Ralf Stegner en de nieuwe SPD-kiezers

screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Kort voor de verkiezingen van de Berlijnse Senaat op 18 september zal de SPD rondom burgemeester Michael Müller volgens peilingen slechts 17% tot 20% van de stemmen halen. De plaatsvervangend landelijk SPD-voorzitter en beroepsophitser Ralf Stegner zet zich daarom nog eens goed in. Nee, hij was niet in Turkije, wat zo lijkt op de foto boven, maar ging samen met zijn van oorsprong uit Turkije afkomstige partijcollega Derya Caglar (op de foto rechts naast Stegner) op weg naar de “vrolijke verkiezingsstrijd” bij de nieuwe plus-Duitsers in Berlin-Neukölln. Dat zijn de nieuwe kiezers van de SPD en dagelijks komen er nieuwe bij – rechtstreeks via de geboorte-Jihad of weldra zonder visum uit Turkije.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ralf Stegner en de nieuwe SPD-kiezers

 1. Hendrik zegt:

  Landverrader…………

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Moammar al-Qadhafi; ‘Wij hebben geen bommen/granaten nodig. Wij hebben een geheim wapen; de islamitiese baarmoeder!!’

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Links en de islam, gebroederlijk naast elkaar. De 5e colonne is LINKS.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Binnenkort óók in Nederland met de PvdA, GL en SP. Daar hoopt men de stemmen te halen om niet weggevaagd te worden. Wij, de autochtonen, zijn niet meer nodig. Het jarenlange binnenhalen van illegalen was een vooropgezet plan en het werkt prima.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Ralfje wil natuurlijk zijn baantje als plaatsvervangend landelijk SPD-voorzitter behouden, en gaat op zoek naar nieuwe kiezers. Zoals wetenschappers, en uitvinders.

  Like

 6. Marlies, dat zie je goed. Daar ben ik het helemaal mee eens. Dan kunnen we gewoon met de verkiezingen wel thuis blijven. Dit is toch echt VOLKS VERRAAD !!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 7. Tja, het is natuurlijk een goeie gelegenheid om je multikul-snobisme te kunnen etaleren: Kun je dat van tijd tot tijd niet meer doen, als linksgekkie, dan draai je compleet dóór en dat moeten we natuurlijk óók weer niet hebben…….
  Och, ik geef toe, ik raaskal maar wat: Ik kan uiteindelijk maar niet begrijpen, wat dat Links toch in Godsnaam met de islám heeft; geen sárs begrijp ik er van!
  Dat dat nou éven is, omdat je b.v. die Palestijnen als onderdrukten ziet…..Maar op den duur moet je al progressief ingestelde, wars van alle Godsdienstbemoeienis, toch inzien…….
  Nee dus. En dat is iets, waar een redelijk denkend mens met z’n pèt niet bij kan.

  Liked by 1 persoon

 8. Sjaak zegt:

  Een smerigere rattensmoel geeft het nergens op deze wereld !
  Op Duits gezegt !
  Auf die Fresse hauen, und nicht mehr aufhören !

  Like

 9. flo zegt:

  Hij neukt vast al die sjaaltjes, + dat kleine kreng!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s