Vier meter hoge muur tegen “vluchtelingen” Calais

screenshot_8

Frankrijk en Groot-Brittannië bouwen samen aan een vier meter hoge muur langs de toegangsweg naar de veerboten in Calais. De Britse minister van Immigratie Goodwill zegt dat het project € 2,3 miljoen kost en voortkomt uit een veelomvattend veiligheidsplan dat de Britten samen met de Fransen hebben opgesteld. Dat plan kost ruim 20 miljoen euro.

De betonnen muur bestaat uit twee secties en moet ruim een kilometer lang worden. Volgens het plan moeten er planten en bloemen op de muur gaan groeien, om de invloed van de muur op het uitzicht zo klein mogelijk te houden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

36 reacties op Vier meter hoge muur tegen “vluchtelingen” Calais

 1. dutchess43 zegt:

  4 meter hoog schrikdraad met flink wat stroom erop zou beter werken !!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Water naar de zee dragen is dat !
  Het franse legioen opruimen laten !
  Binnen twee dagen zie je dan geen neger
  meer en het kost hooguit een mijoen !

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Niet teveel geld insteken. Een aantal mortieristen permanent aanwezig houden is vele malen effectiever. Per groep beestmenschen zijn enkele napalm granaten ruim voldoende.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Is het eigenlijk niet verschrikkelijk dat er zulke ingrijpende en kostbare maatregelen noodzakelijk zijn om mensen die gewoon hun werk doen, en om toeristen en anderen die van de tunnel en de haven gebruik willen maken, te beschermen tegen het meest agressieve en barbaarse tuig wat er in Calais is neergestreken?
  Zou het niet beter en eerlijker zijn om deze gelukszoekers te deporteren naar hun landen van herkomst? Rechten hebben ze toch niet? Door hun gedrag maken ze het er zelf naar dat de Franse bevolking, en met name de bevolking van Calais hen uitkotst! Het is toch abnormaal dat ‘mensen’ op deze manier proberen hun eisen ingewilligd te krijgen?

  De Franse regering moet niet toestaan dat er elders een nieuw tentenkamp wordt gebouwd. Door dit toe te staan geef je de asielzoekers het idee dat er naar een oplossing wordt gezocht, anders dan uitwijzing. Terwijl uitwijzing en daadwerkelijk begeleiden tot het thuisland het enige antwoord is op deze enorme overlast en gevaarlijke situatie.

  Like

 5. Bernardus zegt:

  Een muur bouwen heeft geen zin en is alleen maar een tijdelijke ‘oplossing ‘ van het probeem. Degene die in de vrachtauto’s en in de auto’s rijden en in de omgeving wonen hebben hier helemaal niks aan. Deze mensen zullen worden blijven lastig gevallen worden. Dit probleem zou grondig aangepakt moeten worden maar ze bouwen liever een hek want dan schuif je het probleem voor je uit en dan hoef je geen verantwoordelijkheid te nemen. Het is triest gestelt met het ooit zo mooie Europa.

  Like

 6. Marlies zegt:

  Heel Europa staat onderhand vol met hekken en muren. Daar was de Berlijnse muur niets bij. Hoge kosten en gevaar voor mensen, die hun werk moeten doen. WAAROM toch zo’n labiel beleid? Omdat “men” geen paspoort kan tonen of het land van herkomst ze niet wil repatriëren?
  Eiland Middellandse Zee was al eens aangeboden door een rijke islamiet. Pakken zo’n kans – verwijder die criminelen uit de maatschappij.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Geen half werk dames en heren.
  Verschillende hulporganisaties, toe maar.
  Lach eens tegen het vogeltje, en klik, het is gelukt.
  Allemaal blije gezichten.
  Leve de EU.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Is dit alweer een zoethoudertje/dooddoener van de overheid om de Calaisiens te kalmeren.
  Als hekken al niet helpen, waarom zou een muur dat wel doen ?
  Of wordt het een muur zoals de Berlijnse van 10-tallen jaren geleden.
  Ook van beton maar bovenop ronde buizen, zodat de toen ECHTE vluchtelingen er geen vat op hadden.
  Bovendien waren er toen ook om de 100 meter wacht-torens met schietgerei.
  Ik geloof dat er al die jaren van zijn bestaan er een 30-tal Oost-Duitsers zijn doodgeschoten.
  Maar dat zal wel niet de bedoeling zijn, die “schiet-torens”.
  Dat is te onmenschelijk. Beter zou zijn om het hele camp- een hek te zetten met toegangspoort en dan succesievelijk de “migrants” af-te-voeren.
  Terug naar het thuisland, de paar ECHTE kunnen dan blijven.
  Wat de Kanaal-tunnel in het verhaal van de NOS er mee te maken heeft, begrijp ik niet.
  Die tunnelingang ligt kilometers ver van het kamp vandaan en de emplacementen/station voor passagiers ligt op een heel andere plaats, nog verder weg……………

