Jawel. EU geeft basisinkomen aan dobbernegers

enjijenjijenjijenjijenjij

(Door: “Van Rossem”)

Casus Pinni! De EU gaat pinpassen met gratis geld aan vluchtelingen geven. Nou ja, gratis. Het is van de Europese belastingbetaler. Dus noem het maar gewoon een basisinkomen. Of het is bijgedrukt in de kelders van de ECB. In dat geval heet het helikoptergeld voor bootvluchtelingen. Maar het is hoe dan ook echt waar: de EU trekt 348 miljoen euro uit om vluchtelingen rechtstreeks van een ontwikkelingsuitkering te voorzien. Dan kun je denken: “Nou ja, best nobel, en als die mensen het gratis geld op hun glimmende nieuwe plastic pasjes straks bij de bakker en de slager om de hoek van hun azc gaan uitgeven, dan profiteert de lokale middenstand er ook nog van.” Dat klopt ook wel, maar dan alleen in Turkije. Want de pinpasjes gaan naar de 3 miljoen vluchtelingen die in Erdoland wachten op een gevaarlijke oversteek met dure mensensmokkelaars een gratis EU-visum en hun complementaire overtocht met Timmerfrans Ferries.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jawel. EU geeft basisinkomen aan dobbernegers

 1. Sabeltant zegt:

  Wat ze tekort komen jatten ze er wel bij. Het is ook voor Europa dweilen met de kraan open.
  We hebben een heel andere politiek nodig.
  Politiek die er voor ONS is!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Is dat corrupte EU fascistenzooitje helemaal van de pot gerukt ???
  Nederland uit de EU !!!!! NU !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Makelijk delen van andermans euro’s !!

  Like

 4. Pieter zegt:

  Hoe lang is Timmermans al op vakantie, toch wel 2 maanden niets meer gehoord.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Ze moeten toch ergens onze pensioen overschotten naar toe kunnen oversluizen? En de plastiek industrie en de grafische sector krijgt er weer werk bij evenals de banken die krijgen er weer cliënten bij.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Hiermee verklaart de EU officieel dat wij die een leven lang gewerkt hebben en tenminste recht hebben op het basisinkomen…

  Op hetzelfde level staan als deze zwarte pest die niet weet wanneer ze geboren zijn niet kunnen lezen en schrijven, niets weten van de ontwikkeling van de mens, niets weten van beschaving, niets weten van de Rechten van de Mens, geen enkel benul hebben van de westerse cultuur, waarschijnlijk al mensen hebben vermoord, stelen en roven en verkrachten tot hun eerste levensbehoeften rekenen, geen dag willen werken en nog nooit gewerkt hebben…

  Kortom, door ’n hevige windvlaag uit ’n klapperboom gevallen zijn en hier in een maal recht hebben op het zogenaamde minimumloon waar gedurende de laatste 200 jaar in Nederland duizenden mensen voor gestorven zijn….

  Er komt ’n tijd dat wij massaal naar Brussel zullen optrekken, dat rattennest volledig zullen uitroken en haar leiders zullen berechten…!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Paulzwueste: 21.06. uur. Paul, zolang het achterlijke kiesvolk, in Nederland en Europa blijven stemmen op de roden/links, de groenen, de liberalen, de links-liberalen, en de hypocriete christendemocraten, gaat deze ELLENDE gewoon door. Met hulp van deze verraders van de betreffende partijen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s