“Meisjes aangerand in Parkwijk, politie zwijgt”

screenshot_44

(Door: Max Joling)

In de Parkwijk in Almere hebben afgelopen maanden meerdere aanrandingen plaatsgevonden waarover de politie blijkt te zwijgen. Dat meldt een betrouwbare bron aan Almere Nieuws.

De tipgever, die onder andere lid is van de Whatsapp-groepen in de buurt, zegt dat de wijkagent al meerdere berichtgevingen over de incidenten heeft laten verwijderen; “Het lijkt alsof ze het stil willen houden, terwijl dit gewoon doorgaat. In mei en afgelopen maandag zijn er meisjes aangerand en we willen dat dit stopt“, aldus de tipgever.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Allochtonen, Censuur, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Meisjes aangerand in Parkwijk, politie zwijgt”

 1. Als het, zoals nu, duidelijk maar om één zo’n figuur gaat, kan de reden in ieder geval niet zijn, dat de politie bang is voor ‘terreur’ door hele bendes als ze dit aanpakken.
  Dus lijkt het er op, dat alleen de, vermoedelijk allochtone, afkomst van de dader ze ervan weerhoudt, actie te ondernemen.
  Wat móet je daarmee? Het moet nu ècht niet gekker meer worden!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   “Men” is terecht bang
   dat te veel negatieve publiciteit, die continu in een en dezelfde richting gaat, tot volsoproer zal leiden…!

   Like

   • Steven zegt:

    Als de dader een blanke nederlander was geweest…was hij bij de eerste aanranding al veroordeeld geweest!!
    Bij een allochtoon kunnen ze vaak altijd moeilijk bewijsmateriaal vinden…..bij een blanke verzinnen ze er desnoods wel één!!!

    Like

 2. Drs.P. zegt:

  De politie zwijgt alleen als het lichtgetinte of donkerbruine ratten zijn, maar o wee als het per ongeluk een blank iemand is, dan is de wereld te klein. Ook dit zwijgen van wat er werkelijk allemaal voor zedenzaken gebeuren in dit land is weer opgelegd en gefaciliteerd door onze ratten cabal in den haag!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  O waarschijnlijk dus een “lichtgetinte medelander”, zoals uit het artikel valt op te maken. Natuurlijk doet de moslimpolitie annex linkspolitie daar niets aan. Dankzij onze NSB overheid, kan dit allemaal zo maar in Nedrigland.

  Like

 4. Ik denk gewoon dat bij zo iets je het recht in eigen hand moet nemen. In ieder geval bewapenen. Dan zal het ongetwijfeld in de krant komen, gewoon groter maken dan het is.

  Liked by 1 persoon

  • inderdaad waar wat U zegt: voorbeeld,
   ik denk aan(1965/66 of daaromtrent)de grote schoonmaak van centraal station in Amsterdam door de mariniers(was erg goed opgezet zodat er geen een kon ontsnappen).
   De nozems,die continu vrouwen lastig vielen en waar de mensen veel over hadden geklaagd, werden, GEHEEL gratis nog wel, blauwe plekken en bloedneuzen gegeven en wat gekneusde ribjes …dus een lichte straf, maar het was wel afgelopen MET HET GEZEIK!
   My late brother in law heeft hier aan mee gedaan, en vertelde dit verhaal altijd met veel plezier
   Dus erg moeilijk op te lossen is zo iets niet
   vr gr uit west canada

   Like

 5. Republikein zegt:

  Linkse frustratie.

  Like

 6. Ron zegt:

  Uit het artikel: “het lijkt alsof ze het stil willen houden terwijl dit gewoon doorgaat.”

  De politie in Almere gaat dus op dezelfde kwalijke manier tewerk als de Duitse politie op 1 januari in Keulen. Goede leermeesters die Duitsers.
  De fouten uit de tweede wereldoorlog gaan herhaald worden want de politie heeft daar niets van geleerd.
  Weer wordt gewoon het Befehl-ist-Befehl regeltje gevolgd, net als toen. Maar nu ziet iedereen het gedrag van de politie en kunnen ze niet meer wegkomen met dat ze van niets wisten.
  Wanneer gaat eens een groep agenten in het echt laten zien dat ze hun kont gaan afvegen aan die policor regels van bovenaf ?
  Ik wacht al maanden in spanning maar heb tot nu toe nog niets gezien.

  Like

 7. Ron Soeverein Mens zegt:

  Misschien dat er nog agenten zijn die wel willen,maar dan riskeer je dat je door de linkse terreur media wordt weggezet als islamfoob en racist etc. Ook kan je dan je carrière vergeten en volgt er zelfs oneervol ontslag. Er moeten veel meer bedreigingen komen naar linkse media filmploegen die proberen een reportage te maken zoals in zaandam door sbs 6 door fatsoenlijke zonnebril turken, misschien dat er dan iets veranderd.

  Like

 8. Hans zegt:

  Gelijk dat hele korps op non-actief en het leger erin.
  [x] ongeschikt

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Het komt dadelijk nog een keer zover in de Parkwijk dat meisjes en vrouwen misschien een mes of een honkbalknuppel meenemen om eventuele potentieel aanranders neer te steken of de hersenen in te slaan! Niet elke vrouw is tenslotte een doetje en stel dat de aanranders ook nog vrouwelijke politieagenten te lijf gaan, willen ze daarover ook nog zwijgen? Je kunt niet alles eindeloos in een doofpot blijven stoppen hoewel ik recent geleden wel een komisch fragment zag op youtube in de Amerikaanse film, ‘The Following’ (2014), die aanranders in het echt ook zouden kunnen gebruiken om meisjes mee te vangen!
  Een jonge Amerikaanse actrice, Jessica Stroup, kwam toen in een donkere parkeergarage aan waar ze zag hoe een man bij een auto een jongen aan het “mishandelden” was. Ze kwam daartussen en wilde de jongen redden van diens “belager” maar het ging hier over een soort toneelspel wat de jongen ook filmde met zijn mobiele telefoon. Jessica werd toen door de “aanrander” met chloroform verdoofd waarna hij haar over zijn schouder nam (ze droeg een vrij strakke blauwe jeans), het meisje boeide en knevelde en haar in de laadbak van zijn auto legde!
  De jongen werd uitgebreid gefeliciteerd door de kerel en moest er zelfs wel om lachen omdat hij de behulpzame jongedame zo goed te pakken had genomen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s