9/11: 15 jaar later is alles veel erger

screenshot_4

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag 15 jaar geleden, op 11 september 2001, vermoordde de islam in één klap bijna 3000 mensen. Mohammed Atta en zijn doodseskader toonden niet alleen de kwetsbaarheid van de VS aan, maar liet aan de hele wereld de vastberadenheid van de islam zien om datgene te vernietigen wat zich niet wil laten beheersen. Onmiddellijk na 9/11 was de wereldwijde woede en vastberadenheid groot om zich niet te laten inpalmen door de islam en zich al helemaal niet te laten bestrijden en te overwinnen. Nu, meer dan 29.000 islamitische terreuraanslagen en ontelbare doden later, is de westerse oorlog tegen deze wrede vijand een paradoxale strijd van de staatsmachten en regeringen tegen de eigen bevolkingen, tegen de achtergrond van de steeds absurdere inspanningen om de vijand te willen integreren, geworden.

pi-news

De oorspronkelijke “oorlog tegen de terreur” begon op 4 oktober 2001, toen voor het eerst in de geschiedenis de NAVO besloot samen op te treden. De VS startten op 7 oktober 2001 de “Operation Enduring Freedom” met het binnenrukken van Afghanistan.

Europa sloot zich daar in 2003 met de zogenaamde “Coalitie van de willigen”, waaronder o.a. Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken en Noorwegen, bij aan en bracht zichzelf daarmee in het vizier van de terreur, die dan ook niet op zich liet wachten. In de ochtend van 11 maart 2004 ontploften in Madrid in totaal tien bom-pakketten in meerdere volle treinen, die 191 mensen vermoordden.

In het beroepsverkeer van Londen in de ochtend van 7 juli 2005 bliezen vier zelfmoorddaders zichzelf op. In drie metro´s en een bus vonden 56 mensen de dood, meer dan 700 raakten deels zwaargewond. De toenmalige minister-president Tony Blair hechtte er daarna veel waarde aan om de terreur tegenover de Britse samenleving te bagatelliseren. “Homegrown”, dus in het land zelf ontstane terreur, was het woord dat steeds opnieuw door de pers werd gebruikt. Want drie van de vier islamitische moordenaars waren in Groot-Brittannië geboren – dat ze allemaal een migratieachtergrond hadden, werd veel minder over geschreven. En Blair deed wat we tot op de dag van vandaag meemaken: hij maakte van de moslims wereldwijd een “vreedzame meerderheid” van mede-slachtoffers. In ieder geval was Europa nu ook midden in het islamitische terreurgeweld aangekomen.

Tegelijkertijd begon in de VS een in de historie van het land unieke beperking van de burgerrechten. De “Patriot Act I” (Provide Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism), een antiterreurwet, gaf aan de autoriteiten o.a. de mogelijkheid van een snellere inzage in databanken, het elektronisch verkeer, medische data en het recht om telefoongesprekken af te luisteren. Er wordt gefilterd op sleutelbegrippen. Woorden zoals virus, varken of vliegveld volstaan al om in het raster terecht te komen. Bovendien werd voor een veeleer bedrieglijke bescherming tegen allerlei soort bedreigingen in 2002 het Amerikaanse “Department of homeland Security” (DHS) opgericht.

Duitsland installeerde vanaf 1 mei 2004 het “Bundesamt für Bevölkerungsschutz und Katastrofenhilfe” (BBK). Deze instantie is in geval van nood verantwoordelijk voor crisismanagement, voorzorgsmaatregelen voor noodsituaties, kritieke infrastructuren, planning in noodsituaties, burgerbescherming en geneeskundige bevolkingsbescherming. Ook het Europese arrestatiebevel, het EU-verdrag van Lissabon, een Europese bijstandsplicht bij terreuraanvallen zijn gevolgen van de islamitische terreur. Het opslaan van data werd eveneens bedacht onder het voorwendsel van de terreurbestrijding.

Bijna alle binnenlandse veiligheidsmaatregelen die sinds 11 september 2001 bedacht en ingevoerd werden, beperken in de eerste plaats de burgers. Hoe effectief ze tegen de terreur zijn, zagen we de afgelopen tijd o.a. hier:

De 11e september is allang in Europa aangekomen. Maar de islam brengt ons niet alleen met bommen en messen in het nauw. Ook de islamitische inbezitneming (verkrachting) van vrouwen en kinderen is in principe islamitische terreur en bij ons alomtegenwoordig.

Hoe ziet de strategie tegen deze binnenlandse oorlog er uit? Er is geen strategie. Alles wat er gebeurt, maakt de toestanden erger, geeft de islam nog meer ruimte.

