In Duitsland arriveerden bijna 1.500 getrouwde minderjarige “vluchtelingen”

screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland kwamen tot nu toe ongeveer 1.475 minderjarige getrouwde “vluchtelingen”, merendeels meisjes, aan. De meerderheid van hen komt uit Syrië, Afghanistan en Irak, aldus een officieel bericht dat door Duitse media wordt geciteerd. Bijna één op de vier meisjes is jonger dan 14 jaar. De cijfers van het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) werden vrijdag gepubliceerd in de “Westdeutsche Allgemeine Zeitung” (WAZ).

Volgens de cijfers, die werden verzameld in juli van dit jaar, werden ongeveer 1.475 minderjarige “vluchtelingen” door BAMF als getrouwd geregistreerd. De gebruikelijke minimumleeftijd in Duitsland om te mogen trouwen is 18 jaar, maar er kan een uitzondering worden gemaakt voor 16 jaar oude kinderen als zij toestemming van de ouders hebben.

Het merendeel van de getrouwde minderjarigen kwam vanuit Syrië (664), Afghanistan (157), Irak (100), Bulgarije (65), Polen (41), Roemenië (33) en Griekenland (32) Duitsland binnen, aldus het bericht. Van hen vormen meisjes de meerderheid – minimaal 1.152.

Het bericht zegt dat 994 van de minderjarigen tussen de 16 en 18 jaar oud zijn, terwijl 361 van hen jonger zijn dan 14 jaar.

Slechts 26 van deze kinderen hebben een permanente verblijfsvergunning, terwijl ongeveer 516 minderjarigen een tijdelijke verblijfsvergunning hebben, voegt het bericht er aan toe.

Het probleem van minderjarige getrouwde migranten die in Duitsland aankomen, is niet nieuw. In juni bevestigde de deelstaat Beieren dat zich 550 bruiden onder de 18 jaar en 161 onder de 16 jaar onder de “asielzoekers” bevonden die aankwamen met de laatste migratiegolf.

Uit een regeringsrapport van 2012 blijkt dat bij meer dan de helft van alle moslimhuwelijken in Duitsland een bruid van onder de 18 betrokken is.

In 2015 kwamen er meer dan een miljoen “vluchtelingen” in Duitsland aan wegens Angela Merkel´s open deur politiek en het land verwacht dit jaar een geschatte 300.000 nieuwe “vluchtelingen”.

Duitsland is niet het enige Europese land met het “kindbruiden” probleem. In februari van dit jaar werden identieke gevallen gemeld in Noorwegen, waar minimaal 61 minderjarigen, meerdere jonger dan de huwbare leeftijd, getrouwd waren op het moment van hun asielaanvraag in Noorwegen. Dit blijkt uit officiële cijfers van de regering voor het jaar 2015. Later werd bekend dat kindbruiden toestemming kregen om bij hun oudere mannen in Noorse asielzoekerscentra te blijven.

Ook in Deense “vluchtelingen”-centra werden tientallen jonge vrouwelijke “asielzoekers” ontdekt, die daar met hun oudere mannen woonden. En in maart van dit jaar werden minimaal 70 getrouwde meisjes onder de 18 jaar gevonden in Zweedse “asielzoekers”-centra, inclusief grote steden als Stockholm en Malmö.

Bron:
https://behindthenewsisrael.wordpress.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Brabosh”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op In Duitsland arriveerden bijna 1.500 getrouwde minderjarige “vluchtelingen”

 1. Moet ik hier op nog antwoorden. Hoe kunnen westerse landen hier nog fatsoenlijk op reageren, vooral als je moeder en grootmoeder bent. Echt uit de grond van mijn hart. schiet meteen die vieze vunzige oude lullen dood. Dat kan je zo’n jong kind toch niet aandoen zo’n oude zak die al toe is aan een aow. Ik zou zeggen, open je ogen hier is je huwelijksakte niets waard en anders rot je maar op waar je vandaan komt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het barst daar inderdaad van de pedofielen. Oppakken, opsluiten en de sleutel weggooien!

  Geliked door 1 persoon

 3. cobby zegt:

  hebben we het hier over vluchtelingen zie ik dat goed nee hoor dit zijn ze niet de echte vluchtelingen komen ze hier weer heen het gaat niet lang duren dan barst de bom uit elkaar dit de schuld van ons regering die moeten ze leevenslang opsluiten dit kan niet goed gaan

  Like

 4. ildiko zegt:

  en dit moeten wij financieren? wat een KUT REGERING, EN KUT CULTUUR.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ildiko: 18.15. uur. Ja, WIJ de Nederlandse en Europese burger, moeten deze waanzin betalen. En wie maken dat mogelijk: de RODEN/Socialisten, de liberalen, en de christendemocraten, verenigd met de communisten der EUSSR! Zo zit dat.

   Like

   • Rico zegt:

    Volgens mij bepaald het volk dit zelf. Wij kiezen toch voor de lamlullen in de kamer? Wij kiezen er toch voor om gal te spuwen op internet, maar niet de ballen te hebben om er tegenin te gaan.

    Like

 5. ildiko zegt:

  ze komen hier om te fokken, en het vuil te verspreiden

  Geliked door 1 persoon

 6. janchik zegt:

  Gadver! Vieze gore islamitische geiten neukers

  Isl.gezegdes: “Stop je leuter in een kleuter” of “Met 1 van vier meer plezier”

  Die gore opa’s moeten ze gelijk het land uit sodemieteren, maar daar zijn ze te laf voor, of, en dat geloof ik eerder, bevinden zich onder politici veel pedofielen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Dus in wezen zijn de regeringen die dit toestaan medeplichtig aan verkrachtingen en uitbuiting van jonge kinderen…….OPhangen die klootzakken…..ongelooflijk toch!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Ik dacht dat wij, volgens links, niet islamiseerden.

  Als we het nu al normaal gaan vinden dat er kinderhuwelijken plaats vinden – en niet alleen in Duitsland – dan zijn we ver heen.

  EU en politiek-correct, jullie moeten je doodschamen!

  Geliked door 2 people

 9. Mirjam zegt:

  Wat het stomme eraan is, is dat Duitsland en de andere Europese landen deze kind bruiden gewoon erkennen, zo schijnt het, terwijl er wetten zijn die kind huwelijken verbieden in onze landen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s