Berlin-Kreuzberg verzinkt in chaos – Politiestaat geëist: Berlijnse burgemeester voor sterke aanwezigheid van de politie

screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

Drugsdealers, roofovervallen, maffiacriminaliteit, dat is allemaal al normaal geworden in Berlin-Kreuzberg. Met gebruikelijke politieacties en razzia´s zou men het probleem niet meer de baas worden. Daarom eist de burgemeester van Kreuzberg nu meer en permanente aanwezigheid van de politie.

Berlin-Kreuzberg verzinkt in chaos. De gebruikelijke concepten zoals razzia´s en meer maatschappelijk werkers “functioneren in Berlijn niet meer”, zegt de burgemeester van Kreuzberg, Monika Hermann (de Groenen!), in een interview met “Zeit-Online”. Ze zou sinds lange tijd meer politieaanwezigheid eisen, die zei ondanks een CDU-senator Binnenlandse zaken niet zou krijgen. Nu voorspelt Hermann voor de rest van Berlijn dezelfde chaos als in Kreuzberg.

Dealerprobleem neemt de overhand – Groenen voor politiestaat

Eigenlijk waren de Groenen altijd voorstanders van het afbouwen van de politiestaat. Het Groene protest tegen teveel politie en hard optreden van de veiligheidstroepen was in de jaren-80 deel van hun zelfbesef. Maar dat is inmiddels veranderd. Zelfs op landelijk niveau eisen de Groenen al meer politie.

screenshot_52

“Ik wil graag meer politieaanwezigheid en zichtbaarheid, in uniform, bovendien mobiele politieposten”, zei Hermann tegenover de krant.

Oude bekende Berlijnse politieacties zoals druk uitoefenen, razzia´a uitvoeren zouden tegenwoordig niet meer functioneren. “Je komt niet verder met maatschappelijk werkers en de ordedienst. Je hebt een veel groter opgezette strategie nodig”, aldus de burgemeester.

De toenemende criminaliteit zou ook door het “partytoerisme” bevorderd worden. Dit zou drugsdealers en zakkenrollers aantrekken en zou niet van de ene op de andere dag zijn in te dammen, aldus Hermann. “Hier is sprake van een keiharde maffiose criminaliteit.”

“Grote drugsdealers onschadelijk maken”

 De politica van de Groenen eist eveneens: in plaats van de kleine dealers aan te pakken, zouden beter hun schuilplaatsen vernietigd en de grote drugsmagazijnen onschadelijk gemaakt moeten worden. “Ik heb voorgesteld drugshonden in te zetten, met ondersteuning van de federale politie. Maar de deelstaat wijst op onvoldoende capaciteiten. We hebben als district dus het een en ander geprobeerd. Wat we niet kunnen doen, is de dealers verbieden zich in het park op te houden. Men moet weten dat niet alle mensen die zich daar bevinden en een zwarte huidskleur hebben ook drugs dealen. En ook de dealers dragen de drugs niet bij zich”, aldus de politica.

Om de drugscriminaliteit in te dammen, zou zij al bij haar ambtsaanvaarding in 2013 een verzoek tot gecontroleerde verkoop van marihuana hebben ingediend, wat in de VS zou functioneren. In Berlijn oogstte ze met haar voorstel echter heftige kritiek: “De conservatieven beweren dat ik alles wil vrijgeven en dat men zich zorgen om zijn kinderen zou moeten maken.” Maar vrijer dan op dit moment zou men het niet kunnen organiseren. “Iedereen kan drugs kopen, ook een 10-jarige”, klaagt Hermann.

screenshot_54

Ze ergert zich aan deze beperkte speelruimte, want die zou tot frustratie leiden bij de burgers, die op haar bordje zou terechtkomen.

De burgers zouden zeggen: “Zo burgemeester, ruim die dealers op.” Maar dat zou niet zo gemakkelijk gaan, “want daarvoor heb ik altijd het deelstaatniveau nodig”, aldus de burgemeester. “En wat e ruit de inspannende onderhandelingen komt, is vaak niet de grote oplossing en dat frustreert de mensen.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Berlin-Kreuzberg verzinkt in chaos – Politiestaat geëist: Berlijnse burgemeester voor sterke aanwezigheid van de politie

 1. Jean zegt:

  Er moet niet “meer” politie komen, er moeten meer allochtonen verwijderd worden uit onze westerse wereld, terug naar Afrika ermee daar is veel meer ruimte en plaats en ze leven daar in “hun” cultuur want hier zullen ze toch nooit aanvaard worden. Een win-win situatie, zij blij omdat ze terug thuis zijn en wij heeeel blij dat we die smeerlapperij islam kwijt zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. carthago zegt:

  Het kokosnoten kalifaat Berlin, failed city,drowned civilasation.

  Liked by 2 people

 3. Sabeltant zegt:

  Het zal allemaal nog veel erger worden.

  Zeker gezien het feit dat deze lieden menen recht te hebben op alles wat wij hebben.
  Alles is van allah en behoort moslims toe dat heeft dit volk vanaf de geboorte gehoord.
  Daarom hebben ze schijt aan alle anderen de moslim zijn de rechtmatige eigenaars van de wereld volgens hun uitgekotste ideologie van de haat.

