Ter financiering van de “vluchtelingen”-kosten: FPÖ eist “goedmenschen-heffing”

screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

De Neder-Oostenrijkse FPÖ heeft nu een eigenzinnige eis in gesprek gebracht: om de vervolgkosten van de immigratie deels te dekken, heeft de Neder-Oostenrijkse FPÖ zich tijdens haar besloten herfstbijeenkomst in Ybbs voor een vrijwillige “goedmenschen-heffing voor sociaal-romantici” uitgesproken. In een persmededeling argumenteert de FPÖ dat de welvaartsstaat “aan de rand van de afgrond” zou staan. Alleen al de deelstaat Neder-Oostenrijk zou vanwege de “ongebreidelde massa-immigratie” € 200 miljoen per jaar moeten ophoesten.

Duits - Zuerst

Dit geld dient in ieder geval gedeeltelijk van het “onontbeerlijke goedmenschen-circus” te komen. De FPÖ letterlijk: “Al diegenen die elkaar wederzijds met “Refugees-Welcome”-leuzen hebben overboden respectievelijk nog steeds overbieden, dienen in het vervolg een vrijwillige ´goedmenschen-heffing´ te betalen.”

screenshot_37Volgens inschatting van de FPÖ kan “30% van de bevolking van Neder-Oostenrijk als ´goedmensch´ gekwalificeerd worden.” Als ieder van hen per jaar vrijwillig € 100,- zou betalen, dan zou dit een totaal bedrag van ongeveer € 50 miljoen opleveren. Geld, dat volgens de FPÖ “in onze eigen families en kinderen geïnvesteerd” kan worden.

Verder argumenteert de FPÖ: “De ondersteuning door de donateurs moet niet in het geheim plaatsvinden, zij moeten met naam en toenaam genoemd worden: via een speciale website moet men kunnen zien hoeveel welke ´goedmensch´ de immigratie in werkelijkheid waard is.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, FPÖ, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ter financiering van de “vluchtelingen”-kosten: FPÖ eist “goedmenschen-heffing”

 1. BertG. zegt:

  Het bedrag is nog veel te laag, maar eigenlijk zouden ze verplicht moeten om minstens 5 man in huis te nemen en te onderhouden.
  Als je toch denkt dat je ergens voor staat, leer er dan ook maar mee te leven.
  Ik denk dat het dan heel gauw afgelopen met hun gutmenschen gedrag.

  Geliked door 1 persoon

 2. carthago zegt:

  Kijk, die fpo durft tenminste.In nederigland kunnen we nog veel meer ophalen bij de kalifaatratten en kokosnoten, de pvdallochtonen , groen slinks,vvd, D666. Nederigland houdt zo weer geld over.

  Like

 3. Dat is niet alleen een rib uit je lijf, maar je hele ribbenkast. Fijn he Oostenrijk, die gelukzoekers die op het lonken (wat zij niet kon laten) van Frau Merkel op af kwamen.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Heerlijk, dat terugpakken van dat Gutmensch-kutvolk met hun eigen “goedertierendheid”. Wedden dat die klootzakken nu gaan terugkrabbelen, of het FPOvolk als “rascistisch, xenofoob,islamofoob, homofoob” gaan bestempelen? Ik hoop dat er ooit een bijltjesdag komt voor al deze fascistoide volksverraders, of dat ze naar islam-territoria gestuurd worden waar ze permanent als dhimmies mogen “leven”.

  Like

 5. Alex Delarge zegt:

  Er zal weinig geld opgehaald worden vrees ik.

  Like

 6. Daar kunnen ze hier in ons land een voorbeeld aan nemen

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Iedereen dient zijn eigen hobby te betalen. Eigenlijk moet er geen cent van ons belastinggeld meer aan die ‘vluchtelingen’ worden verspild. Degenen die die parasieten toch zóóó graag willen importeren, moeten alle onkosten die dit met zich meebrengt, dan maar zelf betalen ook!

  Dit geld ook voor andere krankzinnige linkse waanzin.

  Een dergelijk initiatief van FPÖ zou in dit land met luid gejuich bejubeld worden, denk ik.
  Marcel van Dam, en andere rijke linkse ‘salonsocialisten’ zullen met alle plezier 10.000 euro per jaar willen afdragen aan dit project. Of toch liever niet?

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Dat zou in Nederland ook ingevoerd moeten worden. Een keuze op het belastingformulier: wilt u meebetalen aan de massa-invasie? En dan het budget daar op afstemmen. Dan is het snel afgelopen met de import van al die minderwaardigen..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Perfide Albion: 16.28. uur. Perfect idee van U. En laten we beginnen met de kamerleden van de volgende partijen: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,SP,SGP te verplichten ieder 5 van deze zogenaamde vluchtelingen te laten opnemen. Maar dat doen die HUICHELAARS natuurlijk niet!

   Like

 9. Zo maar, opmerkelijk nieuws.

  Stel met elektrische fiets vindt zichzelf belangrijker dan een net gestorvene

  Dankzij Facebook hoor je nog eens iets over alledaagse onbeschoftheid. 2 (oudere) fietsers moesten een stukje om, omdat agenten en hulpverleners druk waren met iemand die onder een trein was gekomen en gestorven. Ze bekommerde zich om de dode, die er nog lag, en om de omstanders die er geschrokken waren van wat ze hadden gezien. Daardoor moesten de recreanten met hun elektrische fiets een beetje omrijden.Dat pikten ze niet. Wat dacht die agent wel?

