Zwitserse Alpen: Halvemaan in plaats van kruis

screenshot_26

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De Zwitserse “kunstenaar” Christian Meier (foto boven) plaatste zonder toestemming een drie meter hoge halvemaan op een bergtop in de Appenzeller Alpen, die zelfs licht geeft in het donker. Hij voelde de behoefte om een tegenpool af te geven tegen de traditionele kruisen op bergtoppen, motiveert hij zijn actie. Met behulp van een helikopter had hij het islamitische onderdrukkingssymbool naar de 2.140 meter hoge top laten transporteren. De mensen in het dorp aan de voet van de bergtop en bergwandelaars zijn verontwaardigd. Zij noemen het “kunstwerk” o.a. een “brutaliteit” en “ongehoorde smeerlapperij”.

De autoriteiten zijn ook niet blij met de oplichtende indringer op de berg en vrezen dat het licht niet alleen vals alarm zou kunnen veroorzaken, maar zien tegelijkertijd een gevaar voor de bergredders en informeerden de reddingsdienst over het niet toegestane licht op de berg. Ook zou de halvemaan nieuwsgierige kijkers naar de alleen voor ervaren bergbeklimmers toegankelijke plek kunnen lokken en zodoende mensenlevens kunnen bedreigen.

screenshot_27

Maar daar staan zulke linkse idioten helemaal niet bij stil. “De motor voor dit project was mijn vreugde aan het provoceren. Een kunstwerk moet een te interpreteren openheid hebben, zodat je de mensen ertoe brengt vragen te stellen over hun zienswijze. Als dat gebeurt, maakt me dat blij”, aldus Meier tegenover de “Basler Zeitung”.

Provoceren en de waarden van het vaderland zoveel mogelijk te vervangen door een imperialistische, mens-verachtende geweldideologie maakt linksen “blij”. Het vernietigen van de eigen cultuur en alles wat vreemd is te vestigen, is een zich bij ons als een kankergezwel uitbreidend ideaal van linkse “goedmenschen”.

screenshot_28

Roland Inauenn, de verantwoordelijke kantonvoorzitter, wil Meier weliswaar geen boete geven, maar hij eist van hem de halvemaan binnen een week weer te verwijderen.

De “Süddeutsche Zeitung”, die zich er maandag over opwond dat “rechts-extremen” (bedoeld werd de Identitaire Beweging) een afgezaagd kruis op eigen kosten en met gevaar voor eigen leven vervingen door een nieuw kruis, vindt het illegaal geplaatste islamsymbool nog niet eens bij benadering zo erg als het kruis van de Identitaire Beweging.

screenshot_29

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Identitaire Beweging, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

44 reacties op Zwitserse Alpen: Halvemaan in plaats van kruis

 1. hslot4 zegt:

  Hadt ie beter een hakenkruis kunnen plaatsen

  Like

 2. Sjaak zegt:

  10 Minuten !

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Stuur dit filmpje maar eens door aan Pauw, een naar de regering.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die stem van die Kuzu alleen al.

    Zoet gevooisd. Walgelijk geaffecteerd.
    Als ik die stem hoor denk ik altijd ‘nee dat kan niet’.

    En dan heb ik nog niet naar zijn ongelofelijke leugens geluisterd!

    Like

 3. Drs.P. zegt:

  Weer zo’n debiele nsb-er die vindt dat hij iets als tegenactie moet doen, maar tegenactie tegen wat?? Of hij is zo dom en debiel als een aardappel, of hij deed dit met opzet om zijn “vrienden” tegemoet te komen. Gewoon boete van 100.000 ZFR opleggen, dan is het snel over met dit soort idioten!! We zijn niet m,eer te redden met al dit soort nsb-idioten in Europa.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Zijn er nog Hollandse alpinisten en lezers van EJ.Bron website in de buurt ?

