Palestijnen: “Vrouwen zijn heksen”

screenshot_56

(Door: Khaled Abu Toameh – Vertaling: W.J. Jongman en H. Sleijster)

Aan Palestijnse schoolkinderen die vorige week naar school terugkeerden, wordt onderwezen dat vrouwen heksen zijn en Tel Aviv een Arabische stad is. Ze worden ook blootgesteld aan kaarten die het bestaan van Israël negeren.

Ondanks alle aanspraken van de Palestijnse Autoriteit (PA) tot het tegendeel, bevorderen de nieuwe schoolboeken nauwelijks iets van vrede en co-existentie tussen de Palestijnen en Israël.

Het nieuwe schoolleerplan, vorige week gepubliceerd door de PA, kreeg scherpe kritiek van veel Palestijnen die zeggen dat de schoolboeken de vrouwen demoniseren en “feitelijke en historische” fouten bevatten.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
gatestone-institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op Palestijnen: “Vrouwen zijn heksen”

 1. Go, geven sommige Palestijnen het nog toe. Smerige leugenachtige bende.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Palestijnen zijn debielen. Zoals alle (Moslim)Arabieren. Komt voort uit een debiel “geloof”. Met debiele ideeen. En inteelt, dat heeft er ook mee te maken. En ja, als debiel kun je zomaar denken dat vrouwen heksen zijn. Denken ze in donker debiel Afrika ook nog steeds. Dachten wij ook, eeeeeuwen geleden! Debiel, he!?

  Liked by 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  De stomme Palestijnen die uitroepen dat vrouwen heksen zouden zijn hadden ironisch genoeg zonder vrouwen zelfs niet eens bestaan! Zijn ze anders soms eventueel door witte ooievaars in draagdoeken naar Israël of Palestina gebracht? En kunnen al die vrouwen misschien om betoverende bezems door de lucht vliegen? Nou dan! En anders hadden die lui maar gewoon moeten wensen dat ze NOOIT uit een moederschoot waren geboren!
  In ‘The New Adventures from Peter Pan’ konden de Darlings en de Lost Kids zonder de hulp van het elfje Tinkerbell niet eens vliegen en omdat er in dit avontuur zoveel meisjes voorkomen (Wendy, Tiger Lily, Meera, Cynthia, Maia, Tinkerbell, een groep naamloze zeemeerminnen en elfjes) zou je haast gaan denken dat ze allemaal verliefd zijn op Peter Pan! Toch is het meestal Wendy Darling die door Peter Pan in diens armen wordt gedragen al houdt hij soms (onbedoeld?) tijdens dat dragen zijn hand erg dicht in de buurt van Wendy’s achterwerk dat meestal in gestoken in een strakke spijkerbroek! Ik zou liever wensen dat hij een keertje Cynthia in zijn armen neemt en ervan dromen dat Peter Pan met haar over de Palestijnen heen vliegt om zijn tong uitdagend naar hen uit te steken!
  Het is trouwens zelfs maar goed ook dat de Palestijnen, moslims, criminele allochtonen, islam-terroristen etc. NIET beschikken over bovennatuurlijke personages zoals De Zes Dienaren. In het verhaal uit de Efteling bezitten zij (mutant)gaves die voor de westerse wereld juist een ware ramp hadden betekend mits ze al echt bestonden!
  Zo had je ten eerste Heuvelbuik, een enorme dikzak die met eten onverzadigbaar bleek en nog erger was dan Bolle Gijs, ten tweede Putoor die alles ter wereld kon horen, ten derde Springkuit, die zo ellenlang was dat hij in een kwartier de wereld kon rondrennen, ten vierde Kogeloog en deze was uitgerust met supersterkte ogen waarmee hij alles kon vernietigen waar hij naar staarde, ten vijfde Koukleum, die het vreselijk warm had als het koud was en omgekeerd en ten zesde de overbekende Langnek, die alles ter wereld met zijn ogen kon aanschouwen!
  Anders gaan de desbetreffende Palestijnen gewoon toch naar Dries van Agt (een Israël l-hater) toe om van hem te vernemen dat hij in 1972 de beruchte Drie van Breda (Franz Fischer, Ferdinand aus der Fünten en Joseph Kotalla), oorlogsmisdadigers die verantwoordelijk waren voor de dood van tienduizenden Nederlandse joden, zo graag op vrije voeten wilde hebben wat toen alleen in die tijd was mislukt. Of de eerstgenoemden echter daarna gezellig thee met van Agt willen gaan drinken valt alleen erg diep te betwijfelen!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Je hebt ze er tussen zitten, dat klopt.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Inteelt komt vaak voor in de moslimwereld. Broers en zussen krijgen nakomelingen, zelfs moeders met hun zonen…!
  Is het gek dan dat het IQ van moslims zo laag is?

  Like

 6. Jules Vismale. zegt:

  Stel dat deze vrouwen-hatende Palestijnen nou eens de gezusters Anna en Nina Williams uit de Tekken-serie waren tegengekomen. Dan hadden ze zich vast afgevraagd of deze jongedames ook geen heksen waren. Anna, een jonge en stoere jonge vrouw en meestal gekleed in een rode of blauwe Chinese jurk en Nina, een iets oudere en stoere jonge vrouw met blond haar in een paardenstaart en vaak gekleed in een paars gevechtskostuum, hadden een enorme afkeer van elkaar en bevochten elkaar steeds op leven en dood en vooral tijdens 3D -worstelwedstrijden die aangeduid werden als SvR2007. Daar worstelen en boksten Anna en Nina constant met allerlei vrouwelijke tegenhangers en zelfs met grote en forsgebouwde bodybuilders en wat zouden veel Palestijnen het prachtig hebben gevonden wanneer de twee meiden het daar stevig van langs kregen! Het kwam zelfs geregeld voor dat Nina en Anna om beurten bij sommigen van hun (vrouwelijke) opponenten over de knie werden genomen en hierna een flink pak voor hun broek kregen waar ze zich alleen nooit tegen verzetten!
  En als kinderen al steeds met elkaar gingen ruziemaken dan denk ik weer aan de Australische kinderserie ‘Secret Valley’ (Verborgen Vallei) waarin een groep kinderen, meestal gekleed in blauwe t-shirts met het gele logo van de vallei erop en in blauwe spijkerbroeken, een oude mijnstad wilden beschermen tegen de valse grootgrondbezitter WW. Deze kerel (ik had in mijn kinderjaren een enorme afkeer van hem door zijn gemeenheid, zijn lange haren en zwarte pantserhandschoenen aan) huurde ook geregeld, via zijn zwager, een stel reljongeren in waarna de twee groepen kinderen elkaar constant met allerlei troep en meelbommen bekogelden!
  De Palestijnen boffen zelfs nog dat de twee opgenoemde vrouwelijke worstelaars en de kinderen van ‘Secret Valley’, waar ook een stel leuke meiden in zaten en deze jongedames droegen natuurlijk eveneens jeans, NIET kunnen toveren want anders waren deze Palestijnen allang veranderd in kikkers of menselijke beesten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s