Oppositie wil 750 “kindvluchtelingen” naar Nederland halen

screenshot_31

Kabinet gaat overleggen met buitenlandse collega’s

Er moeten met spoed 750 alleenstaande “vluchtelingenkinderen” naar Nederland worden gehaald. Dat vinden D66, SP, CU en GroenLinks. Verantwoordelijk staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) kon daar donderdag tijdens een debat nog niets over zeggen, maar gaat wel overleggen met buitenlandse collega’s.

Duizenden kinderen bivakkeren zonder ouders aan onder andere de Grieks-Macedonische grens. Volgens genoemde partijen bevinden ze zich in beroerde omstandigheden en lopen ze kans op uitbuiting en misbruik. Ook ontberen ze onderwijs, waardoor ze nog een kans op een goede toekomst verspelen.

De kinderen zouden nog dit jaar binnen onze grenzen moeten zijn ondergebracht.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, ChristenUnie, cultuurrelativisme, D66, Eurabië, Griekenland, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, SP, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oppositie wil 750 “kindvluchtelingen” naar Nederland halen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  In India en China wonen ook veel arme kindertjes. Komen die nu ook allemaal?

  Like

 2. Thoth zegt:

  Yep, die hebben een vreemde cultuur en geloof. Natuurlijk dus… Anders hebben ze over 5 jaar de agenten niks meer te doen.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Ik stel voor er 750 naar huis te sturen. Kan Dijkhoff (VVD) dat ook even meenemen in zijn overleg of bukt hij alleen voor extreem-links? Dat is een retorische vraag uiteraard. Knettergek die lui. De burgemeester van Hilversum zit notabene helemaal stuk nu zijn AZC mogelijk niet doorgaat. Mijn medelijden is op.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Met andere woorden, 750 “kinderen” van tussen de 15 en 35 jaar worden straks met gezinshereniging zo’n 10.000 bijstandsuitkerigstrekkers!!
  Stelletje smerige linkse lamlullen zijn die kudtpartijen. Om dit verhaal door te trekken zouden we ieder kind van waar ook ter wereld dat geen onderwijs geniet naar NL moeten halen??
  Ooit discussie gehad met een gigantische SP-muts over hoeveel mensen men daar nu naar NL zou willen halen, want al die “zielige” (economische) “vluchtelingen ” toch! Gaan we stoppen bij een miljoen, 2 miljoen, 10 miljoen, 25 miljoen?? Ja ik moest niet zo drammen?? Wat een gigantische kudtclub is die SP. En de lul met vingers van GL heeft net een verdeel plan gelanceerd om al deze asielratten te kunnen betalen, dus daar gaat uw en mijn belasting geld naar toe.
  Er is een gigantische bijltjesdag nodig om van al deze smerige nsb-ers af te komen!!!!

  Like

 5. Steven zegt:

  ..En daarna vast ook vader, moeder en de andere 6 broertjes en zusjes. x 750 = weer 6000 lifetime steuntrekkers erbij!

  Like

 6. Thom zegt:

  Miljoenen kinderen zwerven zonder ouders rond in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Volgens genoemde partijen bevinden ze zich in beroerde omstandigheden en lopen ze kans op uitbuiting en misbruik. Ook ontberen ze onderwijs, waardoor ze nog een kans op een goede toekomst verspelen. Ik stel voor om ze allemaal hier naar toe te halen, dat zijn wij onze ouderen die een week in dezelfde luier in verzorgingshuizen rondlopen wel verschuldigd.

  Like

 7. Ron V. zegt:

  En deze dan allemaal plaatsen bij (voormalig) D66, SP, CU en GroenLinks kamerleden, ministers, rechters, burgemeesters, leden en noem maar op.
  Blijven er vast nog wel een paar plaatsjes over zodat er nog extra 250 zielepietjes kunnen komen.

  Praten we na een jaar verder hoe het bevallen is, en eerder stoppen is onmogelijk.

  Stelletje idioten daar bij D66, SP, CU en GroenLinks.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @RonV: 18.41. uur. Wedden dat deze zweefgroenen en de roden, dan niet thuis geven? Neen, Ron, ze willen ze ONS door de strot duwen, te weten Jan en Marie doorsnee. Zo steken deze roden en groenen in elkaar. En onze ouderen kunnen stikken wat dit rood-en linksvolk betreft.

   Like

 8. Claudia M. zegt:

  Ik schreef het al eerder; wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor het mega geboorteoverschot van andere landen! Ja, het is verschrikkelijk, maar wat nu gebeurd, is Godsonmogelijk!

  Decennialange OS in het continent Afrika, wat is hier nu van terecht gekomen! Ja, het geboorteoverschot en allerlei dictators die alleen de eigen zakken gevuld hebben en de bevolking, feitelijk net wat er nu hier gebeurd, hebben laten stikken!

  Wat @Ron V. zegt; neem ze zelf maar in huis dan! Jullie salaris is daar toereikend voor!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Regering en oppositie Rot op met asielparasieten !
  Huichelachtige smeerlappen

  Like

 10. Pieter zegt:

  Wat een laffe daad van die ouders om hun kind op pad te sturen, of zijn hun ouders onderweg van ontbering bezweken.
  Wat is nou de gemiddelde leeftijd van zo’n vluchteling kind. Velen zeggen kind te zijn maar zijn al boven de 21.
  Onze grote fout was “gezinshereniging” in de jaren ’70 en ’80, dat bleek familiehereniging te worden tot in de zoveelste graad.
  Nu doen we precies hetzelfde. Alleen idioten die hun eigen geschiedenis niet kennen zijn tot staat de fouten hierin te herhalen. Dit kabinet met al zijn christelijke en linkse meelopers maken Nederland willens en wetens kapot want zij doen niet aan geschiedenislessen.

  Schrale troost : de Gevangenen Poort vlakbij het Binnenhof heeft een antieke guillotine aangeschaft uit Frankrijk die nog werkt.
  Ik kan niet wachten tot hij weer in gebruik genomen wordt om al die kwezels van het Binnenhof een kopje kleiner te maken.
  In gedachten heb ik al een most wanted list en zou dan graag het moordwerktuig bedienen.

  Like

 11. Robby E. zegt:

  Mmmmh, nieuwe voorraad voor onze vooraanstaande pedofielen?

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Wordt bij deze “kinderen” ook een botscan uitgevoerd om de echte leeftijd te achterhalen. Denk het niet. Dat is immers volgens de progressief een inbreuk op de lichamelijke integriteit en dat moeten we niet willen met ons allemaal. 70 jaar ontwikkelingshulp is mede verantwoordelijk voor het geboorte overschot in ontwikkelingslanden. De zwarten zijn niet in staat leefbare en toekomstbestendige samenlevingen op te bouwen die in enige mate lijken op de westerse cultuur. Dat hoeft natuurlijk ook niet want alle culturen zijn immers gelijk volgens de progressief. Ontwikkelingshulp (nu heet dan politiek correct en eufemistisch ontwikkelingssamenwerkng) heeft alle ontwikkelingslanden de vernieling in geholpen en nu daar niets meer te vernietigen is komen de arme zwartjes massaal onze kant op.

  Like

 13. Theoden zegt:

  Geen 750 en ook geen 7 kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s