Arbeiderspartij AfD – het falen van “Die Linke”

screenshot_41

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

In Mecklenburg-Vorpommern behaalde de AfD bij de arbeiders en de werklozen de meeste stemmen. Onrealistische en abstracte symboolpolitiek komt bij de eigenlijke kiezers-clientèle van “Die Linke” niet aan. “Die Linke” is ook geen protestpartij meer.

contra-magazine

Juist de arbeiders en de werklozen zijn normaal gesproken de kiezers die eigenlijk door politiek links het hof gemaakt worden. Maar bij de deelstaatverkiezing in Mecklenburg-Vorpommern kon de rechts-conservatieve “Alternative für Deutschland” (AfD) vooral onder deze mensen stemmen winnen. Terwijl 34% van de arbeiders op de AfD stemde, kon “Die Linke” maar 9% van de arbeiders voor zich winnen. Zelfs de SPD behaalde hier maar net 29%. Ook bij de werklozen stond de AfD volgens peilingen na de verkiezingen met 29% van de stemmen boven de SPD (23%) op de 1e plaats. “Die Linke” kon onder de werklozen maar 14% van de stemmen halen.

Voor “Die Linke” moet dit resultaat eigenlijk een grotere schok zijn dan voor de CDU de derde plaats. Per slot van rekening zou “Die Linke” immers vooral ook voor de belangen van de werknemers instaan en zich voordoen als hun advocaat. Maar een partij die (net zoals de SPD) door de arbeiders als “verraderspartij” wordt waargenomen, omdat zij zich meer bezighoudt met de meer dan een miljoen immigranten dan met de belangen van de Duitse werknemers, is bij deze mensen gewoon heel snel “uitgescheten”.

Maar ook de “nieuw-linkse” modus om zich steeds meer bezig te houden met bepaalde minderhedengroeperingen (bijv. LGTB) en zonderlinge maatschappelijke experimenten, die in bepaalde studentenhuizen worden bedacht, maakt “Die Linke” voor de (op veel maatschappijpolitieke terreinen conservatief denkende) werknemers oninteressant. Dit hele “academisch links”, dat deels komt aanzetten met compleet wereldvreemde utopieën, mag dan weliswaar op instemming stuiten bij het links-liberale “ontwikkelde burgerdom”, maar dit gaat nooit samen met de belangen van de arbeiders.

Weliswaar geldt de AfD programmatisch ook niet perse als arbeiderspartij, maar volgens de peilingen na de verkiezingen was dit ook niet echt de intentie van de AfD-stemmers. De meesten van hen ging het veelmeer om een afstraffing van de Duitse politiek (vooral de migratiepolitiek) van de CDU/CSU en de SPD. “Die Linke” geldt hiervoor niet echt als protestpartij.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Communisme, Duitsland, gezond realisme, Marxisme, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Arbeiderspartij AfD – het falen van “Die Linke”

 1. Feniks zegt:

  Ik wil niet zozeer reageren op dit artikel, maar wel op de website van EJ Bron.
  deze website maakt het mogelijk dat iedereen kennis kan nemen van wat er werkelijk gaande is.
  Bij deze wil ik mijn waardering uitspreken voor de website Ejbron.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Gehackte mails: George Soros en politiek links destabiliseren en islamiseren Europa

  De hackergroep ‘DCLeaks’ heeft buitgemaakte emails gepubliceerd die bevestigen wat al veel langer wordt vermoed, namelijk dat de Amerikaanse miljardair George Soros, die via zijn Open Society Foundation nauw samenwerkt met de Europese Unie, tal van uitsluitend linkse partijen en groepen in Europa steunt, met als doel onze landen te destabiliseren door massale moslimimmigratie, zodat onze grenzen en oorspronkelijke culturen volledig worden uitgewist. Daarnaast is Soros, tevens de grote man achter president Obama en één van de grootste financiers van zijn beoogde opvolger Hillary Clinton, ook uit op de totale verdwijning van de Joodse staat Israël.

  Het is niet langer een complottheorie meer, maar staat na de gehackte mails onomstotelijk vast: De zogenaamde ‘filantroop’ Soros, die enorm veel invloed heeft op de politiek, economie en allerlei maatschappelijke organisaties, gebruikt zijn miljarden om zowel de Verenigde Staten als Europa te ondermijnen en te destabiliseren. Daarvoor financiert hij uitsluitend (radicaal) linkse partijen en groepen, zoals het racistische ‘Black Lives Matter’ in de VS, dat openlijk oproept om zoveel mogelijk blanken en politieagenten te vermoorden.

