Alweer een dagje Amsterdam!

screenshot_37

(Door: E.C. Kuipers)

Naar aanleiding van de arrestatie van Edwin Wagensveld in Amsterdam op 27 februari j.l. voor het niet afplakken van het hakenkruis dat in de prullenbak wordt gegooid, zijn wij vandaag naar Amsterdam afgereisd om Edwin te steunen met de rechtszaak. Rond 10.00 uur waren we bij de rechtbank waar  Edwin, zijn vrouw Anja, Hugo Kuijper en Tatjana Festerling al aanwezig waren. Sommigen van hen hadden een T-shirt aan met de prullenbak met hakenkruis. Voordat ze de rechtbank in mochten, werd er door de politie meegedeeld dat ze het hakenkruis moesten afplakken anders mochten ze de rechtbank niet in en zouden ze aangehouden worden. Edwin en Tatjana weigerden het hakenkruis af te plakken, zijn  aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Nadat Edwin en Tatjana in het politiebusje waren gestapt, kwam Asje net aanrijden en pakte snel het spandoek van PEGIDA met het niet afgeplakte logo van de prullenbak. Ook zij werd echter gesommeerd het spandoek direct op te ruimen of anders….!!!!! Hierna werden we overspoeld door de media met de vraag wat wij hier nou van vonden. “Nou wat denk je zelf???”

Nu was de vraag of de rechtszitting door ging of niet. Binnen kregen we te horen dat de rechter moest bepalen of de rechtszitting doorging of niet en deze ging door. Tijdens het wachten op de rechter zien wij tot onze verbazing dat Frank van der Linde ook aanwezig was. Gelukkig zaten wij ´rechts´ en hij ´links´ in de zaal.

De Officier van Justitie kreeg het woord en legde uit waarom deze rechtszaak er was en waarom Edwin er niet was. Hierbij werden helaas weer feiten verdraaid. Volgens de Officier van Justitie waren Edwin en Tatjana aangehouden nadat het spandoek was getoond en er dus een manifestatie gaande was. Maar Asje kwam pas aanrijden nadat zij al waren aangehouden door de politie. Nadat de Officier van Justitie zijn zegje had gedaan, besloot de rechter om de zaak voor onbepaalde tijd te  schorsen, “omdat iedereen recht heeft zelf bij zijn eigen rechtszaak aanwezig te zijn”, aldus de rechter.

11.15 uur. Daar staan we dan, en nu? Dan maar met zijn allen een terrasje pakken, want op dat moment konden wij niets voor Edwin en Tatjana doen. Nog gezellig nagepraat en genoten van het mooie weer. Op naar huis of voor sommige naar het politiebureau.

A.s. zondag 11 september om 14.00 uur bij de demonstratie op de Koekamp in Den Haag zullen we horen hoe het is afgelopen. U komt toch ook??? Ik zal er in ieder geval zijn.

Door:
E.C. Kuipers
(voor www.ejbron.wwordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Weg met ons!", Amsterdam, burgermoed, Hypocrisie, Justitie, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Alweer een dagje Amsterdam!

 1. Het spijt me wel, Ellen: Als dat werkelijk is, wat jij en je ouders overtuigd wíllen, dan heb je uiteraard mijn zegen en wens ik jullie er alle geluk mee, maar voor mij is dit hoofdstuk definitief afgesloten: Hij zoekt het maar uit, wat mij betreft.
  Half door gelukkig toeval heb ik deze dagen een duidelijk beeld gekregen van de richting, die ik in plaats daarvan wil volgen en dat is een hele opluchting voor me.

  Geliked door 1 persoon

 2. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Edwin Wagensveld, de Pegida-man met ballen
  ik wil ‘m steunen bij zijn mission impossibel
  waar ’t schip gaat stranden lees ik later wel…
  maar deze kanjer kan voor mij niks meer verknallen ! -:P
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 3. williaan zegt:

  ’t zal wel aan mij (voor de II WO geb.) liggen waarom moet dat vervloekte hakenkruis er altijd weer bij gehaald worden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Overweeg weer om het politiebureau te bellen en zij mijn ongenoegen over deze arrestatie te melden, vond de arrestatie om dat varkens mutsje ook al belachelijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Men wil verzetsbewegingen van EU critici, onder de duim houden. Veronderstel toch dat de vlam in de pan vliegt.

