Filmploeg Hart van Nederland bedreigd

screenshot_35

AMSTERDAM – Een cameraman en een verslaggeefster van het SBS6-programma Hart van Nederland zijn donderdag in de Zaandamse wijk Poelenburg ernstig bedreigd door een groep Turkse jongeren. De journalisten waren bezig aan een item over overlast en intimidatie bij een winkelcentrum in de buurt, toen de mannen verhaal kwamen halen.

De Telegraaf

Na de opname van een interview met een buurtbewoner werd de situatie dreigend, aldus de verslaggeefster. Ze kreeg heel duidelijk te verstaan dat ze moest oprotten uit de wijk, anders zouden ze morgen op de stoep staan van haar werkgever. Ook dreigden ze haar thuis op te zoeken. “Al duurt het 365 dagen, ik weet je adres te achterhalen”, zei een van de betrokkenen.

De verslaggeefster en haar cameraman verlieten daarop de wijk. “Ik ga nooit meer naar dat winkelcentrum”, zei ze desgevraagd donderdagavond tegen het ANP. SBS6 heeft contact opgenomen met de gemeente en de politie over het incident en overweegt aangifte te doen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Filmploeg Hart van Nederland bedreigd

 1. ReaGluurder zegt:

  Meer meer meer … Worden die ‘Domme Hollanders’ eindelijk wakker!! (na 40 jaar!!)

  Like

 2. Pieter zegt:

  Verbazend dat veel mensen nog niet eens het verschil kunnen waarnemen tussen een Turk en een Marokkaan.
  Het is NB niet alleen het uiterlijk dat anders is maar ook de tongval en dan het gedrag uiteraard.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Die cameraman plus verslaggeefster moeten het er niet bij laten zitten. Op deze ernstige bedreigingen door TURKEN moet een zware straf volgen. Zijn we al zóver heen dat we in ONS EIGEN LAND niet meer kunnen gaan en staan waar we willen? Dat we in bepaalde wijken niet eens meer mogen komen? Wie heeft het recht om ons te beletten om te filmen in ons eigen land? Moeten we daarvoor inmiddels ook al toestemming van Turken hebben? Zo langzamerhand begin ik te denken dat Turkije hier overal al de dienst uitmaakt. Denk bijvoorbeeld aan de opmerkingen van Mark Rutte, die verkeerd gevallen zijn in Turkije. De stemadviezen. De oproep om Gülen-sympathisanten aan te geven….!

  De straffen op dreigementen moeten flink omhoog! Bedreig je onze burgers? Dan zul je het weten ook! Ik vind het geen wonder dat ons land naar de Filistijnen gaat, omdat er niet of amper wordt opgetreden tegen deze ellendelingen! Het is slechts een kwestie van tijd, dan kunnen we ons beter maar helemaal niet meer op straat laten zien.

  Geliked door 1 persoon

 4. leefbarbaar zegt:

  Bedreiging? Me neus, SBS had gewoon moeten gaan filmen en de boel laten escaleren. Dan hadden ze wat gehad om uit te zenden. Nu lopen ze weg voor een pubertje met een cameraatje.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Ik hoop dat de video zal toch op SBS6 of een andere kanaal verschijnen. PVV Utrecht heeft onlangs een geweldige initiatief genomen en op Pdf een lijst gepubliceerd van alle aangestoken autobranden in de provincie Utrecht. Het zou ook prima zijn (zelfs noodzakelijk) dat er nu eindelijk ook alle gewelddadige incidenten met moslims in kaart worden gebracht. Dat kan in de (nabije)toekomst zeer bruikbaar zijn bij: a) het verschaffen van statistieken over gewelddadige acties van moslims tegenover autochtone Nederlanders en niet moslims en dat zelfs op dagelijkse basis,, b) bewijs leveren dat er in Nederland daadwerkelijk etnische zuiveringen plaats vinden tegenover autochtone Nederlanders en niet moslims in buurten waar de meerderheid van de bevolking islamitisch is. c) Mensen zoals Wilders kunnen via deze statistieken goed opgebouwde bewijs leveren over het gevaar van de islam in Nederland; die is levensecht. d) de statistieken kunnen ook laten zien welke groep is het meest vijandig e) Trendsetters in de groeiende vijandigheid en de mate van radicalisering. Dat kan ons helpen op tijd een goede strategie te bepalen. Wij zouden niet voor onnodige verrassingen staan.
  Al deze punten kunnen ons bewapenen tegen de huichelachtige leugens en de bagatellisering van de realiteit.
  ‘”