  De volgende aanslagen zijn al in de maak.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26581096/___Potentiele_aanslagplegers___.html

  Tik-tak mevrouw Merkel, tik-tak kijk eens wat u binnengehaald heeft.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Heerlijk, je waant je in ‘de sprookjes van 1000 en 1 nacht’ , de orient op en top!!

  Like

 5. Wat een verloedering in plaats van een verrijking. Dat zal Merkel nog jaren achtervolgen, wat heeft dat wijf er een puinhoop van gemaakt.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ze eisen een politiestaat, maar houden de grenzen open. Lekker slim! Ze weten totaal niet meer wie er binnenkomen, en de hele zaak loopt uit de hand.
  Met de welkomstcultuur van Frau Merkel zijn talloze misdadigers het land binnengekomen, en daarvan ondervindt men nu al die ellende. Maar nog steeds hoor je niemand iets zeggen over deportatie van alle illegalen. Men laat ze gewoon met rust.
  Het eens zo (gast)vrije Duitsland moet nu snel omgevormd worden in een politiestaat. Nu het gigantisch mis gaat. Niet alleen in Berlijn is het één grote puinhoop; er zullen beslist meer Duitse steden zijn waar het helemaal de verkeerde kant op gaat, en waar straks geen normaal mens meer kan en wil leven.

  Merkel, wat heb je Europa aangedaan?

  Like

 7. Steven zegt:

  Tja…vragen om meer politie … en aan de andere kant 10.000 straatrovers uit Africa importeren met privé vluchten…dat is dweilen met de kraan open.
  Maar onze ‘LIJDERS’ zijn slim…dus dan zal het wel goed komen.

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Helemaal geweldig, t gaan de goeie kant op daar, alhoewel, een politiestaat stichten was waarschijnlijk de opzet van het binnenhalen van al deze asielcriminelen.
  Drs.P. zou adviseren om over te gaan op het geweldige slinkse idee om en nog een kudde buurtvaders/coaches tegenaan te gooien whahahahahahahahahahahahaha, werkt in Zaandam ook zo geweldig, meteen alles onder “controle” whahahahaha.
  Stelletje debiele slinkse idioten, alle parasieten eruit pleuren is de enige oplossing, maar dat gaat nog wel even duren, moet Berlijn eerst nog wat meer op Mogadishu gaan lijken hahahaha.
  https://www.bol.com/nl/p/the-battle-of-mogadishu/1001004002772015/?suggestionType=typedsearch

  Like

 9. Koos zegt:

  Wat is er eenvoudiger dan een dealer die iets op straat te koop aanbiedt, meteen op te sluiten?
  Door middel van lok-verslaafden, en andersoortige lok-klanten.

  Like

 10. Koos zegt:

  Er is niet zoveel verschil tussen genocide en het vergiftigen van onze jeugd door moslim-drugshandelaars.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Verrijking = Verloedering !!
  Wat verrijkt er ???? Een IQ van 45 ???
  Ontwaakt toch is eindelijk !

  Like

 12. elisah zegt:

  Tsja, wat heb je aan politie, als die niet hard optreedt en als er geen zware straffen gegeven worden.
  Wanneer dringt het in die dikke linkse schedels door dat het binnenkort door heel Duitsland zo’n geweld(ige) “multi-culti” nachtmerrie is, net zoals nu in Berlijn.
  De -“Wir haben es nicht gewusst”- smoes , daar trapt niemand meer in.

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Maar Mevrouw Hermann, DIT is uw beleid, bent u op en keer bekeerd tot een normaal denkend mens, Ik kan dat amper geloven. Nu de door uw troetelkindjes de boel erg uit de hand loopt, heeft u plotseling de door u gehate politie en zelfs het leger nodig, lelijke, leugenachtige linkse pottenkop. U bent dit aan deze toestand schuldig en ook helemaal alleen verantwoordelijk. U moesten .allereerst diep opsluiten en vergeten te voeren.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Het is daar al meer dan 20 jaar een zooitje .
  En allmaal oogjes dicht en snaveltjes toe .

  Like

 15. hslot4 zegt:

  Hebben jullie het nou nog niet door ?
  Men wil hellemaal geen einde aan criminaliteit want zo houdt politici politie en justitie zichzelf aan het vreten .
  Politiestaat willen ze wel kunnen ze nog meer van de burger roven afpersen en onderdrukken want denk maar niet dat die overheids instellingen er voor jouw zijn of had je dat inmiddels al door?.
  Legaliseer hennepteelt en er is zero criminaliteit meer mee gemoeid.
  maar dan verdwijnen er politie functies en ook justitieele functies en dat willen de heren niet.
  Het fijt dat er een grote leegstand was en is in het gevangenis wezen als de heren allochtoon er niet zouden zijn is een feit .
  De gevangenissen hier werden tot voor kort gevuld met buitelandse criminelen .
  Waarom omdat er te weinig autochtone criminelen waren ……..ja je bedenkt het niet.
  Combineer die twee en de helft an het justitie en politie rechtswezen kan worden opgedoekt.
  Doodstraf voor harddrugs en Nederland ziet er weer proper uit .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s