VIDEO: “NO JEWS”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Benjamin Netanyahu, gezond realisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: “NO JEWS”

  1. Thoth zegt:

    Yep. En daarbij gaat de Nederlandse regering, waaronder Rutte er van uit dat de Palestijnen vrede willen. Tss…. Abbas o.a. :

    Like

  2. Bas zegt:

    Israël is een land waarin één volk de politieke macht vormt. Bovendien een volk dat deze onderlinge saamhorigheid territoriaal heeft vastgelegd. Daaraan valt toch niet meer te tornen.

    Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Kan het duidelijker gezegd worden?

    Kom er maar in. Jesse, Emile en Diederik.

    Vooral dat Bigotry hakt erin. Links zoals het is, was en blijft.

    Like

  4. Sabeltant zegt:

    Helaas voor Netanyahu kan hij praten als brugman. Het linkse gepeupel is doof voor zijn woorden. Die zien in elke Palestijn een vluchteling in plaats van een terrorist.
    Typisch… Een moslim kan wonen als een vorst in Israël maar een Israëliër kan niet wonen in een Arabisch land.
    Hoe duidelijk wil je het hebben?
    Het is kwaadaardige volk met een kwaadaardige ideologie!

    Geliked door 1 persoon

    • Thomasson zegt:

      Netanyahu kan niet aan iedere linkse politiek-correcte stinker onder de tafel betalen die als lobbyist voor Israël zal werken. Qatar Saudi Arabië en de rest zooi Emiraten hebben geld genoeg om de Palestijnen als medaillewinnaars in de Olympiade van ’s Werelds arme stakkers te kronen. Het is een feit dat de linkse en andere politiek-correcte harten zijn zo koud als steen. Ze worden pas warm als hun Off Shore bankrekening wordt gespekt ..Door maakt niet uit wie? Ook door mensen die terreur financieren die in hun eigen land kan plaats hebben en wie weet hoeveel tientallen vaders, moeders en jonge mensen op hun weg naar werk of school zal doden. So what? Zij rijden in een dure wagen met of zonder chauffeur ..Hen kan niets overkomen!.

      Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Bibi heeft volkomen gelijk. Leve Israël.

    Like

Plaats een reactie