“Verrijking”: De realiteit in Poelenburg, Zaandam

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Verrijking”: De realiteit in Poelenburg, Zaandam

 1. hslot4 zegt:

  Opruimen dat zootje ongeacht wat dan ook schoonvegen permanent

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  Hans Janmaat zal de geschiedenis ingaan als één van de grootste visionairs van dit land.
  Het kan niet anders dat de Eric van Muiswinkeloïden, die de man als complete mongeaul wegzetten, zodanig dat linksdraaiend NL het eigenlijk best wel OK vond dat er een aanslag op hem werd gepleegd, op een gegeven moment ’s nachts zwetend wakker gaan worden, bewust van het feit dat ze dit land de nek om hebben gedraaid.

  Cuyahoga | 08-09-16 | 13:17

  +

  Mijn vader was het eens met Hans Janmaat en ik heb daar vaak ruzie met hem over gehad. Ik vond mijn vader kortzichtig en ook racistisch. Door mijn leeftijd, naïviteit en het onderwijs wat ik kreeg geloofde ik nog in een sprookjeswereld. Mijn vader is er niet meer en dat vind ik echt heel jammer. Ik had hem graag willen zeggen dat hij gelijk had. Voor hem zal ik 15 maart 2017 het PVV hokje rood kleuren. Voor hem en voor mijn kinderen.

  catomar | 08-09-16 | 13:25

  ++

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   ‘k Hoop ook dat Janmaat nog eens eerherstel krijgt, ja zelfs een standbeeld oid. Oh wat zal het een zooi zijn hier in NL over zo’n 30, 40 jaar. Alle ouders die het beste met hun (klein)kinderen voor hebben, zouden zich eens flink achter de oren….

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   Mijn vader had het al voorspeld in 1972.Ruim voor Janmaat,Fortuyn en Wilders.

   Like

 3. Driek zegt:

  Wat is het toch een ongelooflijk rot volk. Dat onverstaanbare taaltje alleen al wat ze uitbraken, je wordt er niet goed van. Dat wij Nederlanders voor de rest van ons leven tussen dat tuig moeten leven. Ik vind het een grote schande.

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Je zult daar als KAFFER maar wonen!!Trouwens, vind het tuig uit de achterbuurt ‘Het Binnenhof’ nóg erger!!

  Like

 5. Alex Delarge zegt:

  Ik wil graag commentaar geven maar ik snap helemaal niet waar die karikaturen het over hebben.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Verdomme, duizenden MILJARDEN van onze belastingcentjes vliegen al decennia alle kanten de wereld in en ons landje uit. Al die miljarden die in Afghanistan zijn gepompt, allemaal weggegooid geld. Irak, Syrie, Mali, Sudan, Somalie etc etc etc, allemaal weggegooid geld, er is niets van de grond gekomen. Wat een stel PRUTSERS op Het Binnenhof. En ondertussen NL ook nog even lekker verkloten!!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Toen ik op de eerste klas zat van mijn middelbare school opleiding HBS 1963 (deze vorm werd met de mammoet wet (Jo Cals KVP) afgeschaft en de vorming van de middenschool door van Kemenade PvdA gaf de nekslag in het onderwijs) moest ik Hendrik van Veldeke lezen. Kreeg na verloop van tijd een aardig beeld hoe de Nederlandse taal door de eeuwen heen zich geëvolueerd had. Vraag me nu af hoe dat evolutie proces zich zal voortzetten nu ik het brabbeltaalje van de nieuwe Nederlanders met de grootste inspanning heb proberen te ontrafelen. Ik kan er nauwelijks een touw aan vast knopen. Alles waar de progressief en nieuw links zijn handen in heeft gehad is naar de kl#ten geholpen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_van_Veldeke

  Like

 8. JanHodi zegt:

  Zo’n 25 jaar geleden, toen ik achter de Vomar woonde, waar deze ellende allemaal afspeelt, waren het de ouders van deze macho figuren die de buurt onveilig maakten en de bewoners terroriseerden. In 25 jaar heeft de gemeente enkel geaaid met fluwelen handschoenen en, min of meer, de boel de boel gelaten. Praten was het motto. Helaas, praten tegen een muur van onwil levert geen oplossing op. Keihard optreden en misschien het tuig onderbrengen in het nieuwe clubhuis – lees – grootste gevangenis van ons land in Zaanstad.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nu deze arme kinderen op deze manier protesteren moeten we snel om de tafel gaan zitten met de ouders.
   Ik weet het is een keiharde aanpak. Maar het kan niet anders…

   Like

 9. anna zegt:

  die grote neus en de rest van het schorem (allemaal onherkenbaar door grote zonnebril) was bij Pauw. dit zijn de toekomstige terroristen …. ze zijn boos omdat ze geen wijkgebouw krijgen waar ze plannen kunnen smeden dus gooien ze mensen van de fiets …. je moet toch ergens je emoties kwijt !!!!! nu gaat de politie met ze “praten, thee drinken” en dan is het opgelost voor 2 dagen, enkele reis naar Siberie is meer afdoende ….