  Soros en links willen grenzen uitwissen voor miljoenen moslims

  In Europa steunt Soros voornamelijk linksgroene partijen en organisaties, die op een enkele uitzondering na allemaal de grenzen nog verder willen openzetten voor de ongecontroleerde immigratie van miljoenen moslims. Daarnaast zet Soros via hen krachtig in op het uitwissen van niet alleen fysieke, maar ook sociaal-maatschappelijke grenzen, met zaken zoals ‘seksuele diversiteit’ –het promoten van de LGBT agenda en het stapsgewijs verwoesten van het traditionele gezin als basis van de samenleving- en radicaal cultuurrelativisme (‘alle culturen zijn gelijk en moeten in elkaar opgaan, wat betekent dat de islam als veruit meest discriminerende en agressieve cultuur de onze zal opslokken).

  Progressieve oorlog tegen al onze waarden

  Soros en politiek links voeren feitelijk een ‘progressieve oorlog tegen het Avondland’, zoals de van oorsprong Joods-christelijke Europese cultuur soms wordt genoemd. De door hem ondersteunde projecten zijn er met name op gericht om onze traditionele cultuur en waarden permanent te verwoesten. Dat doen hij en zijn stichtingen onder het mom van ‘democratie’, ‘mensenrechten’ en ‘sociale, economische en seksuele rechtvaardigheid’. Het doel is echter overduidelijk: de pluralistische Westerse democratieën, inclusief Israël, moeten verdwijnen, en hun identiteit en waarden moeten compleet worden vernietigd.

  Media en politiek geïnfiltreerd voor verspreiden propaganda

  Uit de mails komt naar voren dat de huidige islamitische migrantenstroom naar Europa bij uitstek als hèt middel wordt gezien om dit proces al op korte termijn onomkeerbaar te maken. Om de Europese burger het valse idee te geven dat de meerderheid van de bevolking dit eveneens wil, en dat de gevolgen voornamelijk positief zullen zijn, is Soros diep geïnfiltreerd in de Europese politiek en media, die –zoals onze lezer al lang weten- hoofdzakelijk linksradicale en pro-islamitische propaganda verspreiden, gekoppeld aan sterk eenzijdige haatberichtgeving over alles wat ‘rechts’, ‘conservatief’, ‘populistisch’, anti-islam, anti-immigratie en pro-Israël is.

  Westerse politiek hebben islamitisch antisemitische geaccepteerd

  In Amerika gebeurt hetzelfde. Daar heeft de regering Obama de poorten opengezet voor grote aantallen illegalen uit Mexico en andere Latijns Amerikaanse landen. Ondertussen wordt via de Westerse media en politiek alles gedaan om tegenstanders als ‘racisten’ en ‘islamofoben’ te brandmerken. Dat verklaart de stilzwijgende acceptatie van het virulente islamitische antisemitisme door ‘onze’ leiders, dat zich met name uit in talloze pogingen om de Joodse staat Israël te delegitimeren en uiteindelijk te doen verdwijnen, en het geforceerd loskoppelen van terreur- en misdaden van de islamitische religie van de daders.

  Seksualisering van jonge kinderen

  De frontale aanval op onze stabiele, vreedzame en geordende Westerse samenleving vindt ook plaats door middel van het promoten van alle mogelijke alternatieve seksuele voorkeuren en samenlevingsvormen. Het ‘vroegseksualiseren’ van zeer jonge kinderen is daarbij een speerpunt, evenals ‘geslachtsneutrale’ toiletten, kleding, kleedruimtes, taalgebruik, et cetera. Het doel van deze ‘seksuele diversiteit’ is echter gericht op het ondermijnen van misschien wel het belangrijkste fundament van onze samenleving: het (traditionele) gezin, en daarmee de bescherming van het kind.

  Ook president Putin doelwit

  Soros, tijdens de Tweede Wereldoorlog Nazi-collaborateur, is er met zijn intriges reeds in geslaagd om landen zoals Oekraïne, Libië, Irak, en het Midden Oosten / Noord Afrika in het algemeen, in een bloederige chaos te storten. Tevens steunt hij in Rusland diverse NGO’s (Non Government Organizations) die uit zijn op de val van president Vladimir Putin.

  De reguliere media zwijgen over deze nu al beruchte ‘Soros Leaks’. Daarentegen berichtten ze uitgebreid over de hackaanval op de Democratische Partij van Hillary Clinton, die zogenaamd door Russen zou hebben plaatsgevonden, waar overigens geen flintertje bewijs voor is. Alleen enkele onafhankelijke, alternatieve en conservatieve media besteden ruim aandacht aan de perfide anti-Westerse plannen en acties van de ultralinkse miljardair.

