EU geeft € 115 miljoen uit aan noodhulp vluchtelingen

screenshot_45

De Europese Unie geeft 115 miljoen euro aan humanitaire organisaties, voor noodhulp aan vluchtelingen die via Griekenland de EU binnenkomen. Dat heeft Eurocommissaris Christos Stylianides (Humanitaire hulp en crisisbeheersing, foto) gezegd tijdens een toespraak in Griekenland. Het geld is vooral bedoeld om de levensomstandigheden van de vluchtelingen te verbeteren.

Aangezien de winter in aantocht is, moet het geld de onderkomens van de vluchtelingen verbeteren. Verder moet het geld worden besteed aan voedsel voor de vluchtelingen, aan onderwijs aan kinderen en hulp aan alleen reizende minderjarige vluchtelingen.

Eerder al werd € 83 miljoen gegeven voor noodhulp aan vluchtelingen in Griekenland. In totaal is vanwege de “vluchtelingen”crisis € 1 miljard naar Griekenland gegaan.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op EU geeft € 115 miljoen uit aan noodhulp vluchtelingen

  1. Jan Wandelaar zegt:

    Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Video contains footage some viewers may find upsetting.

      Inderdaad, ik vond het “upsetting” dat vrachtwagenchauffeurs die op een normale manier hun werk proberen te doen, belaagd worden door niets ontziend sociaal uitschot. Die door ruiten en roeien gaan om Engeland te bereiken, terwijl ze net doen alsof ze daar recht op hebben. De rechten van de vrachtwagenchauffeurs interesseert ze geen snars. Met recht upsetting.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 1 persoon

  2. Drs.P. zegt:

    Weer 115 miljoen weggegooid belasting geld van de hardwerkende burgers, fuck toch op met je klote EU, gore Christos Stylianides rat!!

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Jawel hoor, de RODE NSB kliek komt weer voor geld!

    Like

  4. Jean zegt:

    Waarom wordt niet “elke” terrorist/toerist gecontroleerd op legale geldige papieren en reden waarom hij/zij naar hier komt?????
    Geen geldige papieren en bewijs van inkomen dan 180° doen keren.

    Like

  5. Thom zegt:

    We moeten van de EU ook de WW-uitkeringen voor de Zuidelijke landen gaan betalen.

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/eu_wwregeling.html

    Dat kan er nog wel bij, Ze willen tenslotte ook iedereen in heel Afrika iedereen een bijstandsuitkering gaan geven in de hoop, dat ze daar dan blijven.

    Like

  6. Zo worden ze hier naar toe gelokt door maar geld te geven door onze NSB’ers vluchtelingen lokkers.

    Like

Plaats een reactie