NPO-website (VARA) pleegt karaktermoord op vrouw na verschijnen in ‘Pauw’ (VARA/NPO)

screenshot_46

(Door: Bert Brussen)

Bang moeten zijn dat de NPO je kapot maakt nadat je in Pauw te gast was: ‘verbinden’ volgens de NPO

Een website van de publieke omroep VARA (NPO) heeft zaterdag karaktermoord gepleegd op een vrouw die vrijdag te gast was in het televisieprogramma Pauw (eveneens VARA, eveneens NPO). In de bewuste uitzending vertelde de vrouw, een buurthuis-vrijwilligster uit Zaandam waar een buurt momenteel gebukt gaat onder terreur door Turkse jongeren, dat de Turkse jongeren in kwestie beter geen buurthuis kunnen krijgen omdat ze ‘dat toch alleen maar slopen’.

screenshot_47Voor de NPO-haatzaaiwebsite in kwestie was dit kennelijk reden onderzoek te doen naar uitlatingen die deze buurthuis-vrijwilligster in haar verleden via Twitter heeft gedaan. Uit dat onderzoek blijkt dat de buurthuis-vrijwilligster regelmatig keiharde meningen over onder andere moslims, vluchtelingen, de boerkini en de multiculturele samenleving Twitterde.

Dat mag, want in Nederland staat het ieder vrij een mening te geven en Twitter is een openbaar platform waar het geven van meningen ook wordt aangemoedigd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Multiculti, NPO, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, VARA, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op NPO-website (VARA) pleegt karaktermoord op vrouw na verschijnen in ‘Pauw’ (VARA/NPO)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo laten de “rode fascisten”, der vuurrode VARA zich weer kennen. En dergelijke rode rotzooi, wordt ons 24/7 door de strot geduwd!

  Like

 2. Deborah Menorah zegt:

  Ik heb in 2002 mijn lidmaatschap op de VARA al opgezegd. De druppel was het onbeschofte commentaar van Youp van ’t Hek destijds over de moord op Pim Fortuyn. Ik heb het in een gepeperde brief toen duidelijk gemaakt aan de directie en….. nog hebben ze niets geleerd….

  Like

 3. Ik ben eens even op Joop.nl gaan kijken, maar het grootste deel van de reaguurders aldaar toonde minstens begrip voor deze buurthuis-vrijwilligster en/of ging ervan uit, dat haar denkwijze voortkwam uit jarenlange praktijk-ervaringen.
  Tóch een kentering in de linkse publieke opinie?

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Rood moet dood. Maar eerst doodgezwegen en genegeerd. Nooit meer kijken.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Kijk daar gaan onze belasting centen,stelletje oplichters. Salonsocialisten.

  Like

 6. Het lijkt af en toe op een hersenspoeling.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Razendsnel werd door Pauw toegedekt wat de vrijwilligster zij over het buurthuis (buurthuizen).
  Hij ging aan Spong vragen stellen over het politie optreden en die ging daar gretig op juridische wijze op in.
  Wat een lafaard is die Pauw toch !

  Like

 8. Mirjam zegt:

  De waarden en normen in de Nederlandse/Westerse maatschappij, zijn niet te vergelijken met die van een cultuur, waar deze waarden en normen bepaald worden door het mannelijk geslacht van deze cultuur en geïnspireerd door een geloof dat geweld en haat promoot. Ongelijkheid en verdeeldheid, macht en onderdrukking, zorgen ervoor dat er nooit zoiets als rede en waarheid kunnen bestaan. Er zijn zoveel voorbeelden die bewijzen dat dit nooit zal veranderen. Hier een paar:


  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s