Rheda-Wiedenbrück: Irakese familie gaat in zitstaking – woning zou niet aan de verwachtingen voldoen

screenshot_59

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Een uit acht personen bestaande familie uit Irak ging in zitstaking in het stadhuis van Rheda-Wiedenbrück (district Gütersloh). Omdat de familie ondanks meerdere oproepen van medewerkers van het stadhuis de foyer niet wilde ontruimen, werd de politie ingeschakeld. In plaats van gehoor te geven aan de oproep van de ongeveer 16 politieagenten om een einde te maken aan de zitstaking, viel de Irakees een politieagente aan.  Veroorzaker van de zitstaking: het echtpaar met zes kinderen is ontevreden met de aan hen ter beschikking gestelde woning. Deze zou niet aan hun verwachtingen voldoen. Meer over het voorval op “nw.de”.

politikstube

Wij stellen ons zo voor dat “vluchtelingen”, die kort daarvoor nog aan een bommenregen zijn ontsnapt, “dankbaar” zouden moeten zijn een veilig dak boven het hoofd te hebben, geen honger of dorst te moeten lijden – kortom, hun basisbehoeftes bevredigd te krijgen. Veel van de “vluchtelingen” komen echter met compleet valse verwachtingen naar Duitsland. Duitsland is voor hen de fata morgana van een welvaartsgebied, dat hen uitnodigt en een beter leven belooft. De confrontatie met de realiteit is hard, onverwacht en meedogenloos. Na enkele weken is de euforie voorbij en komen hiervoor teleurstelling en woede in de plaats. Het geklaag en de eisen worden steeds luider. Dan is het bijna verbazingwekkend te noemen dat nog niemand heeft geklaagd over het weer.

We hoeven niet perse medelijden met hen te hebben, maar we moeten een slecht geweten krijgen dat de gasten alles wordt geboden wat zij zich zo voorstellen in Luilekkerland. Nou ja, het staat iedereen vrij om in een keurig hotel een kamer te nemen, maar daarvoor moet men dan wel, net als alle andere mensen in de wereld, betalen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Irak, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Rheda-Wiedenbrück: Irakese familie gaat in zitstaking – woning zou niet aan de verwachtingen voldoen

 1. Drs.P. zegt:

  Ongezien de tering voor al die asielparasieten!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Rikie zegt:

  Laten ze smoren die verdomde parasieten!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Elena zegt:

  Hadden ze maar verzopen op de Middelandsezee.

  Geliked door 1 persoon

 4. joga zegt:

  @drs.P. U stemt niet links of VVD neem ik aan. Oh wacht….. PVV is ook links zeggen sommigen.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Ik weet nog een leuk tentje voor ze in Saudi, gezellig ingericht en dichtbij de Bron zullen we maar zeggen .

  Geliked door 1 persoon

 6. Je vraagt je af, waarop hij dàn recht dacht te hebben: Zeker op een stadsvilla met zoveel vierkante meter grond er omheen…..
  Ik spreek hier met opzet van “hij,” want de hele amok is duidelijk weer eens uitgegaan van de váder van het spul: Hij verordonneert en de rest volgt.

  Like

 7. Lekker laten ZITTEN tot ze een ons wegen. Er zijn genoeg mensen die ZITTEN al veel langer te wachten op een huis. Ondank is werelds loon.

  Like

 8. elisah zegt:

  Zeer onbeschoft van deze ondankbare figuren, maar wie heeft ze dit ingefluisterd?

  Like

 9. Bas zegt:

  Gewoon laten zitten !

  Like

 10. Ron Soeverein Mens zegt:

  De politie had ze allemaal op vloeibare voeding moeten slaan en daarna zonder pardon op deportatie naar Irak. Zoiets geeft een duidelijk signaal af aan volgende zieligzoekers die ook op deze manier iets willen afdwingen. Linkse media rappalje desnoods mee sturen naar Irak kunnen ze daar gaan klagen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Meteen terug op de boot naar dat tering land van ze…

  Like

 12. Yvonne zegt:

  is niet te geloven, en maar door drammen dat kunnen ze alleen maar en nog eens 6 kinderen, wel ja neem er nog 4 bij, we zijn al met zo weinig mensen om deze aarde die intussen door en door verrot is

  Like

 13. Cathja zegt:

  De politie had om te beginnen die onmogelijke ‘vader’ een paar ‘armbandjes’ om kunnen doen, en hem buiten een luchtje kunnen laten scheppen. Even kalmeren.
  Daarna zou moeder de vrouw, samen met de opgefokte ‘vader’ én het totale aantal nakomelingen terug gebracht moeten worden naar de toegewezen woning.
  Laatste vraag: “accepteren jullie dit huis of niet?”.

  Zo niet, dan enkele reis Irak. Lastige mensen kunnen we hier niet gebruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s