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad,..

   en die muur zal het massatoerisme dat op de gevechten en de blokkades afkomt, ook niet bepaalt bevorderen…

   80% van de inwoners van Calais verdient zijn geld met de organisatie van toeristische rondritten door het kamp en omgeving.
   Dat wordt gemakkelijk vergeten.
   Er zijn al acties aangekondigd om te proberen de muur wettelijk te verbieden.
   De meeste hotels in Calais zijn kortgeleden gerenoveerd en drijven op de komst van toeristen die meerdere dagen in Calais willen genieten van de barbaarse gevechten die vaak met gekwetsten gepaard gaan.

   Jean Dávignon, die gisteren in Calais is aangekomen zegt “Het is weer eens iets heel anders. Mijn vrouw en kinderen genieten van de atmosfeer. Als we dadelijk weer naar huis gaan zullen we dit niet gauw vergeten. Al dat bloed en die agressie. Fantastisch!
   We zijn heel blij dat we dit hebben mogen meemaken.”
   Pierre Dupont, komt hier al voor de derde maal.
   Hij zegt persoonlijk niet onder de indruk te zijn van al die drukte om naar Engeland te willen. “Wat zoeken die mensen daar?” Vraagt hij en is zelf op zoek naar een mooie jonge neger om thuis te helpen bij de afwas. “Denk niet dat ik snel bevredigt zal zijn”, zegt hij.
   “Hij moet hoogopgeleid zijn en niet bang voor heet afwaswater.
   Ook mijn vrouw en drie dochters in de leeftijd tussen 18 en 24 kijken uit naar de nobele wilde die ik mee zal brengen. Ze hebben welkomstliedjes ingestudeerd en volgen nu een cursus in bloemenwerpen.”

   Like

   • elisah zegt:

    Bent u een fan van Kamagurka?

    Like

   • delamontagne zegt:

    WAARSCHUWING:…………….
    Mesdames, choisissez votre mari parmi les migrants…

    Ils sont jeunes, ils sont forts, ils sont résistants car ils ont brillamment surmonté de terribles épreuves. Comme les esclaves noirs qui avaient survécu à leur transport dans les galères et les plantations, pour les plus forts d’entre eux, ils pourraient nous donner de beaux enfants. Admirez la splendeur et les muscles des métis afro-américains.

    DAMES, kies Uw echtgenoot uit onder de migranten………….
    Ze zijn jong, en ze zijn sterk en kunnen tegen een stootje want ze hebben schitterend de zwaarste beproevingen ondergaan.
    Zoals de zwarte slaven de overtocht in de
    hebben overleefd en de plantages, de sterkste onder hen zullen ons de mooiste kinderen schenken.
    Bewonder de pracht en de spieren van deze
    Africains……………….

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nee, niet zo. Hij is mij vaak tè absurd.
    Je moet wel bij de les blijven vind ik. Dat wil zeggen de realiteit herkenbaar houden.

    Like

 9. Ongelovige zegt:

  Maar om de Frontex-veerdienst van Afrika naar Europa te stoppen, daar denkt niemand aan…We zijn kompleet gek geworden, de spot van de ganse wereld.

  Liked by 1 persoon

 10. Pete zegt:

  Niemand is illegaal… O pardon.. Toch een vluchtelingenquotum zo te zien.. 4 meter hoge muren zelfs. wauw… zeker afgekeken van die Joden.. of waren het de Chinezen ?
  Racisten toch die Westerlingen…Islam is the answer….

  Like

 11. wauso zegt:

  Dit laat het meest duidelijk het failliet van de Regenteske Hoeren zien.
  Nu gaan ze muren bouwen om illegalen te weren, die in feite het land uitgezet moeten worden !
  Even gezocht en snel gevonden: Tweet over Achterlijkheid !

  Liked by 1 persoon

 12. DonnaDolce zegt:

  Hmmmm en dan straks zichzelf omhoog hijsen aan de planten om over de muur te komen. Plant dan distels en berenklauw 😉

  Like

 13. elisah zegt:

  Het lijkt me vrij nutteloos om een kilometer lange muur te bouwen, de illegalen zullen dan gewoon een kilometer terug het zelfde gaan doen.
  Als ze de muur trouwens met planten willen laten begroeien, is het eroverheen klimmen ook nog eens makkelijker, dan heb je iets om je aan op te trekken en vast te houden.
  Kortom, weggegooid geld en verkwistte moeite.

