De antiracistische demonstraties in Parijs waarover je niets zult lezen in de Nederlandse pers

screenshot_3

Stel je eens voor dat een etnische groep voortdurend met geweld te maken heeft en overvallen wordt, en dat daar op den duur doden bij vallen. Nu, dat is het geval met de Chinezen in Parijs. Inmiddels zijn ze het beu en zijn de afgelopen weken met tienduizenden de straten opgegaan.

Het begon allemaal met het overlijden van Chaolin Zhang, een kleermaker en vader van twee kinderen uit Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), die op 12 augustus door ‘jongeren’ zo zwaar mishandeld werd dat hij aan zijn verwondingen is overleden. Seine-Saint-Denis is het departement in de regio Groot-Parijs waar veel allochtonen wonen. Het is een ruige buurt waar de daders van de aanslag op de Bataclan november vorig jaar veilig dachten te zijn voor de politie.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De antiracistische demonstraties in Parijs waarover je niets zult lezen in de Nederlandse pers

 1. elisah zegt:

  Schandalig dat het hier doodgezwegen wordt.
  Chinezen zijn over het algemeen hard werkende mensen die zich gedragen en waarvan men dus verwacht dat er iets te halen valt. Heel goed dat ze nu massaal hun stem laten horen!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Het “fait-diver” is alweer van enkele weken geleden.
  Van zulke demonstraties lezen in de NL-Pers ? ?
  Zelfs de gevallen waarbij, vooral ouderen, gruwelijk worden toegetakeld in NL, halen nauwelijks de media.
  De foto van Chaolin Zhang, op rand van leven en dood in de Fr kranten paar weken terug.

  Toen hij nog in leven was…….


  Er waren al eerder demonstraties maar nu deden ook autochtone Fansen mee.

  Like

  • delamontagne zegt:

   De daders ?.
   Zouden ze uit een bevolkingsgroep komen die in NL ook zo vaak in het nieuws is.?
   Raad eens welke hier meer geliefd is, degenen waar de demonstratie voor of de vermoedelijke daders.

   Like

 3. Hoelang wil Frankrijk nog zwijgen over de realiteit.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Jaren geleden ging de Chinese gemeenschap in Rotterdam ook de straat op om te protesteren tegen het gedrag van de familie van ene Aboutaleb. Zonder enig effect. Hooguit verspreidde de gemeente een foldertje in het Chinees met de strekking dat de criminaliteit dalende is.
  Toch goed om dit soort berichten, die onderhevig zijn aan censuur vanuit de staatsmedia, te blijven melden. Anders gaan we misschien nog eens denken dat het wel mee valt, met die moslims.
  Bij de weg: dat een moslim met een auto vol gasflessen voor de Notre Dame stond, haalde het nieuws hier ook niet.
  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/07/gas-tanks-found-in-unmarked-car-by-paris-notre-dame-cathedral-sp/
  Ik vermoed dat de Fransman best wil weten hoe de moslim zich gedraagt in Zaanstad. Zonder censuur. Zelden zoiets gezien buiten Blijdorp.
  Leve het internet dan maar, de oude media vertrouw ik nog minder dan een belofte van Rutte.

  Like

 5. Thom zegt:

  Ik sta daar niet van te kijken. Moslims pakken Chinezen aan niet alleen omdat ze veelal geld bij zich hebben, maar omdat ze met de aanval op een Chinees een kleiner risico lopen zelf slachtoffer te worden. Chinezen zijn over het algemeen minder gewelddadig dan blanken. Eenzelfde soort patroon zie je in Denemarken. De oorspronkelijke bevolking van Groenland zijn Eskimo’s en Groenland is een kolonie van Denemarken. Veel Eskimo’s wonen in Denemarken en worden daar door de geïmporteerde moslimbendes continu aangevallen, beroofd en mishandeld.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk meldt de RODE LEUGENPERS en het Noord-Koreaanse STASIJOURNAAL dat niet. Het is niet hun pakkie an, de RODEN maken liever van DADERS SLACHTOFFERS. De rode leugenpers, zou goedkeuring hebben gekregen van Joseph Goebbels, Minister van Propaganda van de Nazipartij, NSDAP!

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Hopelijk zijn onze Chinezen het ook spuugzat en stemmen ze samen met ons op de enige juiste partij! “Waarvan ik de naam maar niet zal noemen, omdat het PVV is!”

  Like

 8. Theoden zegt:

  Moslims en Chinezen hebben niets in Europa te zoeken. We hebben allemaal hun eigen gebied/land, daar kunnen ze wonen. En de oorspronkelijke Europeanen hebben recht op hun eigen land, waar wij leven met ons eigen soort. Europa is het oorspronkelijke thuisland van blanken.
  Toen het westen koloniseerde was het verkeerd. Nu de derde wereld Europa en het westen koloniseerde is het net zo fout.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s