Het compleet krankzinnige beginsel dat dit ideologische, contant groeiende schimmel-web hervormd en geïntegreerd zou kunnen worden, is net zoiets als een kankergezwel te willen behandelen door ertegen te praten. De meest effectieve behandeling is echter om het volledig te verwijderen en er daarna voor te zorgen dat het geen voedingsbodem meer krijgt. In laats daarvan wijken we terug en zijn we nu op een punt aangekomen dat men met represailles van de staat rekening moet houden als je de dagelijkse gebeurtenissen bij de naam noemt.

Al in 2010 trad in alle EU-landen het “Kaderbesluit betreffende de bestrijding van bepaalde vormen en uitingen van racisme en vreemdelingenhaat door middel van het strafrecht” in werking. In feite gaat het daarbij om een met vrijheidsstraf bedreigd spreekverbod ten gunste van de islamisering.

De overstroming van Europa met moslims in het kader van de geënsceneerde “vluchtelingen”crisis heeft de situatie nogmaals verscherpt en leidt tot het nog snellere vorderingen maken van de islam en tot de gedwongen terugtrekking van onze samenleving. In plaats van de strijd tegen deze vernietigingsideologie ook in het binnenland te voeren, blèrt vandaag de muezzin op veel plaatsen over onze daken en maakt voor de islam met iedere toon aanspraak op het daarmee hoorbaar gemaakte gebied. We hennen islamonderwijs op scholen, halal levensmiddelen, islamitische bloed- en dierenbeul-feesten, sharia-klederdracht en gebeden op straat en heel veel “psychisch gestoorden”, die met machetes of andere moordwerktuigen op ons losgaan. In plaats van meer zekerheid tegen aanslagen, hebben we nu de zekerheid dat de moslims ons altijd en overal kunnen treffen. Wie zich hier openlijk tegen verzet, wordt aan de schandpaal genageld en bedreigd met de vernietiging van zijn bestaan. Uit de wil in het begin om de strijd tegen de islamitische terreur te voeren, werd het plaveien van de weg voor het totalitarisme, de onderdrukking en vernietiging van de volkeren en de westelijke wereld.

Hebben we nog een kans? Is het nog de moeite waard om te vechten? De vijand heeft veel bondgenoten uit de eigen gelederen, daarom staan de kansen slecht. Maar een strijd is pas voorbij als de laatste het slagveld verlaat. De slachtoffers van 11 september schijnen steeds meer te verbleken, alles gaat meer dan ooit om de daders. Wij mogen hen en ook allen die na hen vermoord werden echter nooit vergeten. Zij zijn een oriëntatiepunt in de al 1.400 jaar durende oorlog tegen de islam. Het doel moet zijn om de 11e september 2001 op zeker moment als het begin van het einde van de islam te zien.

We will never forget!:

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Counterjihad, Dhimmitude, Europa, gezond realisme, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op 9/11: 15 jaar later is alles veel erger

 1. Sjaak zegt:

  We krijgen nog burgeroorlog toestanden !
  Want de eigenlijke aanslagen komen nog !
  Europa ontwaak voordat het te laat is !
  Fuck the moslem die we dit te verdanken hebben !
  Flikker ze Europa uit, voordat ze ons afslachten !

  Like

 2. Mijn idee over al deze ellende is begonnen met het binnenvallen van de Amerikanen in Afghanistan, daarna Irak en Libië. Daarbij werden de dictators van die landen vermoord.
  Vind je het gek dat de moslims op drift geraakt zijn, vooral toen er ook onlusten en oorlog in Syrië uitbrak. Dan kan je zo’n invasie verwachten. In de Afrikaanse landen waar eigenlijk altijd onlusten en oorlog aan de gang was werden de zwartjes ook op het lumineuze idee gebracht om maar naar Europa te gaan verhuizen. De dictators van die islamitische landen hebben altijd de orde goed weten te handhaven. Totdat westerse landen met hun gingen bemoeien. Toen werd de rust verstoord en daar plukken wij nu de zuren vruchten van.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  De Europese regeringen zijn ziende blind en horende doof in hun angst de grip op een vreedzame samenleving kwijt te raken.
  En masse worden berichten van islamitische aanvallen op de ongelovigen -wij dus- onder de pet gehouden. Zelden worden naam en toenaam gebruikt bij verkrachtingen van vrouwen, steekpartijen, berovingen en alle andere zaken die het dagelijkse nieuws in Europa beheersen.
  Van overheidswege wordt gedomineerd om deze zaken met “uiterste voorzichtigheid” te beschrijven.
  Signalementen worden niet of nauwelijks meer gegeven tenzij de daders roomblanke Nederlanders zijn of men er gewoonweg niet omheen kan.
  De enige manier om ons land te heroveren op het tuig van de richel is in het stemhokje de juiste keuze te maken.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Moge alle mensen die slachtoffer zijn geworden van Oosters geweld in vrede rusten. Vandaag zal DENK zich niet laten horen, maar wie zwijgt, stemt toe…

