Opnieuw een islamitische groepsverkrachting aan boord van een veerboot Finland-Zweden

screenshot_1

(Door: “rommel”)

Zweden – Vier Arabieren zijn woensdagochtend gearresteerd voor een groepsverkrachting aan boord van de Finse boot MS Galaxy (foto). “Het heeft zich in een scheepshut afgespeeld”, zegt politiewoordvoerder Lars Bystrom.

Volgens de website van de politie heeft de verkrachte vrouw afgelopen dinsdagavond het personeel aan boord gealarmeerd dat zij slachtoffer was geworden van een groepsverkrachting.

“Het heeft zich in een scheepshut afgespeeld”, zegt politiewoordvoerder Lars Bystrom.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Finland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Opnieuw een islamitische groepsverkrachting aan boord van een veerboot Finland-Zweden

 1. Jean zegt:

  Ondanks dat “iedereen” weet wat dat islamitisch gespuis hier komt doen blijven ze die rotzooi “ongestoord” binnen halen??????
  Wanneer staat die mürkül en die jünkür nu eens eindelijk voor een volkstribunaal??????
  Zo kan het niet verder, die perverse zwijnen moeten eruit, hoe? is onbelangrijk als ze maar verdreven worden.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Mijnheer Bron, heeft u hier al naar gekeken? Waard om vermeld te worden, denk ik.

  https://fenixx.org/2016/09/08/de-eu-wil-56-miljoen-afrikanen-importeren-als-arbeidskrachten/

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Nekschot geven en overboord pleuren!!
  Wat nu denken over vrijlaten, die smerige criminele ratten moeten opgeruimd worden!!

  Like

 4. janchik zegt:

  Castreren die viezerikken, de enige goede straf. Voor ons misschien Middeleeuws, maar voor moslims niet, leven nog steeds in het verleden.
  Oud Nederlands gezegde:
  “Is de moslim geil,
  pak een bijl,
  één tik,
  weg pik”

  Like

 5. DonnaDolce zegt:

  Vast weer een doofpot akkefietje 😦

  Like

 6. Koos zegt:

  Reminder:
  AS Zondag GROTE PEGIDA-DEMONSTRATIE
  11 September 14:00 uur – Koekamp – Den Haag
  Zorg dat je op tijd bent.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  ++++
  http://thehill.com/policy/national-security/294868-house-to-vote-friday-on-bill-allowing-9-11-lawsuits-against-saudi

  But the president has already signaled that he would veto the measure, which is fiercely opposed by the Saudi Arabian government and leading national security figures in both parties.
  ++++

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Men kan zich werkelijk ernstig aan twijfelen of er in Zweden nog normale mensen bestaan? Zouden de Zweden onder zware bezetting leven zoals die van de Nazi’s, onder de ijzeren vuist van Stalin ..of zelfs de wat mildere dictatuur van de DDR, kon men begrijpen dat zij bang zijn. Maar van wie zijn ze nu bang? Van hun eigen regering? Ja! Die bestaat uit een bende verraders die hun eigen volk naar de slachtbank brengt …Maar in Zweden bestaan geen concentratiekampen en het regime in de gevangenissen daar is heel mild. Dus waarom durven de Zweden niet op te staan en tegen hun eigen gekozen Quislingen ronduit zeggen: Wij hebben onze portie met zielenpoten uit de Derde Wereld gehad!. Wij kotsen ze uit ..Wij willen ze niet meer! …Gooi ze de deur uit ..Allemaal. Dumpen in de Baltische zee mag ook. Maar als u toch geen raad met ze weet? Bouw dan een gigantische interneringskamp in het Poolgebied en houd ze daar maar. Ver weg van de bewoonde wereld ..waar niemand ze hoeft te zien en waar zij aan niemand schade kunnen brengen

  Like

  • wim zegt:

   Tientallen jaren socialistische indoctrinatie vanaf de wieg ( u weet wel, Zweden het land waar ze voor liepen met crèches en kinderopvang en zomerkampen etc. en waar wij zo veel van konden leren…) hebben hun werk gedaan. En dan niet te vergeten de feminisering die van de mannen watjes heeft gemaakt. De geïndoctrineerde Zweed offert glimlachend en goedpratend zijn dochter aan de ‘misdeelde en door de verachtelijke blanken uitgebuite zieligerd’ en die dochter heeft daar veel begrip voor…
   Verloren land.

   Like

  • elisah zegt:

   Tsja, na eeuwige hersenspoelingen door links zijn het slappe en onderdanige mensen geworden, die zich graag slachtoffer laten maken en dan de schuld bij zichzelf neerleggen.

   Like

   • mahoog zegt:

    Dat slappe en onderdanige ervaar ik ook als ik weleens met jongere familieleden in nederigland probeer te mailen……Zelf gelukkig langgeleden opgestapt,en vrij van indoctracie(schrijf ik dit goed?)mijn vrijgevochten leven geleid….en leid.Mart Brasil.

    Like

  • Jean zegt:

   Thomasson, 1.000% mee eens, jammer dat we daarbij de noordpool verliezen, als we de rotzooi maar snel verwijderen is de hoofdzaak want daar gaan grote problemen van komen, zeker weten, en ik zou dan niet graag tot het linkse kamp behoren…..

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Maar LINKS en de goedmensen, zullen het wel weer goedpraten. Want deze mensen, vinden zij, veel beter als de eigen bevolking.

  Like

 10. elisah zegt:

  Zulk soort verkrachtingen zijn in Zweden toch al alledaagse dingen geworden, niemand lijkt er meer van op te kijken. Ze schijnen daar sowieso losbandig te zijn, dus het lijkt wel niet uit te maken of er nog een paar mannen extra aan hun trekken komen bij zo’n Zweedse.

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Het zijn geen gewelddadige mannen, het zijn geen Arabieren, het zijn geen etnische migranten, het zijn geen Syriërs, Afrikanen of andere vormen van legitimatiepolitiek.
  Ook hier enkel en alleen moslims, moslims die NIETS presteren maar wie er bij de geboorte verteld is dat de wereld door allah aan hun is gegeven.

  Like

 12. Erik zegt:

  De rechten van de dochters van West Europe worden vertrapt.
  Hier is keihard optreden een eis, oppakken en uit een vluigtuig boven Libië droppen na eerst bij wijze van straf er eunuchen van maken zodat er niet meer geneukt kan worden en de voortplanting van het gespuis wordt gestopt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s