  Lees het verslag van de politie:

  Vandaag zijn collega’s drukdoende geweest met een heftige en tragische melding op het treinspoor bij de Eperweg in ‘t Harde. Een collega heeft naderhand een stuk op papier geschreven omdat hij een nogal vervelende ontmoeting had met 2 voorbijgangers. De collega zou graag in contact komen met deze mensen. Zie hieronder het verhaal van de collega.

  Het begon zo vriendelijk en toch verbaasde ik mij over de gestelde vraag. “Waarom staat er geen agent in het tunneltje om ons te helpen?” Ik stond ter hoogte van de treinovergang op de Eperweg en stond naast een stoffelijk overschot. Om die reden stonden we daar met allerlei hulpverleners en kwamen we handen te kort. Wij moesten het plaats delict afzetten, de getuigen horen die het vreselijke incident mee hebben moeten maken en het overige verkeer doorverwijzen. Zo werd ook aan jullie gevraagd een stukje verder te fietsen en ter hoogte van het perron over te steken, zodoende kon u de weg vervolgen. Echter wij hadden er zo snel geen rekening mee gehouden dat u dan door een tunnel, onder het spoor door moest. Wij hadden er ook zo snel geen rekening mee gehouden dat de trappen behoorlijk zwaar kunnen zijn met een elektrische fiets. Maar toen ik u de vraag hoorde stellen dacht ik bij mijzelf of ik het wel goed had verstaan. Meende u serieus dat u een agent in de tunnel had verwacht om u te helpen tillen met uw elektrische fiets? Toen ik u daarop vol verbazing en enigszins geëmotioneerd antwoord op gaf kreeg ik een ongevraagd advies van uw partner. “Als je zo reageert ben je niet geschikt voor het politiewerk jonge, je kunt dan beter ander werk zoeken.” Ik bedacht mij dat gezien het aantal hulpverleners, het afzetlint en de locatie rond de treinovergang het u wel duidelijk was dat we onze handen vol hadden. Uw advies werd dan ook niet door mij gewaardeerd en ik heb u gevraagd zo snel mogelijk op de fiets te stappen en te vertrekken. U riep nog dat wij stonden voor ‘Waakzaam en Dienstbaar’, maar dat u van die dienstbaarheid niets merkte.

  Inmiddels is het gehele incident afgehandeld en hebben we het met de collega’s besproken. Wij zijn ook (net) mensen en dergelijke heftige incidenten gaan ons ook niet in de koude kleren zitten. Graag wil ik ook nog met u/jullie in gesprek. Bij deze nodig ik u dan ook uit om met de motoragent die u aansprak in gesprek te gaan. Neemt u contact op met politieteam Veluwe Noord of komt u langs voor een bak koffie? Dan kunnen wij het er in alle rust nog even over hebben.

  Bron
  http://www.welingelichtekringen.nl/

  Like

  • wim zegt:

   Ja en we horen ook weer iets over de reflex van de politie: “Met u in gesprek”. Ja, een paar senioren (?) die die kunnen ze aan. Maar in wijk Poelgeest geeft Hermandad een boks en dan gauw ervandoor…
   Bovendien, allemaal tijdverspilling: stuk op papier, tokketokketok met collega’s, nog eens een gesprek. Werk je bij de politie dan weet je wat je te wachten staat en wordt van je verwacht dat je enigszins stressbestendig bent…

   Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Steengoed idee die heffing, dan het gutmensch achtige wel heel snel afgelopen zijn !!!

  Like

 11. ieznogoedh zegt:

  Dit gaat nooit lukken. Immers de gutmensch is er een die denkt en zegt: “IK wil goed doen, kan jij even betalen”!

  Like

 12. Rapunzel zegt:

  De bijdrage zou verplicht en veel hoger moeten zijn, afgezien daarvan goed plan!

  Dacht vandaag nog terug aan de imbecielen die kleding en speelgoed gingen brengen bij de AZC’s
  in het begin.
  Moehahaha.
  23 miljoen winst voor het COA vorig jaar en dat zal dit jaar nog wel meer worden.
  Daar draaien wij met zijn allen voor op, wat al erg genoeg is, maar hoe compleet achterlijk en geschift moet je wel niet wezen als je er dan ook nog spullen gaat brengen?!

  Oh lol, sommige van die linnen tasjes figuren nog kwaad ook, omdat hun spullen niet aangepakt werden, hahaha, tuurlijk niet, COA koopt alles liever nieuw bij bevriende leveranciers.
  Man wat zijn sommige mensen toch godsgruwelijk naïef.
  Je snapt niet dat ze blijven leven met zo weinig hersens.

  Maar goed, als het hen geld gaat kosten is de liefde snel over.
  Zoals altijd bij socialisten zijn een paar oppervarkens stinkend rijk maar de meeste hebben geen nagel om hun kont te krauwen en doen vooral aan “liefdadigheid” zolang het van een ander zijn geld kan.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Is hier al, Reporecht.

  Like

 14. elisah zegt:

  Het is de hoogste tijd dat Syrië weer veilig wordt en de vluchtelingen terug naar huis kunnen om hun land weer helpen op te bouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s