  Like

 14. Harry zegt:

  En WEER miljoenen weggooien om een zwerm van die zwarte criminele niksnutten tegen te houden . TWINTIG miljoen !
  Daar kun je een heleboel kogels voor kopen , denk dat het probleem dan met minder dan EEN TIENDE procent van dat bedrag voorgoed is opgelost .
  Als er een muur staat verplaatst het probleem zich naar elders .
  Wat gaan we dan doen , langs alle wegen vier meter hoge muren bouwen ?
  Vervolgens graven ze er tunnels onderdoor en wat gaan we dan weer doen ?
  Terwijl die kogels afdoende zijn , als ze geraakt zijn beginnen ze het wel te snappen , maar dat duurt altijd even bij die lui .
  Waarvoor hebben ze altijd dat vreemdelingenlegioen nog in Frankrijk ? Om vliegen te vangen ?
  Laat ze op die negers los !

  Liked by 1 persoon

 15. Je vluchtelingencrisis is terug Angela

  Om veranderingen in de Europese Unie te kunnen bewerkstellingen, moeten alle 28 landen het daarover eens zijn. Dus, in het meest positieve scenario zijn er jaren voor nodig om verdragen te onderhandelen en geïmplementeerd te krijgen.
  Dat betekent dat het huidige vluchtelingenbeleid zoals dat in feite is gedicteerd door Angela Merkel formeel voorlopig gehandhaafd zal blijven.
  Wat je nu ziet met betrekking tot dat Europese vluchtelingenbeleid, is dat een aantal landen in feite tegen hare hoogheid Merkel hebben gezegd: “Loop naar de hel”.
  De doorsnee Europese burger heeft er genoeg van, zelfs in Duitsland. En dat is nog voordat dingen nog veel erger gaan worden, want er komt opnieuw een stroom van immigranten Europa binnen, dit keer via Italië.
  In rubber bootjes en in gammele houten schepen riskeren vluchtelingen en immigranten iedere dag opnieuw hun leven op de Middellandse Zee in de ene wanhopige expeditie na de andere. lees Verder >>> http://guldentijd.nl/index.php/2016/09/07/vluchtelingencrisis-is-terug-angela/

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Die muur kunnen we beter langs de Middenlandse Zee kusten bouwen !! Dan maar geen stranden, het is voor onze eiegen welvaart en veiligheid !!

  Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Dom, dit zet geen zoden aan de dijk. Loopt de eisnegert een stukje om.
  Beter is van Frankrijk te eisen dat ze hun kansenparels zelf houden.
  Voer de Brexit door.
  Of laat er tig duizend komen en zet ze allemaal meteen op de boot naar de Zandbak.
  Als er niks te halen valt, moet je er niet wezen; dat schijnt in de koran te staan.

  Like

 18. Drs.P. zegt:

  Zo’n muur is maximale symptoom bestrijding, hoop geld weggooien voor niets, want ze klimmen er toch weer overheen. Het is veel handiger al die zwarte crimi ratten eruit te pleuren, want uit zichzelf gaan ze niet

  Like

 19. Johan zegt:

  Er zijn toch veel goedkopere oplossingen ? Waarom worden die niet toegepast ?

  Like

 20. Karen zegt:

  2, 3 miljoen voor een muur en 20 miljoen voor een veiligheidsplan? Nutteloos en wat een verspilling van het geld. Niets veiligheidsplan. Voor 22, 3 miljoen kunnen ze volgens mij beter al die illegalen retour zenden naar Afrika en hun kamp en achter gelaten rotzooi opruimen. Daar heeft iedereen veel meer aan.

  Like

 21. Hans zegt:

  Alles doen
  Behalve het probleem oplossen
  En dat is die zooi opruimen
  Per kerende lekke boot terug
  Kijken of ze ook door afrika gered worden.

  Like

 22. ron soeverein mens zegt:

  Ben zelf internationaal chauffeur en rij soms naar engeland met groente en fruit en soms moet ik via calais met de trein. Die muur gaat echt niet helpen het jungle kamp zal hierdoor alleen verplaatst worden naar een locatie waar ze niet gehinderd worden door obstakels. Het enige wat helpt is rigoreus het Legioen inzetten en daarna bulldozertanks die alles platwalsen. De illegalen onder militaire begleiding terugsturen naar afrika en daar dumpen. Dat is het enige wat helpt,zoniet dan heeft frankrijk en de eu binnenkort bloed aan hun handen want calais loopt gigantisch uit de hand.

  Like

 23. paulzwueste zegt:

  Ik stel voor dat we de Atlantic- wall weer opgraven, in die tijd kwam er geen neger door.

