“Vrouwen” [moslima´s!!!] wilden met auto vol gasflessen aanslag op station Parijs plegen

screenshot_6

De drie vrouwen die donderdag in Boussy-Saint-Antoine ten zuiden van Parijs werden aangehouden, wilden een aanslag plegen op het treinstation Gare de Lyon in de Franse hoofdstad.

De vondst van een auto met daarin zes gevulde en een lege gas-cilinder leidde tot de aanhoudingen. De Peugeot 607 met de gasflessen werd gevonden op de Quai de Montebello tegenover de Notre-Dame, aan de overzijde van de Seine. De vrouwen hebben verklaard dat ze banden hebben met Islamitische Staat. Ze zouden zichzelf met de auto hebben willen opblazen. Behalve het station wilden ze ook Franse politiemannen aanvallen.

Lees verder>>>
(h/t K.R.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Vrouwen” [moslima´s!!!] wilden met auto vol gasflessen aanslag op station Parijs plegen

 1. Ongelovige zegt:

  En ze heten Inès, Sarah en Amel, en ze hadden contacten met geradicaliseerde moslims in Charleroi…

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat verbaast mij niks. De pedoprofeet MO, eist het gewoon in het walgboek, de Koran. Iedere moslim, man, vrouw of kind, worden opgevoed met HAAT tegen Joden, Christenen, en atheïsten. Iedereen die niet-moslim is, is daardoor potentieel een volgend slachtoffer van deze haatideologie.

  Liked by 1 persoon

 3. Jean zegt:

  En nog gaan de ogen bij de lafaards niet open ondanks alle ellende met die islambarbarij resp zwijnerij, er zullen dus eerst familieleden van de lafaards moeten vallen onder de kogels en bommen want ze smeken er om.

  Like

 4. janchik zegt:

  Hieraan kan je zien, dat al die midden Oosten moslims en moslima’s gestoorde inteelt figuren zijn.
  Normale westerse vrouwen hebben een zachtaardige inslag, vandaar dat blanke westerse vrouwen bijna niet genoemd worden in misdaad statistieken en zeker niet bij de rubriek gewelddadigheden. Niets van dit alles bij het oosterse islamitische inteeltvolk, empathie en zachtaardigheid zijn bij die pinguïns onbekende karaktereigenschappen, vandaar hun nietsontziende hardheid. Belooft niet veel goeds voor de door hen op te voeden kinderen.
  Dit merk ik ook dagelijks in mijn prachtwijk(kots), zelfs kleine kinderen kijken je aan of je een hoop stront bent.
  Prettige toekomst!!

  Liked by 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  En dáárom heb ik nu totaal geen medelijden met mohammedaanse besneden mutsen. Vroeg of laat willen ze allemaal iets opblazen en dat blijft niet alleen maar bij een ‘blowjob’.

  Like

 6. En, Goddorie, hadden ze toch bijna een x-aantal ongelovigen de hel- en zichzelf het paradijs -waar je dus fruit krijgt- binnen gemanoeuvreerd en nu zijn ze door die vermaledijde, ongelovigen-politie toch weer het aardse leven ingesleurd, vol van onderdrukking en onderwerping!
  B i j n a waren ze er aan ontsnapt……..

  Like

 7. Bas zegt:

  Vreselijk wat een idee. Kennelijk wilden ze de mensen vergassen en tegelijkertijd verbranden. Wat zijn dit een varkens!

  Like

 8. Elena zegt:

  ohjeetje….laten wij een klein beetje empathie met die vrouwen hebben. Hopelijk geeft de Franse roverheid hen alsnog de kans zich op te blazen met die auto, ergens waar ze geen schade kunnen aanrichten.
  Ik stel voor dat ze zelf een gigantisch groot en diep gat graven, dan die auto met die kopvodwijven en alle vrijwilligers gezamenlijk in één keer in het gat verdwijnen..Na DE grote boem gewoon wat zand erover….en klaar is Klara.
  Een win win situatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s