VIDEO: “Wir schaffen das dus NIET!” – een mijnwerker spreekt duidelijke taal

screenshot_10

Het Duitse tv-programma “Hart aber Fair” (ARD) van maandag 5 september 2016: Mijnwerker en vakbondsman Guido Rail (foto) spreekt uit wat heel veel mensen denken en meemaken! “Complete catastrofe!” – Guido Rail, vakbondsman, tientallen jaren lid van de SPD en nu overgestapt naar de AfD, vindt dat niet voldoende. Wat hem betreft zou het “Wir schaffen das” een “complete catastrofe” zijn. Blijkbaar zou men “niets hebben begrepen”, vaart Rail uit. De realiteit, bijvoorbeeld in een arbeiderswijk in Essen, zou laten zien dat het concept van multiculti niet zou functioneren. “De bezorgde burgers hebben gelijk gekregen”, aldus Rail, “wir schaffen das nicht”.

“Elk jaar religieuzer”: AfD-lid Rail wijst op heel praktische problemen die de afgelopen jaren zouden zijn toegenomen: “Turkse collega´s worden elk jaar religieuzer. En elk jaar meer nationalistisch. Daar kun je je ogen niet voor sluiten”, zegt hij met het oog op de eigen ervaringen in het Ruhrgebied, waar traditioneel veel mensen met buitenlandse wortels wonen en ook duizenden “vluchtelingen” ondergebracht moeten worden. “Multiculti functioneert niet in een arbeiderswijk in Essen. Het heeft op veel, heel veel punten niet zo gefunctioneerd zoals we graag zouden willen. Deze punten moet men aanspreken”, eist hij.

Bekijk HIER de video!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: “Wir schaffen das dus NIET!” – een mijnwerker spreekt duidelijke taal

 1. N.E. Derlander zegt:

  Wellicht zullen de “vluchtelingen” en “andere niet westerse allochtonen” beter assimileren in de gegoede wijken. Past ook beter bij hun eisen.

  Liked by 3 people

 2. Angie1968 zegt:

  Multiculti functioneert ueberhaupt niet. Geen enkele maatschappij heeft een ongebreidelde opnamecapaciteit van vreemde culturen. Tenzij je de VS bent. Maar dan nog is assimilatie en een zekere mate van uniformiteit vereist. In Europa hebben we een lappendeken van culturen die na eeuwen van oorlog, een duurzame vrede hebben weten te bewerkstelligen. Die wordt nu bedreigd door intolerantie en weigeren om te assimileren. Men name die verschrikkelijke moslims met hun verschrikkelijke geloof zijn hier debet aan. En wij, slapjanussen en wegkijkers, laten dit gebeuren. Deze weerzinwekkende vijanden van beschaving en vrijheid, dreigen dag in dag uit, ons te vernietigen. En we doen niets. En we tolereren maar. Maar er komt een dag dat er iets zal knappen, en dan zal de autochtone bevolking terugslaan….met volle kracht. Daar ben ik van overtuigd.

  Like

  • Jean zegt:

   Angie1968, een bepaald percentage tolereert en een bepaald percentage verweert zich, hopelijk zullen de verweerders de meerderheid halen
   Misdadigers van het soort mürkül, jünkür en clüntün moeten uitgeschakeld worden.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ook in de VS is niet echt sprake van een multi culturele samenleving. In de VS leven de mensen gescheiden naar de inhoud van hun beurs. Je hebt in de VS de zwarte getto’s en de woonomgeving van het trailer parc trash aan de ene kant en aan de andere uiterste kant heb je de gated communities voor de super rijken. Daar tussen heb je de woonwijken voor de goed verdienende arbeidersklasse de bemiddelde middenstand en de vermogende bovenklasse. Sociale experimenten zoals in Nederland waar sociale woningbouw gesitueerd wordt tussen vrije sector percelen is in de VS ondenkbaar. Woonwijken in de VS blijven dan ook overwegend homogeen terwijl in Nederland redelijk tot goede woonwijken na verloop van tijd kunnen verpauperen door ongevraagd te experimenteren in de sociale opbouw van de samenleving.

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Dacht dat het met de joego’s, italianen, spanjolen, surinamers, molukkers, vietnamezen, chinesen, tamils etc etc. aardig gelukt is!!

   Like

 3. joga zegt:

  Angie: Ik ook!!!!

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Ook bij veel linkse mensen, die wel over een beetje gezond verstand beschikken en de feeling met de samenleving in de dagelijkse praktijk niet verloren hebben, gaan de ogen steeds meer en vaker open.
  Bravo Guido Rail!
  En je hoeft echt niet socialistisch te zijn om ook sociaal te wezen.

  Liked by 1 persoon

 5. louis-portugal zegt:

  Geweldig die man.
  Ik heb zijn stuk enkele kefren en de video helemaal bekeken.
  Wat zujllen ze, terecht, ziek zijn bij de SPD.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Ook al zijn het niet mijn favotypes, maar ik zou het zeker niet erg vinden als een leger ‘daar moet een piemel in aanhangers’ de boel hier eens flink gingen opschudden enzo. Op een dag komen de échte patriotten heus wel uit de leunstoel, hoor!

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Klare taal! Daar had die dikke communist en die Groen Linkse tut hola geen ander antwoord op dan maar wat te glimlachen en geïrriteerd te kijken hoe je zoiets nou kon zeggen.
  Hopelijk gaat er een feiten storm over Duitsland.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Niet verkeerd, jammer van zijn jeugdzonde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s