  Like

 5. Islam is géén apart ras en géén op zichzelf staand volk. Met zijn doodstraf voor critici en dissidenten kunnen we islam ook niet als een bonafide godsdienst beschouwen. Aan het ‘moslim’-zijn kunnen géén rechten worden ontleend, en een ‘moslim’ moet zich dus net als iedereen houden aan de Nederlandse wet. Overtredingen moeten bestraft worden. Geen flauwekul. Duidelijk, toch?

  Like

 6. Pingback: 9/11: 15 jaar later is alles veel erger – Fenixx.org

 7. Willie zegt:

  De schrijver van dit stukje is blijkbaar niet bekend met het feit dat de US gov. er zelf achter zat ?? Iedereen blijkt nog altijd die ”planes” uitleg te geloven , de sukkels, een groots opgezet hollywood stukje ( de fouten zagen we later
  https://911planeshoax.com
  http://www.nucleardemolition.com

  Like

  • Hans zegt:

   Maakt niet uit of een het wel of niet een False Flag was.
   Op de ruim 250.000.000 mensen die vermoord zijn door moslims maken die 3000 niks meer uit.
   Als je de koran leest lijkt het zuiver op een terroristisch handboek. Dit kommentaar maakte een reaguurder eerder, perfect verwoord.

   guusvelraeds op 6 september 2016 om 20:47
   Als je de islam nader beschouwt kom je snel tot de conclusie dat we hier te maken hebben met een ongrondwettelijke cultus.

   Waarom is de islam ongrondwettelijk:

   De islam stelt de sharia wetten boven wetten door de mens geformuleerd. Dat is geen holle frase. Overal waar de islam dominant is zie je dat door mensen geformuleerde wetten ongeldig worden verklaard.

   De islam verbreekt op alle fronten het beginsel van gelijkheid. In elke westerse grondwet is vastgelegd dat alle mensen ongeacht geloof, ethniciteit of geslacht gelijk zijn voor de wet. De islam doet dit basis grondbeginsel teniet. moslims zijn onder sharia recht van hogere waarde dan niet moslims. Mannen zijn van hogere waarde als vrouwen en binnen de sharia is nog steeds de slavernij niet afgeschaft.

   De islam is de enige religie die regels heeft afgesproken over de verdeling van de buit zodra niet islamitisch gebied in hun handen gekomen is. Deze regels gaan rechtstreeks terug tot de koran waarin een heel hoofdstuk hierover verhandeld.

   De islam hanteert middels de sharia wetten die veroordeelden blootstellen aan lijfstraffen en verminking. Ook dit zijn geen holle woorden. Overal waar de islam geïmplementeerd wordt in een samenleving zie je dit ook ten uitvoer gebracht worden.

   De islam verbiedt elke persoon vrijelijk te beschikken over keuzevrijheid zijn eigen leven in te richten zoals hij of zij dat wil. Wil iemand de islam verlaten dan betekent dat de doodstraf. Wil een moslima omgaan met een niet moslim wordt dat binnen de islam niet toegestaan. In uitzonderlijke gevallen als de betroffene zich wil bekeren tot de islam kan dispensatie verleend worden. Kortom de islam infecteert zowel moslims als niet moslims met strikte beperkingen in vrijheid van keuze.

   De islam verbiedt ooit overwonnen volkeren het recht op teruggave van hun oorspronkelijk woongebied. Zie bijvoorbeeld het conflict met Israël. Het conflict Israël versus alle islamitische landen zal pas stoppen als de islam op dat punt aangepast is. Het is in de eerste plaats een religieus/politiek probleem en heeft niets met verdrijving van een Palestijnse volk te maken.

   Ik kan nog een poosje doorgaan maar het verhaal is duidelijk. De islam is in strijd met elke grondwet ooit door mensen gemaakt.

