“Mensen die bescherming nodig hebben rechtstreeks uit thuislanden opnemen” – EU plant nieuwe Blue Card voor “hooggekwalificeerde Afrikanen”

screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Om de levensgevaarlijke overtochten over de Middellandse Zee in te dammen, verhoogt de EU haar inspanningen voor veilige en legale migratiemogelijkheden naar Europa.

opposition24

“We willen bijvoorbeeld hooggekwalificeerde mensen in het kader van een nieuwe Blue Card de mogelijkheid geven om gemakkelijker een verblijfs- en arbeidsvergunning te verkrijgen”, zei Dimitris Avramopoulos (foto), Eurocommissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, tegenover de in Düsseldorf verschijnende krant “Rheinische Post”.

Met een gemeenschappelijk “Europees kader van nieuwe vestiging” moeten de inspanningen van de lidstaten gebundeld worden om mensen die bescherming zoeken rechtstreeks uit hun landen van herkomst op te nemen.

Anderzijds zou de Europese commissie nieuwe op maat gesneden migratiepartnerschappen met landen van herkomst en transitlanden plannen. “zo kunnen we vluchtoorzaken doelgericht bestrijden en tegelijkertijd de repatriëring van illegale migranten, die geen internationale bescherming nodig hebben, naar hun landen van herkomst bespoedigen”, verklaarde Avramopoulos.

Bron:
http://opposition24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op “Mensen die bescherming nodig hebben rechtstreeks uit thuislanden opnemen” – EU plant nieuwe Blue Card voor “hooggekwalificeerde Afrikanen”

 1. Marc zegt:

  En nog steeds weigeren Europese politici de wapens te trekken!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat we deze waanzinnigen voor eens en altijd opsluiten !!
  Nederland uit de EU !!!! NU !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  “hooggekwalificeerde Afrikanen” ???? Kunnen waarschijnlijk lezen en schrijven..

  Laten die Afrikanen nou eens eindelijk beginnen met hun eigen landen op te bouwen, misschien komt er dan nog iets van terecht !

  Geliked door 1 persoon

 4. Hebben wij dan GÉÉN BESCHERMING NODIG !!!!!!!

  Like

 5. Bedrijven die deze “hooggekwalificeerde afrikanen” nodig hebben zouden deze in de landen van herkomst kunnen werven. En alleen degenen die, voor minimaal twee jaar, aangenomen worden kunnen, op kosten van het bedrijf, naar Europa komen.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Dit plan behoeft aanpassing. Op kosten van het bedrijf dat deze hooggekwalificeerden zo hard nodig heeft naar Europa laten komen. Na drie jaren, maar dan ook niet meer dan drie jaren, op kosten van datzelfde bedrijf weer terug naar Aapika. Dan kan de volgende hooggekwalificeerde deze arbgeidsplaats innemen totdat die na drie jaren weer weg moet. Eventueel kan het salaris van die hooggekwalificeerden worden aangepast zodat er een soort spaarsysteem ontstaat waardoor ze zelf meebetalen aan hun heen- en terugreis. Nu het hier hooggekwalificeerden betreft, moet een termijn van yes maanden volstaan om die bollebozen in te werken zodat het uitnodigende bedrijf een nuttig arbeidsrendement van 2,5 jaren per bolleboos heeft.

   Like

 6. BertG. zegt:

  En niemand die zich afvraagt hoe al die landen dan verder moeten als iedereen weg is daar.
  Die paar duizend man/ vrouw die over blijven, en niet meer kunnen dan met een stokje gaatjes in de grond prikken, daar heeft niemand wat aan om nog iets op te bouwen.
  Blijkbaar is het helemaal niet meer de bedoeling dat het daar ooit nog wat wordt.

  Like

 7. Jade zegt:

  “Hooggekwalificeerde mensen” , lees: IS.
  Het gaat ze niet snel genoeg…
  De grootste moslim-rotzakken worden nu per privéjet ingevlogen.
  Bluecard voor het Coudenhove-Calergi plan.
  Iets anders kan ik er niet van maken. Ze zijn knettergek.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Hier een paar hooggekwalificeerde immigranten blauw zijn ze al, alleen de card nog.

