Aan Dries van Agt

screenshot_5

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste meneer Van Agt,

U houdt dinsdagavond in Rotterdam een lezing over, ik citeer, “de bezetting van Palestina en het Nederlands en Europese beleid ter zake”. Die feestelijke bijeenkomst wordt georganiseerd door de jongerenbeweging OPPOSITIE en het wetenschappelijk bureau STATERA.

Ik vroeg me af of u zich door ijdelheid laat leiden en op elke uitnodiging die u bereikt om joden te bashen ingaat. En dat u dus eenvoudigweg niet weet dat dit de jongerenbeweging en het ‘wetenschappelijk bureau’ zijn van de politieke beweging DENK. Of dat u dat wel wist en dat u zich vooral verheugt op het warme bad dat de loopjongens van sultan Erdoğan u zullen bieden, omdat u in Israël nu eenmaal een gezamenlijke vijand heeft.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

30 reacties op Aan Dries van Agt

  • Harry zegt:

   Grappig , zat vanmorgen wat rond te zappen en zag haar op CNN dit verhaal vertellen .
   We zijn racisten ! Als je Trump steunt ben je alles wat Wilders supporters hier ook verweten wordt , xenofoob , racist , facist , etc . etc .

   Was het in no-time zat en het volgende programma was een real-life programma genaamd “murder shift” waar een stel gespecialiseerde detectives moorden op losten .
   Met dat “racisten” nog in mijn achterhoofd zag ik bij “murder shift” dat er een zwart slachtoffer was van een roofmoord .
   En de daders , je raadt het nooit ! Allemaal ZWART .
   Het heeft natuurlijk niks met de kleur te maken .

   Zouden die gevoelens van afkeer tegen bepaalde groepen mogelijk door die groepen zelf opgewekt worden , of ben ik nou weer racistisch bezig ?

   Like

 1. Jan wat heb je dat fantastisch geschreven ongelooflijk goed. Ik kan er zelf niets meer aan toe voegen. Goed gedaan Jan.

  Liked by 1 persoon

 2. Harry zegt:

  De ellende is dat je dergelijke reptielen nog niet kunt raken ook .
  Ze hebben een olifantenhuid met afdekplaten van een dinosaurus .
  Maak je maar geen illusies , dat ook maar iets wat je tegen hem zegt helpt , bij sommigen zit de haat en de rancune zó diep , dat mijn eerste schoonmoeder er bij verbleekt .
  Een gruwelijke stomp voor dat verdomde jezuïtenharses zou hem wellicht vijf minuten in de twijfelstand kunnen verheffen .

  Moge hij spoedig daarna gaan hemelen .
  De hel in .

  Liked by 4 people

  • Wachteres zegt:

   Harry, je hebt blijkbaar niet alleen iets tegen vrouwen, maar nu ook al tegen schoonmoeders. 😛

   ?Volgens mij zoek je steeds de verkeerde uit. 😛

   Liked by 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Zijn er goeien dan? 🙂

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Harry zegt:

    Nee Wachteres , ik zoek niet steeds de verkeerden op .
    Maar ik ben nogal een beetje veeleisend en niet iedereen kan dat bijsloffen .

    En wat die schoonmoeder betreft , ga ik je nu een geheim onthullen , ze is inmiddels overleden , maar ze heeft mij als schoonzoon van 21 bij herhaling geprobeerd te verleiden .
    Als ventje van 21 ben je uiteraard niet gecharmeerd van een schoonmoeder van 54 of 56 jaar , precies weet ik het niet meer . Zeker niet als je een buitengewoon malse dochter van 17 treft . Ze had ook nog een zus van 20 met een stel goddelijke tie…., nou ja .

    Wat die verleidingspogingen betreft , ik ben daar zeer discreet mee omgegaan en heb het niemand verteld , ook haar dochter niet . Nog steeds niet !
    Maar sinds die tijd was ze als vergif !

    En helaas zie je dát wel vaker bij teleurgestelde vrouwen .

    Like

   • Harry zegt:

    Trouwens mijn beste Wachteres , het moet al gek gaan wil je schoonmoeder géén vrouw zijn , toch ?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Laatst werd ik gebeld door een man die met een duistere stem zei dat hij het lichaam van m’n schoenmoeder had opgegraven.
    Ik kon het tegen betaling van losgeld terug krijgen.

    Ja, dan gaat er wel wat door je heen…

    Like

 3. Karen zegt:

  Applaus! Uitstekend weergegeven!

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Vroeger hadden we een naam voor collaborateurs.
  We noemden ze NSB. In de volksmond een landverrader.
  Tijdens de oorlog maakten ze korte metten met deze verraders.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Vuinisbak !!

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Bij van Agt begrijp je direct het gezegde vuile jezuït !

  Like

  • fleckie zegt:

   Bij het woord jezuïet, past het ‘jezuietenstreken’..dat wil zeggen;’oppassen geblazen’, [want ze ‘luizen je erin’, [vooral omdat hij zo vroom zijn handen bij elkaar houdt.!