   Like

   • Willie zegt:

    Klopt als een bus wat jij schreef over islam Hans , maar ik kan me woest maken in idioterien waar er nog velen blijkbaar in geloven ? Struisvogel-politiek noem ik dat
    Ik blijf erbij : small nuclear devices waren de reden dat die buildings gewoon VERPULVERD werden , tot stof dus ,en dat er enorme hoeveelheden radioactief materiaal te vinden waren( de hulpverleners zullen t geweten hebben, die mensen zijn ongeveer allemaal dood , aan allerlei vreemde kankers ,
    De moslims zijn rotzakken , maar de amerikanen kennen dat ook meer dan genoeg

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Dus wat ? Zeg je nu eigenlijk dat de Islam / moslims geen enkele verantwoordelijkheid zouden dragen ? Of zeg je nu dat de Amerikaanse overheid moslims gebruikt om de eigen bevolking te schaden ?

   Die prutstheorieën worden zelf met vals beeldmateriaal ondersteund. Totaal ongeloofwaardig.

   Like

  • elisah zegt:

   Dat is toch echt nonsens, de theoriën en verklaringen die ik daarover gehoord en gezien heb zijn allemaal verzonnen door overwegend moSSlims, die sowieso een cultuur van ‘alles afliegen’ hebben en de schuld altijd bij de ander leggen.
   Ik heb trouwens nog op die Twin Towers gestaan en had er geen goed gevoel bij, ik ben maar kort gebleven. De manier waarop de torens zijn ingestort had alles te maken met de constructie ervan, sommigen beweren zelfs dat het gebouw vol explosieven zat, dan ben je toch echt onnozel….

   Like

   • Willie zegt:

    @Elisah, Onnozel zeg je ??? Jij hebt blijkbaar nog nooit eens iets goed nagepluisd zeker ?? Ik moet zelf ook niet van moslims hebben , zeker niet , maar nu geloven jullie dat de US government INNOCENT is ?? hahhahahahahah Wie is er dan onnozel denk je ? Bent u (zonder te weten natuurlijk ) toch een beetje gutmensch ???
    Ik zal 1 ding uitleggen : zo’n gebouw was rondom vol met edelstalen pijlers , 30 cm dik, 3 op een rij van die dingen zou dat aluminium vliegtuigje doorboord hebben ??? En die stalen pijlers zouden gesmolten zijn door wat kerosine ??? En 3 weken later nog altijd vloeibaar zijn ??? Wie proberen jij (en anderen ) wat wijs te maken ? Use your think tank m’aam

    Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.cnn.com/interactive/2016/09/us/911-children-age-of-terror/

  Reacties van kinderen die een ouder hebben verloren op 9/11.

  Like

 9. Bas zegt:

  13 december Saddam Hoessein (2003) from Vandaag Voorheen on Vimeo.

  De geschiedenis laat zich helaas niet terugdraaien. Er is alleen nog maar een weg van vooruit.

  Like

 10. Pieter zegt:

  We vieren dus eigenlijk 15 jaar ontkennen en wegkijken voor de islam.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Geachte heer E.J.Bron, het komt hier weer ter sprake over de aanslag op de twin towers door Willie. Ik zelf heb de video,s gevolgd die bij het onderzoek zijn vrijgegeven en de comments van experts.
  Maar wie heeft nu gelijk?
  Heeft de toenmalige USA regering van Bush daadwerkelijk op hun geweten om eigen mensen om te brengen ipv Bin Laden? Of zullen we net als met J.F.Kennedy het nooit te weten komen?
  Nu wil ik echt klaarheid in deze.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik denk het laatste . . .

   Like

  • Willie zegt:

   @Guardia : ”Ik zelf heb de video,s gevolgd die bij het onderzoek zijn vrijgegeven en de comments van experts.”
   Dat ”onderzoek” en experts waren(zijn) gewoon in overheids dienst aldaar
   Wie zullen die volgen denk je ??
   Ongeveer dezelfde situatie als met MH-17,waarvan iedereen(met een beetje verstand toch) ziet dat ook die onderzoeken en experts verklaringen gewoon NONSENS & LEUGENS zijn .
   LIEGEN EN BEDRIEGEN is de eerste voorwaarde om een politieker te zijn , en hun akolieten likken die hun vette reet , allemaal uit geld & machts zucht , BAH !!!!!

   Like

  • Willie zegt:

   Guardia , nog ff vergeten : ooit al de term Collateral Damage gehoord ???
   Dat is wat zij doen : als zoiets moet (in hun opinie) dan moet dat maar gebeuren
   Gewoon PSYCHOPATEN en daar doe je niks aan , maar zeker die rotzakken niet geloven

   Like

 12. Willie zegt:

  @ Theresa : gewoon niks ”theorieen” wel PRAKTIJKEN
  Trouwens : die overheden en hun hulpjes zo maar op hun woord geloven zal zeker ook niets bijdragen om waarheden boven water te krijgen, integendeel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s