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Die denk vast dat op deze manier alleen nog maar “overgekwalificeerde Afrikanen” in bootjes zullen aanspoelen en de rest meteen afschrikt en dan maar weg blijft.
  Zolang ze in de EU als ondergekwalificeerde randdebielen rare regeltjes blijven bedenken die kant nog wal raken, zal Africa gewoon verder leeglopen op zoek naar “FREE sex – LEGAAL misdadden plegen en de daarbij behorende lifetime uitkering.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Met de import van de islam zet je de ondergang van Europa in werking.
  We stevenen af op een derde wereldoorlog die net als in islamitische landen vooral uit terreur en landjepik door moslims zal bestaan. Kijk eens in de grote steden van Europa daar is het landjepik en terreur tegen Europeanen in volle gang. Terreur zijn niet altijd bommen, ook het wegpesten en overnemen van winkels en wijken behoort daartoe.
  Kan deze meneer nog tegen zijn kleinkinderen zeggen dat hij het goed bedoeld heeft?

  Geliked door 1 persoon

 11. Duchense zegt:

  Hooggekwalificeerde mensen binnen halen……waarom? Volgens mij hebben veel Europeese landen een grote werkloosheid, dus iedere nieuwe “arbeider” is een ondergraving van de eigen bevolking.
  De politiek is doorgeslagen en niet langer toerekeningsvatbaar, de bevolking moet ingrijpen anders komen we straks in een situatie waarbij we uit eigen land verdreven worden.
  Er is ondertussen niemand die nog twijfeld aan een komende burgeroorlog, enkel wanneer is nog de vraag.
  Daarom maakt de EU haast met het lidmaatschap van Oekraine en Turkije, om vooral uit die landen het toekomstige politie en leger te rekruteren. Met agenten/soldaten uit Turkije zal er in Frankrijk geen staking meer komen want de stakers worden acuut afgemaakt. We gaan een donker decennium in met moordpartijen en onrecht, met dank aan laffe politici die Europa zullen ontvluchten met hun gestolen rijkdom.
  Het is slechts wachten op het eerste dorp dat brand.

  Like

 12. hslot4 zegt:

  Als ze zo hoog gekwalificeerd zijn kunnen die zandnegers beter hun Eigen land opknappen ipv hier de boel uit te vreten .
  Afrika 2,2 miljard zandnegers
  Nederigland 16 miljoen blanke slavendrijvers .
  Aber wir schaffen das .

  Like

 13. Pieter zegt:

  Volstrekt ondoorzichtig en schimmig plan.
  – Wat is een hooggekwalificeerde Afrikaan ?
  – Wat verstaat men onder bescherming van zo’n iemand en wanneer heeft men “bescherming”
  nodig. Zij het bijv klokkenluiders die corruptie in regeringen melden ?
  – Kan een hoogekwalificeerde en waarschijnlijke een baan hebbende Afrikaan niet zelf per
  vliegtuig komen ?
  – Waarom doneert de EU dan nog honderden miljoenen Euros aan Afrikaanse landen om
  een beter leefklimaat (opleiding en werk) te creeren opdat die gekwalificeerden niet naar
  Europa komen ?
  – Etc etc.

  Het is gewoon een rotsmoes in mooie woorden verpakt om Europa te overladen met nieuwe asielophalers en stemvolk. Wij moeten als blanke worden uitgeroeid en vermengd in de hoop dan een beter ras te creeren.
  Komt dus weer neer op genocide.

  Like

 14. Drs.P. zegt:

  Ik denk dat ene Dimitris Avramopoulos (foto) zo snel mogelijk geruimd dient te worden, net als al die andere EU-ratten in pak die heel Eurpa tot een groot Calais willen hervormen.
  Er bestaan so wie so geen “hoog” opgeleide Afrikanen, 80% van wat hierheen komt heeft misschien net de lagere school afgemaakt als ze dat al gedaan hebben en een gemiddeld IQ=70 wat staat voor zware criminelen!!!

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Eerste vakkrachten met blik en tandentest kontrakteerd !