  Like

 6. Willie zegt:

  Kijk hier eens naar , en probeer dit aan jullie domme hermandad hun eencellig brein(???) te brengen
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11039:boodschap-van-adolf-hitler&catid=18:graancirkels&Itemid=31

  Like

 7. dutchdl zegt:

  Knap dat hij weer elke keer de Media weet te bespelen. Dat kan Edwin heel goed. Alleen……………………………of je met die Media aandacht iets doet aan de islamisering, en dus de Islam is de vraag. Maar ieder mens benadert het op zijn eigen manier.

  Like

  • Je bereikt in dit geval toch in ieder geval mensen die anders niets vernemen van de msm en nu wel. Je kunt alles wel stilletjes doen, maar dar bereik je geen publiek mee, toch? Buiten dat, moest hij gewoon voor het gerecht komen voor iets belachelijks en dat heeft hij goed weten uit te vergroten.

   Geliked door 1 persoon

  • Peggy en ida zegt:

   Zo werkt het namelijk in Nederland en nog snappen sommige personen dat niet. Die lopen te verkondigen dat het mediageilheid is terwijl ze achter hun laptop thuis blijven zitten.En zeker werken deze acties mee tegen de islamisering omdat Pegida een anti islam beweging is. Op een een brug lopen met een aantal mensen met een Nederlandse vlag om een punt te maken tegen het aso gedrag van Erdogan aanhangers haalt totaal de media niet. Pegida is goed bezig

   Like

 8. Rapunzel zegt:

  Dank voor het verslag, altijd fijn om te lezen hoe iemand die aan onze kant staat het ervaren heeft.
  Eerder deze week was Edwin in Calais en op een linkse site kwam al het gelul weer aan de orde.
  Wapenhandelaar, beroepsdelinquent, hij had niet het recht daar te zijn want geen inwoner van Calais en meer van die flauwekul.

  Dat Frank van der Linde in die zaal zat bewijst maar weer eens dat ze in Islamsterdam nog net een slag geschifter zijn dan in de rest van het voormalig Nederlands Nederland.

  Dat het hakenkruis in de prullenbak ligt snapt iedereen en daar hoort het ook.
  Dit geneuzel van van der Laan en het OM is een slinkse poging om Pegida rechtsextremistische voorliefde aan te smeren.
  Trap er niet in.

  Geliked door 1 persoon

 9. Zondag om 14.00 uur schuin tegenover CS Den Haag op 11 september demonstratie van Pegida.. I’ll be there!!! En dit schilderij neem ik mee; https://plus.google.com/105792476709984401449/posts/L1JRJFarXjW

  Geliked door 1 persoon

 10. leefbarbaar zegt:

  Justitie is een politiek instrument. En allochtonen kunnen kiezen uit 2 rechtssystemen en wij niet. En in de oude media lezen we alleen dat de criminaliteit daalt.
  Triest. Ik wil mijn land terug.

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Ik hoop op een grote opkomst ook voor jullie. Heel succes zondag.

  Geliked door 1 persoon

 12. dees zegt:

  Dat afschuwelijke sluwe mannetje vd Laan heeft het wederom voor elkaar Edwin te laten oppakken, nog triester is dat de hermandad zich laat misbruiken,. Al met al een beschamende vertoning van de politie !!

  Like

 13. Erik zegt:

  Sterkte Edwin ze verkrachten je mening. Schande dat het OM zich objectief opsteld en meet met twee maten.
  Als Wilders onze president is gaan we eens flink de bezem door de politiek en justitie halen, dan staan de verraders voor de door Wilders aangestelde nieuwe rechters.

  Like

 14. Vraag even aan die agenten of ze even aan koningin Maxima willen vorderen om haar hakenkruizen ook even af te plakken ze vervult een publieke functie en ik wil als Nederlander niet vertegenwoordigd worden door een met fasistisch getooide outfit dragende blonde argentijnse immigrant.
  http://www.volkskrant.nl/photoseries/articlephotos/4282879/a300792b-d106-4851-9809-fe03d5b96cf3

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s