   Like

 7. Claudia M. zegt:

  Ik kan me herinneren dat mijn vader (*1992) zaliger een gruwelijke hekel aan deze man had! Meestal had hij had gelijk en zie het is en blijft een griezel…

  Liked by 1 persoon

 8. elisah zegt:

  Heeft Demente Dries al een reactie terug gegeven?

  Like

 9. Flo zegt:

  Goed geschreven!!

  Was deze (altijd al enge glibber) eigenlijk bij de NSB of landwacht destijds??

  Like

 10. Jean zegt:

  Zelden een grotere schijnheilige lafaard gezien als die smerige 8

  Like

 11. Elena zegt:

  Van Agt is een gevaarlijke seniele opruier.
  Hopelijk gaat hij spoedig hemelen.

  Like

 12. Deze gekkigheid ontstaat door verregaande dementie!

  Like

 13. fleckie zegt:

  ‘ANTISEMITISME’ …..’JODENHAAT…LUTHER…VERTAALD’. NW.ISR.WEEKBLAD …..9.9.2016..
  ‘Het pamflet ‘Over de Joden en hun leugens’ van kerkhervormer Maarten Luther staat in e bundel ‘LUTHER. VERTAALD’ van hoogleraar Kerkgeschiedenis Herman Selderhuis v.d.Theologische Universiteit Apeldoorn. ‘Verban Joden en steek hun synagoge in brand”., schreef Luther, boos op de niet tot bekering bereide Joden, Een aanzet tot de KRISTALLNACHT van 1938, volgens diverse historici. Selderhuis vindt het belangrijk dat Nederlandse lezers dit weten. Inmiddels hebben de Duitse en Nederlandse kerken, zoals wij eerder berichtten, afstand genomen van Luthers antisemitische ideeen. In 2017 is het Luthers 500e geboortedag en dit willen christenen en Joden in harmonie herdenken. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 14. fleckie zegt:

  …” ..ARCHEOLOGIE”…NW.Isr>Weekblad,9.9.2016………….’TWEEDE..TEMPEL-VLOER’……………
  …Israelische archeologen hebben uit stukken puin de vloer dan de ..TWEEDE..TEMPEL…uit de tijd van koning Herodes 937-4 vgl] gereconstrueerd. Delen van die voer werden gevonden.in hopen steen die door de ..ISLAMITISCHE ATORITEIT..WAQF tijdens eigen opgravingen in 1999 van de Tempelberg waren verwijderd. Daar blijken, na eindeloos bestuderen en uitselecteren, zeshonderd gekleurde vloertegels bij te zitten, waarvan zo’n honderd uit de tijd van Herodes. Volgens projectdirecteur Zachi Dvira is dit de eerste keer dat een stuk van de Tweede Tempel is gerestaureerd. ……….”De tegels zijn vierkant, driehoekig of stervormig en zijn perfect gelegd”, vertelt vrijwilligster Frankie Snyder, expert in het herstellen van Romeinse en Herodiaanse vloertegels. “Je kan er nog geen mes tussen Krijgen”.<<<<<<<<<<

  Like

 15. fleckie zegt:

  ……’..CDA..NEEMT..AFSTAND..van..VAN…AGT’. ………………NW.ISR.WEEKBLAD 9.9.2016……….
  ..Ex-premier Dries van Agt [CDA] meldde maandag in het tv-programma EENVANDAAG dat hij premier Netanyahu van Israel wilde laten oppakken tijdens diens bezoek afgelopen week aan Nederland. Van Agt bericht Netanyahu van oorlogsmisdaden vanwege het blijven bebouwen van bezet gebied, waarvoor de Israelische premier zich voor het Internationaal Strafhof in Den haag zou moeten verantwoorden. THE Post Online confronteerde CDA fractieleider in de Tweede Kamer van Haersma BUMA met deze uitspraak. “Het CDA is zeker nog vriend van Israel”, liet Buma weten, die eraan toevoegde dat Van Agt zich ‘op z’n minst raar uitliet’. “Zijn opvatting over het Midden-Oosten wijkt al heel lang af van die van het CDA en dat mag in een vrij land, maar het is dus niet de opvatting van het CDA……Zijn woorden over Netanuahu vind ik niet kunnen ..en..zult..u..uit..mijn..mond..nooit..horen”.<<<<<<<<<<<<

  Like

 16. kakipanah46 zegt:

  Die “vrome” hypocriet heeft nog steeds Zuid Moluks bloed aan zijn handen de reden waarom hij het gevouwen houdt.De Joden hebben een hele poos geleden zijn “Lieve Heer” aan het kruis genageld daarom haat hij ze als de pest; in navolging van Pius XII

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  kakipanah46:

  “De Joden hebben een hele poos geleden zijn “Lieve Heer” aan het kruis genageld…”

  Het waren niet de Joden maar de Romeinen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s