Lindlar: “Vluchteling” uit Oost-Afrika krijgt alleen maar een waarschuwing voor het driemaal overvallen van een 13-jarig meisje

screenshot_33

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Een “vluchteling” uit Oost-Afrika (Somalië, Eritrea, Ethiopië?), die vermoedelijk de veiligheid in een ander Afrikaans land niet voldoende vond en zichzelf helemaal naar Duitsland sleepte, heeft in november 2014  in Lindlar tegelijk driemaal een 13-jarig meisje overvallen en dat met toenemende brutaliteit.

politikstube

De 22-jarige kreeg voor deze aanvallen een waarschuwing, hij moet een taakstraf van 120 uur doen en een cursus bijwonen om alcoholisme te voorkomen.

Waarom de rechtbank het jeugdstrafrecht toepaste, komt de lezer meteen te weten in het artikel op “rundschau-online.de”: zoals gebruikelijk en naar verwachting is het het treurige verleden van de getraumatiseerde. Hij groeide op in een door de burgeroorlog geteisterd dorp en ging maar vier jaar naar school. Ook zou de alcohol schuldig zijn. Daarmee wilde hij alleen maar zijn gedachten aan de “vlucht van acht maanden” verdrijven. Zulke hartverwarmende verhalen, die niet te controleren zijn, zijn altijd weer goed voor een mild vonnis.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Lindlar: “Vluchteling” uit Oost-Afrika krijgt alleen maar een waarschuwing voor het driemaal overvallen van een 13-jarig meisje

 1. Het verhaal klinkt weer helemaal goed. Dat het meisje van dertien hier een trauma aan over houdt, schijnt niemand te interesseren. Nou Merkel je hebt wat op je geweten. En dan nog de dingen waar je niets over hoort of leest. Of ze dat nog ooit goed krijgen in Duitsland.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   In onze cultuur zijn wij meer begaan met de dader dan met het slachtoffer.
   Wij willen namelijk bewijzen dat wij zoveel beter zijn dan diegenen die onze cultuur afwijzen.

   Het wordt daarom hoog tijd dat wij weer teruggaan naar de tijden dat het volk verzameld was op de Grote Markt om te genieten van het schouwspel dat vergezeld werd door de onmenselijke kreten van het slachtoffer als hij of zei langzaam uiteen getrokken werd!

   Wat geeft meer voldoening dan te weten dat er eindelijk “recht” geschiedde.
   Wat is er beter dan te zwelgen in dankbaarheid voor de “wraak” die genomen is.
   Wat is er beter dan te genieten van het gevoel je één te voelen met de menigte,
   als de zon schijnt en je oude bekenden kunt begroeten die hetzelfde voelen als jij…?

   Like

 2. BertG. zegt:

  Nee dit gaat over een zaak aangespannen tegen een 30 jarige pedofiel, oeps ik bedoel asielzoeker, die samen met zijn vriendje in het Offenburger Hallenbad zes kinderen had lastiggevallen.

  De pedofiel, nee sorry opnieuw, de arme asielzoeker werd namelijk door de kinderen in de war gebracht. Er ging iets fout in zijn hoofd toen hij al die schaars geklede kinderen zag en tja wanneer je dat ziet moet je er kennelijk ook aanzitten.

  Hij raakte de kinderen veelvuldig aan op hun ontblote lichaamsdelen, hij kneep ze op diverse plaatsen en ging zelfs zover dat hij bij één meisje het bikini topje naar beneden trok om eens goed te kunnen bekijken hoe dit er uitziet bij een kind. Bij een ander elf jarig meisje probeerde hij zijn hand tussen haar benen te plaatsen terwijl zijn mede ‘kindervriend’ duidelijk zichtbaar met een flinke erectie in zijn zwembroek stond toe te kijken.

  https://fenixx.org/2016/09/10/kinderanimatieteams-in-badkleding-legaal-te-misbruiken-door-asiel-pedofielen/

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ik geloof zelfs dat uiteindelijk zijn straf heel laag was en eigenlijk de schuld bij de kinderen werd neergelegd in het vonnis.

   Like

   • BertG. zegt:

    Volgens het rechtssysteem van Bolo (en volgens BertG. ook) mag je met een Kalashnikov en een biertje aan de rand van het zwembad kinderen in de gaten houden en iedereen afknallen die het in zijn botte harses haalt om met zijn poten aan deze kinderen te zitten.

    Like

 3. Marc zegt:

  Gek is dat… ik krijg altijd zonder enige waarschuwing een snelheidsbekeuring a raison E 62,00. Maar als ik 13-jarige meisjes tot drie maal toe zou aanranden krijg ik alleen maar een waarschuwing? Of krijg ik gevangenisstraf? Vast en zeker omdat ik blank ben!

  Like

 4. Als het mijn dochter was geweest, hoefde ik mijn verder geen zorgen om te make.. Mijn echtgenoot maakte gehakt van hem. Opdat hij geen enkel kind meer kon aanraken, armen en benen helemaal aan gort. Zo die moest ik even kwijt. Ben zeer teleurgesteld over Duitse mannen die hier niets mee doen.

  Like

 5. Hans zegt:

  Not my daughter.
  Want dan komt er geen recidive.
  Ik snap de ouders echt, totaal, helemaal, niet.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Fijn hé, die verrijking van de rode Merkelmadam. En nog blijven hele volksstammen op dat “takkewijf”, en haar verraderspartij CDU stemmen. Mark my words.

  Like

 7. Dan zul je toch met een klein legertje achter de dader aan moeten gaan omdat die door zijn andere tribale maatjes beschermd wordt plus 3000 man politie. Pedofilie is een ernstige krankzinnigheid. De lijders daaraan werden niet lang geleden nog geholpen om zelfmoord te plegen in de nok van de hooizolder of in de dorsmachine. Velen sloegen zich ook de kop kapot met de klomp terwijl ze helemaal geen klompen droegen. Altijd was het een duidelijk geval van zelfmoord volgens de toenmalige veldwachters en de Rijkspolitie uit Arnhem dacht er hetzelfde over. In nog betere tijden werden ze op de vlucht erschossen of ze kregen een humaan spuitje. Op 4 april 1968 werd pedofilie salonfähig gemaakt in heel Europa. De ziekte was te genezen en was net zoiets als dat je aan homo lijdt. Die kon immers ook genezen worden. Vele politici leden eraan, er werden stichtingen en verenigingen opgericht om kinderen te neuken en dat mocht gewoon tot Marc Dutroux roet in het eten gooide omdat er tijdens dat onderzoek bleek dat er zich nogal wat Poederpruiken mee bezig hielden. Om de aandacht af te leiden worden er nu miljoenen pedo’s Europa binnen gehaald omdat het dan niet meer opvalt en kinderen misschien zelfs blij zijn dat ze niet door een dobberpedo maar door een eigen witte worden geschend.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Zeer terecht, het is gerelateerd aan de snelheidscontrole, slechts 1x bekeuring, dat is het traject.
  Dat er mensen zijn die het er niet mee eens zijn hou je altijd.
  Kijk, van kerst tot nieuwjaar duurt 7 dagen en andersom iets langer, zo werkt het recht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s