Oldenburg: Vuistslag voor chef van de AfD-Niedersachsen

screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

Na een verkiezingsmanifestatie afgelopen vrijdag in Oldenburg werd de voorzitter van de AfD in de deelstaat Niedersachsen en voormalige ARD-buitenlandcorrespondent Armin-Paul Hampel (foto) bij het verlaten van de manifestatie door een linkse knokploeg gevolgd, bespuugd en geslagen. Hampel verliet tegen 16.20 uur de daarvoor al door de linkse meute enorm verstoorde en door de politie beveiligde AfD-manifestatie op de Julius-Mosen-Platz. Onmiddellijk na het passeren van de versperring gingen vier linkse geweldplegers tegen hem los.

pi-news

Hij werd geduwd en verdedigde zich. De politie noemt dat “wederzijds toebrengen van lichamelijk letsel”, waarbij echter alleen Hampel door een vuistslag gewond raakte. Nadat de politieagenten de geweldplegers hadden klemgezet, werden zij van hun kant aangevallen en beledigd. Met een democratie heeft dit land slechts oppervlakkig nog iets gemeen. Inmiddels kun je spreken van op burgeroorlog gelijkende agitatie van de linkse scene, die ook nog ondersteuning krijgt van de kant van de politiek en van de media.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oldenburg: Vuistslag voor chef van de AfD-Niedersachsen

 1. Mary zegt:

  “Een linkse knokploeg” ze beginnen alle trekken van diezelfde Islam te vertonen, maar dat is nog nooit anders geweest met linkse jankers krijgen ze het niet met een “dun laagje fatsoen” voor elkaar dan met geweld of welk ander machtsmiddel dan ook. Hoe dan ook ze beginnen bang te worden voor AfD, goed teken, en oorlog is het toch al in Duitsland.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Bang voor de AfD is niet nodig in dit ‘land’ van 8 miljoen inwoners, waar CDU en SPD samen ooit 90% haalden. De peilingen zijn niet goed voor de AfD.

   Like

 2. VarAway zegt:

  Zoals wij steeds blijven zeggen,
  in onze westerse democratische (?) landen:
  De kogel ( klap/aanval ) kwam weer van links!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De socialisten van A.Hitler hadden hun S.A. troepen. Later in de nacht van de lange messen werden ze kaltgestellt omdat ze teveel macht naar zich trokken. Deze S.A. (sicherheits armee) troepen werden in de jaren 20 en 30 door de NSDAP ingezet om politieke tegenstanders op straat te intimideren, vergader lokalen kort en klein te slaan en straat gevechten met opponenten werden eveneens niet uit de weg gegaan. De socialisten van vandaag SPD hebben hun Antifa tuig. De Bundes Verfassungsschutz zou er goed aan doen om de financiële conecties tussen Antifa groepen en SPD, die Linke anderzijds een stevig onder de loep te nemen.

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @GuusVelraeds: 20.23. uur, op 10/9. Juist, meneer Velraeds. En het waren ook de RODEN, het linkse tuig, die de Republiek van Weimar de das omdeden. Links gebruikt altijd geweld, wanneer Links haar zin niet krijgt.

   Like

 4. joga zegt:

  Ons avondland in beeld vlak over de grens.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  De WA marcheert weer door straten. Hun vlaggen en uniformen zijn veranderd, hun werkwijze niet. Hebben ze in Duitsland ook een SP, dan moet je daar de daders zoeken. Anders bij de broeders van de SP de IS, de Internationale Socialisten.

  Like

 6. Angie1968 zegt:

  Een burgeroorlog dreigt. Dit kan zo niet doorgaan. De bruinhemden zijn terug. Wanneer worden de vernietigingskampen weer geopend voor ons? Ongetwijfeld zal het Antifa-tuig dat van harte toejuichen! Dit volk is zo verderfelijk en zo gestoord, daar helpt alleen een mitrailleur tegen. Dit fascistoide schorem moet gewoon dood. In de naam van vrede, veiligheid en verdraagzaamheid van en voor de welwillende meerderheid.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Een Tweede en een derde ring in de achterhoed opstellen,
  en aansluitend de vloer met deze rooie ratten aanvegen !

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  De nieuwe fascisten zullen zich anti fascist noemen. Hoe lang nog tot er een burgeroorlog uitbreekt?

  Like

 9. Frerik zegt:

  Tjonge de waarheid krijgt steeds minder ruimte en geweld komt er voor in de plaats. Zowel linkse mensen en moslims creeren de hel hier op aarde, wat een geweld ige samenwerking.

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Daarom vind ik Breivik een held. Die bracht het geweld daar waar het hoort. Bij dit linkse tuig..

  Like

 11. Alles wordt toegedekt met de deken van leugens.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Links = Geweld en links = Fascisme. Tenslotte de kogel kwam ook van links, laten we dit vooral niet vergeten !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 10.34. uur. Helemaal mee eens waarde koddebeier. Ik vervloek het socialisme, de 5e colonne der islam, en de grootste landverradersbende.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s