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Die autobranden gebeuren door heel Nederland. Veel van die branden halen niet eens het nieuws meer. Zelf denk ik, waarom weet ik niet het is een gevoel. Noem het gerust onderbuik. Dat deze autobranden goed mogelijk een stille Jihad zijn. Is dat een achterlijke gedachte van mij. Het kan zelfs zijn dat de politie veel meer weet dan de burger maar de ware toedracht omwille van de maatschappelijke cohesie de ware toedracht onder de pet houdt. Zoiets als in Groot Brittanië waar jarenlang het seksueel misbruik gedaan door moslims van autochtone meisjes onder de pet werd gehouden. Politie agenten die iets willen zeggen kunnen hun loopbaan vergeten.

   Like

 6. Republikein zegt:

  Koekie van eigen deeg.
  K keur het niet goed.
  Dit na ampel beraad met de keuringsdienst van waarden.
  Geen halal certificaat i.i.g.!

  Geliked door 1 persoon

 7. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Da’s kicken voor het Zaanstadse gepeupel
  dat lacht Hermandads petten ronduit uit
  want het vormt een “wij-zijn-dus-allemaal-vriendjes”-kluit
  en slaan wie dwarsligt (wanneer “nodig”) samen kreupel !
  .
  want de Gemeente zwijgt, ZIJ is ten einde raad
  en “oom agent” begroet hen met een “boks”
  dus ONS Gezag handelt hier “tegen-kloks:
  in Zaanstad woont het Gezag domweg op straat !
  .
  de wijk heet “Poelenburg”, wees dus wijzer vriend
  en onthoud die Zaanstad-dorpse naam…
  straks tikt daar ’t roodborstje niet meer tegen ’t raam
  het wordt daar misdaad-tuig, want dàt heeft men verdiend !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 8. Duchense zegt:

  Ik lig in een breuk: agenten die in hun vlucht een andere auto bijna aanrijden, andere agenten die uit angst kameraadje proberen te zijn. De enige oplossing is standrechterlijk afschieten op de plaats waar het gebeurd. Iedere andere poging tot ordehandhaving is gedoemd te mislukken. Nog voor het eind van dit jaar word het leger ingeschakeld, de politie is overduidelijk niet meer de baas op straat.
  Beste moslimhonden en geitebestijgers, verkrachters en berovers van bejaarden, ga vooral zo door.
  Misschien dat Nederland wakker word……en jullie dubbele uitkering geeft als jullie niet meer boos doen.
  Bah, wat kots ik van dit land en de gluiperige politici die maar knuffelen en binnenhalen. En sorry voor de agenten, maar zoek ander werk. Hondenuitlaatservice, clown op kinderpartijtjes, bejaardenverzorger, of iets van dienstbare aard. En dat pistool, gooi maar in mijn brievenbus, ik weet wel hoe het werkt en hoe je goedkoop de straat schoon moet houden. F*ckin’ epic fail.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Duchesne: 21.08. uur. Eens met uw reactie. Dit zijn nou de vrienden, van de ruggegraatloze Rutte(VVD).

   Like

  • SeeMore zegt:

   Helaas Duchense…Bovenstaande gaat allemaal niet gebeuren.
   De NL’er ìs van een bijzonder soort elastiek gemaakt;
   Rekt oneindig zonder ooit te breken.
   Sedert Janmaat circuleren er al stoere praatjes; We zullen dit, We zullen dat.
   We zullen per saldo helemaal niets, nada, noppes.
   35 jaar verder en er is nog steeds niets ten goede veranderd.

   Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   De agenten zijn door een keuringscommissie gekomen. Als eis wordt gesteld: Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan vrouwen en aan mensen met een buitenlandse achtergrond. De agenten zijn perfect geslaagd voor deze eisen, want het zijn mietjes.