  Like

 5. Hoe komt hij op het idee, een halve maan in een westers land. Compleet een tik van de malle molen gehad.

  Like

 6. elisah zegt:

  Als hij wil provoceren, dan provoceer maar terug en steek, ritueel en met veel bombarie, de fik in dat vijandige symbool van de haat tegen Christenen.
  Ik verfoei het dat mensen onder het mom van “kunst” zulk soort belachelijke zaken doen en dan de kunst als excuus misbruiken, wat heeft dit überhaubt met kunst te maken?

  Like

 7. elisah zegt:

  Trouwens….dat hij als kunstuiting in mekka maar een groot kruis gaat zetten op de zwarte vagina-steen, dan kan je wat meemaken als kunstenaar…..de achterlijke gladiool!

  Like

 8. Angie1968 zegt:

  Waarom heeft het regressief-linkse tuig zo’n hekel aan het Christendom, en waarom dwepen ze tegelijkertijd zo met Islam? Waarom? Beschaving opgeven en vervangen door barbarij? Zijn dit Satanisten? Of gewoon oliedomme, arrogante mensen? In ieder geval mogen ze van mij allemaal ter plekke dood neervallen.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Angie,
   De meeste slinkse mensen komen uit christelijke gezinnen, maar zijn daar blijkbaar sssswaar gefrustreerd doodat ze naar de zondagschool MOESTEN en later mee naar de kerk! Een ding hebben ze voor 95% gemeen, ze haten de enige echte God, de God van Abraham, Izaak en jacob. Men wil er alles aan doen om het chistendom uit te roeien net zoals de cabal daar mee bezig is (belichaamd in Demonen666). Zodra de kerk van Jezus Christus is uitgeroeid kan de hele wereld vervallen in satanische chaos!!!

   Like

  • elisah zegt:

   Ik denk gewoon dat veel van die pipo’s een agressieve gedragsstoornis hebben in de psychiatrie noemen ze dat een Oppositioneel Opstandige Gedragsstoornis.
   Het zijn mensen die zich ziekelijk overal tegen afzetten, opstandig en ongehoorzaam zijn, zich niet aan regels willen houden en dus eigenlijk een anti-sociale gedragsstoornis hebben.
   Dat zie je toch opvallend veel bij linkse figuren, die agressieve karaktertrekken….

   Like

  • mike8794 zegt:

   Ze zijn door satan geïnspireerd. de eindfase nadert denk ik.

   Geliked door 1 persoon

 9. In de beginne was Het Vaticaan en toen er gemor opsteeg gingen er een paar voor zichzelf beginnen, namen hun zetel mee en noemden zich gristenen in wiens gelederen geheel volgens traditie gemor opsteeg, er een paar voor zichzelf begonnen, hun zetel meenamen en zich socialisten noemden waarbij ze God de deur uitschopten en er een Lijsttrekker voor in de plaats namen. Eigenlijk was de Big Bang toen de Vaticaansen zich los maakten van de Joden, voor zichzelf begonnen, hun zetel meenamen en kaartjes voor de Hemel gingen verkopen waarbij niet alle managers een gelijke bonus kregen en er gemor ontstond met als resultaat het geouwehoer en gesplits zoals boven beschreven.

  Like

  • D. G. Neree zegt:

   Je vergeet dat nadat de Byzantijnen voor zichzelf begonnen (en hun zetels meenamen), daarna Mohammed c.s. een eigen factie begon met als doel alle andere facties op te slokken dan wel te vernietigen.

   Geliked door 1 persoon

   • Klopt als een bus. Zo zie je maar weer dat de mens de grootste Olifant in de kamer slechts zelden ziet. Die Byzanthijnen, hadden die niet Hogepriesteressen, die Sylvana werden genoemd en die ze speciaal in de tempels lieten dansen om de Vaticaners te zieken, beetje zoals de Denkturken?

    Like

   • Sylvana=Sylvana’s omdat de niet echt maagdelijke Hogepriesteressen nogal deden denken aan die gedroogde rozijntjes die ik wel eens koop en die (toeval?) ook zo heten.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik zal er even opletten, wat er op die rozijntjes staan.
    Zou wel grappig zijn.