  Samenwerking met VN om Europa in duistere afgrond te storten

  Nauw verbonden aan Soros’ Open Society Foundation is ook de hoge VN gezant voor Migratie, Peter Sutherland, die ook wel de ‘vader van de globalisering’ wordt genoemd. Sutherland haalde het nieuws met zijn opmerkingen dat hij de nationale homogeniteit van de Europese landen met massale moslimimmigratie wil vernietigen. Aangezien hij daarin nog steeds de volle medewerking van de meeste politieke partijen in Europa krijgt, lijken hij en Soros al binnen enkele jaren te gaan slagen, en zullen ze ook ons land in een duistere, onveilige, gewelddadige, angstwekkende en armoedige islamitische afgrond storten.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Gehackte-mails-George-Soros-en-politiek-links-destabiliseren-en-islamiseren-Europa

  Geliked door 1 persoon

 3. sjuad kirosati zegt:

  Links was Pauw ook,,
  Wij willen een vrijplaats, een plekje voor ons zelf.
  Wij zijn broeders meer dan vrienden.
  Dan heb je van ons geen last.
  Nog even dan trekken zij de streep waarop de klompen bonken.

  Like

 4. fleckie zegt:

  DAAR [bij ‘die LINKe] zal het ook wel wemelen van de import-kameraden! Die de dienst wel eens eventjes gaan ‘bepalen’!!.

  Like

 5. Ongelovige zegt:

  Ook de NSDAP van Hitler was eigenlijk een arbeiderspartij (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), iets waaraan huidig Links uiteraard niet graag herinnerd wordt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Mensen die op de AfD stemmen, of al gestemd hebben, geven blijk van GEZOND VERSTAND.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Onderstaand is precies wat die slinkse ratten willen, smerige gore luie schurftige neuqnegerts importeren om onze vrouwen te verkrachten en een gemengd ras te veroorzaken, dus opzouten met het slinkse schorum:

  De EU wil 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’
  Posted on september 8, 2016 by rommel in Artikelen // 13 Comments
  Arbeidskrachten uit Afrika?????????????????????????????.
  De EU wil het recht van vrij verkeer en verblijf van personen tot in Afrika uitbreiden. In de praktijk zal dit betekenen dat de Afrikanen naar Europa komen om te profiteren van onze sociale voorzieningen, omdat het na een eeuw van ontwikkelingshulp ze nog steeds niet is gelukt om zelf een welvarend thuisland in Afrika op te bouwen heb ik er weinig vertrouwen in dat het hen in Europa wel lukt.

  Brussels economists claim Britain and other EU states will “need” 56 million immigrant workers between them by 2050 to make up for the “demographic decline” due to falling birth rates and rising death rates across Europe. Met de ouwe afgezaagde leugen dat we woestijnnegers moeten importeren omdat de Europeanen ouder worden en niet genoeg kinderen verwekken wil de EU 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’.

  It states: “Countries with low fertility rates could require a significant number of immigrants over the coming dec­ades if they want to maintain the existing number of people of working age.

  Het feit dat de werkloosheid nu al torenhoog is en laaggeschoolde Afrikanen zonder enige talenkennis niet de voorwaarden bezitten om aan de werkeisen te voldoen in een geavanceerde informatiemaatschappij blijkt niet in de hersens van onze EU machthebbers door te dringen.
  “Having sufficient people of working age is vital for the economy and for tax revenue.”

  De veertiger/vijftiger jaren baby-boom generatie is nu met pensioen en veel banen zijn geautomatiseerd of naar het Oosten verhuist, en de werkloosheid neemt vooral onder laaggeschoolden gestadig toe. De EU heeft zich al eerder als een failliete reisbureau en sociale dienst bewezen die graag on-integreerbare arbeidsschuwe individuen uit de derde wereld importeert, die met genoegen van onze gemeenschappelijke opgebouwde sociale voorzieningen genieten zonder een euro zelf bij te dragen. Maar nu gaan het werkelijk nuts.

  The first was the job centre opened in Bamako, capital of Mali, on Monday. Other centres are expected to open soon in other west African states and later in north Africa.

  Een belasting gefinancierde ‘arbeidsbureau’ is in Mali geopend met de opdracht om zoveel mogelijk Afrikanen naar Europa te brengen. Mali is een islamitisch land ten zuiden van de Sahara. Het is een van de armste landen ter wereld en heeft te kampen met ernstige interne spanningen. Het wordt geteisterd door burgeroorlogen en staatsgrepen. Het onderwijs is van een steentijd gehalte en ruim 63 % procent is analfabeet. Een lokale tak van al-Qaeda terroriseert het land en veel Europeanen zijn daar ontvoerd. In november 2015 sloegen de islamitische terroristen toe in het Radisson Blu Hotel in de hoofdstad Bamako. En vermoorden 20 westerlingen. Bring it on home to me!

  Bron:

  http://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s