Peiling: 82% van de Duitsers wijst Merkel´s “vluchtelingenpolitiek” af!

screenshot_32

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De rekening komt altijd later? In Duitsland is een opkomende onwil waar te nemen om zich van hogerhand door de staat over “Welkom”, “Wir schaffen das” en “Vriendelijk gezicht” te moeten laten beleren. Uit een peiling van het onderzoeksinstituut TNS blijkt de ontluistering: 82% van de Duitsers wijst de koers van Angela Merkel in de “vluchtelingenpolitiek” af en wil een correctie. Volgens de peiling was 28% van mening dat Merkel haar politiek “fundamenteel” zou moeten veranderen, 54% wilde een gedeeltelijke correctie. 15% was van mening dat Merkel trouw moest blijven aan haar koers.

politikstube

Iedereen die zelf nog tot denken in staat is, ziet de logische consequenties van deze mateloos overdreven immigratie, die maar heel weinig te maken heeft met “oorlogsvluchtelingen” en “politiek vervolgde mensen”. Parallelsamenleving met criminele structuren die ontstaan, zijn slechts een deel van de catastrofe. Een groot deel zal blijvend de sociale kassen belasten en tot hun ineenstorting leiden. Het wordt dus hoogste tijd om van de welkomstcultuur over te schakelen naar de afscheidscultuur.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Peiling: 82% van de Duitsers wijst Merkel´s “vluchtelingenpolitiek” af!

 1. Dat zal een harde strijdt voor Merkel worden. Zij is de oorzaak van die chaos in haar land. Wat zit, zit en krijg dat er maar eens uit.

  Like

 2. Peiling: 82% van de Duitsers wijst Merkel´s “vluchtelingenpolitiek” af! Ja dat zat er dik aan te komen, maar bij de meeste Duitsers net zoals veel Nederlanders hebben geen flauw benul dat deze welkomst politiek een beoogd beleid is. Een etnocide en genocide op het Duitse volk geheel in de lijn van het Coudenhoven kalergi plan dat Europa stevig in zijn greep houdt. Mensen denk nu eens verder na en gooi de reguliere politiek op de vuilnis belt dit is de enige manier om aan deze waanzin te ontsnappen…

  Liked by 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Haar barmhartigheid en naïviteit gaan Merkel de kop kosten!!

  Like

 4. brabosh zegt:

  Nochtans houdt Merkel voet bij stuk en zegt dat ze nog altijd gelooft in het ‘Wir schaffen das’ maar dat ze heeft ge’merkel’d dat ze haar beleid “beter moet uitleggen aan de burger”. In de Süddeutsche Zeitung klinkt het nu: “Ihr sei klar gewesen, dass viele Hürden und Ängste abgebaut werden müssten.” Kortom zegt Merkel: Het volk heeft schuld want het begrijpt mij niet en is bang. We gaan het hen voortaan uitleggen. 😦

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Gulzigheid om de koningin van barmhartigheid te zijn. Heeft zij haar eigen volk voor moeten verloochenen. Dat kleren wijf moest eens zweepslagen krijgen, dat zou nog eens terecht zijn ook.
  Dan weet zij het gelijk hoe dat voelt, de huichelaarster.

  Liked by 1 persoon

 7. joopklepzeiker zegt:

  Aileen onnozelen denken dat het alleen merkel is !

  Liked by 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Was het maar ‘`barmhartigheid en naïviteit’` @ReaGluurder.

  IK ben bang dat @Adriaan Jansens gelijk heeft, dat dit een gepland beleid is.

  De EU en Merkel weten echt wel wat zij doen. De multiculturele samenleving moet er komen, koste wat het kost. Niet voor niks mogen de grenzen niet dicht…

  Men heeft nu al plannen om zelf ‘hoogopgeleiden’ uit Afika te halen. Blijkbaar gaat het feest niet snel genoeg door.

  Over de EU kunen we niet slecht genoeg denken.

  Liked by 2 people

 9. Pieter zegt:

  Waarom zie je dat niet in de verkiezingspolls terug. (zomaar een vraagje)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s