De connectie Nederland-Noord-Korea . . .

noord-korea

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: “m.r.”)

De meeste Nederlanders weten het niet, en dat mag ook niet van de regering en van de mainstream media, maar de hele toestand met de nucleaire dreiging uit Noord-Korea en zelfs Iran is te danken aan niemand minder dan de linkse Nederlandse regering. Het begon in de jaren-70, toen ene Abdul Quadir Khan uit Pakistan de gelegenheid kreeg om bij een topgeheim bedrijf in Nederland te werken dat zich bezighield met uraniumverrijking. Dat gaf hem toegang tot zeer geheime documentatie. Dat kon, want hij was gewoon een lieve moslim, en hier in Nederland zijn wij gastvrij en vooral goed van vertrouwen.

En dus kon Khan lekker zijn gang gaan met het kopiëren van nucleaire geheimen en nam die mee op vakantie naar Pakistan, zodat uiteindelijk ook Pakistan een eigen nucleaire bom had. Maar geld is geld, en dus werden de geheimen ook verder verkocht aan Noord-Korea en Iran. En wat gaan we zeggen als straks Noord-Korea een nucleaire wereld oorlog start? Heel simpel: wij zullen zeggen dat wij ten minste goed van vertrouwen waren. Het maakt niet uit of moslim-immigranten aartsvijanden zijn van de christenen, of dat er tussen de vluchtelingen ook ISIS-leden zitten, of dat moslims (denk aan DENK) nog steeds toegang hebben tot gevoelig informatie, of dat moslims op Schiphol mogen werken. Wij moeten vooral mensen vertrouwen, want dat heeft mama ons nu eenmaal geleerd en wij krijgen het niet meer uit ons hoofd. Dus laat die nucleaire rakken maar komen en ons allemaal verdampen, want zelfs die zijn welkom en zelfs die zullen wij vertrouwen.

Door:
“m.r.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, Nederland, Noord-Korea. Bookmark de permalink .

25 reacties op De connectie Nederland-Noord-Korea . . .

  1. Cathja zegt:

    Inderdaad, deze Khan heeft bij Urenco in Almelo gewerkt. De grootste stommiteit die onze regering van destijds heeft begaan. En nu zitten wij en de geslachten na ons (als die nog de kans krijgen om te bestaan) met de ‘gebakken peren’!
    Dit had nooit mogen gebeuren!
    Vreemd dat onze overheid toelaat dat mensen met dubbele paspoorten op ‘vertrouwensposten’ zitten.
    Is er dan niets geleerd van de ‘kwestie Khan’?

    Like

    • Hendrik M. zegt:

      Nee, helemaal niks!

      Like

    • ieznogoedh zegt:

      Nee, er is niets geleerd en er zal ook nooit iets worden geleerd.
      Politici zijn niet bij machte om van de geschiedenis te leren, ook al omdat ze daarmee zouden laten blijken dat ze eigenlijk grotendeels volstrekt onnodig zijn. Daar komt dan geldingsdrang bij want ze willen o zo graag de hele wereld laten zien hoe geweldig ze zijn en daarbij hoort natuurlijk ook een “erfenis”, Daar waar de grote diktatoren zich verloren in het bouwen van immense gebouwen, die uiteraard blijk moeten geven van hun grandeur (goede voorbeelden daarvan zijn Hitler, Ceausescu en Erdogan), laten de “gewone” politici het bij iets kleiners. Een wisselstrookje hier, een bruggetje daar. Enfin, vult u zelf verder maar in.
      Daar houden ze zich mee bezig en met hun eigen economische situatie natuurlijk. Dat laatste komt op de eerste plaats.
      De linksmenskiezer kan ook al niets van de geschiedenis leren, Immers, dat zou betekenen dat ze zich moeten realiseren dat de wereld niet zo utopisch in elkaar steekt en dat kan natuurlijk niet. Daaraan staat hun psychologische stoornis in de weg.

      Like

    • hendrikush zegt:

      Geen enkele moslim hoort een publieke vertrouwensfunctie te bezetten.
      Hun loyaliteit ligt bij hun stam, de profeet en zijn leer.
      Die zijn niet te verenigen met onze grondwet.

      Like

    • Steven zegt:

      Nederland is al 45 jaar moslim-verdoofd!
      Als het om moslims gaat (waarvan veel jeugdigen onze samenleving tegenwoordig flink aan het verzieken zijn) …dan staat Nederland aan de grond genageld!…and don’t know what to do anymore!
      We zijn er alleen alert op als de autochtone bevolking iets uitvreet…want daar staat de hoogste straf op!

      Geliked door 1 persoon

  2. Pieter zegt:

    Het verhaal over Khan is correct.
    Sterker nog, de man had/heeft nog wellicht, weer toegang tot Nederland alwaar mijn toenmalige vriendin en ik hem zagen in het lieflijke dorpje St.Pancras (NH).

    Dat was omstreeks 1990. Mijn vriendin zag hem zitten achter het stuur van een auto en was daardoor met stomheid geslagen !
    Blijkbaar was hij zo vrij als een vogel in de lucht Nederland in en uit te reizen.
    Zij heeft de man behoorlijk goed gekend, via een contact dat weer bij Urenco werkte.