    Like

 10. Jade zegt:

  Zwitserse Alpen: Halvezool plaatst halve maan.
  (Zal wel besteld zijn door links.)

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Ik merk het al. Wij komen er weer eens niet uit.
  Laat mij maar even.

  Speciaal die kaartjesverkoop voor een gelukkig hiernamaals boeit mij.
  Want je bent net lekker op de wereld moet je alweer alles uit de kast halen om maar in die hemel te komen. Dan ga je echt twijfelen aan het algemeen nut…

  De grote vraag was dus vroeger: “Waartoe zijn wij op aarde?”
  Hiermee speelde de paus handig in op ’n vraag die iedereen kwelde.
  Het antwoord was dan steevast:
  “Wij zijn hier op aarde om Jezus te dienen om daardoor gelukkig te worden en in de hemel te komen.”

  Nou wil het geval dat wetenschappers ontdekt hebben dat wij op aarde zijn om ons te vermenigvuldigen zodat wij de continuïteit van het leven verzekeren en onze genen door kunnen geven.
  Dit is de meest elementaire opdracht die ’n baas ’n werknemer kan geven.
  Gaat heen en neuk zoveel mogelijk wijven als je kunt. Over betaling werd helaas niet gesproken.
  In Rome waren ze niet zo handig als die Mohammed die in ’n tent sliep.
  Hij kwam in de buurt maar toch. Je moest wel eerst dood van hem…
  Kijk als de paus hij het zo had uitgelegd als die wetenschappers hadden wij geen last gehad van die islam.

  Tot het Christendom bekeerde moslim: “Ja, ik zal me daar mezelf ’n beetje opblazen! Om 72 wijven te krijgen…?
  Ahmehoela! Ik neuk ze hier wel, en nog veel meer ook…”
  Vat je?

  Geliked door 1 persoon

  • Elke nieuwe afscheiding met behoud van zetels leverde dus eigenlijk een steeds simpeler wordende manier van gereedgeraken op. In sommige versies betroffen de bewegingen nog die des huwelijks, bij andere moest het vrijblijvend op een stationsplein gebeuren, maar dan wel met mate, herstel, maten. De laatste versie, die van de socialisten, maakt er helemaal een potje van. Daar kun je neuken wat de genderindustrie voor u bedenkt, krijg je het paradijs niet na je dood maar ligt dat heel bijdehand reeds aan den einder te gloren en halen ze miljoenen berige anaalneukers uit verre landen om onze vrouwen niet langer smachtend naar dat paradijs aan den einder te laten hunkeren omdat hun mannen door het sappelen voor de staat gewoon te moe zijn voor datte.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Daar kan ik geheel inkomen.

    Terugblik op het verleden van het toilet.
    De EU wil zogenaamde gender-transver-toiletten oprichten die op alle stations, alsook de pleinen er om heen, verkrijgbaar zouden moeten zijn.
    Vroeger waren er bordjes met het opschrift Damestoilet.
    Voor diegenen die toch bleven twijfelen waren er ook bordjes met Herentoilet.
    Echter met de instroom van hoogopgeleide wormstekigen, afgedreven vruchten, nageboortes en doodgeborenen kwam er ’n abrupt einde aan de bordjes voor Dames en Heren. Ook voor Behinderden is het afgelopen..
    Gedurende ’n korte tijd kon je die toiletten herkennen aan het bord “Behinderd.”
    Nu ook niet meer.
    Voor Transgenders en Travestieten komen er aparte toiletten. Dat is hoognodig want er komen de laatste jaren steeds meer Transgenders en die hebben ook hun behoeftes.
    De Travestieten mogen er ook bij mits zij een jurk dragen anders is het geen gezicht.
    Wij blijven het oog gericht houden op de toekomst omdat wij er van overtuigd zijn dat het einde hiermee nog niet in zicht is.