  Geliked door 1 persoon

 16. elisah zegt:

  Prima toch, dan spreken we af dat we alléén hooggekwalificeerde (universitair) Afrikanen toelaten, die enkele tientallen die dan kunnen komen zullen geen probleem zijn, tenzij het gaat om oplichters met nep kwalificaties/diploma’s of criminelen zonder onbesproken gedrag.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Het verraad der RODEN/LINKS van de rode EUSSR, is hiermee weer het zoveelste bewijs. Weg uit deze rode Ellende Unie, en liever vandaag dan morgen!

  Like

 18. topsporter zegt:

  De op die foto getoonde man is een slaaf, die over de rug van de gewone Europeaan zich verrijkt. Laat hem maar eens los zonder bodyguards.

  Like

 19. Claudia M. zegt:

  Lieve hemelen, hoever kun je buiten de werkelijk staan? Hooggekwalificeerde mensen moeten helemaal niet onze geautomatiseerde kant op komen, daarvoor lopen er nu van ons eigen al teveel prima gekwalificeerde mensen thuis, maar het eigen land helpen opbouwen!

  Daarnaast komt er momenteel niets gekwalificeerds deze kant op! Wat gaat men (EU!) deze mensen hier allemaal laten doen, voor zover van enig werkethos überhaupt sprake kan zijn (de “folder” vermeldt immers anders…)? Alles in mijn wijk achterop de vuilniswagen is roomblank!

  Like

  • BertG. zegt:

   Vast geen toeval, maar alles hier op de vuilniswagen is dan ook roomblank.
   Deze mensen zal ik dan ook nooit vergeten vriendelijk gedag te wensen of op een andere manier behulpzaam te zijn.

   Ik zie ze meestal wel schoffelen (allochtonen), maar dat zijn dan ook taakstrafjes, herkenbaar aan hun vestje.

   Like

 20. Cathja zegt:

  Dus mensen met één of meerdere diploma’s, en die ‘bescherming nodig hebben’ (waarvoor eigenlijk?) krijgen een ‘Blue Card’ en worden netjes overgevlogen naar Europa, terwijl mensen uit hetzelfde gebied, die dus ook ‘bescherming nodig hebben’ de pot op kunnen. Jammer, maar dan had je maar beter je best moeten doen…..!

  Ik geloof NIETS van dit verhaal. Waarom moeten wij ‘hoogopgeleide mensen’ weghalen uit hun thuislanden, terwijl ze daar juist nodig zijn? Bovendien: hebben wij in Europa geen hoogopgeleide mensen die een baan zoeken?

  Wat is dit toch weer voor smerig spelletje! Ik kan hier woest om worden! Ons wordt wederom niets gevraagd. We hebben die zwarten maar te accepteren als ze hier komen. Maar onze jongeren moeten steeds meer moeite doen om een goede baan te vinden. Ik vind dat we eerst aan de toekomst van onze eigen mensen moeten denken. Ieder mens moet in eigen land alles in het werk stellen om iets van de grond te krijgen. Dat ga je niet in de eerste plaats in een ver land doen.

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Wij hebben zelf toch al genoeg hoog gekwalificeerde oplichters ?

  Like

 22. Elena zegt:

  Een burgeroorlog is onvermijdelijk.
  Al die zwarte en getinte asieleisers moet opzouten naar eigen land.
  Niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

  Like

 23. paulzwueste zegt:

  Waarom moeten wij elk jaar zoveel miljard aan ontwikkelingshulp wegsmijten aan apenlanden als de “hoog-gekwalificeerde” krachten uit die landen naar ons komen.
  Ik dacht dat “hoog-gekwalificeerden” druk bezig zouden moeten zijn om te trachten de welvaart van hun eigen volk te verbeteren… en niet hier moeten komen parasiteren!

  Wat ’n ongelofelijke zwijnerij om zulke leugens te verkondigen!
  Hoog-opgeleiden zijn daar een speld in een hooiberg! Iedereen weet dat!!!
  De zéér weinigen die hier op onze kosten hebben gestudeerd komen dus terug om op onze kosten hun hele verdere leven te parasiteren!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s