   Like

   • Duchense zegt:

    Ik word moedeloos als ik zie wat voor mensen onze belangen behartigen en op welke manier ze dat doen. We moeten neit bang zijn voor Russen, moslims of wat dan ook, onze eigen leiders en hun knokploegen maken dit land al kapot. Ik voel schaamte als ik zie wat ze doen, ik voel woede als ik deze agenten zie vluchten en ze dan arrogant en agressief zie tegen eigen mensen……

    Schaamte is de politkee vreemd, net als hun knuppelploegen. Ik hoop dat ze worden gekauwd en uitgekotst. Ze verdienen het!

    Like

 9. williaan zegt:

  Verbaasd ? dat stuk is geen Nederland meer maar een islam enclave.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  @Duchense De politieagenten in Nederland staan met hun handen gebonden. Ze kunnen hun werk niet na behoren doen, omdat de politiek-correcte Quisling politici ze in de weg staan. Voor politiek Nederland zijn moslims de uitverkorenen en ze staan aan de top van de maatschappelijke ladder. Autochtonen zijn de paria’s. Wij moeten erg blij zijn dat ze functioneren in dat klein beetje ruimte dat linkse en liberale viezeriken ze toelaten. Ik neem aan dat de politieagenten zijn heel gefrustreerd. Ze weten wat er gaande is, maar kunnen weinig doen.

  Like

  • Duchense zegt:

   Ze kunnen wel degelijk iets doen. Ze kunnen hun eigen volk gaan helpen en ze kunnen ene front vormen tegen de politiek. De enigen die deze regering weg kunnen krijgen zijn de politie en het leger. Maar als je een slaven mentaliteit hebt dan word het niks.
   Gefrustreerd; JA! Zijn ze zeker, dus reageren ze hun onvermogen af op de autochtoon. Laat de agenten in confrontatie met de allochtonen gewoon erop rammen, eventueel er een stel afschieten. Zoals het nu gaat is er straks geen Nederland meer maar een serie moslim enclaves met ertussen wat gebieden waar geroofd word. Als burger is het mij verboden mezelf te beschermen, ik mag de middelen niet bezitten om meself te beschermen maar de politie vlucht gewoon. Sorry, maar ze hebben voor mij vet afgedaan.

   Like

 11. elisah zegt:

  Hoezo overwegen ze om aangifte te doen? Niets te overwegen, gewoon doen!

  Like

 12. Heer M zegt:

  Ze zitten bij de uitzending van Jeroen Paauw.

  Like

  • elisah zegt:

   Ik heb Pauw gekeken en het zijn grotendeels volstrekte randdebielen zonder fatsoen, die menen een clubhuis te kunnen eisen. Daar komt nooit, never ever meer iets van terecht, ze hebben totaal geen inzicht of realisatie van waar ze mee bezig zijn.
   De ergste figuren zaten met petje en zonnebril op geluiden uit te stoten en hadden een ernstig gebrek aan brein, logica en opvoeding.
   Geen wonder dat zoiets niks anders te doen heeft dan op straat te hangen en anderen, door onderontwikkeling van hun geest en afwezigheid van normen en waarden, slachtoffer te maken van hun wanstaltige wangedrag.

   Like

 13. boorzalf zegt:

  Volgende keer keihard optreden, er zit niks anders op voor dat tuig, en het land uit sodemieteren.

  Geliked door 1 persoon

 14. danny zegt:

  Heb die Turkse galbakken gisterenavond gezien bij landverrader Paauw.
  Ooh, wat waren ze stoer met hun zonnebrillen op.

  Een hele buurt terroriseren, dat kunnen ze wel, met ze allen, het bloed onder de nagels van mensen vandaan halen.
  Wat mij betreft ,oppakken, die gasten, afleveren aan Turkije.
  Er zullen er vast wel bij zijn die een dubbel paspoort hebben.
  Zijn ze helemaal belazerd, stelletje kutturken!!

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Een paar keer flink de wapenstok er overheen, dan is het snel afgelopen !

  Like

 16. donny zegt:

  Wakker wordt rutte niet die zeg alleen sorry maar meend er niks van wat doen ze hier gauw terug naar hun zandbak waar ze thuis horen niet hier dat komt door de domme regering die we hebben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s