    Dus de grootste atoomdief die er is geweest, kon blijkbaar gewoon weer Nederland in.
    Dat is nou zo typisch Nederlands he, die gastvrijheid voor criminelen, asielzoekers, moordenaars, dieven van staatsgeheimen en IS-aanhangers.

    Like

  3. M.A.L. Sion zegt:

    Nee, onze regering heeft NIETS geleerd. En van de huidige coalitie is het ook niet te verwachten. We hebben een ALTERNATIEVE regering nodig met Geert aan het roer. We hebben nog korte tijd om de positie van de PVV te verstevigen door donateur te worden van Vrienden van de PVV. Andere partijen tellen hoeveel leden ze hebben. De PVV kan tellen hoeveel donateurs ze hebben.
    Het is wel bepalend voor een verbondenheid en een vaster voornemen om de stem uit te brengen.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  4. elisah zegt:

    Het verhaal is echt ongelooflijk, maar waar.
    Er is destijds een pientere werknemer geweest, die alles heeft geprobeerd om dit te voorkomen en hiervoor te waarschuwen, maar er werd gewoon niet naar hem geluisterd. Een reportage die ik hierover gezien heb, deed een boekje open over de hemeltergende onnozelheid en onverschilligheid die er destijds heerste, het is gewoon om je kapot te schamen als Nederlander.

    Geliked door 1 persoon

  5. Rikie zegt:

    Het verbaast mij niets. Het is bekent dat die Khan in Almelo heeft gewerkt om de boel goed te besodemieteren. Levens gevaarlijk!!!!!!. En nog heeft menigeen schellen op de ogen!!!

    Like

  6. fleckie zegt:

    Een moslem vertrouwen is je eigen ondergang op gang brengen!

    Like

  7. Eduard uit Breda zegt:

    Dit onbegrensd vertrouwen is er tot op de dag van vandaag nog steeds
    Kijk maar eens hoeveel moslims in het leger worden opgeleid om daarna tegen ons te gebruiken
    Ook in België is de overheid zo gek volgens onderzoek zijn 50 moslims binnen het leger bekend
    Dit zelfde probleem doet zich ook voor binnen de politie
    Als oprechte Nederlander wil daar toch niet werken

    Like

  8. JAN zegt:

    Qadir Khan also took a Dutch woman to Pakistan. The guy made a maximum use of the famous ” Dutch gastvrijheid ” . In a smilar fashion, do you know what the present rector of the Grand Mosque of Paris did when he came to France ? He settled in a town and took the daughter of the mayor and produced muslim kids from her. Imagine any European trying to do such thing in a muslim country!!!

    Like

  9. Michael zegt:

    Interessant artikel hierover:

    http://www.sdnl.nl/atoomspionage.htm

    Geliked door 1 persoon

  10. Schijnbaar niet. Nederland is wel vaker nonchalant in dit soort dingen.

    Like

  11. Stef zegt:

    En wat te denken van de Marokkanen die wij leren vliegen in gevechtshelikopters,betrekken in de zgn.comissie stiekem,in het leger belangrijke posten geven als ene Tarik ramadan,het politieapparaat laten bestuderen,het hele pakjesvervoer laten doen zodat ze alvast kunnen plannen waar straks de strijders en hun wapens naar toe moeten etc.

    Like

  12. Hendrik zegt:

    Moslims horen hier sowieso niet, zeker niet op gevoelige posten! Eruit met die lui!

    Like

  13. Guardiacivil zegt:

    NEDERLAND MIJN VADERLAND is zo LEK als een ZEEF. En de top van verschillende bedrijven die dank zij vriendjespolitiek en leuke baantjes weggeven na eerdere geklooi binnen de overheid, veroordelen voor weer zulke fouten. Nederland heeft geen gezicht meer maar een vieze SMOEL.

    Geliked door 2 people

  14. Taljaard zegt:

    Prima artikel!

    Like

  15. edwin vissers zegt:

    het ontkennen van satan zorgt er voor dat je zijn wil doet

    Like

  16. semper fi zegt:

    Als ik de paddestoel(A bommetje)zie denk,ja DENK ik zomaar ,de hatch is net begonnen
    VUL DE REST ZELF IN EN KLEUR DE PLAATJES>>>>>>>>
    Zou dat eindelijk rust in de aanslagwereldgaan brengen??
    zomaar een gedachte hoor !!
    mooi weekend strijders**********

    Like

  17. Republikein zegt:

    Die atoomgeleerde, een oud verhaal trouwens, echter is men hier meer geïnteresseerd in non.nieuws,kwam met vele andere stergeleerden enze hadden allemaal een kudde of minstens 6 kinderen die allemaal bijslag verdienden, en namens de PVDA altijd gehonoreerd.
    Taljaard, wanneer komt er iemand anders bij de hemelpoort?
    Het zijn spannende verhalen.

    Like

  18. Jan zegt:

    Kim Jung Un’s halfbroer vermoord

    Cable TV broadcaster TV Chosun reported that Kim was killed at an airport in Malaysia after being attacked by two unidentified female agents with “poisoned needles.” The suspects fled the scene and Malaysian police suspected North Korea was behind the killing.

    If confirmed, Kim’s case would mark the most high-profile death under the Kim Jong-un regime since the execution of Jang Song-thaek in December 2013, the once-powerful uncle of the current leader.

    http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/kim-jung-uns-half-brother-attacked-malaysian-airport-killed-poison-needles/

    Like

Plaats een reactie