    Geliked door 1 persoon

   • De lijst van omgegenderde personen wordt natuurlijk oneindig lang en daarmee ook de soorten, maten en uitvoeringen van toiletten en pispotten dan wel urinoirs. Zo zijn er al gecertificeerde opvanginrichtingen gesignaleerd voor gendertheatrale vrouwen, die aan elke bil een penis hebben laten monteren met bijpassende balzakken en bovenmatige vullingen. Vroeger werden die meen ik Dubbelfluiten genoemd. Maar ik kan me vergissen omdat de ontwikkelingen op dit gebied erg snel gaan. Vanwege de ruimte die nodig is om het geheel ongemoeid binnen de bril op de opvanginrichting te laten verwijlen worden er zwembaden omgebouwd. Dat er opeens ook voormalige mannen zijn die een vagina onder elk oksel laten monteren lijkt mij in de huidige omstandigheden wel evident. Het wachten is nu nog op een genderteleurgestelde die elk vrij plekje op het lichaam vol gaat zetten met een waaier van allemaal verschillende geslachtsdelen. En dan ook nog in verschillende kleuren natuurlijk vanwege een mogelijk rascistisch aspect. Oh, en afmetingen, anders krijg je dat weer.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Laatst toen ik nog pastoor in een klein dorpje op een berg in Oostenrijk was had ik een keukenmeid die ik ’s avonds helemaal bloot in mijn bed vond.
    Ik herkende haar onmiddellijk als de timmerman uit het dorp die kortgeleden was omgeschoold was tot keukenmeid.
    Hij begon onmiddellijk te zeuren over het feit dat hij geen apart toilet had.
    Dat alles is het direct gevolg van het massa-toerisme.
    Je kunt nergens meer ’n fatsoenlijke keukenmeid vinden met vagina’s onder haar oksels.

    Like

   • Er was een tijd dat ik homo wilde hebben omdat je dan door allerlei belangrijke mannen werd voorgetrokken en grote kans maakte om ergens secretaris van te worden tegen 6 ton per jaar kaal. Van de Navo, de VN of van de Staat. Ik ben daar van teruggekomen omdat er op zeker moment allerlei vrouwen tegen een glazen plafond stonden te swaffelen met een onderdeel van een elders opgedaan gender, de homo’s zich om lieten turnen tot twijfelvrouw en er op ieder potje een al dan niet gesubsidieerd deksel paste. Zelfs de doofpotten werden niet met rust gelaten. http://breinbrouwsels.nl/doofpot/

    Ik ben nu een stukje aan het bedenken over deze materie en twijfel nog even over de titel: ‘Was ik maar pastoor in een klein dorpje op een berg in Oosterijk’ of ‘Oh was ik maar een blote keukenmeid met timmermansachtergrond die zeikt over een eigen dubbelfluitentoilet’.

    Geliked door 1 persoon

   • @paulzwuest
    Best dapper om pastoor in een klein dorpje met gelovige bouwvakkers te zij die tegen het glazen keukenmeidenplafond oprijden.

    Geliked door 1 persoon

 12. Jules Vismale zegt:

  Wil deze, tot de islam bekeerde, idioot van een Christian Meier soms met zijn actie dat ze zich in daar in de Zwitserse Alpen allemaal hun geloof voor de islam gaan inruilen? Hij zorgt er alleen maar voor dat de islam en de moslims steeds gehater worden en had hij anders misschien daar ook in Zwitserland op de top van de desbetreffende berg, in plaats van de halve maan, een hakenkruis geplaatst of een hamer met sikkel?
  Ik zou bijna gaan hopen dat er een keer op die berg daar een steenbok opduikt en die Meier zo’n harde kopstoot tegen zijn stomme achterste verkoopt dat hij er meteen door in Mekka beland! Of anders mag er zelfs een lammergier opduiken die een aantal botten op zijn stomme kop gooit zodat hij er hierdoor een knallende hoofdpijn aan overhoudt! Die vent heeft nog minder hersenen in zijn hoofd zitten dan een neanderthaler!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Een goed gebaar, klasse gedaan.

  Like

 14. Hij wou de zaak eens stevig opfokken en dat is ‘m prachtig gelukt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s