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Toch heel vreemd.
   Mij hebben ze nooit bij Pauw om de tafel gevraagd.

   Ik heb er over gedacht om dus ook maar willekeurige mensen te gaan molesteren.
   Maar ze hebben mij te kennen gegeven dat ik dan in elkaar geslagen zou worden door de politie, heel veel boete zou moeten betalen en bovendien ook nog maaaaaanden gevangenisstraf zou krijgen.

   Misschien ligt het aan mijn neus. Ik heb niet zo’n grote neus.

   Like

  • Balthasar Gerard zegt:

   Boos omdat ze geen wijk gebouw krijgen ????, Met de bewoners achter winkel centrum Lobelius straat. en de wijkraad, was al geregeld dat zij een eigen club huis kregen, maar dan komen ze niet opdagen. dat was 15 jaar geleden. Ik ben verhuisd uit poelenburg omdat de buurt geterroriseerd werd door een turkse jeugd bende. Dit probleem sleept al 2 decennia en is geen incident. De politie doet niks, wie daar een koop huis bezit, is dat een ton minder waard vanwege de graffity en de hang jeugd. Het wordt tijd om toe te geven dat ze niet willen integreren, en dat ze het stoer vinden om een Nederlander met minachting te behandelen. De enigste oplossing is dat politie stopt met hun laffe gedrag en dit met harde hand de kop indrukt. Politie Zaanstad moet zich diep schamen.

   Geliked door 1 persoon

 10. Nico Kleijn zegt:

  Daar kun je wat aan doen, ik weet nog een plastisch chirurg . . als je dan ook nog zorgt dat je moeder een snor krijgt en in 5 lagen lappen gaat lopen met een oude overjas tot op straat is het beeld compleet en kan jou niks meer gebeuren, lol.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ex-Poelenburger zegt:

  Met dank aan de Eigen Volk Laatst Partij.

  Like

 12. Francis Wolfs zegt:

  @Ex-Poelenburger,
  Ik ben het met je eens, maar wil er wel een dikke kanttekening bij plaatsen. De Eigen Volk Laatst Partij is een milde vergelijking, gemaakt door de deels Tsjechische Nederland-watcher Wladimir Arn, die als halve buitenlander helemaal niet zo anti-Turks is. In zijn maatschappijkritische beschrijvingen (in romanvorm, al gaat het daarin meer over de wedloop tussen islam, christendom en het keihard confronterende religieuze vehikel xzemenisme) hebben de Turken (moslims) gewoon gepakt wat hun geboden werd. Of beter gezegd: wat door de linkse anti-christelijke (want in het gevecht met het CDA en de voorlopers daarvan ging het ook dáárom) Nederlandse politiek niet tegen hun verdedigd werd. Ik ben het met hem eens, de Nederturken kunnen er helemaal niks aan doen dat ze door de slappe EVLP-politiek niks in de weg gelegd werd. Dat ze door de Partij voor de Allochtonen in het zadel gezet zijn. Als je de dijken niet op blijft hogen, dan wordt het water de baas, simpel toch? En de EVLP/PvdA heeft de dijken verláágd… Nee, dan het Eigen Volk Eerst-motto van Hans Janmaat! Een postuum eerherstel is het minste dat die man verdient. Geert Wilders mag van mij gerust een beetje meer Janmaaterig worden. Eigen Volk Eerst, dat vindt echt iedereen, waar ter wereld dan ook. Alleen in EVLP/PvdA-kringen niet, en zelfs nú weigeren die landverraders in te zien waar dat te leidt. Niet de vloggertjes zijn in dit verhaal het haat zaaiende schorem, maar de softies van de gutmenschenclub van Diederikje Samsom, met hun afspiegelingen in de Zaanse gemeenteraad.

  Like

 13. Francis Wolfs zegt:

  @Balthasar Gerard,
  Ja, dat de politie van Zaanstad zich diep schamen moet, daar ben ik het volledig mee eens. Maar ja, als de politie aan wordt gestuurd door een grotendeels EVLP/PvdA-college, wat anders mag je dan verwachten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s