doden zijn de vroege kernmerken van een seriemoordenaar.

  Like

 15. Pieter zegt:

  Arabier trapt wilde ezel het ravijn in. Geen respect voor levende wezens.http://www.liveleak.com/view?i=b7e_1356904460

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Dat is nog een groot taboe in de linxe kerk; moslims doen aan dierenmishandeling.
  Gelovigen schijten hun allah in de bek, door dieren te mishandelen, alsof het mislukte creaties zijn, die verdienen gruwelijk te sterven.
  De oude media mijden dit als de pest, maar gastarbeiderskinderen maken zich vaak schuldig aan dierenmishandeling. Dat vinden ze leuk, maken ze ook kekke filmpjes van, dat is hun cultuur.
  Gaan we dat ooit veranderen? Nee, kijk maar hoe ze met mensen omgaan, vrouwen bijvoorbeeld, dat is hun cultuur.
  Lees ook Afri, het boek van Jutta Chorus. Dierenleed is hun cultuur en niemand wil het weten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s