  Like

  • Republikein zegt:

   Jawel, de negert en andere exoten.
   Maar wel eens gehoord van de Atlantic steur?
   Inheems en ouder dan Dino.
   Een paradox: In Hoek van Holland staat een bunker en daar t.o, een plaquette van de Atlantic steur.
   Hoe gezond is de flora en fauna en hoe ongezond het menselijk vermogen om alles te relativeren.
   Helaas is thans deja-vu bewezen, en dat maakt mede dat wetenschap dood is en pseudowetenschap leeft.
   Vraag het maar aan Stapel.
   Ik had e.e.a. ook onlangs in een comment geplemd, waarvan akte.
   Niet goed geen geld terug.
   K ga ff een kouwe arabier vatten.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    ‘Niet goed, geld weg… zal je bedoelen.
    Vandaar dat we voor Rutte hebben gekozen.
    Van hem is ook de uitspraak: “Heb hard voor de zaak, de zaak is ook hard voor u!”
    Maar hij is niet kinderachtig want hij biedt aan ons voor de derde keer te willen leiden.

    Wat dat alles met mijn Atlantic Wall te maken heeft?
    Ik kan er geen touw aan vast draaien.
    Zeker ’n deja vu van ’n verkouden Arabier gehad die gisterenavond ook al voorbij liep.

    In ieder geval is het streven om het woord “Negerdicht” als definitieve maatstaf op te nemen in de rubriek “Vaartuigen aangeboden” in de Waterkampioen.
    Dit als waarschuwing voor het uit elkaar vallen van je boot als je vol gas je buitenboordneger open draait.
    Zal wel weer door Sylvia worden afgekeurd, want zij heeft ’n optie op het waterdicht afzuigen van alles wat zwart of Türks is maar ik vind dat ze het maar moet bekijken met haar rubberen lippen.
    Gewoon oneerlijke concurrentie. Mag ’n blanke eindelijk ook eens ’n keer ja?

    Like

   • Republikein zegt:

    Beste Paul, ben je weleens in een bunker geweest?
    Niet dat ik je onderschat, verre.
    Voor de rest, cheers.
    Hello, dr Phil here!

    Ps. laat mij maar lullen, niks van aantrekken, dat deed alleen mijn hond.

    Like

   • Republikein zegt:

    Ik wil, als het mij wordt toegestaan, er dit aan toevoegen.
    Het is allemaal hobbyistenwerk, maar waarom moet ik de liefhebberij van een ander bekostigen, ergo, waarom last ervan ondervinden.
    Zo heeft een buur een grote vijver en ik nu een kikkerplaag.
    Zit ik hier op een middernachtelijk uur gezellig bij Bron te lezen zit ie op de drempel mij aan te kijken of ie binnen mag komen met z,n dikke harsens,
    Nou vind ik het allemaal buiten prima maar niet in mijn huis, mot ook geen azielige in mijn omgeving.
    Kwam laatst Rutte bij de dokter met zo,n kwakkwak op z,n hoofd.
    Toen de dokter vroeg wat er scheelde zei Kermit:Er zit een gezwel op m,n buik, verwijderen svp!

    Like

 24. Mary zegt:

  Frontex haalt ze overal op en anders laat Merkel haar pendeldienst vluchten toch gewoon landen in de zandbak en stuurt een sms waar de bushalte staat. De EU uit en snel, grenzen extreem bewaken, met desnoods geweld die grens verdedigen geen hond er meer in voordat die zo genaamde 50 miljoen “arme” kindertjes opgehaald worden door Merkel. Maar goed dat zal alleen onder Wilders gebeuren ……..

  Like

 25. guusvelraeds zegt:

  De goedmens is toch tegen muren en grenzen. Israël wordt gedemoniseerd wegens hun muur. om Pally terroristen buiten te houden. Wat willen ze eigenlijk. De droom zolang mogelijk rekken lijkt me. De gepigmenteerden zullen lachen om die paar kilometer muur. In landen waar ze vandaan komen lopen ze gemakkelijk 20 kilometer per dag om een emmer water te halen die weer half leeg is als ze terug zijn. Dat doen ze sinds mensenheugenis want een put graven is teveel werk en krijgen het waarschijnlijk in de rug waardoor hun cultureel gewaarborgd fokprogramma in de war raakt. Aan welke oplossing ik denk zal ik maar niet schrijven want dan staat morgen de hermandad bij me aan de deur met een verhaal over geweld zaaien en tweedeling veroorzaken in onze geliefde multiculturele samenleving. De Europese Unie is dood er moet alleen nog een dokter komen die dat bevestigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s